Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (25-03-2020)

Κριός

Advertisements
Φίλοι μου, η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να εστιάσετε στην αισιόδοξη πλευρά των καταστάσεων. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας να ξεφύγετε από το πιεστικό ή το προκαθορισμένο, οι πράξεις σας θα είναι αυθόρμητες και απελευθερωμένες. Ισορροπία θα υπάρξει στην ∈ρωτική σας συμπεριφορά, η διαίσθησή σας θα είναι δυνατή, δε θα λείψουν τάσεις ρομαντισμού. Κάποιο πρόσωπο θα κάνει ξαφνικά την εμφάνισή του, εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας, θα υπάρξει δυνατότητα καινούργιας ∈ρωτικής σχέσης!

Ταύροι

Φίλοι μου, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να απεγκλωβιστείτε από τον κάθετο ρεαλισμό. Στις συζητήσεις σας θα είστε διαλλακτικοί και εποικοδομητικά συνεννοήσιμοι, στο ταίρι σας θα βγάλετε θερμή και τρυφερή στάση. Ερwτική θα εμφανιστεί η καρδιά σας, θα είστε προσιτοί σε πρόσωπα που θα σας συστήσουν για πρώτη φορά.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου, σήμερα θα εναντιωθείτε σε τυχόν αποπνικτικές συνθήκες. Θα θελήσετε η μέρα σας να είναι ελαφριά και ανέμελη, θα βρείτε τρόπο να απαλλαγείτε από συναισθηματικές πιέσεις. Με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά θα είστε ιδιαιτέρως θερμοί, θα κυνηγήσετε την αίσθηση, θα εκδηλώσετε την ∈ρωτική σας έλξης.

Καρκίνος

Φίλοι μου, συναισθηματικά ευαίσθητοι θα εμφανιστείτε, θα θελήσετε να ξεγλιστρήσετε και να ξεφύγετε, η στάση σας θα είναι αποκαλυπτική και αρκετά ρομαντική. Με ειλικρίνεια θα περάσετε σε εξομολογήσεις και αποκαλύψεις, γεγονός που θα φέρει ισορροπία στις προσωπικές σας σχέσεις και επανασύνδεση σε πρόσφατους χωρισμούς. Θετικοί θα είστε στην προοπτική νέας γνωριμίας, δε θα νιώσετε κανένα είδος ∈ρωτικής αναστολής, γι’ αυτό θα ανταποκριθείτε άμεσα στο ∈ρωτικό ενδιαφέρον που θα σας δείξει συγκεκριμένο πρόσωπο.

Λέων

Αγαπητοί μου, αυθόρμητη και οικεία θα είναι η στάση σας, θα δείξετε κατανόηση, επιθυμία σας θα είναι να χαλαρώσετε και να απελευθερωθείτε. Στόχος σας θα είναι οι ανέμελες στιγμές, θα αφήσετε διάχυτο τον ∈ρωτισμό σας με αποτέλεσμα να δώσετε νέα τροπή στις αισθηματικές σας υποθέσεις. Ξάφνιασμα θα λάβει η καρδιά σας από τα ιδιαιτέρως αποκαλυπτικά λόγια που θα ακούσετε. Φιλικό σας άτομο θα πάρει ∈ρωτική μορφή, θα βγάλει τη μάσκα της τυπικότητας και θα σας δείξει το ∈ρωτικό του πρόσωπο.

Παρθένος

Advertisements

Φίλοι μου, η σημερινή μέρα θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να απαλλαγείτε από κουραστικές υποθέσεις και γενικά από καταστάσεις που σας αγχώνουν. Συγκυρίες και τυχαία συμβάντα θα δημιουργήσουν πεδίο ∈ρωτικής δράσης. Ιδιαιτέρως συμπαθητικοί και ελκυστικοί θα φανείτε σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα είναι καθαρά στο δικό σας χέρι αν η εξέλιξη σας πάρει ∈ρωτικές διαστάσεις ή αν θα διακόψετε άδοξα την πορεία των επαφών σας.

Ζυγός

Φίλοι μου, η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τις εντάσεις, οι διαθέσεις σας θα είναι συμβιβαστικές, η στάση σας διπλωματική, διαλλακτική και προσιτή. Διαίσθηση και ένστικτο θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο, εποικοδομητική θα είναι η επικοινωνία σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά. Οι ρομαντικές σας διαθέσεις θα φέρουν ήρεμο κλίμα στην ∈ρωτική σας σχέση, για τους χωρισμένους θα υπάρξει σοβαρό άνοιγμα επανασύνδεσης, αξιοποιήστε το χωρίς επιφυλάξεις.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου, ανέμελη θα είναι η διάθεσή σας, σήμερα θα ονειροπολήσετε. Ένα πρόσωπο θα κάνει απρόοπτα την εμφάνισή του, θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεδιπλώσετε την ∈ρωτική πλευρά του χαρακτήρα σας. Θα υπάρξει καινούργιο άνοιγμα στην ∈ρωτική σας ζωή στον εργατικό τομέα, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις ανίας ή στασιμότητας.

Τοξότης

Φίλοι μου, σε περίπτωση που νιώσετε έντονη την ανάγκη να τερματίσετε ασφυκτικές καταστάσεις, να ξέρετε πως τα συμβάντα θα σταθούν στο πλευρό σας. Εσείς οι ίδιοι με δικές πράξεις και αποφάσεις, θα δημιουργήσετε άνοιγμα που θα σας απελευθερώσει από δεσμά. Καταφθάνει ενδεχόμενο νέας ∈ρωτικής αρχής, ελκυστικό πρόσωπο οικείας προσωπικότητας θα θερμάνει για τα καλά τις διαθέσεις σας.

Αιγόκερως

Advertisements

Αγαπητοί μου, η σημερινή όψη θα μαλακώσει τον ψυχρό σας ρεαλισμό, θα βρει τρόπο να σας βγάλει από την άκαμπτη πραγματικότητα. Σήμερα θα χαλαρώσετε, θα κυμανθείτε σε μια άλλου είδους συχνότητα, απ’ την πλευρά σας θα υπάρξουν πράξεις αγάπης και θερμού ∈ρωτισμού. Εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας, η επικοινωνία σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά θα πάει πολύ καλά.

Υδροχόος

Φίλοι μου, ενθουσιασμός και ζωτικότητα θα χαρακτηρίζουν τις διαθέσεις σας, η σημερινή όψη θα δώσει μια απελευθερωμένη και ρομαντική ώθηση στις επαφές σας. Απομακρύνεστε από καταστάσεις ρουτίνας. Πρόσωπο ελκυστικού παρουσιαστικού θα εμφανιστεί στο γύρω σας, θα λάβετε πρόταση που θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από τη στασιμότητα, ετοιμαστείτε για στιγμές έντονης έλξης!

Ιχθύς

Φίλοι μου, η όψη της ημέρας θα δώσει μια πιο χαλαρή νότα στη σκέψη σας, θα καταλαγιάσει τις ψυχολογικές σας διακυμάνσεις, σήμερα θα καταφέρετε να μετριάσετε τις αντιθέσεις στη συναισθηματική σας κατάσταση. Εύστοχη θα είναι η διαίσθησή σας, στόχος σας θα είναι η αρμονική επικοινωνία και το ζεστό οικείο κλίμα. Για εσάς που είστε σε διαδικασία χωρισμού, έντονη θα είναι η επιθυμία να τα ξαναβρείτε με το ταίρι σας, θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις, περνάτε σε στάδιο επανένωσης.

zwdiasimera.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα