Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (01-02-2020)

Ζώδια | Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (01-02-2020)

Κριός

Φίλοι μου, με αυθορμητισμό και εκφραστικότητα θα σας εξοπλίσειη σημερινή μέρα. Σήμερα θα νιώσετε έτοιμοι να ανοίξετε την καρδιά σας να εκδηλωθείτε ∈ρωτικά, μια τολμηρή πρόταση που θα κάνετε σε πρόσωπο που έχετε καιρό στο στόχαστρο σας, θα καταλήξει σε θερμό ραντεβού. Έντονη θα είναι η διάθεση σας να πρωτοτυπήσετε, στόχος σας θα είναι να αποφύγετε το προβλέψιμο. Σήμερα θα καταφέρετε να εκπλήξετε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, με δικές σας κινήσεις θα ανοιχτεί δρόμος ∈ρωτικής σχέσης.

Ταύρος

Φίλοι μου, η σημερινή μέρα θα σας φέρει ένα τυχαίο συμβάν που θα σας αναγκάσει να επικεντρωθείτε σε ένα συγκεκριμένο ∈ρωτικό ζήτημα που στο παρελθόν δεν είχατε καταφέρει να δώσετε ικανοποιητική λύση. Έρχονται στο προσκήνιο παλιές ∈ρωτικές υποθέσεις, έντονη θα είναι η ανάγκη σας να δώσετε λύσεις σε θέματα που σας προκαλούν συναισθηματική ανισορροπία ή αβεβαιότητα. Ενδέχεται να αποφασίσετε να επανασυνδεθείτε με πρόσωπο από τα παλιά, η Σελήνη στον Υδροχόο θα σας κάνει τολμηρούς και εξωστρεφείς.

Advertisements

Δίδυμοι 

Φίλοι μου, η σημερινή μέρα θα σας δημιουργήσει την ανάγκη για καινούργιες περιπέτειες, με αποτέλεσμα να φανείτε θετικοί στις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν. Κοινωνική και πολύ φιλική θα είναι η διάθεση σας, δεν θα αρνηθείτε απρόοπτες συναντήσεις. Σήμερα θα βρεθείτε οικιοθελώς σε διαφόρων ειδών παρέες, θα σας συστήσουν πρόσωπο που η γνωριμία σας θα ευδοκιμήσει ∈ρωτικά. Είναι πολύ πιθανό να σας συνεπάρει ένας καινούργιος ∈ρωτας, ωστόσο καλό θα είναι να αποφύγετε την υπερβολική αισιοδοξία.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Καρκίνος

Φίλοι μου, η σημερινή μέρα θα σας εφοδιάσει με αισιοδοξία, με διαλλακτικότητα, και με έντονη την διάθεση για ασυνήθιστες πράξεις. Θα διακατέχεστε από μια μικρή συναισθηματική αστάθεια, όμως το ευχάριστο είναι πως θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας απελευθερώσουν από αναστολές ή επιφυλάξεις. Σε περίπτωση που νιώσετε ατίθασο τον αυθορμητισμό σας μην τον διακόψετε, θα σας οδηγήσει σε τολμηρές πράξεις που θα καταλήξουν σε ευχάριστες ∈ρωτικές συναντήσεις. Σε περίπτωση που δεχτείτε να εισχωρήσετε καινούργιο πρόσωπο στην ∈ρωτική σας ζωή η κατάληξη δεν θα σας απογοητεύσει.

Λέων

Advertisements

Φίλοι μου, η σημερινή μέρα θα σας φέρει συναντήσεις και συνομιλίες που θα ανατρέψουν σκέψεις και τρόπο ζωής. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να αποτινάξετε αυτό που σας πνιγεί, τότε να ξέρετε πως τα συμβάντα θα είναι με το μέρος σας. Θα δημιουργηθεί ενδεχόμενο νέας ∈ρωτικής αρχής, που θα ανανεώσει για τα καλά την ψυχολογία σας. Εντυπωσιακό πρόσωπο θα τραβήξει την προσοχή σας, κινηθείτε χωρίς άγχος, προσπαθήστε να μείνετε πιστοί σε αυτό που πραγματικά είστε.

Παρθένος

Φίλοι μου, η σημερινή μέρα θα σας φέρει αισιοδοξία και τόλμη για δοκιμασίες και ∈ρωτικές αλλαγές, βασική σας επιθυμία θα είναι να βελτιωθείτε και να εξελιχτείτε μελλοντικά. Θα είστε στην κατάλληλη χρονική στιγμή να προβείτε σε εξομολογήσεις και ένα πολύ ευχάριστο γεγονός, θα σας δώσει την ευκαιρία να ανοίξετε την καρδιά σας σε πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά. Εκφραστείτε ελεύθερα, περάστε σε αποκαλύψεις, θα καταφέρετε να κερδίσετε πρόσωπο που θα δώσει νέα πνοή στην ∈ρωτική σας ζωή.

Ζυγός

Φίλοι μου, θα νιώσετε την ανάγκη να εναντιωθείτε στην ρουτίνα της ∈ρωτικής σας καθημερινότητα σας. Από τυχαίο γεγονός θα βρεθείτε σε έναν συγκριμένο χώρο που δεν αποκλείεται ένας καινούργιος ∈ρωτας να κάνει την εμφάνιση του, θα υπάρξουν ανατροπές. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα καταφέρει να σας εντυπωσιάσει, και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που θα θελήσετε να αλλάξετε τα ∈ρωτικά σας σχέδια. Ακολουθήστε τα αισθήματα σας, ωστόσο μην αφήσετε ανεξέλεγκτο τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία σας.

Advertisements

Σκορπιός

Φίλοι μου, η ζωτικότητα σας θα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, ∈ρωτικά απελευθερωμένη ίσως και ατίθαση θα είναι η στάση σας. Χαρακτηριστικό σας θα είναι η έντονη αισιοδοξία, θα σας διακατέχει ενθουσιασμός που δεν θα σας επιτρέψει να δεχτείτε πράξεις συμβιβασμού. Νέα ∈ρωτική πρόταση θα σας ανοίξει καινούργια και διαφορετική ∈ρωτική κατεύθυνση.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Τοξότης

Αγαπητοί μου, το μυαλό σας θα είναι στις νέες εμπειρίες, στις καινούργιες περιπέτειες και σε οτιδήποτε μπορεί να σας βοηθήσει να ξεφύγετε απ το συνηθισμένο. Η τύχη θα είναι ευνοϊκή μαζί σας, θα σας δώσει την ευκαιρία να ανανεώσετε την ∈ρωτική σας ζωή εμφανίζοντας πρόσωπο που θα σας εντυπωσιάσει από την πρώτη ματιά. Σε περίπτωση που θέλετε να κλείσετε τα παλιά και να ξεκινήσετε καινούργια σχέση στην ζωή σας, καλό θα είναι να περιορίσετε την ανυπομονησία σας, η σημερινές όψεις θα σας φέρουν κάποιες μικρό καθυστερήσεις.

Αιγόκερως

Φίλοι μου, θα έχετε την διάθεση για πρωτοποριακές αλλαγές, για βελτίωση και για μελλοντικά σχέδια. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να αναλάβετε δυναμική δράση, θα καταφέρετε να αλλάξετε την πορεία την ∈ρωτικής σας ζωής, ωστόσο τα αποτελέσματα δεν θα είναι άμεσα. Προσοχή στην υπερβολική αυτοπεποίθηση, φροντίστε όλες οι αποφάσεις, οι ενέργειες, και οι πράξεις σας να είναι συνειδητές, καλό θα είναι να υπολογίσετε τις συνέπειες και τα επακόλουθα.

Υδροχόος

Φίλοι μου, η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να απελευθερώσετε τα αισθήματα σας, τώρα θα είστε σε θέση να ρισκάρετε ∈ρωτικά, να τα παίξετε όλα για όλα. Θα  φανείτε τολμηροί με πρόσωπο που επιθυμείτε να πρωταγωνιστήσετε στην ∈ρωτική του ζωή, σας προτρέπω να εκφράσετε τις προτάσεις που σκέπτεστε, ωστόσο αποφύγετε τις ανεξέλεγκτες παθιασμένες πράξεις. Προμηνύεται καινούργια γνωριμία, περάστε δυναμικά σε ∈ρωτικές διεκδικήσεις, αλλά πάντα με μέτρο και με ισορροπημένη στάση, καλό θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές.

Ιχθύς

Αγαπητοί μου, σήμερα στις ∈ρωτικές σας συζητήσεις θα υπάρξει θερμή επικοινωνία που θα φέρει συναισθηματική σταθερότητα και δυνατό ∈ρωτισμό. Η μέρα σας θα είναι ευχάριστη με πρόσχαρες συναντήσεις, δεν θα σας κρύψω πως θα υπάρξει και μια αντάμωση έκπληξη. Ίσως να σας ξαφνιάσει η εμφάνιση ενός προσώπου από τα παλιά, δεν αποκλείεται να λάβετε πρόταση επανασύνδεσης που θα αναστατώσει την καρδιά και τη σκέψη σας.

πηγη

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα