Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (13-02-2020)

Ζώδια | Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (13-02-2020)

Κριός

Φίλοι μου, οι όψεις της ημέρας θα σας εξοπλίσουν με αυθορμητισμό και εκφραστικότητα. Σήμερα θα νιώσετε έτοιμοι να ανοίξετε την καρδιά σας, να φανερώσετε και να εκδηλωθείτε, τολμηρή πρόταση που θα κάνετε σε πρόσωπο ∈ρωτικού ενδιαφέροντος, θα πιάσει τόπο. Έντονη θα είναι η διάθεση σας να αιφνιδιάσετε περνώντας σε απρόσμενες αποκαλύψεις, στόχος σας θα είναι να αποφύγετε το προβλέψιμο. Πρόσωπο που μέχρι τώρα εμφανίζονταν ως φιλικό, θα τολμήσει να σας εκδηλώσει το ∈ρωτικό του ενδιαφέρον.

Ταύροι

Αγαπητοί μου, η εξέλιξη μιας έντονης συζήτησης θα φέρει συναισθηματικές ανατροπές με πολύ θετική κατάληξη. Θερμότητα θα υπάρξει στην καρδιά σας και ο άμεσος τρόπος έκφρασης που θα επιλέξετε, θα φέρει κοντά σας πρόσωπο που από εδώ και περά θα παίξει βασικό ρολό στην ∈ρωτική σας ζωή. Ερwτικό άτομο από τα παλιά μετανιώνει για λάθη ή για αδιάφορη στάση και έρχεται να δημιουργήσει συνθήκες επανασύνδεσης.

Advertisements

Δίδυμοι 

Φίλοι μου, καινούργιο ∈ρωτικό πρόσωπο θα συνεπάρει την καρδιά σας και επειδή δεν θα φρενάρετε τις παρορμήσεις σας γι αυτό θα έχετε μια πολύ όμορφη κατάληξη. Μια απρόοπτη συνάντηση και συνομιλία θα φέρει νέα ∈ρωτική αρχή στην ζωή σας. Θα γνωριστείτε με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και η εξέλιξη θα είναι στο χέρι σας. Εμπιστευτείτε τον αυθορμητισμό σας, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα δεν υπάρχει περίπτωση να απογοητευτείτε.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Καρκίνος

Φίλοι μου, θα εμφανιστείτε ειλικρινείς, στην στάση σας θα υπάρχει ευθύτητα, στόχος σας θα είναι να είστε άμεσοι και ξεκάθαροι. Ευαισθησία και κατανόηση θα έχετε ως προς το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά, σήμερα αποκαλυπτικές συζητήσεις καρδιάς θα σας βγάλουν από τυχόν αδιέξοδα. Λύση θα φέρετε σε ∈ρωτικό σας ζήτημα δίνοντας τις κατάλληλες εξηγήσεις σχετικά με μια συγκεκριμένη σας πράξη. Έρχεται συναισθηματική σταθερότητα και ∈ρωτική ισορροπία.

Λέων

Advertisements

Φίλοι μου, μια αναλυτική συζήτηση θα αποτελέσει γέφυρα ανάμεσα σε εσάς και πρόσωπο ∈ρωτικού ενδιαφέροντος που για κάποιον ανούσιο λόγο είχατε απομακρυνθεί. Εξομολογήσεις και συναισθηματικά ξεκαθάρισμα θα αποτελέσουν την βάση για να στηρίξετε την επανασύνδεση σας. Για εσάς τους ∈ρωτικά μόνους, η ξαφνική παρουσία ενός συγκεκριμένου προσώπου θα ανάψει σπίθα στην καρδιά σας, θερμά λόγια δεν αποκλείεται να καταλήξουν σε προσωπικό ραντεβού.

Παρθένος

Εσείς θα έχετε ευχάριστους διαλόγους στην επικοινωνία σας. Σήμερα δεν αποκλείεται να λάβετε ένα είδος μικρής ∈ρωτικής εξομολόγησης και αν ανταποκριθείτε αναλόγως, τότε πολύ σύντομα θα περάσετε σε ξεκίνημα νέας ∈ρωτικής σχέσης. Έντονα λόγια και απρόοπτες εξομολογήσεις θα φέρουν αναταραχές, που τελικά θα σας βγουν σε καλό. Επανέρχονται παλιά θερμά αισθήματα, μπαίνει σε τάξη η συναισθηματική σας κατάσταση και ανοίγετε δρόμος σταθερού ∈ρωτικού δεσμού.

Ζυγός

Φίλοι μου, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να γίνετε εκφραστικοί, παρορμητικοί, και ιδιαιτέρως ελκυστικοί. Δεν θα λείψει από την σημερινή μέρα ούτε το φλερτ ούτε η πρόκληση, γι’ αυτό κινηθείτε με αυθορμητισμό και αξιοποιήστε τα ευχάριστα ∈ρωτικά συμβάντα που θα προκύψουν. Θα σας δοθεί άνοιγμα για ολοκαίνουργια ∈ρωτική σχέση, δεν θα σας κρύψω πως θα υπάρξει η δυνατότητα αυτή η γνωριμία, να γίνει δεσμός ζωής με ευχάριστες μελλοντικές προδιαγραφές.

Advertisements

Σκορπιός

Φίλοι μου, σήμερα θα είστε συνεννοήσιμοι, θα είστε σε θέση να κατανοήσετε αυτά που θα σας που και θα σας δείξουν. Τώρα θα αποβάλλετε τις αντιδραστικές σας τάσεις, θα εμφανιστείτε διαλλακτικοί με έντονη την ανάγκη για επανασυνδέσεις. Για όσους από εσάς διανύετε περίοδο χωρισμού, θα προκύψει συμβάν που θα φέρει ένωση και όχι τελική απομάκρυνση. Η απόφαση σας να δείξετε με ειλικρίνεια αυτό που νιώθετε, θα δημιουργήσει καινούργια και πολύ έντονα συναισθηματικά γεγονότα.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Τοξότης

Φίλοι μου, ομαλή και ήρεμη θα είναι η επικοινωνία σας, διπλωματική και μεθοδική θα είναι η στάση σας ως προς το ταίρι σας. Σήμερα στόχος σας θα είναι να περάσετε μια όμορφη και ∈ρωτική ημέρα, απελευθερωμένη θα είναι η στάση σας γι αυτό δεν αποκλείεται να προβείτε σε ασυνήθιστες προτάσεις. Θα εμφανιστεί άνοιγμα καινούργιας ∈ρωτικής γνωριμίας, εκδηλώστε άφοβα την έλξη που θα νιώσετε για το συγκεκριμένο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου, εσείς οι ίδιοι θα κινήσετε τα νήματα για βαθιά συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα, δεν θα φοβηθείτε να κάνετε δηλώσεις ή να δώσετε υποσχέσεις μόνιμης δέσμευσης. Απελευθερωμένοι και πολύ εκδηλωτικοί θα φανείτε σε ∈ρωτικά θέματα, γεγονός που θα σας κάνει προσιτούς. Θερμές εξομολογήσεις που θα λάβετε από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα αλλάξει τις συνθήκες του ∈ρωτικού σας κατεστημένου, δεν αποκλείεται να σας οδηγήσει σε έναν νέο τρόπο ζωής.

Υδροχόος

Φίλοι μου, τώρα θα έχετε την διάθεση να ανοιχτείτε και να εκφραστείτε. Θα εμφανιστείτε επικοινωνιακοί και αρκετά συναισθηματικοί, με έντονη την διάθεση να περάσετε σε αναλυτικές συζητήσεις. Θα εκπλαγείτε από τα λόγια που θα ακούσετε σε εξομολόγηση που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, που δεν έχει πλέον σκοπό να κρατά κρυφή την εξάρτηση του για εσάς. Προμηνύεται νέο ∈ρωτικό ξεκίνημα με πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε.

Ιχθύς

Φίλοι μου, στις συνομιλίες και στις συναντήσεις σας θα κινηθείτε με βάση την καρδιά και την έλξη, γεγονός που θα σας κάνει προσιτούς και αυθόρμητους. Για όσους από εσάς επιδιώκετε να κερδίσετε την καρδιά ενός συγκεκριμένου προσώπου, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να δράσετε. Αν επιθυμείτε επανασύνδεση με πρώην ∈ρωτικό σας ταίρι, αποκαλύψτε τα αισθήματα σας, η κατάληξη θα είναι θετική. Με δική σας πρωτοβουλία θα προκύψει επανένωση μελλοντικών προδιαγραφών.

πηγη

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα