Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (10-6-2019)

Κριός

Advertisements
 Φίλες μου Κριοί, μια συγκεκριμένη πρόταση θα ανανεώσει την καρδιά σας και ταυτόχρονα θα σας ενθαρρύνει στο να αλλάξετε τα σχέδια σας. Κάποιο πρόσωπο θα σας βγάλει από την ρουτίνα δίνοντας νέα πνοή στην προσωπική σας ζωή. Αυτή τη φορά δεν θα θελήσετε να αποφύγετε εξομολογήσεις και αποκαλύψεις, δεν θα νιώσετε κανένα είδος αναστολής, γι αυτό θα ανταποκριθείτε άμεσα στο θερμό ενδιαφέρον που θα σας δείξει άτομο που θα αποτελέσει καινούργια γνωριμία στη ζωή σας.

Ταύρος

 Φίλες μου Ταύροι, ανανεώνεται η ψυχολογία σας, αλλάζετε στόχους, τώρα τολμηροί θα είστε στις διεκδικήσεις σας. Ένα πρόβλημα που αφορά χωρισμό ή συναισθηματικό πάγωμα, λαμβάνει τέλος, καταφθάνει ξεκαθάρισμα που θα κλείσει με ελπιδοφόρες υποσχέσεις. Γι’ εσάς τους ελεύθερους, αν αναμένετε συμβάν που να μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας, τότε μην αρνηθείτε καμία πρόταση για εξόδους και φιλικές συναντήσεις, μια αναπάντεχη συνομιλία θα έχει κατάληξη νέας γνωριμίας.

Δίδυμοι

 Φίλες μου Δίδυμοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σας καθώς και την αποφασιστικότητα σας, με αποτέλεσμα να πλησιάσετε πολύ κοντά στους στόχους σας, η τολμηρή σας στάση θα καταρρίψει εμπόδια και φραγμούς. Με επιτυχία θα κλείσει απρόοπτη συνομιλία που θα ανοίξετε με πρόσωπο αισθηματικού ενδιαφέροντος. Σήμερα σας παροτρύνω να ελευθερώσετε τη θερμή σας πλευρά, ένα συγκεκριμένο άτομο θα στοχεύσει στην καρδιά σας, τώρα θα βρει την κατάλληλη στιγμή να δράσει.

Καρκίνος

Φίλες μου Καρκίνοι, θα θελήσετε να αποκτήσει νέα πνοή η προσωπική σας ζωή, οι χωρισμένοι δεν αποκλείεται να προχωρήσετε σε βήματα επανασύνδεσης, εσείς που είστε ήδη σε σταθερή σχέση ίσως να σκεφτείτε την προοπτική της επισημοποίησης. Για τους ελεύθερους που δεν θέλετε πλέον να είστε μόνοι, διατηρήστε σε υψηλό επίπεδο την αυτοπεποίθηση και την γοητεία σας, επιμεληθείτε την εμφάνιση σας, τα γεγονότα θα σας φέρουν σε συνομιλία με πρόσωπο που κατά πάσα πιθανότητα θα το ερwτευτείτε.

Λέων 

Αγαπητές μου Λέοντες, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας ανοίξει απρόσμενα ενδεχόμενα, καταφθάνει ευκαιρία νέας γνωριμίας. Σήμερα η διάθεση σας θα είναι τολμηρή, ξεκινάτε ένα καινούργιο κεφάλαιο. Συνάντηση και συζήτηση που θα έχετε με ένα γοητευτικό πρόσωπο θα σας ανοίξει πορεία σταθερής σχέσης. Επιθυμία σας θα είναι να αποφύγετε τη στασιμότητα με αποτέλεσμα να περάσετε σε πράξεις και σε προσεγγίσεις ιδιαιτέρως τολμηρές, το αποτέλεσμα θα σας φέρει χαρά και συναισθηματική ανανέωση.

Παρθένος

Φίλες μου Παρθένοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας κρατήσει μακριά από αρνητικές σκέψεις, θα απαλλαγείτε από τάσεις ηττοπάθειας. Τώρα θα είστε σε θέση  να στοχεύσετε στη βελτίωση, θα διαγράψτε από τη μνήμη σας δυσάρεστες καταστάσεις του παρελθόντος. Εσείς που θέλετε να αναζωογονηθείτε αξιοποιήσετε το άνοιγμα που θα σας δοθεί σε τυχαία συνάντηση, θα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να γνωριστείτε με καινούργιο πρόσωπο. Για εσάς τους χωρισμένους ανοίγεται προοπτική επανασύνδεσης, καταφθάνει ξεκαθάρισμα και νέα αρχή.

Advertisements

Ζυγός

Φίλες μου Ζυγοί, σήμερα θα αναθεωρείτε, αφήνετε στην άκρη τις απαισιόδοξες ή ανασταλτικές σκέψεις. Ουσιαστικά θα αλλάξετε οπτικό πεδίο και η αφορμή θα δοθεί από ένα συμβάν που θα φέρει μεγάλες συναισθηματικές αλλαγές στην καρδιά σας. Πρόσωπο που από καιρό έχετε ερwτευτεί, θα σας βοηθήσει να νιώσετε πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ανοιχτείτε και να περάσετε σε αποκαλύψεις. Για τους ελεύθερους, ένα καινούργιο άτομο θα σας πλησιάσει με ιδιαιτέρως θερμές διαθέσεις.

Σκορπιός

Αγαπητες μου Σκορπιοί, σήμερα θα κινηθείτε αυθόρμητα, θα εκφράσετε ελεύθερα αυτό που σκέπτεστε και νιώθετε, αισιοδοξία θα σας διακατέχει. Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας ωθήσει στην αναζήτηση νέων περιπετειών, εσείς οι ελεύθεροι και μόνοι θα επιλέξετε τις οικείες επαφές ίσως και τις ελαφριές ή περιστασιακές σχέσεις. Η προσιτή σας στάση θα δώσει άνοιγμα σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να σας πλησιάσει στοχεύοντας στη σταθερή σχέση, στο χέρι σας θα είναι η πορεία και η εξέλιξη των επαφών σας.

Τοξότης 

Φίλες μου Τοξότες, θα νιώσετε την ανάγκη να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα ‘πρέπει’, άτακτη θα χαρακτηριστεί η συμπεριφορά σας, στόχος σας θα είναι να αποδράσετε από το κατεστημένο σας. Από μόνοι σας θα διαφοροποιήσετε τις επαφές σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, στις συναντήσεις σας θα υπάρξει αποκαλυπτική διάθεση και ανάγκη για νέες κατευθύνσεις. Είναι η χρονική στιγμή που θα δείτε με άλλο μάτι τη σχέση σας, δεν αποκλείεται να προχωρήσετε σε ριζικές αλλαγές.

Αιγόκερως

Αγαπητες μου Αιγόκεροι, δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να αποδράσετε από τις κοινότυπες ή ανιαρές καταστάσεις της προσωπικής σας ζωής. Ελκυστική θα είναι η εμφάνιση σας, παρορμητική η στάση σας, σας συμβουλεύω να εμπιστευτείτε τον αυθορμητισμό σας και να δείξετε θερμές διαθέσεις στο καινούργιο πρόσωπο που θα τραβήξει την προσοχή σας. Γι’ εσάς τους μοναχικούς δεχτείτε προτάσεις φίλων για ανέμελες στιγμές ή παρέες, θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας με πρόσωπο ταιριαστό στις προτιμήσεις σας.

Advertisements

Υδροχόος

Φίλες μου Υδροχόοι, ευχάριστες συναντήσεις θα ανανεώσουν τη διάθεση σας, κάποιες καινούργιες συναναστροφές δεν θα είναι τόσο περαστικές όσο θα νομίζετε. Πρόσωπο νέας γνωριμίας θα τραβήξει την προσοχή σας, έρχονται ευνοϊκές εξελίξεις που δεν πρέπει να τις αφήσετε αναξιοποίητες. Ακούστε με προσοχή τα λόγια που θα βγουν από την καρδιά ενός προσώπου που ήδη σας ενδιαφέρει, δώστε σημασία στο τρόπο που θα εκφράσει τα αισθήματα του, θα υπάρξει ειλικρίνεια και διάθεση για νέα αρχή.

Ιχθύς

Φίλες μου Ιχθείς, σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να αλλάξει όψη η καρδιά σας και να διαφοροποιήσετε κατά πολύ τα δεδομένα σας. Για εσάς που είστε μόνοι εδώ και αρκετό καιρό τώρα θα συμβεί η κατάλληλη γνωριμία που θα σας βοηθήσει να ανανεωθείτε συναισθηματικά και να δώσετε νέα ώθηση στην πορεία σας. Φανείτε τολμηροί στις προτάσεις που θα σας κάνουν, δεχτείτε την πρόταση για ραντεβού, μην αφήσετε τις ανασφάλειες σας να καμουφλάρουν τα όμορφα αισθήματα που θα νιώσετε!

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα