Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (12-6-2019)

Κριός

 Φίλες μου Κριοί, σήμερα θα έχετε τη διάθεση να συγχωρέσετε, να επαναπροσδιορίσετε, ανοιχτοί θα είστε σε ζητήματα δεύτερης ευκαιρίας. Σε περίπτωση που ήταν κάπως παγωμένο το κλίμα με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, έρχεται συμφιλίωση, θα ακουστούν λόγια αγάπης. Για εσάς που αναζητάτε καινούργιο ταίρι, δειχτείτε πρόταση για νυχτερινή έξοδο, θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας με πρόσωπο σοβαρής προσωπικότητας.

Ταύρος

 Φίλες μου Ταύροι, αν από καιρό διεκδικείτε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, τώρα θα ανοιχτεί η κατάλληλη ευκαιρία να το κερδίσετε. Εσείς οι ερwτευμένοι περάστε σε άμεσες προσεγγίσεις, το αποτέλεσμα θα σας δώσει μεγάλη χαρά θα αποκτήσετε αυτό που επιθυμείτε. Για εσάς που είστε προσκολλημένοι στο παρελθόν σας, μια τυχαία συνάντηση θα ανοίξει ενδεχόμενο επανασύνδεσης με πρόσωπο απ’ τα παλιά, σας συμβουλεύω να μην αφήσετε ανεκμετάλλευτα τα τυχαία συμβάντα!

Δίδυμοι

 Φίλες μου Δίδυμοι, εσείς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα ανοίξετε ουσιαστικές συναισθηματικές συζητήσεις καταφέρνοντας τελικά να δώσετε λύσεις και να προχωρήσετε ένα βήμα πιο μπροστά. Δείξτε εμπιστοσύνη  στις υποσχέσεις που θα ανταλλάξετε μεταξύ σας, θα υπάρξει ειλικρίνεια, στηριχτείτε στα αισθήματα που θα φανερωθούν. Εσείς οι χωρισμένοι θα τα ξαναβρείτε με το πρώην ταίρι σας, το μεταξύ σας ξεκαθάρισμα θα ανανεώσει την έλξη σας, θα φέρει καινούργιο ρυθμό ζωής στη σχέση σας!

Καρκίνος

Advertisements

Φίλες μου Καρκίνοι, ευχάριστες και δημιουργικές στιγμές θα ζήσετε με το ταίρι σας, τα λόγια σας θα είναι θερμά, η καρδιά σας προσιτή γεμάτη κατανόηση. Η ελκυστική και σοβαρή σας στάση θα δημιουργήσει συναισθηματικά ανοίγματα που επειδή θα τα αξιοποιήσετε με σωστό τρόπο, γι αυτό ετοιμαστείτε για δεσμευτικές υποσχέσεις. Εσείς οι ελεύθεροι, ένα ξαφνικό τηλεφώνημα και μια απρόσμενη πρόταση που θα λάβετε θα ανανεώσουν τις διαθέσεις σας, θα είναι αποκλειστικά στο χέρι σας αν θα προχωρήσετε σε σταθερό δεσμό.

Λέων 

Αγαπητές μου Λέοντες, θα εμφανιστείτε συναισθηματικοί, συμπονετικοί και αρκετά διαλλακτικοί. Η ανάγκη σας για ηρεμία και ασφάλεια θα σας απομακρύνει από συγκρούσεις ή εγωιστικές τάσεις, θα είστε θερμοί, δοτικοί και ιδιαιτέρως προσιτοί σε άτομα που θα συνομιλήσετε για πρώτη φορά. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει, δείξτε ανάλογο ενδιαφέρον θα σας βγει σε καλό. Για εσάς που επιθυμείται μια σταθερή σχέση τώρα θα εμφανιστεί μπροστά σας το κατάλληλο πρόσωπο.

Παρθένος

Advertisements

Φίλες μου Παρθένοι, το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στη μελλοντική πορεία του δεσμού σας, αυτό που θα αναζητήσετε θα είναι η ουσιαστική εξέλιξη. Θα περάσετε με δική σας πρωτοβουλία σε συζητήσεις με στόχο να σταθεροποιήσετε κοντά σας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να εξακριβώσετε τι είδους αισθήματα υπάρχουν. Τώρα θα κινηθείτε με δυναμισμό και ειλικρίνεια, θα καταφέρετε να ασκήσετε επιρροή στο ταίρι σας και να επιτύχετε στους στόχους σας.

Ζυγός

Φίλες μου Ζυγοί, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας κάνει επικοινωνιακούς, συζητήσιμους, και αρκετά διαλλακτικούς. Συγκρατημένη και διπλωματική θα είναι η στάση σας, βασικός σας στόχος θα είναι να λυθούν οι τυχόν παρεξηγήσεις και να βάλετε μια και καλή τα πράγματα στη σωστή τους θέση. Με ώριμη δυναμικότητα θα χειριστείτε τις καταστάσεις, η σκέψη σας θα είναι ισορροπημένη και ορθολογική. Εσείς που είστε χωρίς σχέση, σήμερα θα ‘ρθείτε πολύ κοντά με πρόσωπο που θα καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον σας, η γνωριμία σας δε θα είναι περαστική.

Σκορπιός

Αγαπητές μου Σκορπιοί, στόχος σας θα είναι να βελτιώσετε τη σχέση σας, να κατοχυρώσετε το ταίρι που αυτή τη στιγμή υπάρχει δίπλα σας. Έντονος συναισθηματισμός θα σας διακατέχει, μια συνάντηση θα ταχτοποιήσει θέμα που σας έφερνε ψυχολογική αναστάτωση, περνάτε σε περίοδο αρμονίας και ασφάλειας. Φεύγουν φοβίες και καχύποπτες σκέψεις, θα καταφέρετε να κερδίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει, να είστε σίγουροι πως θα παραμένει σταθερά στο πλευρό σας για πολλά χρόνια.

Advertisements

Τοξότης 

Φίλες μου Τοξότες, θα διακατέχεστε από διαλλακτικές και συμφιλιωτικές διαθέσεις, όσοι από εσάς είστε χωρισμένοι θα προχωρήσετε σε πράξεις επανασύνδεσης. Με ιδιαιτέρως εκδηλωτικό τρόπο θα προσπαθήσετε να δημιουργήσετε θερμό κλίμα σε προσωπική συνάντηση που θα έχετε με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει εδώ και πολύ καιρό. Θετικοί θα είστε στο να μηδενίσετε το παρελθόν, να διαγράψετε όλα τα κακώς κείμενα, και να αρχίσετε ένα δεύτερο και πιο ουσιαστικό ξεκίνημα.

Αιγόκερως

Αγαπητές μου Αιγόκεροι, οι προσεγγίσεις σας θα πιάσουν τόπο, έντονη θα είναι η διάθεση σας για καινούργιες περιπέτειες, τώρα θα θελήσετε να απαλλαγείτε από πιέσεις και στασιμότητες. Φεύγει το εμπόδιο σε ένα συγκεκριμένο θέμα μέσα στη σχέση σας, ολοκληρώνεται επιτυχώς συναισθηματική εκκρεμότητα που τον τελευταίο καιρό είχε ρίξει την ψυχολογία σας. Ιδιαιτέρως συμπαθητικοί θα γίνετε σε καινούργια πρόσωπα, ανοιχτή θα είναι η προοπτική νέας γνωριμίας, πολύ σωστή θα είναι η απόφαση σας να κινηθείτε άμεσα χωρίς αναβολές.

Υδροχόος

 Φίλες μου Υδροχόοι, τώρα θα είστε σε θέση να χαλιναγωγήσετε την παρορμητικότητα σας, θα καταφέρετε να αποφύγετε το υπερβολικό ή το ανεξέλεγκτο. Δοτική και οικεία θα είναι η στάση σας, εσείς οι ελεύθεροι και ωραίοι θα φλερτάρετε με τρόπο ελκυστικό, ευγενικό, και συνετά αποκαλυπτικό. Με θερμό μάτι θα δείτε την προσπάθεια επανένωσης που θα κάνει ένα πρόσωπο από το παρελθόν σας, οι εξελίξεις δεν θα σας απογοητεύσουν, οι υποσχέσεις που θα ακούσετε θα τηρηθούν.

Ιχθύς

 Φίλες μου Ιχθείς, θα απαλλαγείτε απ ένα συναισθηματικό βάρος κατόπιν μιας πολύ θέρμης συζήτησης που θα έχετε με το ταίρι σας. Φεύγουν ανασφάλειες και απαισιόδοξες εικασίες, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο δεσμευτικών αποφάσεων. Για εσάς που αναζητάτε νέα γνωριμία, αφεθείτε στα γεγονότα των τυχαίων συμβάντων, θα υπάρξει ευχάριστη έκπληξη με κατάληξη να βάλετε νέο πρόσωπο στη ζωή σας. Ενθουσιασμό θα νιώσει η καρδιά σας στην παρουσία ενός συγκεκριμένου προσώπου που δεν αποκλείεται να μετατραπεί σε δυνατή μακροχρόνια αγάπη.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα