Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (9-6-2019)

Κριός

Advertisements
 Φίλες μου Κριοί, θα σας κυριεύει η ανάγκη της αλλαγής, θα είναι έντονη η διάθεση σας να απεγκλωβιστείτε από σχέσεις που σας προκαλούν αδράνεια ή έλλειψη ενδιαφέροντος. Θα εμφανιστούν μέσα σας νέες ανάγκες, καινούργιες επιθυμίες, με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσετε τον τρόπο σκέψη σας. Μια συνάντηση και μια πρόταση θα σας δώσουν άνοιγμα προς νέες κατευθύνσεις, δεν αποκλείεται να αποκτήσετε καινούργια αγάπη. Καταφθάνει απρόοπτη συναισθηματική έκπληξη!

Ταύρος

 Φίλες μου Ταύροι, θα ηρεμήσετε και θα βρείτε την ψυχολογική σας ισορροπία, μέσα στη σχέση σας θα υπάρξει συναισθηματική σταθερότητα και αμοιβαία κατανόηση. Δώστε σημασία στην εξομολόγηση που θα σας κάνει το ταίρι σας, θα σας δώσει το έναυσμα να δεθείτε συναισθηματικά ακόμα περισσότερο. Για εσάς που είστε μόνοι και αναζητάτε ένα πρόσωπο που να μπορεί να αποτελέσει σταθμό στη ζωή σας, έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, η τύχη θα σας φέρει αντικριστά με άτομο ανάλογο των επιθυμιών σας.

Δίδυμοι

 Φίλες μου Δίδυμοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να κατασταλάξετε και να σταθμεύσετε συναισθηματικά. Ένα τυχαίο γεγονός και ένα προσωπικό ραντεβού θα βάλουν σε τάξη τα αισθήματα σας, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να στρώσετε την προσωπική σας ζωή. Θα κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο από το παρελθόν, νέες πληροφορίες και αποκαλυπτικά λόγια θα αλλάξουν το σκεπτικό σας. Λύνεται το ζήτημα που σας χώρισε, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο μόνιμης επανασύνδεσης.

Καρκίνος

Φίλες μου Καρκίνοι, ισορροπημένη θα είναι η διάθεση σας, θερμή και συμπονετική η συμπεριφορά σας. Θα συναντηθείτε με πρόσωπο που είχε πολύ καιρό να σας δει, θα εκπλαγεί και θα σας το δείξει με θερμό τρόπο. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να αναθερμάνετε τις επαφές σας, στο χέρι σας θα είναι η επανασύνδεση. Εσείς οι τσακωμένοι, θερμή συνομιλία θα έχετε με το ταίρι σας, αποκαλυπτικά λόγια θα ενώσουν και πάλι τις καρδιές σας.

Λέων 

Αγαπητές μου Λέοντες, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε πρακτικά και ώριμα, στόχος σας θα είναι να αποφύγετε τις εντάσεις, δεν θα κουράσετε τη σκέψη σας ή τη σχέση σας με προβληματισμούς. Οι κινήσεις σας θα στοχεύουν στην τάξη και στη συναισθηματική ασφάλεια, σήμερα δεν αποκλείεται εσείς οι ίδιοι να θελήσετε να περάσετε τη σχέση σας σε ένα πιο δεσμευτικό στάδιο. Η απόφαση σας να αφήσετε ελεύθερο τον αυθορμητισμό σας θα έχει θερμά αποτελέσματα.

Παρθένος

Φίλες μου Παρθένοι, σταθερά θα είναι τα αισθήματα σας και οι πράξεις σας, η ηρεμία σας θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε με ορθολογισμό. Σε προσωπικό ραντεβού θα σας δοθεί η ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε μια παρελθοντική υπόθεση, ειλικρινείς εξομολογήσεις θα ξεμπλοκάρουν εγκλωβισμένα αισθήματα. Για τους απογοητευμένους, λύνεται εμπόδιο ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, δίνονται υποσχέσεις, ανοίγεται μεταξύ σας δρόμος σταθερής πορείας χωρίς πισωγυρίσματα.

Advertisements

Ζυγός

Φίλες μου Ζυγοί, επιθυμία σας θα είναι η συναισθηματική ασφάλεια και η μελλοντική εξασφάλιση. Ανανεωμένος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, με συγκαταβατικότητα θα πλησιάσετε το ταίρι σας, δεχτικοί θα είστε σε διαφόρων ειδών ξεκαθαρίσματα. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για εσάς που προσμένετε επανασύνδεση, συνομιλία που θα προκύψει ανάμεσα σε εσάς και το πρώην ταίρι σας θα κλείσει με θερμές υποσχέσεις που θα αφορούν τόσο το παρόν όσο και το μέλλον. Δεν αποκλείεται σήμερα να μιλήσετε για δεσμεύσεις και επισημοποιήσεις.

Σκορπιός

Αγαπητες μου Σκορπιοί, θα καταλαγιάσουν οι εσωτερικές σας αντιθέσεις και οι ψυχολογικές σας μεταπτώσεις, τώρα θα σταθεροποιηθείτε συναισθηματικά, με το ταίρι σας θα βρείτε συνεννόηση και κατανόηση. Για εσάς που ο χωρισμός σας είναι πρόσφατος, από ένα τυχαίο συμβάν θα δημιουργηθεί προοπτική επανασύνδεσης, αυτή τη φορά οι συνθήκες μεταξύ σας θα είναι διαφορετικές και ιδιαιτέρως ευνοϊκές. Ανοίγεται προοπτική σταθερού δεσμού, κάποιοι από εσάς παίρνετε δυναμικά την απόφαση να προχωρήσετε σε δεσμεύσεις.

Τοξότης 

Φίλες μου Τοξότες, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας βοηθήσουν να φανείτε οικείοι και δοτικοί, τόσο στα γνώριμα πρόσωπα, όσο και στα καινούρια άτομα που θα σας πλησιάσουν. Αξιοποιήστε την θερμή έλξη που θα σας εκδηλώσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα έχει σοβαρές βλέψεις για εσάς. Αισιοδοξία περνά στο σκεπτικό σας, οι προτάσεις που θα λάβετε θα ανανεώσουν τη διάθεση σας, για τους ελεύθερους μια ξαφνική πρόκληση θα δώσει άνοιγμα νέας σχέσης.

Αιγόκερως

Αγαπητες μου Αιγόκεροι, σοβαρές θα είναι οι σκέψεις που θα κάνετε για το ταίρι σας, τώρα θα εστιάσετε στο συναίσθημα, θα αναζητήσετε πρακτικές λύσεις. Αν κάποιοι από εσάς διατηρείτε χαλαρή σχέση, δεν αποκλείεται να νιώσετε ανάγκη για κατοχύρωση, βάζετε σε σοβαρό πλαίσιο τις από εδώ και πέρα επαφές σας. Θετική απάντηση θα λάβετε από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, το ραντεβού που θα έχετε θα ανοίξει νέα προοπτική στη ζωή σας, προμηνύεται ξεκίνημα σταθερού δεσμού!

Advertisements

Υδροχόος

 Φίλες μου Υδροχόοι, η σημερινή μέρα θα ηρεμήσει τις αντιδράσεις σας, τώρα θα είστε σε θέση να αποκαλύψετε τη θερμή και ώριμη πλευρά του χαρακτήρα σας. Ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας θα υπάρξει σταθερότητα, οι εκδηλώσεις σας θα είναι θερμές, δεν θα λείψουν οι προσωπικές εξομολογήσεις. Ξεκάθαρα λόγια, ειλικρινείς κουβέντες και συνειδητοποιημένες επιθυμίες, θα φέρουν άνοιγμα για δεσμευτικές καταστάσεις. Κάποιο πρόσωπο εδώ και καιρό νιώθει πολλά για εσάς, να ξέρετε πως ήρθε η κατάλληλη στιγμή να σας φανερώσει την έλξη του.

Ιχθύς

Φίλες μου Ιχθείς, θα έχετε τη διάθεση να δημιουργήσετε καινούργια ανοίγματα χωρίς ενδοιασμούς και επιφυλάξεις. Συναντήσεις, πρόσωπα και ευχάριστοι διάλογοι, θα σας βοηθήσουν να περάσετε μια πολύ ευχάριστη μέρα, αν χειριστείτε σωστά την ελκυστικότητα σας, τότε προμηνύεται θερμή εξέλιξη. Θα γνωριστείτε με πρόσωπο που θα αφήσει τη σφραγίδα του στην προσωπική σας ζωή, ίσως να βρείτε το μόνιμο σας ταίρι.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα