Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (03-02-2020)

Ζώδια | Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (03-02-2020)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου, σήμερα θα εμφανιστείτε ατίθασοι, απελευθερωμένοι, και ονειροπόλοι, με έντονη την τάση να θέλετε αποδράσετε από οτιδήποτε ανιαρό σας πνιγεί ή σας δημιουργεί μονοτονία. Συμπονετικές θα είναι οι διαθέσεις σας, ευαισθησία θα χαρακτηρίζει της κινήσεις σας, αισθησιακή θα είναι η ∈ρωτική σας στάση. Σήμερα ενδέχεται να λάβετε πρόταση για ραντεβού από πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε, ήδη υπάρχει στο ∈ρωτικό σας στόχαστρο εδώ και αρκετό καιρό.

Ταύρος

Φίλοι μου, δημιουργική θα είναι η διάθεση σας. Σήμερα θα ξεδιπλώσετε την συναισθηματική πλευρά του χαρακτήρα σας, θα κινηθείτε με ευαισθησία στοχεύοντας στην ισορροπία και όχι στην ένταση. Βασική σας επιθυμία θα είναι να βελτιώσετε την ∈ρωτική σας σχέση, να καθιερωθεί η εμπιστοσύνη, να εξαλειφτούν οι εχθρότητες. Θερμή πρόταση που θα κάνετε σε πρόσωπο ∈ρωτικού ενδιαφέροντος, θα ανοίξει πορεία μελλοντικής εξέλιξης.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου, ήρεμη και ισορροπημένη θα είναι η στάση σας, εσείς από μόνοι σας  με δική σας πρωτοβουλία θα δημιουργήστε θερμό ∈ρωτικό κλίμα στις επαφές σας. Αποκαλυπτική θα είναι η καρδιά σας με έντονη τη διάθεση να εκφράσετε αυτό ακριβώς που νιώθετε χωρίς υπεκφυγές ή αναστολές. Σήμερα ενδέχεται να σας προσεγγίσει πρόσωπο που οι επαφές σας στο παρελθόν είχαν κλείσει με τρόπο κάπως ανεξήγητο, σας δίνω τη συμβουλή να προχωρήσετε στο βήμα της επανασύνδεσης, αυτή τη φορά θα ανοιχτεί πορεία σταθερού δεσμού.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Καρκίνος

Φίλοι μου, οι διαθέσεις σας θα είναι ειρηνικές, η στάση σας διαλλακτική. Διαίσθηση και ένστικτο θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο, δημιουργική θα είναι η επικοινωνία σας με το ∈ρωτικό σας ταίρι. Δεν αποκλείεται να εμφανιστούν ρομαντικές διαθέσεις που θα φέρουν ήρεμο κλίμα στην ∈ρωτική σας σχέση, σήμερα θα υπάρξουν προσωπικές εξομολογήσεις, που σας φανερώνω πως θα πιάσουν τόπο. Για τους χωρισμένους ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο οριστικής επανασύνδεσης.

Λέων

Αγαπητοί μου, στην επικοινωνία σας θα εμφανιστείτε προσιτοί και ειρηνικοί, συγκαταβατική και συμβιβαστική θα είναι η στάση σας, δεν θα έχετε την διάθεση να τεντώσετε το σκοινί. Σήμερα θα καταφέρετε, με δική σας προτεινομένη λύση, να ταχτοποιήσετε οριστικά  ένα επίμαχο ∈ρωτικό σας ζήτημα. Εσείς που έχετε το ενδιαφέρον σας στραμμένο στο παρελθόν, ξαφνικός ερχομός ενός προσώπου από τα παλιά, θα κερδίσει την αποκλειστικότητα στην καρδιά και στην σκέψης σας, έρχεται επανασύνδεση με σοβαρές δεσμευτικές υποσχέσεις.

Advertisements

Παρθένος

Φίλοι μου, ισορροπημένη και δεκτική θα είναι η καρδιά σας, θα περάσετε σε θερμές προτάσεις και άμεσες ∈ρωτικές εκδηλώσεις. Σήμερα θα νιώσετε την απόλυτη ∈ρωτική ένωση και την ασφάλεια της αγάπης, σε περίπτωση που είστε χωρισμένοι, ένα τυχαίο συμβάν θα ανοίξει προοπτική επανασύνδεσης. Ρομαντικές θα είναι οι διαθέσεις σας, εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι δεν θα διστάσετε να πλησιάσετε το καινούργιο πρόσωπο που θα σας εντυπωσιάσει. Προμηνύεται αρχή νέας ∈ρωτικής σχέσης!

Ζυγός

Φίλοι μου, δεν αποκλείεται να πέσετε σε έντονες ονειροπολήσεις, η φαντασία σας και η διαίσθηση σας θα είναι ιδιαιτέρως αυξημένη. Σήμερα αυτό που πάνω από όλα θα σας ενδιαφέρει, είναι  να  υπάρξει συναισθηματικό δέσιμο στις επαφές σας, θα θελήσετε μια σταθερή ∈ρωτική σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης. Εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι, το μυαλό σας θα το έχετε σε ενδεχόμενα ή προτάσεις διασκέδασης, αφεθείτε στις ευχάριστες παρέες που θα προκύψουν, και μείνετε σε στάση ετοιμότητας, ένα γοητευτικό πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου, συγκαταβατική θα είναι η στάση σας, έντονη η διαίσθηση σας, εμπνευσμένη η φαντασία σας. Επιθυμία σας θα είναι να εκφραστείτε και να ζήσετε με έναν τρόπο κάπως πιο ανέμελο και απελευθερωμένο. Τολμηρή θα είναι η στάση σας κυρίως σε πρόσωπα που θα γνωρίσετε για πρώτη φορά. Δεχτείτε τις προτάσεις για φιλικές εξόδους, θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας αλλά και προοπτική συνάντησης με πρόσωπο απ τα παλιά.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Τοξότης

Φίλοι μου, σήμερα θα υπάρξει ελκυστικότητα τόσο στο παρουσιαστικό σας, όσο και στη στάση σας, οι ενέργειες σας θα είναι θερμές και αισθησιακές, προσιτοί θα φανείτε στα πρόσωπα που θα σας πλησιάσουν. Έρχεται επανασύνδεση για τους χωρισμένους, προοπτική νέας γνωριμίας για τους ελεύθερους, αποκλειστικά στο χέρι σας θα βρίσκεται η πορεία των εξελίξεων, εσείς θα κατευθύνετε τις περεταίρω επαφές σας.

Advertisements

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου, θα χαρακτηρίζεστε από οξυδέρκεια, έντονη διαίσθηση, και σωστό ένστικτο. Βασική σας επιθυμία θα είναι να δώσετε λύσεις σε ζητήματα που άρχισαν να ταλαιπωρούν τη σχέση σας, θα ταχτοποιήσετε  θέματα που αφήσατε να εκκρεμούν εδώ και αρκετό καιρό. Συνάντηση με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά θα φέρει συναισθηματικό ξεκαθάρισμα καταλήγοντας σε οριστική απόφαση. Σήμερα δεν θα λείψει και μια απρόοπτη συνάντηση – έκπληξη, που θα αφορά πρόσωπο από το μακρινό παρελθόν σας.

Υδροχόος

Φίλοι μου, σήμερα επιθυμία σας θα είναι η ελευθερία σας, η ανεξαρτησία σας, και η απομάκρυνση σας από οτιδήποτε μπορεί να σας φανεί ανιαρό, ανούσιο, ή μη εξελίξιμο. Θα αναζητήσετε καινούργια ∈ρωτική γνωριμία και η τύχη δεν θα σας αφήσει παραπονεμένους, θα υπάρξει απρόσμενη ∈ρωτική έκπληξη σε στιγμή που δεν θα το περιμένετε. Θα σας ενθουσιάσει, θα σας ξελογιάσει πρόσωπο που θα εμφανιστεί δίπλα σας τυχαία και απρόσκλητα. Ετοιμαστείτε για ευχάριστες αναστατώσεις!

Ιχθύς

Φίλοι μου, σε ονειροπολήσεις θα σας ρίξει η φαντασία σας, ξέγνοιαστη θα είναι η στάση σας. Αλλάζει το κλίμα στην καρδιά σας, αισιόδοξες και συμφιλιωτικές θα είναι οι διαθέσεις σας, τώρα στόχος σας θα είναι να απεγκλωβιστείτε από ασφυκτικές καταστάσεις, να αποφύγετε οτιδήποτε σας αγχώνει ή σας προβληματίζει. Απρόοπτες και ευχάριστες εξελίξεις θα σας φέρει μια συγκεκριμένη συνάντηση που θα καταφέρει να σας αναστατώσει συναισθηματικά και ∈ρωτικά. Προμηνύεται νέο ∈ρωτικό ξεκίνημα με πρόσωπο που ενδεχομένως να μην είναι εντελώς καινούργιο.

πηγη

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα