Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (25-02-2020)

Ζώδια | Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (25-02-2020)

Κριός

Advertisements
Φίλοι μου, σήμερα θα νιώσετε πως σας βαραίνει η ευθύνη, η σοβαρότητα, και η δέσμευση. Στόχος σας θα είναι να αλλάξετε τα δεδομένα και να ξεγλιστρήσετε από καταπιεστικά πρόσωπα. Σε περίπτωση που εμφανιστούν δυσκολίες, σας συμβουλεύω να μην το βάλετε κάτω, μην αγχωθείτε, αναλυτικές συζητήσεις θα ξεδιαλύνουν τα σκοτεινά σημεία. Εσείς οι ίδιοι, με δική σας κίνηση θα κλείσετε οριστικά ένα ζήτημα που ρίχνει την ψυχολογία σας και περιορίζει την ελευθερία των κινήσεών σας.

Ταύροι

Φίλοι μου, η σημερινή όψη θα σας δημιουργήσει εσωτερικούς προβληματισμούς και ίσως να σας ωθήσει σε αρνητικές παρορμητικές ενέργειες· το νου σας να μην μετανιώσετε για πράξεις ή αποφάσεις. Εσείς που ∈ρωτικά αμφιταλαντεύεστε, δεν αποκλείεται να πάρετε βεβιασμένα την απόφαση να κλείσετε καταστάσεις που νιώθετε πως δεν μπορείτε να ελέγξετε. Για σήμερα τουλάχιστον αποφύγετε βιαστικές κινήσεις, καλό θα είναι να μην γίνετε θύμα των ανασφαλειών σας. 

Δίδυμοι 

Φίλοι μου, ο συναισθηματικός σας κόσμος θα βρίσκεται σε σύγχυση, δεν θα λείψουν αναθεωρήσεις και ανακατατάξεις. Η καρδιά σας από την μια θα αναζητά το περιπετειώδες, από την άλλη θα έχει ανάγκη την ασφάλεια και καλό θα είναι η παρορμητικότητά σας να μην ξεφύγει από τον έλεγχό σας. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας εντυπωσιάσει, αν το προσεγγίσετε με προσγειωμένη στάση δεν θα υπάρξει κατάληξη απογοήτευσης.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Καρκίνος

Φίλοι μου, η σημερινή όψη θα σας ωθήσει στη παρορμητικότητα, την αντίδραση και την ανάγκη για απόδραση. Στις διεκδικήσεις σας ενδεχομένως να βγάλετε πεισματική συμπεριφορά. Προσοχή στο στοιχείο της υπερβολής, καλό θα είναι να προσπαθήσετε να χαλιναγωγήσετε τις αντιδράσεις σας. Εμπιστοσύνη θα σας δείξει το ∈ρωτικό σας ταίρι, αρκεί να φανερώσετε με ειλικρίνεια τις βλέψεις και τα αισθήματα σας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε επανασύνδεση, καλό θα είναι να μην εφαρμόσετε τακτική πίεσης.

Λέων

Αγαπητοί μου, αλλοπρόσαλλες ψυχολογικές καταστάσεις θα σας φέρουν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, ωστόσο θα υπάρξουν τυχαία συμβάντα, που θα οδηγήσουν σε θερμές εκδηλώσεις και απρόσμενες εξομολογήσεις. Σε περίπτωση που μπερδευτείτε και αποπροσανατολιστείτε, να ξέρετε πως στην πορεία θα υπάρξουν ξεκάθαρα λόγια και ειλικρινείς κουβέντες, που θα βάλουν τελικά τα πράγματα στην σωστή τους θέση. Συνομιλία με καινούργιο πρόσωπο, θα δημιουργήσει νέες προοπτικές στην ∈ρωτική σας ζωή.

Παρθένος

Φίλοι μου, ίσως κάποια βαριά ζητήματα να κάνουν την εμφάνισή τους, ωστόσο αν εστιάσετε στα αποτελέσματα των γεγονότων και όχι στις αφορμές, τότε θα καταφέρετε να κλείσετε με επιτυχία επίμαχα θέματα. Εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι, δείξτε ενδιαφέρον στα καινούργια άτομα που θα σας πιάσουν την κουβέντα. Θα κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο ικανό να αλλάξει την ∈ρωτική σας ζωή, το νου σας να μην το διώξετε.

Advertisements

Ζυγός

Φίλοι μου, η σημερινή όψη θα σας φέρει άγχος, πίεση, αβάσιμες ανησυχίες, ίσως και άτοπους προβληματισμούς. Το νου σας να μην βγείτε εκτός λογικών ορίων. Ένα τυχαίο ∈ρωτικό γεγονός θα σας δημιουργήσει αρνητικές υποψίες, που θα είναι καθαρά δημιουργήματα της σκέψης σας. Δεν αποκλείεται από μόνοι σας να προκαλέσετε βάρος στην καρδιά σας, δείξτε εμπιστοσύνη στα λόγια και στις υποσχέσεις που θα σας δώσει το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά.

Σκορπιός

Φίλοι μου, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε πέρα ό,τι σας δυσανασχετεί και σας δημιουργεί αρνητικές σκέψεις. Ουσιαστικά, θα κάνετε ένα συναισθηματικό ξεκαθάρισμα, τόσο με τον εαυτό σας όσο και με το ταίρι σας, με στόχο να απαλλαγείτε από προβληματικές καταστάσεις. Δεν αποκλείεται να φέρετε οριστικές ανακατατάξεις στην ∈ρωτική σας ζωή, με άφορη μια καινούργια γνωριμία που θα υπάρξει. Ενδέχεται να πάρετε την απόφαση να συνεχίσετε την ζωή σας με άλλο ∈ρωτικό ταίρι.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Τοξότης

Φίλοι μου, σήμερα ενδέχεται να εμφανιστούν αισθήματα ανασφάλειας και αβεβαιότητας σχετικά με την μελλοντική κατάληξη μιας συγκεκριμένης ∈ρωτικής σας υπόθεσης. Σας δίνω την συμβουλή στην παρούσα φάση να μην πιέσετε το ταίρι σας, οι βιαστικές αποφάσεις θα σας γυρίσουν μπούμερανγκ. Με επιφυλακτικό μάτι θα δείτε το καινούργιο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει, οι αρνητικές προβλέψεις που θα κάνετε θα αποδειχτούν άστοχες.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου, η σημερινή όψη ίσως να δημιουργήσει δυσκολίες στην ∈ρωτική σας επικοινωνία, σήμερα ενδέχεται να μην είστε σε θέση να συγκρατήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα. Αν περάσετε σε ειλικρινείς συναισθηματικές συζητήσεις χωρίς κακεντρεχή διάθεση, τότε όλα θα μπουν στον σωστό δρόμο. Σε φιλική συνάντηση θα εμφανιστεί εντελώς τυχαία πρόσωπο από τα παλιά, στο χέρι σας θα είναι η προοπτική επανασύνδεσης.

Advertisements

Υδροχόος

Φίλοι μου, σήμερα ίσως να μην καταφέρετε να αποφύγετε τις αρνητικές αντιδράσεις, τα συναισθήματα σας θα βρίσκονται σε σύγχυση, ωστόσο ένα συγκεκριμένο άτομο θα σας φερθεί με ιδιαίτερη συγκαταβατικότητα. Σας συμβουλεύω να προτιμήσετε τις ήρεμες συζητήσεις, αποφεύγοντας τους εκρηκτικούς διαλόγους. Αν κάποιοι από εσάς βιώνετε εδώ και πολύ καιρό ∈ρωτική στασιμότητα, να ξέρετε πως μια απρόοπτη συνάντηση θα σας ανοίξει προοπτική θέρμων εξελίξεων.

Ιχθύς

Φίλοι μου, σήμερα θα βιώσετε ένα συναισθηματικό μπέρδεμα, δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια εσωτερικές φοβίες, υποσυνείδητες ή συνειδητές, υπαρκτές ή φανταστικές. Αν προσπαθήσετε με ηρεμία να βάλετε σε τάξη τον εσωτερικό σας κόσμο, θα καταφέρετε να βρείτε την άκρη του νήματος και θα δώσετε λύση σε ψυχολογικά σας ζητήματα. Ανοίξτε την καρδιά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά, θα βρείτε κατανόηση και συναισθηματική συμπαράσταση.

πηγη

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα