Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (02-02-2020)

Ζώδια | Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (02-02-2020)

Κριός

Φίλοι μου, δυσκολίες θα υπάρξουν στην επικοινωνία σας, από την πλευρά σας θα εμφανιστείτε εσωστρεφείς ίσως και κάπως μυστικοπαθείς. Καλό θα είναι να αποφύγετε τις συγκρούσεις, προσπαθήστε να εξηγήσετε τι είναι αυτό που νιώθετε, αναζητήστε αίτιες και λύσεις. Εσείς οι ∈ρωτικά ελεύθεροι δεν θα θελήσετε δεσμεύσεις, στόχος σας θα είναι η καθαρά σ∈ξουαλική σχέση ή επαφή χωρίς περαιτέρω εξελίξεις. Σε περίπτωση που πλησιάσετε καινούργιο πρόσωπο, μάλλον θα αποφύγετε να ξεκαθαρίσετε τις βλέψεις σας.

Ταύρος

Φίλοι μου, σήμερα θέλει λίγη προσοχή στην επικοινωνιακή τακτική που θα ακολουθήσετε. Θα υπάρξουν δυσκολίες ως προς τη συνεννόηση σας, καλό θα είναι να περιορίσετε διαθέσεις κόντρας και ισχυρογνωμοσύνης. Είναι πολύ πιθανό σήμερα να αποστασιοποιηθείτε απ κάποιες καταστάσεις, προκειμένου να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας, για να σκεφτείτε τι νιώθετε και τι θέλετε απ το ταίρι σας. Θα βγουν στην επιφάνεια φοβίες, ανασφάλειες και προβληματισμοί, καλό θα είναι να μην κλειστείτε στον εαυτό σας.

Advertisements

Δίδυμοι 

Φίλοι μου, η σκέψη σας θα είναι κάπως μπερδεμένη, θα εμφανιστούν στην μνήμη σας παρελθοντικές καταστάσεις, ωστόσο αν προσπαθήσετε να διεισδύσετε στην βάση του εσωτερικού σας κόσμου, τότε θα καταφέρετε να διαλύσετε συναισθηματικούς κόμπους και συμπλέγματα. Έντονες θα είναι οι ∈ρωτικές και σ∈ξουαλικές σας διαθέσεις, σήμερα μια συνάντηση και μια πρόταση θα αποτελέσουν έναυσμα για νέο ∈ρωτικό ξεκίνημα, με πρόσωπο που μπορεί να μην είναι καινούργιο, αλλά να προέρχεται από το μακρινό παρελθόν σας.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Καρκίνος

Φίλοι μου, ένα απρόοπτο γεγονός θα σας δημιουργήσει την διάθεση να διεκδικήσετε παλιές ξεχασμένες σας επιθυμίες ή σχέσεις, θα είστε πολύ κοντά στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης με παλιά σας αγάπη. Θα υπάρξουν έντονες συναισθηματικές συζητήσεις, ωστόσο δεν θα σας καλύψουν αυτά που θα ακούσετε από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά. Καλό θα είναι να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις, σε περίπτωση επανένωσης ίσως αργότερα να το μετανιώσετε.

Λέων

Advertisements

Αγαπητοί μου, σήμερα θα διακατέχεστε από ένα είδος μυστικοπάθειας, κλειστή θα κρατήσετε την καρδιά σας, θα αποφύγετε να αποκαλύψετε σκέψεις και αισθήματα. Με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά θα υπάρξει έντονος διάλογος που θα σας προκαλέσει συναισθηματική σύγχυση, αν επιλέξετε την αποξένωση τότε δεν θα καταφέρετε να αλλάξετε τη ψυχολογία σας. Εστιάστε στην έντονη ∈ρωτική σας διάθεση, νυχτερινή ώρα θα προκύψει θερμό γεγονός.

Παρθένος

Φίλοι μου, συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα θα σας φέρει η σημερινή μέρα, απ’ την μια θα θέλετε να αναλύσετε κάποιες καταστάσεις, από την άλλη στόχος σας θα είναι να ξεφύγετε από ασφυκτικές υποθέσεις, έστω κι αν γνωρίζετε πως αυτές οφείλονται για την στασιμότητα σας. Για όσους από εσάς νιώθετε κάπως βαριά τη ψυχολογία σας, να ξέρετε πως κατά τη διάρκεια της ημέρας θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες να αλλάξετε την ατμόσφαιρα. Κάποιο πρόσωπο θα καταφέρει να σας παρασύρει ∈ρωτικά!

Ζυγός

Φίλοι μου, σήμερα θα προσπαθήσετε να καταλάβετε τι αισθάνεστε για το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά και προς τα πού βαδίζει η σχέση σας. Η σημερινή όψη θα φέρει δυσκολίες στις συζητήσεις που θα έχετε με το ταίρι σας, ενδεχομένως να μην καταφέρετε τελικά να συνεννοηθείτε ή να ξεκαθαρίσετε κάποιες σκοτεινές μεταξύ σας καταστάσεις. Έντονος θα είναι ο ∈ρωτισμός σας, εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι θα περάσετε σε άμεσες προσεγγίσεις, ωστόσο οι βλέψεις σας ίσως να είναι κάπως μπερδεμένες.

Advertisements

Σκορπιός

Φίλοι μου, ανήσυχη θα είναι η σκέψη σας, υποσυνείδητες φοβίες θα βγουν στην επιφάνεια, ενδέχεται να μπλοκαριστείτε συναισθηματικά και να οδηγηθείτε στην αδράνεια ή την αποφυγή. Σε δοκιμασία θα μπει η καρδιά σας, μια παλιά ∈ρωτική σας υπόθεση θα ξαναβγεί στο προσκήνιο δημιουργώντας διλήμματα. Πρόσωπο από το ∈ρωτικό σας παρελθόν που είχατε πολύ καιρό να το δείτε θα σας προσεγγίσει με ιδιαιτέρως εκδηλωτική στάση, σκεφτείτε καλά πριν ανταποκριθείτε, κάπου θα υπάρχει ένα σκοτεινό σημείο.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Τοξότης

Φίλοι μου, ποικιλία θα υπάρξει στον συναισθηματικό σας κόσμο, θα νιώσετε και χαρά και εκνευρισμό, και πάθος και ζήλεια. Κάπως μπερδεμένα θα είναι τα αισθήματα σας, ενδέχεται να βγει στην επιφάνια η σκοτεινή πλευρά του χαρακτήρα σας, αποφύγετε αιχμηρά λόγια και απειλητικές υποσχέσεις. Σε περίπτωση που εμφανιστεί πρόσωπο από το παρελθόν, σας συμβουλεύω να μην καμουφλάρετε τις προθέσεις σας, δείξτε ξεκάθαρα αν θέλετε επανασύνδεση ή αν στοχεύετε σε μια ∈ρωτική βραδιά χωρίς περαιτέρω εξέλιξη.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου, ίσως να υπάρξουν εντάσεις ανάμεσα σε εσάς και το αγαπημένο σας ταίρι, ωστόσο αν αφήσετε την ∈ρωτική σας έλξη να κάνει τη δουλειά της, τότε θα γλυτώσετε από καβγαδάκια και κόντρες υπεροχής. Εσάς τους χωρισμένους, ένα γεγονός θα σας ωθήσει στο να ξανασκεφτείτε την εκδοχή της επανασύνδεσης, ενδεχομένως να πάρετε την απόφαση να στραφείτε προς καινούργιο ∈ρωτικό πρόσωπο.

Υδροχόος

Φίλοι μου, ετοιμαστείτε για ανατρεπτικές συζητήσεις, εσείς οι ίδιοι θα αναζητήσετε ξεκαθαρίσματα στόχων και αισθημάτων. Θα νιώσετε την ανάγκη να τα πείτε έξω από τα δόντια, δώστε προσοχή στην επιλογή των λέξεων που θα χρησιμοποιήσετε, ίσως να υπάρξουν συγκρούσεις και ρήξεις. Έντονη θα είναι η σ∈ξουαλική σας διάθεση, αν εστιάσετε στον ∈ρωτισμό σας τότε θα καταφέρετε να ξεγλιστρήσετε από κάποιες πιεστικές καταστάσεις, που θεωρείτε πως η λύση τους δεν είναι της ώρας.

Ιχθύς

Φίλοι μου, θα βρεθείτε αντιμέτωποι με ένα εσωτερικό συναισθηματικό σύμπλεγμα, τα αισθήματα σας δεν θα είναι ξεκάθαρα. Αν κάνετε μια βαθιά συζήτηση με τον εαυτό σας, τότε θα βρείτε την άκρη του νήματος, προσπαθήστε να φανερώσετε στο ταίρι σας σκέψεις, αισθήματα και προβληματισμούς. Σήμερα ενδεχομένως να κάνει την εμφάνιση του ένα πρόσωπο απ τα παλιά, έντονη έλξη θα παρατηρηθεί μεταξύ σας, ωστόσο σε περίπτωση που μπείτε στον πειρασμό της επανασύνδεσης καλό θα είναι να το σκεφτείτε παρά πολύ καλά.

πηγη

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα