Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (16-02-2020)

Ζώδια | Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (16-02-2020)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου, σήμερα μια πολύ ευχάριστη συζήτηση με συγκεκριμένο πρόσωπο που διατηρείτε στο ∈ρωτικό σας στόχαστρο, θα ανανεώσει το κλίμα στην καρδιά σας, θα υπάρξουν  ανατροπές που θα έχουν θετικό αντίκτυπο στο ∈ρωτικό σας μέλλον. Εσάς τους ∈ρωτικά εντελώς μόνους, ξαφνική στροφή στην ψυχολογία σας θα δημιουργήσει η γνωριμία σας με ένα αρκετά ελκυστικό πρόσωπο, που παρά το ότι στην αρχή το μεταξύ σας κλίμα θα είναι φιλικό, ωστόσο με γρήγορα βήματα η ατμόσφαιρα θα μετατραπεί σε ∈ρωτική.

Ταύροι

Φίλοι μου, ∈ρωτικές προκλήσεις θα τραβήξουν την προσοχή σας, ελκυστική θα είναι η στάση που θα κρατήσετε, σήμερα δεν υπάρχει περίπτωση να αγνοήσετε το ενδιαφέρον που θα σας δείξει πρόσωπο γοητευτικής εμφάνισης. Θα σας δοθεί το άνοιγμα για νέα γνωριμία δημιουργώντας καινούργιες προοπτικές στη ζωή σας, θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ξεφύγετε από τα παλιά. Εσείς που είστε σε σταθερό δεσμό, το ταίρι σας θα σας ζητήσει να κάνετε μια ανοιχτή, ξεκάθαρη κουβέντα, δείξτε σοβαρότητα και ειλικρίνεια.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου, η σημερινή όψη θα σας δημιουργήσει τη διάθεση να απαλλαγείτε από εκκρεμότητες, τώρα θα κλείσετε ∈ρωτικές καταστάσεις που αιωρούνται εδώ και αρκετό καιρό. Με πρόσωπο που έχετε στο ∈ρωτικό σας στόχαστρο θα περάσει στα χέρια σας ο έλεγχος των εξελίξεων σας, σε περίπτωση που προβείτε σε προτάσεις θα έχετε θετικές και άμεσες απαντήσεις. Η διάθεση σας για επικοινωνία θα σας κάνει ιδιαιτέρως προσιτούς και συζητήσιμους, με μεγάλη ευκολία θα πιάσετε κουβέντα με πρόσωπο που θα σας είναι τελείως άγνωστο.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Καρκίνος

Φίλοι μου, για εσάς τους ∈ρωτικά μόνους η σημερινή όψη θα σας φέρει αισιόδοξα και ελπιδοφόρα ∈ρωτικά ανοίγματα, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να επιλέξετε και να προχωρήσετε σε νέα ∈ρωτική αρχή. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα ανεβάσει τη διάθεση σας, τα εξομολογητικά του λόγια θα σας ανανεώσουν, θα νιώσετε πως δεν έχετε χάσει την ελκυστικότητα και τη γοητεία σας. Ερwτικό άτομο απ’ τα παλιά θα κάνει το βήμα να σας τηλεφωνήσει, στο χέρι σας θα είναι η εξέλιξη της συνομιλίας σας.

Λέων

Αγαπητοί μου, ανέμελες θα είναι οι διαθέσεις σας, σήμερα με συνειδητοποιημένους ελιγμούς θα προσπεράσετε σοβαρά θέματα, δεν θα θελήσετε στενάχωρες ή αγχωτικές καταστάσεις. Εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι ναι μεν θα έχετε την επιθυμία για νέα γνωριμία, ωστόσο  θα είστε πολύ εκλεκτικοί ως προς τις παρέες σας σε βαθμό που ίσως κάποιοι να σας χαρακτηρίσουν σνομπ. Δεχτείτε πρόταση που θα λάβετε απ ένα κοντινό σας άτομο, από προγραμματισμένη συνάντηση θα ξεπροβάλει μια ιδιαιτέρως ευχάριστη ∈ρωτική έκπληξη.

Advertisements

Παρθένος

Φίλοι μου, η σημερινή όψη θα σας δώσει την ώθηση να ανοίξετε την καρδιά σας, να εκδηλώσετε ελεύθερα σκέψεις και συναισθήματα. Σήμερα οι εξομολογήσεις που θα σας κάνει το ∈ρωτικό σας ταίρι θα σας βοηθήσει να δείτε με πιο σοβαρό μάτι τη σχέση σας και σε συνδυασμό με την ειλικρίνεια και την διάθεση σας για εξωτερίκευση, θα καταφέρετε να προχωρήσετε το δεσμό σας ένα βήμα πιο μπροστά. Όσοι από εσάς είστε αδέσμευτοι, καταφθάνει χαρά, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να ακούσετε πρόταση επισημοποίησης.

Ζυγός

Φίλοι μου, σήμερα η επικοινωνία σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά θα είναι άμεση και απολύτως συνεννοήσιμη γεγονός που θα σας βοηθήσει να τερματίσετε τις διαφωνίες σας, θα καταφέρετε να λύσετε τυχών παρεξηγήσεις. Ξεκάθαρος διάλογος που θα προκύψει ανάμεσα σε εσάς και σε ∈ρωτικό πρόσωπο που προσφάτως χωρίσατε, θα σας φέρει πιο κοντά, θα υπάρξουν προσωπικές εξομολογήσεις που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε γνώμη ανοίγοντας προοπτική μόνιμης επανασύνδεσης.

Σκορπιός

Φίλοι μου, η σημερινή όψη θα σας διέπει τάση εξωστρέφειας, θα έχετε τη διάθεση να προβείτε σε εξομολογήσεις ίσως και συναισθηματικές αποκαλύψεις. Μια συνάντηση και μια συζήτηση εκ βάθους, θα σας απομακρύνει από αδιέξοδα, παράλληλα, θα σας δώσει νέο άνοιγμα για οριστικές αποφάσεις. Εσείς οι ∈ρωτικά ελεύθεροι και ανεξάρτητοι θα έχετε την ανάγκη να ξεσκάσετε, να αποφορτιστείτε, και να δεχτείτε νέα πρόσωπα στη ζωή σας. Σήμερα σας φανερώνω πως η μέρα σας θα κλείσει με μια περίεργη έκπληξη!

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Τοξότης

Φίλοι μου, η σημερινή όψη θα σας δημιουργήσει τη διάθεση να βάλετε τάξη στην ∈ρωτική σας ζωή, να οργανωθείτε και να αναλάβετε μεθοδική δράση. Σήμερα στόχος σας θα είναι να ολοκληρώσετε τις συζητήσεις σας, θα καταφέρετε να κλείσετε επίμαχα ∈ρωτικά ζητήματα  με αίσια κατάληξη. Πρόσωπο  από το ∈ρωτικό σας παρελθόν θα επανέλθει στην ζωή σας με διαφορετικά μυαλά, γεγονός που θα σας βάλει στον πειρασμό να αναθεωρήσετε. Πολύ γρήγορα θα ‘ρθείτε σε συνεννόηση ίσως και σε νέα ∈ρωτική αρχή.

Advertisements

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου, σήμερα αποκλείεται να υπάρξουν τάσεις απομόνωσης ή εσωστρέφειας. Σήμερα θα έχετε τη διάθεση για ξεκαθάρισμα, στις συζητήσεις σας θα είστε ιδιαιτέρως ομιλητικοί και αρκετά αποκαλυπτικοί. Η θερμή και προσιτή σας στάση θα βοηθήσει ένα συγκεκριμένο άτομο να σας ανοίξει την καρδιά του, δεν αποκλείεται να λάβετε πρόταση για ραντεβού. Με το πρόσωπο που ήδη διατηρείτε ∈ρωτική σχέση θα υπάρξουν μεταξύ σας εξηγήσεις  που θα βάλουν σε τάξη την μελλοντική σας πορεία.

Υδροχόος

Φίλοι μου, αισιόδοξο θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, ευχάριστη συνομιλία με πρόσωπο  αντίθετου φύλου θα θέσει βάσεις για πολύ σοβαρές αποφάσεις που σας διαβεβαιώνω που θα σας βγουν σε καλό. Διαλύεται εμπόδιο ανάμεσα σε εσάς και σε ∈ρωτικό πρόσωπο που μεταξύ σας υπήρχε ζήτημα ηθικών φραγμών. Συγκαταβατικοί θα εμφανιστείτε με το ταίρι σας, τώρα θα καταφέρετε να λύσετε πρόβλημα που το θεωρούσατε άλυτο. Αποκτάτε ισορροπία, εμπιστοσύνη και συναισθηματική σταθερότητα.

Ιχθύς

Φίλοι μου, η σημερινή όψη θα σας ανοίξει νέες ∈ρωτικές ευκαιρίες που θα έχουν την τάση να φέρουν στη ζωή σας σημαντικές αλλαγές και ανατρεπτικές διαφοροποιήσεις. Γεγονότα και πρόσωπα θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από την αβεβαιότητα και την ανασφάλεια, επανέρχεται στην καρδιά σας ηρεμία και θερμότητα. Η αισιοδοξία και η συγκαταβατικότητα σας θα σας κάνουν ζεστούς και πρόσχαρους δίνοντας σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο την ευκαιρία που αναζητούσε εδώ και πολύ καιρό. Ετοιμαστείτε, ότι ακούσετε θα είναι όλα ευχάριστα και απολύτως ειλικρινά.

πηγη

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα