Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (24-04-2020)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η όψη της ημέρας δε θα σας βοηθήσει να βάλετε λογική στο συναίσθημα, θα αφήσετε ελεύθερη την καρδιά σας να σας οδηγήσει όπου θέλει εκείνη. Σήμερα θα αναλάβετε ορμητική δράση, επιθυμία σας θα είναι να τερματίσετε σχέσεις στάσιμες, μονότονες ή ανιαρές. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας, δεν αποκλείεται να εμφανιστεί μπροστά σας άτομο ικανό να συνεπάρει καρδιά και σκέψη. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο, εντελώς ξαφνικά, να ερωτευτείτε καινούργιο πρόσωπο μέσω διαδικτύου!

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, οι όψεις της ημέρας θα σας δημιουργήσουν επιθυμία για απελευθέρωση, ρομαντισμό, και για συναισθηματική ολοκλήρωση. Τολμηρή θα εμφανιστεί η καρδιά σας, θετικοί θα φανείτε σε καινούργιες γνωριμίες (μέσω διαδικτύου), θα θελήσετε να δώσετε νέα πνοή στην εpωτική σας καθημερινότητα. Σήμερα η γνωριμία σας θα ευδοκιμήσει εpωτικά, αυτό το άτομο είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει σταθμό στην εpωτική σας ζωή.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από πιεστικές καταστάσεις ρουτίνας, η διάθεσή σας για διαφυγή θα σας κάνει δεκτικούς στα ενδεχόμενα νέων εpωτικών γνωριμιών μέσω διαδικτύου. Απρόοπτες και ευχάριστες εξελίξεις θα φέρει η επικοινωνία με πρόσωπο, που θα καταφέρει να σας αναστατώσει συναισθηματικά και εpωτικά. Η μέρα θα φέρει γεγονότα και τυχαία συμβάντα, που θα σας ωθήσουν σε καινούργιες αναζητήσεις, τώρα θα πολεμήσετε το στάσιμο και το σκοτεινό, θα εναντιωθείτε και θα καταφέρετε να δώσετε καινούργια πνοή στη ζωή σας.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, διαίσθηση, χαλάρωση, και εpωτισμός θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά σας. Η ρομαντική σας διάθεση θα σας κάνει θερμούς και ιδιαιτέρως ελκυστικούς. Με το ταίρι σας θα κρατήσετε απόσταση από διαφωνίες και άσκοπους ανταγωνισμούς, η σημερινή μέρα θα σας φέρει ισορροπία και σταθερότητα. Πρόσωπο από το παρελθόν θα περάσει σε πράξεις επανασύνδεσης. Τυχαίο γεγονός θα σας φέρει σε προσωπική συζήτηση που η κατάληξή της θα οριστεί από τις δικές σας διαθέσεις.

Advertisements

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, επιρρεπείς θα είστε στις ονειροπολήσεις, θα κάνετε οτιδήποτε περνά από την σκέψη σας ή απ’ το χέρι σας προκείμενου να έχετε μια μέρα ανέμελη και όμορφη. Σήμερα θα αφεθείτε στην ανάγκη σας για ελευθερία κινήσεων, για αυθόρμητη επικοινωνία και για καταστάσεις εκτός ρουτίνας. Σας διαβεβαιώνω πως σήμερα θα είναι ευνοϊκές οι συνθήκες για να ανοίξετε την καρδιά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει εpωτικά, θα είναι μια καλή μέρα να ζητήσετε και να ξεκαθαρίσετε.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η τάση που θα έχετε να ξεφύγετε λίγο από τα δεσμά της πραγματικότητας θα σας οδηγήσουν σε ονειροπολήσεις, δε θα λείψουν πράξεις ρομαντισμού και εpωτικής ανανέωσης. Η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να αφήσετε στην άκρη τις σκοτεινές σκέψεις, θα κινηθείτε με αισιοδοξία, θα επαναστατήσετε και θα κερδίσετε. Η στάση σας θα είναι θερμή, συγκαταβατική και αρκετά ρομαντική, σήμερα θα ζήσετε έντονες και ευχάριστες εpωτικές στιγμές!

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, με οξυδέρκεια και κατανόηση θα αντιλαμβάνεστε τα γεγονότα, θα χαρακτηρίζεστε από διαίσθηση και δυνατό ένστικτο. Σήμερα, τυχαία γεγονότα ενδεχομένως να βγάλουν στο φως σημαντικές εpωτικές αλήθειες που θα βάλουν τάξη σε μπερδεμένες συναισθηματικές καταστάσεις. Τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να απαλλαγείτε από αυταπάτες, θα αντιμετωπίσετε την πραγματική όψη των καταστάσεων, οι νέες αποφάσεις που θα πάρετε θα σας οδηγήσουν σε θερμό εpωτικό αποτέλεσμα.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η σημερινή όψη θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεφύγετε από παγίδες ψευδαισθήσεων, τώρα όλα θα μπουν στην σωστή τους θέση, περνάτε σε στάδιο ανανέωσης και επανεκτίμησης. Το ένστικτό σας θα είναι πολύ δυνατό, ικανό να σας υποδείξει που πρέπει να δείξετε εμπιστοσύνη και που όχι. Έρχονται ευχάριστες εpωτικές αλλαγές ως αφορμή θα δοθεί ένα απρόσμενο τηλεφώνημα με εpωτικό πρόσωπο που ο χωρισμός σας στηριχτείτε σε μια κακή παρεξήγηση και όχι σε έλλειψη αισθημάτων.

Advertisements

Τοξότης

Αγαπητοί μου Τοξότες, οι όψεις της ημέρας θα σας κάνουν συγκαταβατικούς και αισθαντικούς. Θα έχετε τη διάθεση να προσφέρετε, να κατανοήσετε, και να συμπαρασταθείτε στο εpωτικό σας ταίρι. Σήμερα στόχο θα έχετε να απομακρυνθείτε από άσκοπους προβληματισμούς, κυρία επιδίωξη σας θα είναι να απελευθερωθείτε από ψυχολογικά βάρη. Δυνατό θα είναι το ένστικτο σας, εμπιστευτείτε το σε συνομιλίες, η σωστή σας κρίση σε συνδυασμό με την ειρηνική σας διάθεση θα κλείσουν αρνητικές εpωτικές υποθέσεις.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, ευαίσθητους και συναισθηματικούς θα σας κάνει η όψη της ημέρας, θα έχετε ανάγκη να αφήσετε τον αυθορμητισμό σας ελεύθερο χωρίς περιοριστικά πρέπει. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο έχει ανάγκη να του ανοιχτείτε και περιμένει το πράσινο φως για να μπορέσει να βρεθεί κοντά σας στο μέλλον. Έρχονται απρόοπτα εpωτικά ανοίγματα (μέσω διαδικτύου), που δεν αποκλείεται να φέρουν σταθερό ταίρι στη ζωή σας.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, έρχονται απρόοπτα γεγονότα που θα αλλάξουν την ψυχολογία σας και θα απελευθερώσουν τον συναισθηματικό σας κόσμο. Ένα γεγονός θα χτυπήσει ακριβώς στο κέντρο της καρδιά σας με αποτέλεσμα να αφήσετε στην άκρη το κακό παρελθόν και να πορευτείτε κοιτάζοντας με αισιοδοξία το μέλλον. Θα είναι σωστή η επιλογή σας να δεχτείτε την πρόταση που θα σας κάνει πρόσωπο με θερμό εpωτικό ενδιαφέρον για εσάς μέσω διαδικτύου!

 

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή όψη θα σας εφοδιάσει με αυθορμητισμό, εκφραστικότητα, ρομαντισμό και αισθησιακό εpωτισμό. Σήμερα θα νιώσετε έτοιμοι να ανοίξετε την καρδιά σας. Έντονη θα είναι η διάθεση σας για αλλαγές και συναισθηματικές επαναστάσεις. Με δικές σας κινήσεις θα ανοιχτεί δρόμος εpωτικής σχέσης με πρόσωπο εντυπωσιακής εμφάνισης, που εδώ και καιρό στριφογυρίζει στο οπτικό σας πεδίο.

Advertisements

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα