Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (04-04-2020)

Κριός

Φίλοι μου, ποικιλοτρόπως θα εκφραστείτε και θα εκδηλωθείτε, σήμερα θα θελήσετε να πρωτοτυπήσετε να ξεφύγετε από το μονότονο, το συνηθισμένο και το δεδομένο. Νέες γνωριμίες νέα πρόσωπα θα κάνουν την εμφάνιση τους, θα ανταποκριθείτε με αυτοπεποίθηση και με θερμή επικοινωνιακή διάθεση. Ενθουσιασμό θα σας προκαλέσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που σε ανυποψίαστη στιγμή θα σας πιάσει την κουβέντα. Έρχεται απρόοπτη ∈ρωτική γνωριμία που θα την αξιοποιήσετε με τρόπο δημιουργικό.

Ταύροι

Φίλοι μου, αισιοδοξία και ∈ρωτισμός θα δώσουν νέα ώθηση τόσο στη σκέψη σας όσο και στη δράση σας. Σήμερα θα κινηθείτε με τρόπο αποφασιστικό, όσοι από εσάς τολμήσετε να πλησιάσετε πρώην ταίρι σας, θα καταλήξετε σε αρχή επανασύνδεσης. Ίσως να μην γλυτώσετε από μια μορφή ∈ρωτικού διλήμματος, ωστόσο η τάση που θα έχετε να αναλύσετε τα υπέρ και τα κατά της κάθε κατάστασης, θα σας οδηγήσουν σε σωστές αποφάσεις.

Advertisements

Δίδυμοι 

Φίλοι μου, επικοινωνιακή θα είναι η στάση σας, άνεση θα υπάρξει στα λόγια και στις εκφράσεις σας, γεγονός που θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία συζητήσεις και διαφόρων ειδών ανοιχτές υποθέσεις καρδιάς. Νέα γνωριμία που θα συμβεί σε τυχαία χρονική στιγμή, θα είναι ικανή να μετατρέψει τα δεδομένα της καθημερινότητάς σας, περνάτε σε νέα περίοδο μεγάλων και σοβαρών αλλαγών. Η γοητεία σας θα αποτελέσει πόλο έλξης για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, που τελικά θα φέρει ριζικές αλλαγές μεγάλης διάρκειας.

Καρκίνος

Φίλοι μου, ένα ψυχολογικό βάρος που σας ταλαιπωρούσε τον τελευταίο καιρό, φεύγει από πάνω σας. Η ∈ρωτική σας σχέση μπαίνει σε περίοδο ισορροπίας, ελευθερώνεστε από άγχος και ανασφάλειες. Για τους μοναχικούς θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας ∈ρωτικής γνωριμίας μέσω διαδικτύου. Ισορροπημένα λόγια θα υπάρξουν στους διάλογους σας, θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε και να ταχτοποιήσετε ζητήματα τερματίζοντας παρεξηγήσεις και αδιέξοδα.

Advertisements

Λέων

Φίλοι μου, σήμερα θα διακατέχεστε από έντονο ενθουσιασμό, ειλικρίνεια θα υπάρξει στα λόγια σας, πρωτοτυπία στον τρόπο σκέψης σας. Έντονες θα είναι οι ∈ρωτικές σας διαθέσεις, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να καταφέρετε να πρωταγωνιστήσετε σε μια ξαφνική και πολύ θερμή ∈ρωτική υπόθεση. Εμπιστευτείτε τη γοητεία σας και επειδή είστε τύποι που γνωρίζετε πως… στη βράση κολλάει το σίδερο, γι’ αυτό σήμερα θα καταφέρετε πολλά!

Παρθένος

Φίλοι μου, ευνοϊκή θα είναι στην επικοινωνία σας, θα σας εφοδιάσει με οξυδέρκεια και διορατικότητα, στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να δώσετε πρακτικές λύσεις σε ζητήματα διαφωνιών ή εντάσεων. Εσείς που είστε στο ξεκίνημα της γνωριμία σας, με θερμές συνομιλίες θα δημιουργήσετε ∈ρωτική ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσάς και στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Εσείς που είστε σε σταθερό δεσμό, σε περίπτωση που νιώθετε μονότονη την ∈ρωτική σας ζωή και αναζητήσετε ποικιλία, προσοχή στις προτιμήσεις ή στις αποφάσεις σας.

Ζυγός

Advertisements

Φίλοι μου, η όψη της ημέρας θα σας δώσει τη δυνατότητα να απεγκλωβιστείτε από αρνητικές σκέψεις γιατί θα είστε σε θέση να εντοπίσετε και τη θετική πλευρά των καταστάσεων. Θα προτιμήσετε ηρεμία στις επαφές σας, θα βρείτε το σωστό τρόπο επικοινωνίας καταφέρνοντας να οδηγήσετε στα νερά σας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά. Απελευθερώνεστε από άγχος και καταπιεστικά δεσμά, γεγονός που θα ισορροπήσει την ψυχική σας διάθεση και θα σας δημιουργήσει την ανάγκη για νέες αναζητήσεις, ίσως και ριζικές ανατροπές.

Σκορπιός

Φίλοι μου, σήμερα έρχεται ολοκαίνουργιο άνοιγμα με βάσιμες προοπτικές, θα προκύψει νέο ∈ρωτικό ξεκίνημα. Θα σας δώσω τη συμβουλή να φανείτε όσο πιο προσιτοί μπορείτε στο νέο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει, θα δοθεί κατάληξη που θα είναι ιδιαιτέρως θετική, θα έχετε τη δυνατότητα να στρώσετε την ∈ρωτική σας ζωή. Πρόσωπο από τα παλιά θα δημιουργήσει ευχάριστο και ∈ρωτικό κλίμα, θα υπάρξει αμοιβαία και έντονη ∈ρωτική έλξη.

Τοξότης

Αγαπητοί μου, η σημερινή όψη θα σας κάνει ομιλητικούς, επικοινωνιακούς, θα έχετε πολύ έντονα τη διάθεση να περάσετε σε έναν νέο και διαφορετικό τρόπο σκέψης. Με δική σας πρωτοβουλία θα προκαλέσετε αναλυτικές συζητήσεις, με αποτέλεσμα να συμφιλιωθείτε με πρώην ∈ρωτικό σας ταίρι, λύνοντας διαφωνία που σας δυσκόλευε εδώ και πολύ καιρό. Θα είστε σε θέση να οδηγήσετε την πορεία σας σε επιτυχημένη κατάληξη.

Αιγόκερως

Φίλοι μου, σήμερα θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις σε θέματα που από καιρό εκκρεμούν, τώρα θα λύσετε παρεξηγήσεις που δημιουργήθηκαν από κακή επικοινωνία. Έρχονται ∈ρωτικοί διάλογοι, φερέγγυες υποσχέσεις και συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα. Αυτή τη φορά δε θα κλειστείτε στον εαυτό σας, θα ανοίξτε την καρδιά σας, θα είστε δεκτικοί σε επανασυνδέσεις. Σήμερα επιμεληθείτε την εμφάνιση σας, θα υπάρξει ευχάριστο και απρόοπτο συμβάν, που θα σας βγάλει από την ∈ρωτική σας στασιμότητα.

Υδροχόος

Φίλοι μου, η όψη της ημέρας θα φέρει ισορροπία στην επικοινωνία σας, αισιοδοξία στη σκέψη σας και αποφασιστικότητα στη δράση σας. Αν κάποιοι από εσάς νιώσατε παγωμένοι από κάποιες παρεξηγήσεις, τώρα θα περάσετε στο στάδιο της συμφιλίωσης, θα προκύψει δυνατή ένωση με πρόσωπο που υπήρξε απόσταση μεταξύ σας. Θα βρεθείτε πιο κοντά με πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν ∈ρωτικά μέσω διαδικτύου, η διάθεσή σας για πιο στέρεες βάσεις επικοινωνίας θα σας κάνουν προσιτούς, συζητήσιμους και ∈ρωτικούς.

Ιχθύς

Φίλοι μου, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε πέρα ό,τι σας δυσανασχετεί, σας πνίγει ή σας δημιουργεί αρνητικές σκέψεις. Ουσιαστικά θα κάνετε ένα συναισθηματικό ξεκαθάρισμα, τόσο με τον εαυτό σας όσο και με το ταίρι σας, με στόχο να απαλλαγείτε από μονότονες καταστάσεις. Δεν αποκλείεται να φέρετε οριστικές ανακατατάξεις στην ∈ρωτική σας ζωή, με αφορμή μια καινούργια γνωριμία που θα υπάρξει. Ιδιαιτέρως ελκυστικό θα βρείτε το πρόσωπο που θα σας συστήσουν, σας φανερώνω πως η έλξη σας θα είναι αμοιβαία!

zwdiasimera.gr

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα