Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (23-02-2020)

Ζώδια | Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (23-02-2020)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου, η σημερινή όψη θα ενισχύσει την ψυχική σας δύναμη, θα έχετε τη διάθεση να προχωρήσετε αποφασιστικά σε διεκδικήσεις. Εσείς που είστε σε σταθερή ∈ρωτική σχέση, ένα συμβάν θα σας βοηθήσει να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του ∈ρωτικού σας συντρόφου, με επιτυχία θα αναλάβετε τα ηνία ενός ζητήματος που σας προβληματίζει. Για τους ελεύθερους, ανοίγεται προοπτική καινούργιας γνωριμίας με πρόσωπο, που δίπλα του θα καταφέρετε να βρείτε αγάπη και ασφάλεια.

Ταύροι

Φίλοι μου, σήμερα θα βρει ηρεμία ο συναισθηματικός σας κόσμος, τώρα θα προχωρήσετε τις ∈ρωτικές σας υποθέσεις με βήματα σταθερά πατώντας γερά στο έδαφος. Θα αποφύγετε ρίσκα και παράτολμες κινήσεις, στόχος σας θα είναι να απολαύσετε με ασφαλή τρόπο να ήδη κεκτημένα. Όσο για εσάς τους ∈ρωτικά μόνους, μια φιλική πρόταση που θα λάβετε από συγκεκριμένο πρόσωπο θα αναθερμάνει τις επαφές σας, δεν αποκλείεται να καταλήξετε οι δυο σας σε αγκάλιασμα ∈ρωτικής φύσεως.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου, σήμερα θα πάρει διαφορετική στροφή η καρδιά σας, στην παρούσα φάση αυτό που θα κυνηγήσετε θα είναι η σταθερή αγάπη και όχι η περιστασιακή έλξη. Εσείς που είστε άνευ σχέσης, επιλεκτικοί θα φανείτε στο φλερτάρισμά σας, πριν πολιορκήσετε το ενδιαφερόμενο πρόσωπο, πρώτα θα φροντίσετε να κάνετε την έρευνα σας σχετικά με τις επιθυμίες και τις βλέψεις του. Ξαφνική συνάντηση με ∈ρωτικό άτομο του παρελθόντος, θα σας βάλει σε σκέψεις επανασύνδεσης.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Καρκίνος

Φίλοι μου, ευχάριστα ∈ρωτικά γεγονότα θα σας φέρει η σημερινή μέρα. Αιφνιδιαστικά τηλεφωνήματα και συναντήσεις θα πάρουν απρόβλεπτες διαστάσεις, το αποτέλεσμα θα είναι πολύ πιο θετικό από το προσδοκώμενο. Με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά θα δημιουργηθεί ξεκάθαρο άνοιγμα για σταθερή σχέση, ακόμα και για δεσμευτικές υποσχέσεις, σας συμβουλεύω να δείξετε ανεπιφύλακτα αυτό ακριβώς που νιώθετε. Σε περίπτωση που έχετε ήδη σχέση αλλά είστε τσακωμένοι, έρχεται λύση σε πρόβλημα που αποτελεί μήλο της έριδος.

Λέων

Αγαπητοί μου, σήμερα θερμές θα είναι οι συνομιλίες σας, θα υπάρξουν ανοίγματα ξεκαθαρίσματος. Ειλικρινά λόγια καρδιάς θα σας φέρουν πολύ κοντά με πρόσωπο, που ο χωρισμός σας θα φτάσει στο τέρμα του, με επανένωση θα κλείσει το βραδινό σας ραντεβού. Σήμερα ένα άτομο θα σας φλερτάρει με τρόπο ευγενικό και ιδιαιτέρως αισθησιακό, μη θεωρήσετε παγίδα την εκδηλωτική του στάση, σας συμβουλεύω να το καλοδεχτείτε στην ζωή σας, καθώς δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει.

Advertisements

Παρθένος

Φίλοι μου, σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς αισθάνεστε απογοητευμένοι, σας φανερώνω η σημερινή όψη θα σας φέρει ένα ραντεβού που θα αλλάξει μονομιάς το κλίμα στην καρδιά σας. Έρχονται απρόσμενες εξομολογήσεις που θα θέσουν νέες βάσεις στην ∈ρωτική σας ζωή. Τώρα θα μάθετε από το ίδιο το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά, πως όχι μόνο δεν αδιαφορεί για εσάς, αλλά στρώνει έδαφος για δεσμευτική πορεία. Βγάλτε από το μυαλό σας τις αρνητικές σκέψεις, έρχονται στιγμές ισορροπίας, αρμονίας, και αμοιβαίας αγάπης.

Ζυγός

Φίλοι μου, η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να θα ξεκαθαρίσετε μπερδεμένες ∈ρωτικές υποθέσεις. Θερμή συζήτηση που θα έχετε με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά, θα ξεδιαλύνει τα συννεφάκια και τα μελανά σημεία, θα υπάρξουν εξομολογήσεις που θα κλείσουν τις μαύρες τρύπες. Μπαίνετε σε περίοδο ∈ρωτικής ισορροπίας, ανοίγει δρόμος σταθερής σχέσης και απαλλάσσεστε από συναισθηματικές ανασφάλειες. Εσείς που είστε ήδη σε δεσμό, επάνω σε έντονη συναισθηματική στιγμή με το ταίρι σας, δεν αποκλείεται να ακουστούν κουβέντες περί επίσημης δέσμευσης.

Σκορπιός

Φίλοι μου, ευαισθησίες θα βγάλετε στην φόρα, η σημερινή όψη θα φανερώσει την ευάλωτη πλευρά του χαρακτήρα σας, θα αναζητήσετε ασφάλεια και συναισθηματική οχύρωση. Δυνατό θα είναι το ένστικτο σας, σας συμβουλεύω να το ακολουθήσετε σε οποιαδήποτε κίνηση ή απόφασή σας. Θα σας πλησιάσει με τρόπο θερμό πρόσωπο, που οι βλέψεις του προσπέρασαν το φιλικό στάδιο και έχουν φτάσει στο ∈ρωτικό. Μην απορρίψετε τις προτάσεις που θα σας κάνει, προβλέπεται θερμή ∈ρωτική κατάληξη αμοιβαίων αισθημάτων.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Τοξότης

Φίλοι μου, ξαφνική και ευχάριστη πρόταση θα λάβετε από πρόσωπο ∈ρωτικού ενδιαφέροντος, αν θέλετε κατάληξη σταθερής ∈ρωτικής σχέσης, τότε δείξτε την θερμή και θετική πλευρά του χαρακτήρα σας. Θα σημειωθεί θερμό ∈ρωτικό άνοιγμα που θα ζεστάνει για τα καλά την καρδιά σας, αρκεί να φανείτε ειλικρινείς ως προς τα αισθήματά σας. Αν καμουφλάρετε την έλξη που θα νιώσετε, τότε θα υπάρξει ο κίνδυνος να χάσετε μέσα από τα χέρια σας μια δυνατή σχέση αγάπης.

Advertisements

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου, επιφυλακτική θα είναι η στάση σας, ως προς το ∈ρωτικό σας ταίρι δεν θα εμφανίσετε τάσεις εγωισμού, περιορισμένη θα είναι η ανάγκη σας για κυριαρχία. Θα είναι σωστή η επιλογή σας να αφεθείτε με ειλικρίνεια στα αισθήματα σας, τώρα βασική σας επιθυμία θα είναι η σταθερή αγάπη, η καταχωρημένη σχέση. Εσείς που είστε ∈ρωτικά μόνοι, εκδηλωθείτε με αυθορμητισμό στην θερμότητα που θα σας δείξει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Αν αποκαλύψετε την έλξη που νοιώθετε, να είστε σίγουροι πως εσείς οι δυο θα βιώσετε τελικά δυνατά αισθήματα αγάπης.

Υδροχόος

Φίλοι μου, ηρεμία θα επικρατήσει στον συναισθηματικό σας κόσμο, οι επαφές με το ταίρι σας θα κυλήσουν ομαλά, χωρίς κόντρες και χωρίς ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα. Εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι, αν βάλετε κάποιο άτομο στο ∈ρωτικό σας στόχαστρο και κινηθείτε άμεσα και ευγενικά, θα βρείτε την ανάλογη ανταπόκριση. Πρόσωπο που υπάρχει μεταξύ σας κρυμμένη ∈ρωτική σπίθα, θα σας πλησιάσει με μια πολύ ευχάριστη πρόταση, θα σας δώσει την ευκαιρία να λυθούν παρεξηγήσεις και να αποκαλυφθούν τα πραγματικά αισθήματα.

Ιχθύς

Φίλοι μου, σήμερα θα έχετε ήρεμες και θερμές συζητήσεις με το ταίρι σας, έρχεται αρμονία στην ∈ρωτική σας ζωή. Ξάφνιασμα θα νιώσει η καρδιά σας κατόπιν απρόσμενης συνομιλίας, θα σας θυμηθεί άτομο από το παρελθόν, που σας διαβεβαιώνω πως θα έχει θετικούς σκοπούς. Αν δεχτείτε την συνάντηση που θα σας προτείνει και δεν απορρίψετε το ενδιαφέρον του, τότε θα υπάρξει σοβαρό ενδεχόμενο να ξεκινήσει σχέση δεσμευτικής κατάληξης. Έρχονται ευχάριστα γεγονότα, θα υπάρξουν θερμές ανατροπές!

πηγη

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα