Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (18-02-2020)

Ζώδια | Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (18-02-2020)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου, απελευθερωμένες θα εμφανιστούν οι διαθέσεις σας, θα ενισχυθεί ο ∈ρωτισμός σας, εσείς οι ίδιοι με δικές σας κινήσεις και αποφάσεις θα δώσετε νέα τροπή στις ∈ρωτικές σας υποθέσεις. Ένα όμορφο πρόσωπο θα ιντριγκάρει την καρδιά σας, ελκυστικές συζητήσεις θα ανάψουν το ενδιαφέρον σας, ενθουσιασμό θα σας φέρει η νέα γνωριμία που θα προκύψει. Σήμερα δεν επρόκειτο να φρενάρετε ή να καμουφλάρετε την έλξη που θα νιώσετε, κινηθείτε δυναμικά και δεν θα χάσετε.

Ταύροι

Φίλοι μου, προσιτή θα είναι η στάση σας σήμερα, ενδιαφέρον θα δείξετε στα καινούργια πρόσωπα που θα συναντήσετε. Θα συνομιλήσετε με άτομο που το αρχικό αθώο σας φλερτ, πολύ σύντομα θα καταλήξει σε πορεία ∈ρωτικής σχέσης. Σε ∈ρωτική συνάντηση με πρόσωπο που ήδη έχει ξεκινήσει σχέση μεταξύ σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να απελευθερώσετε το ∈ρωτικό σας πάθος, δεν αποκλείεται να εμφανιστείτε και κάπως ρομαντικοί. Σήμερα  τυχαίες συναντήσεις θα φέρουν θερμή κατάληξη!

Δίδυμοι 

Φίλοι μου, πρόσχαρη θα είναι συμπεριφορά σας, ανοιχτή σε όλα η καρδιά σας. Επιθυμία σας θα είναι να ξεφύγετε από οτιδήποτε αποτελεί ρουτίνα, δεχτικοί θα είστε σε ανοίγματα νέων ∈ρωτικών περιπετειών. Τα γεγονότα θα σας φέρουν ευχάριστες στιγμές, ∈ρωτικές εκπλήξεις από το παρελθόν, και προοπτική νέας ∈ρωτικής αρχής. Αποφύγετε τις αυθόρμητες σπασμωδικές κινήσεις, προσοχή να μην δημιουργήσετε μπερδέματα που θα απαιτούν εξηγήσεις.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Καρκίνος

Φίλοι μου,η σημερινή όψη θα σας εφοδιάσει με αισιοδοξία, ∈ρωτισμό, και έντονο ενθουσιασμό. Απρόσμενες συμπτώσεις και τυχαία συμβάντα θα ανοίξουν νέο ∈ρωτικό ορίζοντα στην ζωή σας, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά καταφθάνει καινούργια ∈ρωτική γνωριμία. Νέες προοπτικές θα σας δημιουργήσει η εμφάνιση ένα προσώπου, που από τις πρώτες σας επαφές θα αλλάξει ρυθμό η καθημερινότητα σας. Καταφθάνουν όμορφες ∈ρωτικές εξελίξεις, ένας θερμός διάλογος θα ανοίξει ∈ρωτική δίοδο. Η συνομιλία σας με συγκεκριμένο πρόσωπο θα φέρει έντονες ∈ρωτικές αλλαγές.

Λέων

Αγαπητοί μου, η καρδιά σας θα εμφανιστεί ζωηρή και αισιόδοξη, θα εκδηλώσετε θέρμη και έλξη. Ο θετικός τρόπος σκέψης σας θα φέρει αλλαγές στην ∈ρωτική σας συμπεριφορά, θα καταφέρετε να εκπλήξετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά. Εσείς που διατηρείτε σταθερή σχέση, η αισιοδοξία και η συγκαταβατικότητα σας θα σας βοηθήσουν να δώσετε πρακτικές λύσεις, με διπλωματικό τρόπο θα κρατηθείτε μακριά από συγκρούσεις και διαφωνίες. Σήμερα θα τα βρείτε με το ταίρι σας, έρχονται στιγμές έλξης και πάθους.

Advertisements

Παρθένος

Φίλοι μου, η σημερινή όψη θα φέρει αισιοδοξία στο σκεπτικό σας θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να βγείτε από την ανία και την στασιμότητα, τώρα  θα εκτοπίσετε αρνητισμούς και αναστολές. Η επικοινωνιακή σας διάθεση και η ∈ρωτική σας γοητεία θα  δώσουν άνοιγμα να σας πλησιάσουν πρόσωπα που εδώ και καιρό προσπαθούν να κερδίσουν το ∈ρωτικό σας ενδιαφέρον. Σήμερα κάποιος θα τολμήσει να σας εκδηλωθεί ∈ρωτικά, δεν θα είναι καθόλου κακή περίπτωση γι αυτό δείξτε το ανάλογο ενδιαφέρον.

Ζυγός

Φίλοι μου, η σημερινή όψη θα σας δώσει νέο άνοιγμα για οριστικές αποφάσεις, θα έχετε την διάθεση να προβείτε σε εξομολογήσεις και αποκαλύψεις που θα αλλάξουν την πορεία των εξελίξεων. Τολμηρή συζήτηση που θα ανοίξετε με ∈ρωτικό πρόσωπο θα σας ωθήσει σε μια πιο απελευθερωμένη αντιμετώπιση της κατάστασης. Για κάποιους από εσάς στροφή θα κάνει η καρδιά σας, το έναυσμα θα δοθεί από ένα ιδιαιτέρως ελκυστικό πρόσωπο.

Σκορπιός

Φίλοι μου, σήμερα θα έχετε ανάγκη για απελευθέρωση και για ουσιαστικές αλλαγές, στόχος σας θα είναι να δώσετε νέα πνοή στην ∈ρωτική σας ζωή. Κάποιοι από εσάς θα εκδηλώσετε έντονο πάθος,  ∈ρωτική φλόγα θα ανάψει ανάμεσα σε εσάς και σε πρόσωπο, που με μια δελεαστική πρόταση, θα εξιτάρει τις αισθήσεις σας. Απολαύσετε τις εκπλήξεις που θα προκύψουν, εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι καλοδεχτείτε τα καινούργια πρόσωπα που θα σας πλησιάσουν.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Τοξότης

Φίλοι μου, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από καταστάσεις ρουτίνας. Η θετική απάντηση που θα δώσετε σε ερώτηση που θα σας απευθύνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα δημιουργήσει καινούργια κατεύθυνση στην ∈ρωτική σας πορεία. Τώρα θα πάρετε την δυναμική απόφαση να κυνηγήσετε τις επιθυμίες σας, δεν πρόκειται να σας σταματήσουν εμπόδια ή αναστολές. Αυτή την φορά θα αφήσετε ελεύθερο τον εαυτό σας να ∈ρωτευτεί, να είστε σίγουροι πως δεν θα απογοητευτείτε.

Advertisements

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου, η σημερινή μέρα θα βγάλει στην επιφάνεια την αισιόδοξη ίσως και ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα σας. Σε θερμές συναντήσεις θα βρεθείτε, τολμηρές συνομιλίες εσείς οι ίδιοι θα ανοίξετε. Σήμερα θα περάσετε όμορφα στα ∈ρωτικά σας ραντεβού, κρατήστε ακμαία την ∈ρωτική σας διάθεση, αφήστε ελεύθερο τον αυθορμητισμό σας. Εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι δεν αποκλείεται να λάβετε τηλεφώνημα ή πρόταση απ άτομο που ως τώρα δεν είχατε αντιληφτεί το ∈ρωτικό ενδιαφέρον που τρέφει για εσάς.

Υδροχόος

Φίλοι μου, σήμερα απελευθερωμένος θα είναι ο ∈ρωτισμός σας, θα φλερτάρετε χωρίς περιορισμούς. Για τους ∈ρωτικά μόνους έντονη θα είναι η ανάγκη σας για νέα γνωριμία, οι συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να απλώσετε τα ∈ρωτικά σας πλοκάμια. Ελκυστικό πρόσωπο θα τραβήξει την προσοχή σας και επειδή η γοητεία σας θα καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις, γι αυτό δεν αποκλείεται σήμερα να γίνει το πρώτο βήμα που θα καθιερώσει στην ζωή σας καινούργιο ∈ρωτικό ταίρι.

Ιχθύς

Φίλοι μου,η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την αισιοδοξία σας, τώρα θα αφήσετε πίσω σας τα αρνητικά παρελθοντικά γεγονότα. Νέες ευκαιρίες θα σας δοθούν, θα νιώσετε πανέτοιμοι να τις αξιοποιήσετε υπέρ σας. Ευχάριστες συναντήσεις θα προκύψουν, ενθαρρυντικά λόγια θα ακούσετε, η ανανεωμένη σας διάθεση θα σας δώσει την ώθηση να προχωρήσετε χωρίς αναστολές. Έρχεται ∈ρωτικό άνοιγμα με πρόσωπο που απ την πρώτη στιγμή της συνομιλίας σας θα προκύψουν έντονα χτυποκάρδια.

πηγη

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα