Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (26-02-2020)

Ζώδια | Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (26-02-2020)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου, σήμερα θα προκύψει μια σχετική σύγχυση σε διαλόγους που θα έχετε με πρόσωπο ∈ρωτικό. Σήμερα θα περάσετε σε αναζητήσεις με στόχο να απαλλαγείτε από αρνητικές υποψίες ή λάθος συμπεράσματα, ωστόσο ενδεχομένως να μην καταλήξετε εκεί ακριβώς που επιθυμείτε. Ένα γεγονός ίσως να ενισχύσει τάσεις ζήλειας και κτητικότητας, το νου σας να μην χάσετε την συναισθηματική σας ισορροπία. Αποφύγετε τα βιαστικά συμπεράσματα, δείξτε εμπιστοσύνη στην πάροδο του χρόνου.

Ταύροι

Φίλοι μου, η όψη της ημέρας θα φέρει έντονους διάλογους στην επικοινωνία σας, θα ειπωθούν λόγια που θα προβληματίσουν καρδιά και σκέψη. Διατηρείστε συγκρατημένη στάση, καλό θα είναι να αποφύγετε τις έντονες συναισθηματικές συζητήσεις, θα ελλοχεύει κίνδυνος να ξεστομίσετε λόγια που ίσως μετά να τα μετανιώσετε. Μια απρόοπτη συνάντηση θα σας φέρει άνοιγμα ∈ρωτικό με δυνατές προοπτικές, αρπάξτε την ευκαιρία μην χάσετε χρόνο δημιουργώντας περίπλοκες σκέψεις.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου, η σημερινή όψη θα σας προκαλέσει έξαρση δημιουργικότητας και ταυτόχρονα θα σας δώσει την διάθεση να κάνετε μια ριζοσπαστική στροφή στους ∈ρωτικούς σας στόχους. Απρόβλεπτη θα εμφανιστεί η καρδιά σας, ποικιλία αντιδράσεων θα έχει η στάση σας. Η συζήτηση σας με ∈ρωτικό πρόσωπο θα φέρει συναισθηματικές αναστατώσεις. Σήμερα ίσως να μην καταφέρετε να βρείτε τι άκρη του νήματος, καλό θα είναι να προσπαθήσετε να ξεκαθαρίσετε με τον εαυτό σας τι ακριβώς επιθυμείτε.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Καρκίνος

Φίλοι μου, η όψη της ημέρας θα φέρει μικρό δυσκολίες στις ∈ρωτικές σας υποθέσεις, ίσως να εμφανιστούν στην ψυχολογία σας ίχνη απαισιοδοξίας και ηττοπάθειας. Μια απρόσμενη πρόταση θα γίνει η βάση για να περάσετε σε επαναπροσδιορισμούς, τώρα θα συνειδητοποιήσετε πως αφήσατε πολύ χρόνο να σας φύγει χαμένος. Η ευκαιρία να αλλάξετε την ∈ρωτική σας ζωή θα σταθεί ακριβώς μπροστά σας, το αν θα την κλωτσήσετε ή όχι θα είναι καθαρά δική σας επιλογή.

Λέων

Αγαπητοί μου, κάπως βαριά θα είναι η στάση σας, ναι μεν θα νιώσετε τι ανάγκη να ονειρευτείτε και να κάνετε μελλοντικά σχέδια, ωστόσο δεν θα αισθανθείτε έτοιμοι για ανάληψη ρίσκων. Ένα ∈ρωτικό γεγονός που θα συμβεί θα έχει την προοπτική να αλλάξει την ∈ρωτική σας καθημερινότητα, φανείτε δεχτικοί σε αυτά που θα σας προτείνει το ∈ρωτικό σας ταίρι.

Παρθένος

Advertisements

Φίλοι μου, σήμερα θα αναστατωθεί ο συναισθηματικό σας κόσμος, η απαισιοδοξία σας δεν θα σας αφήσει να κάνετε τις σκέψεις σας πράξη. Θα εμφανιστείτε κάπως ονειροπόλοι, ίσως να ξεφύγετε από τα όρια της πραγματικότητας, θα ελλοχεύει κίνδυνος αδράνειας ή έντονης ψευδαίσθησης. Το νου σας να μην παγιδευτείτε σε υπερβολές, και σε εξιδανικεύσεις. Προσπαθήστε να κρατήσετε σε ένα ισορροπημένο επίπεδο τις ευαισθησίες και τα απωθημένα σας.

Ζυγός

Φίλοι μου, οι όψεις της ημέρας θα παρασύρουν τη μνήμη σας σε παρελθοντικές ∈ρωτικές υποθέσεις που για κάποιον λόγο δεν είχατε προλάβει ή καταφέρει να τις ολοκληρώσετε. Ίσως να κάνουν την εμφάνιση τους απωθημένα, κόμπλεξ και ψυχολογικά συμπλέγματα. Προσοχή στην έκταση που θα πάρει η φαντασία σας, καλό θα είναι να μην απομακρυνθείτε από την απτή πραγματικότητα παραπάνω από όσο θα πρέπει. Αποφύγετε βιαστικές κινήσεις και παρατραβηγμένες ενέργειες, σήμερα σας συμβουλεύω να μην πείτε ψέματα στο ταίρι σας.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου, οι όψεις της ημέρας θα σας φέρουν αντιμέτωπους με ψυχικά σας απωθημένα, κλονισμένη θα εμφανιστεί η αυτοπεποίθηση σας. Ενδέχεται να βγάλετε πεισματική ή αδιάφορη στάση ως προς το ταίρι σας, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα λείψουν οι ∈ρωτικές συγκρούσεις. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρει να τραβήξει το ∈ρωτικό σας ενδιαφέρον, στο χέρι σας θα είναι η εξέλιξη σας, σας δίνω την συμβουλή να αποφύγετε τάσεις ή σκέψεις πεσιμισμού.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Τοξότης

Φίλοι μου, σήμερα ίσως να σας συγχύσει η συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ∈ρωτικού ενδιαφέροντος, ωστόσο θα είναι κάτι περαστικό. Μια απρόσμενη πρόταση θα σας βοηθήσει να αποδειχτείτε τολμηροί, γρήγοροι, και αποφασιστικοί. Κυνηγήστε με ισχυρή θέληση τις επιθυμίες σας και θα δείτε πως τελικά όλα θα κινηθούν υπέρ σας. Ερwτική γοητεία θα υπάρχει στο παρουσιαστικό σας, σήμερα θα κερδίσετε την προσοχή και το ενδιαφέρον ενός ελκυστικού ατόμου.

Αιγόκερως

Advertisements

Αγαπητοί μου, σήμερα ίσως το ∈ρωτικό σας ταίρι να παρανοήσει τα λόγια σας, θα δώσει λανθασμένες εξηγήσεις. Προσοχή στις απόψεις σας και στον τρόπο που θα εκφραστείτε για να μην υπάρξουν αρνητικές επιπτώσεις. Αποφύγετε αιχμηρά θέματα συζητήσεων που ξέρετε πως δυσκολεύουν την επικοινωνία σας. Η σημερινή μέρα θα φέρει εναλλαγές στην ψυχολογία σας, ωστόσο ανεβασμένη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, θα έχετε τη διάθεση για ανάληψη ρίσκων.

Υδροχόος

Φίλοι μου, οι όψεις της ημέρας θα σας φέρουν κάποια συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, η σκέψη σας σας κάπου θα μπερδευτεί ανάμεσα στο φανταστικό και το υπαρκτό. Κυκλοθυμική θα είναι η διάθεση σας, η παρορμητικότητα που θα την συνοδεύει θα δημιουργήσει αστάθεια στις επιθυμίες σας, αλλά και στις πράξεις σας. Καλό θα είναι για την ώρα να κρατηθείτε μακριά από οριστικές αποφάσεις, σας συμβουλεύω να μην φανείτε πιεστικοί ούτε ευκολόπιστοι.

Ιχθύς

Φίλοι μου, περίεργα και αντικρουόμενα συναισθήματα θα σας φέρουν αναστάτωση σε καρδιά και σκέψη. Σήμερα ίσως να εστιάσετε σε κάποιες παρελθοντικές υποθέσεις, το νου σας σε αυταπάτες και ψευδαισθήσεις, εντοπίστε τα όρια του υπαρκτού. Σε απρόσμενη χρονική στιγμή θα εμφανιστεί πρόσωπο από το παρελθόν, φέρνοντας συναισθηματικές διακυμάνσεις στην καρδιά σας. Καλό θα είναι να ερευνήσετε πολύ καλά αυτά που θα ακούσετε, ψάξτε για ψέματα και παραποιήσεις.

πηγη

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα