Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (04-02-2020)

Ζώδια | Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (04-02-2020)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου, διαφωνίες θα υπάρξουν στις συζητήσεις σας, κάπως ασυμβίβαστη και απόλυτη θα είναι η στάση σας, δεν θα λείψουν κόντρες και πεισματικές ενέργειες. Σε περίπτωση που αναμένετε απάντηση από πρόσωπο ∈ρωτικού ενδιαφέροντος, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις, αν στοχεύετε στην επανασύνδεση για την ώρα θα χρειαστεί υπομονή. Ένα πρόσωπο θα σας πλησιάσει με εκδηλωτική στάση, η περεταίρω εξέλιξη σας θα εξαρτηθεί καθαρά από τις διαθέσεις σας.

Ταύρος

Φίλοι μου, διαταραγμένη θα εμφανιστεί η ψυχολογία σας, ασυνεννοησία θα παρατηρηθεί, καλό θα είναι για σήμερα να αποφύγετε τις πολλές συζητήσεις με το ταίρι σας. Σε περίπτωση που είστε ∈ρωτικά μόνοι και αυτό που ουσιαστικά προσμένετε είναι μια νέα γνωριμία, τότε κρατήστε προσιτή στάση για να μπορέσει να βρει δίοδο προσέγγισης το καινούργιο πρόσωπο που θα σας συστήσουν.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου, σήμερα γεγονότα και συμβάντα δεν θα είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκά, ενδέχεται να χρειαστεί να ακυρώσετε μια συνάντηση σας, καλό θα είναι να μην πέσετε σε απογοήτευση, θυμηθείτε το γνωστό ‘’κάθε εμπόδιο σε καλό’’. Έντονες κουβέντες που θα ανταλλάξετε σε συζήτηση με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά θα σας κάνουν να αναρωτηθείτε ίσως και να προβληματιστείτε, ωστόσο θα είναι λάθος αν λόγω απογοήτευσης εγκαταλείψετε προσπάθειες ή επιθυμίες.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Καρκίνος

Φίλοι μου, απρόοπτα συμβάντα θα σας οδηγήσουν σε αλλαγή στόχων, σκοπών και επιθυμιών. Με δικές σας κινήσεις θα ανατραπούν τα δεδομένα, η πίεση που θα νιώσετε θα σας οδηγήσει σε αντιδραστικές ενέργειες. Πεισματική και ανυποχώρητη θα είναι η στάση σας, προσοχή στις λεκτικές κόντρες. Ένα πρόσωπο θα κινήσει το ∈ρωτικό σας ενδιαφέρον, αν δεν θέλετε να  βάλετε σε κίνδυνο την ∈ρωτική σχέση που ήδη έχετε, τότε φερθείτε προνοητικά και όχι σπασμωδικά.

Λέων

Αγαπητοί μου, σήμερα θα υπάρξουν δύσκολες συναντήσεις και έντονες συνομιλίες, για να αποφύγετε ψυχολογικές πιέσεις καλό θα είναι να περιορίσετε την κτητικότητα που θα σας διακατέχει. Η υπομονή σας θα είναι περιορισμένη, ενδέχεται να εμφανίσετε νευρικότητα στα λόγια και στις ενέργειες σας, θα σας δώσω τη συμβουλή να αποφύγετε πράξεις εγωκεντρικές για να μην έχετε αποτελέσματα αντίθετα απ αυτά που περιμένετε.

Advertisements

Παρθένος

Φίλοι μου, θα υπάρξουν εκνευρισμοί και αναστατώσεις. Σήμερα ίσως να περάσετε από μια μικρή φάση ανασφάλειας ή αγανάκτησης, ωστόσο το γεγονός ότι γνωρίζετε πολύ καλά τον εαυτό σας, θα σας βοηθήσει να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας. Σε τυχαία συνάντηση θα συνομιλήσετε με ∈ρωτικό πρόσωπο από το παρελθόν, αν περάσετε σε ειλικρινείς εξομολογήσεις, τότε θα υπάρξει προοπτική επανασύνδεσης.

Ζυγός

Φίλοι μου, άστατο θα είναι το κλίμα στην σχέση σας, θα υπάρξουν αναστατώσεις και αναθεωρήσεις, δεν αποκλείεται να μπλεχτείτε σε απρόοπτα διλλήματα. Ένα πρόσωπο ∈ρωτικό θα καταφέρει να σας βάλει σε σκέψεις, προσοχή στις τελικές σας επιλογές. Σήμερα αν καταφέρετε να μείνετε μακριά από λεκτικές διαμάχες, τότε ο διάλογος σας με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά θα έχει θετική κατάληξη.

Σκορπιός

Φίλοι μου, οι σημερινές όψεις θα φέρουν γεγονότα που ενδεχομένως να δημιουργήσουν σε σκηνές ζήλειας, καχυποψίας και εκνευρισμού, προσοχή στον τρόπο που θα εκφράσετε σκέψεις ή παράπονα. Θα καραδοκεί  κίνδυνος να μετατραπούν οι διάλογοι σας σε διαμάχη, αποφύγετε αντιδραστικές απαντήσεις και πεισματικούς αρνητισμούς. Σας συμβουλεύω να χειριστείτε τις καταστάσεις με αυτοσυγκράτηση, καλό θα είναι οι βλέψεις σας να είναι ξεκάθαρες και όχι μπερδεμένες.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Τοξότης

Φίλοι μου, θα ανοίξετε συζητήσεις που ως αποτέλεσμα θα έχουν να αλλάξετε σχέδια και βλέψεις. Κάτι που έχετε σχεδιάσει θα πάει ελαφρώς πίσω, θα εμφανιστούν μικρό εμπόδια φέρνοντας καθυστερήσεις. Η σκέψη σας δεν θα είναι ιδιαιτέρως ισορροπημένη, θα υπάρξουν  συναισθηματικοί κόμποι, ίσως να μην μπορείτε να εντοπίσετε τι ακριβώς αναζητάτε. Καλό θα είναι να αποφύγετε τις τελεσίδικες ενέργειες ή αποφάσεις, η χρονική στιγμή θα απαιτεί εγκράτεια και υπομονή.

Advertisements

Αιγόκερως

Μην σας φοβίζει καθόλου φίλοι μου το γεγονός πως ίσως χρειαστεί να κάνετε ένα διάλειμμα από τις πολλαπλές και ποικίλες υποχρεώσεις σας. Στη σημερινή μέρα θα σκεφτείτε με γαλήνια και ήρεμη διάθεση τα επόμενα σημαντικά βήματα που θα έχετε σχεδιάσει στη δουλειά σας και στην προσωπική σας ζωή, συναντήστε αγαπημένους φίλους και ξεδώστε με κέφι και ζωντάνια, αναθεωρήσετε κάποιες απόψεις και ιδέες που βασανίζουν την καρδιά σας για τον ∈ρωτικό σας σύντροφο, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για μια ουσιαστική και μετρημένη συζήτηση για την σχέσης σας χωρίς βιασύνη και επιμονή.

Υδροχόος

Φίλοι μου, ασάφειες και αντιφάσεις θα παρατηρηθούν στην σκέψη σας, δεν θα είναι ξεκάθαρος ο τρόπος έκφρασης σας. Μάλλον δεν θα εμφανιστείτε ιδιαιτέρως συζητήσιμοι, στις ∈ρωτικές σας κουβέντες θα υπάρξει αντιδραστικότητα. Ο τρόπος που θα διατυπώσετε τις απόψεις σας, δεν θα σας βοηθήσει να ταχτοποιήσετε υποθέσεις ή να κλείσετε ανοιχτά ζητήματα. Εστιάστε στην ∈ρωτική πλευρά του χαρακτήρα σας, εκδηλωθείτε χωρίς αναστολές.

Ιχθύς

Φίλοι μου, θα υπάρξουν συναισθηματικά μπερδέματα, σήμερα θα αδυνατείτε να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα. Η λανθασμένη σας οπτική θα σας εκτροχιάσει από τους στόχους σας, θα προκύψουν αναβολές και αναθεωρήσεις. Στις συζητήσεις σας προσπαθήστε να κρατήσετε στάση ψύχραιμη και συγκρατημένη για να μην υπάρξει κίνδυνος ρήξης και παρεξηγήσεων. Εσάς τους ∈ρωτικά μόνους ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας ανοίξει προοπτική νέας ∈ρωτικής αρχής.

πηγη

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα