Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (02-04-2020)

Κριός

Advertisements
Φίλοι μου, τώρα θα θελήσετε να απολαύσετε αυτά που ήδη έχετε κερδίσει, αποφεύγοντας να περάσετε σε νέες διεκδικήσεις ή να αναλάβετε καινούργια ρίσκα. Για όσους από εσάς είστε σε σχέση, το αγαπημένο σας ταίρι θα σας δώσει την ευκαιρία να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας, προσωπικές αποκαλύψεις θα ενισχύσουν τη μεταξύ σας εμπιστοσύνη. Για τους ∈ρωτικά μόνους, ένα πρόσωπο θα εμφανιστεί δίπλα σας μέσω social media, ο ευγενικός και ελκυστικός τρόπος προσέγγισης σας θα ανοίξει δίοδο θέρμης επικοινωνίας.

Ταύροι

Φίλοι μου, απόλυτος ίσως και κάπως πεισματάρικος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, η συμπεριφορά σας όμως θα είναι ιδιαιτέρως θερμή, συναισθηματική και στοργική. Σήμερα προτεραιότητά σας θα είναι η προσωπική σας ηρεμία και η ψυχολογική σας ισορροπία. Οι ελεύθεροι, οι καπαρωμένοι θα φανείτε ∈ρωτικοί, εκδηλωτικοί και αποφασισμένοι να δημιουργήσετε συνθήκες σταθερότητας. Για τους ∈ρωτευμένους, δεν αποκλείεται να ακουστεί πρόταση δέσμευσης ή συγκατοίκησης.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου, η όψη της ημέρας θα περιορίσει τη διάθεσή σας για νέες αναζητήσεις. Θα επιλέξετε να κινηθείτε μέσα σε γνωστά και συνηθισμένα πλαίσια και πολύ καλά θα κάνετε, γιατί αυτό θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε και να γλυτώσετε από επιπλέον άγχος. Προσωπικό ∈ρωτικό διάλογο θα ανοίξετε με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, αν μιλήσετε με ειλικρίνεια και ξεκαθαρίσετε από την αρχή τους σκοπούς σας, τότε πολύ γρήγορα θα επέλθει ισορροπία μεταξύ σας καταλήγοντας σε υποσχέσεις, που θα τηρηθούν κι από τις δυο πλευρές.

Καρκίνος

Φίλοι μου, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη για συναισθηματική θαλπωρή, ισορροπία και ασφάλεια. Μέσα στη σχέση σας θα σημειωθούν βελτιώσεις, ο τρόπος χειρισμού σας θα φέρει ισορροπία και τάξη, δε θα είστε αρνητικοί σε ενδεχόμενα δεσμευτικών αποφάσεων.

Λέων

Αγαπητοί μου, αισθησιακή, σταθερή και τρυφερή θα είναι η συμπεριφορά σας. Σήμερα κύριο μέλημά σας θα είναι η συναισθηματική ισορροπία και η ασφάλεια, θα αποφύγετε πράξεις αβεβαιότητας και ρίσκου. Προσγειωμένες θα είναι οι επιθυμίες σας, θα κινηθείτε σε συνετά πλαίσια και σε περίπτωση που υπάρχουν παρεξηγήσεις, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να τις κλείσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Advertisements

Παρθένος

Φίλοι μου, στόχος σας θα είναι να εδραιώσετε σχέσεις, να επιτύχετε μελλοντική ασφάλεια και δημιουργική εμπιστοσύνη. Εσείς οι άνευ σχέσης, σήμερα θα προσπαθήσετε να αποφύγετε τις μοναχικές στιγμές. Σε βραδινή ώρα δεν αποκλείεται να υπάρξει ευκαιρία νέας ∈ρωτικής γνωριμίας μέσω social media και μάλιστα με σοβαρές προοπτικές. Όσοι από εσάς θέλετε να σοβαρευτείτε στην ∈ρωτική σας ζωή, τώρα θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία.

Ζυγός

Φίλοι μου, η σημερινή όψη θα σας εφοδιάσει με έντονο συναισθηματισμό, τρυφερότητα, στοργή και αγάπη. Σταθερότητα και εμπιστοσύνη θα επιδιώκετε μέσα στη σχέση σας, το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στην μελλοντική εξασφάλιση. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να υπάρξει ∈ρωτική επανένωση με πρόσωπο από το κοντινό παρελθόν σας. Σήμερα, κατά πάσα πιθανότητα θα προτιμήσετε την επανασύνδεση παρά την αναζήτηση καινούργιας γνωριμίας. Βασική σας επιθυμία θα είναι η καταστάλαξη και όχι η αβεβαιότητα ή το ρίσκο.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου, η όψη της ημέρας θα ηρεμήσει τον συναισθηματικό σας κόσμο, σήμερα θα βιώσετε έντονες ∈ρωτικές στιγμές, αποκαλυπτική και ∈ρωτική θα είναι η στάση σας. Ασφάλεια και συναισθηματική ισορροπία θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και το αγαπημένο σας ταίρι. Σε περίπτωση που είστε ∈ρωτικά μόνοι, ετοιμαστείτε έρχεται γνωριμία με πρόσωπο που θα νιώσετε έντονη οικειότητα από την πρώτη σας συνομιλία μέσω social media. Σε φιλικό περιβάλλον θα ανοιχτεί διάλογος, που πολύ γρήγορα θα πάρει ∈ρωτικές διαστάσεις.

Τοξότης

Φίλοι μου, μειωμένη θα εμφανιστεί η διάθεσή σας για ανάληψη ρίσκων, κύριο μέλημα σας θα είναι η ψυχολογική σας ισορροπία. Για την ώρα δε θα επιθυμήσετε καινούργια ανοίγματα, το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στο να εξασφαλίσετε αυτά που ήδη υπάρχουν. Εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι που θέλετε να αποκτήσετε σταθερή σχέση, δεκτική και προσιτή θα είναι η καρδιά σας. Από μόνοι σας θα δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος, για να καταφέρει ένα συγκεκριμένο άτομο να σας ανοιχτεί ∈ρωτικά μέσω social media.

Advertisements

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου, ήρεμα και ευχάριστα γεγονότα θα σας προσφέρουν συναισθηματική ασφάλεια, θα κλείσουν θέματα που σας δημιουργούσαν διλήμματα και ψυχολογική πίεση. Ένα σοβαρό ∈ρωτικό ζήτημα περνά σε φάση τελικής διεκπεραίωσης, η λύση που θα προκύψει θα είναι καθαρά υπέρ σας. Ταχτοποιείται θέμα σχετικά με μια παρεξήγηση ή χωρισμό, η εμφάνιση ενός προσώπου από τα παλιά θα σας ανοίξει δίοδο επανασύνδεσης. Σήμερα θα καταφέρετε να δημιουργήσετε βάσεις για σταθερή ∈ρωτική πορεία.

Υδροχόος

Φίλοι μου, πείσμα θα εμφανιστεί στις διαθέσεις σας, αρκετά αντιδραστική θα είναι η στάση σας, σήμερα θα απορρίψετε οτιδήποτε δε συμφωνεί ή δε συμβαδίζει με τις δικές σας απόψεις. Θα σας δώσω τη συμβουλή να καλοδεχτείτε ένα πρώην ταίρι σας, θα υπάρξουν συνομιλίες που θα φέρουν επανασύνδεση και άνοιγμα για σταθερή ∈ρωτική σχέση. Θα εκπέμπετε έντονο ∈ρωτισμό, η γοητεία σας θα είναι σε θέση να τραβήξει βλέμματα ελκυστικών προσώπων.

Ιχθύς

Φίλοι μου, η ανάγκη σας για αρμονία και ασφάλεια στις σχέσεις σας θα σας απομακρύνει από πρόσωπα που κλονίζουν την ψυχολογική σας ισορροπία. Εσείς που έχετε τσακωθεί, βάλτε λίγο νερό στο κρασί σας, αποκαλύψτε στο ∈ρωτικό σας ταίρι την τρυφερή πλευρά του χαρακτήρα σας, θα λάβετε θερμή ανταπόκριση. Μια αφορμή θα σας βοηθήσει να ανοιχτείτε ∈ρωτικά σε άτομο που εδώ και αρκετό καιρό προσπαθείτε να τραβήξετε την προσοχή του.

zwdiasimera.gr

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα