Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (27-02-2020)

Ζώδια | Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (27-02-2020)

Κριός

Φίλοι μου, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να ασφαλίσετε τα αισθήματα σας και να εξασφαλίσετε δίπλα σας το ∈ρωτικό σας ταίρι. Αξία θα δώσετε στο αίσθημα της αγάπης και της εμπιστοσύνης, θα επιτύχετε ασφάλεια και σταθερή διάρκεια. Αυτή την φορά θα αναζητήσετε άμεσο αποτέλεσμα στις ανοιχτές ∈ρωτικές σας υποθέσεις, με δική σας πρωτοβουλία θα ανοιχτούν συζητήσεις για άμεσα ξεκαθαρίσματα. Εκφράστε επιθυμίες και προτάσεις, θα βρείτε θερμή ανταπόκριση, θα ακούσετε λόγια αγάπης, που θα ισορροπήσουν την ψυχολογία σας.

Ταύροι

Αγαπητοί μου, συγκαταβατικούς και συναισθηματικούς θα σας κάνει η όψη της ημέρας, γι’ αυτό και δεν πρόκειται να φερθείτε αδιάφορα στο ∈ρωτικό πρόσωπο που θα σας ανοίξει την καρδιά του. Ίσως να υπάρξουν εσωτερικοί προβληματισμοί, στόχος σας θα είναι να δημιουργήσετε στην ∈ρωτική σας σχέση γερά δεσμά ένωσης. Σταθερότητα θα αναζητήσετε, θερμή θα είναι η ∈ρωτική σας στάση, τώρα θα είναι κατάλληλη χρονική στιγμή να ετοιμάσετε πρόσφορο έδαφος για σταθερό και μόνιμο ταίρι στην ζωή σας.

Δίδυμοι 

Advertisements
Φίλοι μου, η σημερινή όψη θα σας κάνει διαλλακτικούς και ανοιχτόκαρδους, σήμερα θα δείξετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις ∈ρωτικές σας υποθέσεις. Θα είστε αρκετά προσιτοί και συναισθηματικά εύκαμπτοι, γι’ αυτό θα κλείσουν με επιτυχία συζητήσεις και ∈ρωτικοί διάλογοι. Θερμότητα θα εκπέμπει το παρουσιαστικό σας, το άτομο που θα εστιάσει το βλέμμα του επάνω σας θα σας πλησιάσει με τρόπο ευγενικό και ιδιαιτέρως ελκυστικό. Προμηνύεται γνωριμία με πρόσωπο, που δεν αποκλείεται να αποτελέσει μόνιμο ταίρι στην ζωή σας.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Καρκίνος

Φίλοι μου, για εσάς τους ∈ρωτικά μόνους, απρόοπτη γνωριμία θα φέρει ευχάριστες αναστατώσεις, έρχεται στην καρδιά σας ελπίδα και αισιοδοξία. Το πρόσωπο που θα ανοίξει κουβέντα μαζί σας, θα έχει ειλικρινείς βλέψεις και σοβαρά αισθήματα. Αν φανείτε δεκτικοί, θα προκύψει θερμό ∈ρωτικό ραντεβού που θα σας δώσει το άνοιγμα για ξεκίνημα σταθερής ∈ρωτικής σχέσης. Έρχεται στην ζωή σας ταίρι με μελλοντικές προδιαγραφές, θα καταφέρετε να κερδίζετε ασφάλεια και εμπιστοσύνη.

Λέων

Φίλοι μου, η οξυδερκής συναισθηματική σας αντίληψη θα σας προστατέψει από παγίδες. Κάποιο πρόσωπο θα σας δείξει αγάπη και ∈ρωτική εξάρτηση, μην αγνοήσετε τα αισθήματα του, εκτιμήστε αυτό που νιώθει για σας, ανταποκριθείτε χωρίς καχυποψίες. Άνοιγμα ευδιαθεσίας θα υπάρξει στην καρδιά σας, ωστόσο προσοχή στην ευάλωτη πλευρά του χαρακτήρα σας. Την ∈ρωτική σας διάθεση θα ανεβάσει για τα καλά πρόσωπο που εδώ και καιρό περιμένει την ευκαιρία να σας αποκαλυφθεί. Έρχονται απρόσμενα ∈ρωτικά ξαφνιάσματα!

Advertisements

Παρθένος

Φίλοι μου, ήπιες θα είναι οι συναισθηματικές σας αντιδράσεις, στις σχέσεις σας θα αναζητήσετε ισορροπία και εμπιστοσύνη, τώρα θα εστιάσετε στην αξία των αληθινών αισθημάτων. Καταφθάνει ∈ρωτική ανανέωση, επανέρχονται παλιά, ξεχασμένα αισθήματα. Πρόσωπο από το ∈ρωτικό σας παρελθόν θα καταφέρει να μετατρέψει την απογοήτευσή σας σε ελπίδα για μια σχέση με μελλοντική πορεία. Με διάθεση επανασύνδεσης θα σας πλησιάσει, θα σας αποδείξει με πράξεις αγάπης πως μπορεί να επανορθώσει για τα παλιά του λάθη.

Ζυγός

Φίλοι μου, σήμερα η στάση σας θα είναι ζεστή και αποκαλυπτική, η διάθεση σας επικοινωνιακή, θα θελήσετε να εισπράξετε από το ταίρι σας αγάπη, υποστήριξη και συναισθηματική ασφάλεια. Για εσάς τους ∈ρωτικά μόνους, θερμή πρόταση από πρόσωπο που θα κερδίσετε την συμπάθειά του, θα έχει ευχάριστες ∈ρωτικές εξελίξεις. Η απόφασή σας να δεχτείτε την πρόταση για προσωπικό ραντεβού, θα ανοίξει επιτυχώς καινούργιο ορίζοντα στην ∈ρωτική σας ζωή. Τώρα θα έχετε την δυνατότητα να σταθμεύσετε σε μόνιμο ταίρι.

Σκορπιός

Advertisements

Φίλοι μου, σήμερα έντονη θα είναι η ανάγκη σας για εξηγήσεις και ξεκαθαρίσματα, για αποκατάσταση σχέσεων και για ισορροπημένη επικοινωνία. Σήμερα δεν θα έχετε την διάθεση για εγωιστικές κόντρες, στόχος σας θα είναι να διασφαλίσετε σχέσεις, να σταθεροποιήσετε δίπλα σας το πρόσωπο που αγαπάτε. Με αιφνιδιαστική πρόταση και με ακόμα πιο αιφνιδιαστική εξομολόγηση, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρει να σας απελευθερώσει συναισθηματικά, εντελώς απρόοπτα θα αποκαλυφθεί μεταξύ σας αμοιβαία ∈ρωτική έλξη.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Τοξότης

Φίλοι μου, σήμερα τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από εσωτερικές ψυχικές ανασφάλειες. Ήρεμη και ισορροπημένη θα είναι η συμπεριφορά σας, χωρίς εξάρσεις και υπερβολές, θα νιώσετε έντονη την ανάγκη για τάξη και ασφάλεια. Καταδεκτική και πρόσχαρη θα είναι η καρδιά σας, με βασική επιθυμία και πρωταρχικό στόχο να εδραιώσετε σχέσεις και πρόσωπα. Με ευχάριστες βραδινές εξελίξεις θα κλείσει η μέρα σας, ξεδιπλώστε άφοβα την θερμή πλευρά του χαρακτήρα σας.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου, η όψη της ημέρας θα θερμάνει την καρδιά σας, τώρα ισορροπούν οι αντιδράσεις σας, η στάση σας θα είναι προσιτή, γεμάτη κατανόηση. Το ελκυστικό και ∈ρωτικό σας παρουσιαστικό θα τραβήξει την προσοχή ενός συγκεκριμένου προσώπου, έρχονται συναισθηματικά ανοίγματα που θα δημιουργήσουν επαφές μεγάλης διάρκειας, με προοπτική σταθερού δεσμού. Ξαφνική ∈ρωτική πρόταση που θα λάβετε θα ζωντανέψει παλιά αισθήματα, με πρόσωπο από το παρελθόν θα υπάρξουν ∈ρωτικές αναστατώσεις, που θα συνοδεύονται με νέες υποσχέσεις.

Υδροχόος

Φίλοι μου, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε συναισθηματικά, παράλληλα θα ενισχύσει την διορατικότητα και την διαίσθησή σας. Ευθύτητα και ειλικρίνεια θα υπάρξουν στα λόγια και στις κινήσεις σας, συμπονετική θα είναι η στάση σας. Σήμερα θα φανερώσετε τον ∈ρωτισμό σας με τρόπο ιδιαιτέρως εκδηλωτικό και δεν πρόκειται να απογοητευτείτε. Η μέρα σας θα κλείσει με θερμό ∈ρωτικό ραντεβού, που θα δώσει ουσιαστικό νόημα στην ζωή σας, ανοίγοντας πορεία μονιμότητας.

Ιχθύς

Φίλοι μου, η όψη της ημέρας θα σας κάνει συναισθηματικούς και ψυχικά ευαίσθητους. Τα λόγια, οι διαθέσεις και οι πράξεις σας, θα στοχεύουν στην ισορροπία και στην ασφάλεια. Από μόνοι σας θα δώσετε τέλος σε πεισματικές κόντρες, αρμονία θα επιδιώκετε στην ∈ρωτική σας ζωή. Κάποιο πρόσωπο θα προσπαθήσει να ανοίξει ∈ρωτική δίοδο ανάμεσα σας, θα τολμήσει να περάσει σε εξομολογήσεις, αν κρατήσετε ανάλογη στάση, τότε πολύ γρήγορα οι επαφές σας θα καταλήξουν σε σταθερό ∈ρωτικό δεσμό.

πηγη

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα