Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (09-02-2020)

Ζώδια | Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (08-02-2020)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου, έντονη θα εμφανιστεί η ανάγκη σας για σταθερή σχέση, για συνειδητοποιημένη και αληθινή αγάπη. Σήμερα από τυχαίο συμβάν θα σας δοθεί το άνοιγμα να προβείτε στις συζητήσεις που απαιτούνται προκειμένου να διαλυθούν συναισθηματικές αυταπάτες. Θα υπάρξει ειλικρίνεια στις συνομιλίες σας κι αν προσπαθήσετε να γίνετε ξεκάθαροι, τότε πολύ γρήγορα θα δοθεί άμεση λύση σε ∈ρωτικό ζήτημα που σας προκαλεί ανασφάλεια.

Ταύρος

Φίλοι μου, σήμερα θα είστε επιρρεπείς σε παραποιήσεις και διαστρεβλώσεις. Η ψυχολογία σας θα περάσει από διαφόρων ειδών επίπεδα, θα υπάρξει κίνδυνος να παρασυρθείτε από ανυπόστατες καχυποψίες. Προσπαθήστε να διακρίνετε τα όρια ανάμεσα στην πραγματικότητα και στη ρομαντική φαντασία, μην κρίνετε, μην κατασταλάξετε, αν δεν πατήσετε σε αποδείξεις. Προσοχή στο τι θα εξιδανικεύσετε, καλό θα είναι να περιορίσετε στοιχεία υπερβολής.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου, φιλτραρισμένη θα είναι η αντίληψη σας, όλα θα τα βλέπετε μέσα από μια ιδεατή ή ρομαντική άποψη. Συναισθηματικά θα εμφανιστείτε ευάλωτοι, το νου σας να μην πληγωθείτε από καταστάσεις που θα δημιουργήσει η καχυποψία σας, αναζητήστε πειστήρια και αποδείξεις για να αποτραπούν οι λανθασμένες κινήσεις ή αποφάσεις. Πρόσωπο από το ∈ρωτικό σας παρελθόν θα κάνει την εμφάνιση του, θα συμβούν γεγονότα που θα σας πείσουν πως εσείς οι δύο αξίζει να επανασυνδεθείτε.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Καρκίνος

Φίλοι μου, σήμερα θα καταφύγετε σε σκέψεις και αναμνήσεις που θα σας δημιουργήσουν άτοπες ή υπερβολικές ανησυχίες. Καλό θα είναι να μην επιτρέψετε τις ανασφάλειες να κατευθύνουν τις κινήσεις σας, κάντε το βήμα να απαλλαγείτε από προκαταλήψεις και αρνητικά προαισθήματα, δεν θα υπάρχει ουσιαστικός λόγος έντονων προβληματισμών. Ένα ∈ρωτικό πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει, αν κινηθείτε με συνειδητοποιημένες ενέργειες τότε θα υπάρξει θετικό και άμεσο αποτέλεσμα.

Λέων

Αγαπητοί μου, κάπως θολωμένη θα είναι η αντίληψη σας, το νου σας να μην παραπλανηθείτε ή να μην εξιδανικεύσετε λάθος άτομα. Με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά σας συμβουλεύω να περάσετε σε αναλυτικές συζητήσεις και ύστερα να αποφασίσετε σχετικά με το ποια κατεύθυνση θα δώσετε στην πορεία σας. Θετική κατάληξη θα έχουν οι συνομιλίες σας σήμερα, δείξτε εμπιστοσύνη στα λόγια που θα ακούσετε.

Advertisements

Παρθένος

Φίλοι μου, προσοχή στο πως θα αντιληφτείτε αυτά που συμβαίνουν ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας για να μην πέσετε σε αστοχίες και σε λανθασμένα συμπεράσματα. Καλό θα είναι πριν κρίνετε μια κατάσταση, πρώτα να ερευνήσετε σφαιρικά το ζήτημα και όχι μονόπλευρα ή καχύποπτα. Θα υπάρξει κίνδυνος παραπλάνησης ή εξαπάτησης, φροντίστε να μην τοποθετήσετε τα γεγονότα έτσι όπως σας βολεύει και όχι έτσι όπως πραγματικά είναι.

Ζυγός

Φίλοι μου, προσοχή στην έκταση που θα δώσετε στον ρομαντισμό σας, θα υπάρξει κίνδυνος να περιπλανηθείτε σε νοητές καταστάσεις που στην πραγματικότητα δεν υφίστανται. Σήμερα θα έχετε την διάθεση να ονειροπολήσετε, προσωπικές σας σκέψεις θα κατευθύνουν την αντίληψη σας, καλό θα είναι να μην στηριχτείτε απλά και μόνο σε εικασίες, το νου σας στις ψευδαισθήσεις. Σήμερα θα υπάρξουν απρόβλεπτες εξελίξεις με πρόσωπο από τα παλιά, δεν αποκλείεται να αναβιώσει ξεχασμένος ∈ρωτας.

Σκορπιός

Φίλοι μου, σήμερα δεν θα θελήσετε να επωμιστείτε ή να αναλάβετε. Ζητήματα ζήλειας ή ∈ρωτικής απιστίας θα απασχολήσουν την σκέψη σας, αποφύγετε το έντονο άγχος, μην φαντάζεστε αδιέξοδα που δεν υπάρχουν. Ένα είδος ∈ρωτικής ανασφάλειας θα παρατηρηθεί στην στάση σας, όμως αν ανοίξετε ειλικρινείς συζητήσεις τότε όλα θα μπουν σε τάξη, θα εξουδετερωθούν οι καχυποψίες.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Τοξότης

Φίλοι μου, σήμερα ενδέχεται να ξεφύγετε λίγο, επιρρεπείς θα είστε στις ονειροπολήσεις, θα κάνετε οτιδήποτε περνά από την σκέψη σας ή απ τη φαντασία σας, προκείμενου να απαλλαγείτε από την πιεστική και αγχωτική πραγματικότητα. Θα είναι ευνοϊκές οι συνθήκες για να ανοίξετε την καρδιά σας σήμερα. Διώξτε τις αναστολές, αφεθείτε ελεύθερα στην ανάγκη που θα έχετε για επικοινωνία και για καταστάσεις εκτός ρουτίνας.

Advertisements

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου, σήμερα θα εμφανιστούν ανασφάλειες, προσοχή σε τάσεις πεσιμισμού τίποτα δεν θα είναι τόσο αρνητικό όσο εσείς θα το βλέπετε. Παρά το ότι η διάθεση σας θα είναι απαισιόδοξη ωστόσο θα υπάρξουν ευχάριστες ∈ρωτικές εκπλήξεις, ανατρεπτική συνάντηση θα ισορροπήσει την ψυχολογία σας. Καλό θα είναι να ανασυγκροτήσετε την αυτοπεποίθηση σας για να μπορέσετε να απολαύσετε τα ευχάριστα που καταφθάνουν.

Υδροχόος

Φίλοι μου, προβληματισμένη θα εμφανιστεί η καρδιά σας, ωστόσο θα βρείτε τον τρόπο να απεγκλωβιστείτε από τις παγίδες που δημιουργεί η ίδια σας η σκέψη. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα προσπαθήσει να ανοίξει συναισθηματική κουβέντα μαζί σας, με στόχο να καταλάβει τι ακριβώς θέλετε και πως μπορεί να διεισδύσει στην ∈ρωτική σας ζωή. Αν επιθυμείτε περεταίρω εξέλιξη μαζί του, τότε συζητήστε με ειλικρίνεια, προμηνύεται έναρξη σταθερής σχέσης.

Ιχθύς

Φίλοι μου, σήμερα σας συμβουλέψω να οριοθετήσετε την φαντασία σας, να περιορίσετε την τάση σας για διαφόρων ειδών σενάρια ρομαντικά ή απαισιόδοξα. Θα υπάρξει κίνδυνος παρερμηνεύσεων και παραπλανήσεις, προσοχή στο στοιχείο της υπερβολής είτε αυτό τείνει προς το θετικό, είτε προς το αρνητικό. Ένα τυχαίο συμβάν θα ξεδιπλώσει κρυμμένες ∈ρωτικές καταστάσεις, θα υπάρξουν απρόσμενες αποκαλύψεις, μην εθελοτυφλήσετε μπροστά στην αλήθεια που θα μάθετε.

πηγη

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα