Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (8-6-2019)

Κριός

 Φίλες μου Κριοί, θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να απεγκλωβιστείτε από στάσιμες καταστάσεις, κύρια επιθυμία σας θα είναι οι ουσιαστικές αλλαγές. Θα μπείτε στον πειρασμό να αναλάβετε ρίσκα, προχωρήστε χωρίς ενδοιασμούς, θα έχετε επιτυχημένη κατάληξη. Παρόρμηση και απελευθέρωση θα είναι τα χαρακτηριστικά που θα κατευθύνουν τις πράξεις σας. Αξιοποιήστε τη γοητεία σας, θα υπάρξουν ευχάριστα αποτελέσματα, σήμερα κάποιο πρόσωπο θα σας ερwτευτεί.

Ταύρος

 Φίλες μου Ταύροι, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε τη γοητεία και τη δυναμικότητα σας, σήμερα θα υπάρξει άνοιγμα θερμών συμβάντων. Μια συνάντηση θα σας δώσει την αφορμή να ξεδιπλώσετε τα συναισθήματα σας, το πρόσωπο με το οποίο θα ανοίξετε συναισθηματική κουβέντα θα έχει τη διάθεση να περάσει ολοκληρωτικά στη ζωή σας. Ουσιαστικά θα σας δοθεί η ευκαιρία να προχωρήσετε με καινούργιο ταίρι, τώρα θα καταφέρετε να ξεπεράσετε παλιές αποτυχημένες σχέσεις.

Δίδυμοι

 Φίλες μου Δίδυμοι, δυναμική και γεμάτη αυτοπεποίθηση θα είναι η στάση σας, στόχος σας θα είναι να ξεχάσετε τα παλιά και να περάσετε σε νέο ξεκίνημα. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας για αλλαγές, αυτή τη φορά δε θα επιτρέψετε στον εαυτό σας να εγκλωβιστεί σε ανασφάλειες και εσωτερικές φοβίες. Ανεβασμένες θα είναι οι διαθέσεις σας, θα φλερτάρετε, θα γνωριστείτε με καινούργιο πρόσωπο που θα σας ανοίξει προοπτική σταθερής σχέσης.

Καρκίνος

Advertisements

Φίλες μου Καρκίνοι, τολμηρή θα εμφανιστεί η καρδιά σας, τώρα θα πάρετε απόφαση να αφήσετε πίσω αναστολές, προκαταλήψεις και ανούσιους δισταγμούς. Καταφθάνουν δυνατές ανατροπές που θα προκληθούν με δική σας πρωτοβουλία και θα είναι όλες υπέρ σας. Θα πάρετε τη ριζική απόφαση να απομακρυνθείτε μια και καλή από πρόσωπα ή σχέσεις που πλέον δεν έχουν τίποτα το ουσιαστικό να σας προσφέρουν.

Λέων 

Αγαπητές μου Λέοντες, η σημερινή αστρολογική όψη σας θα δημιουργήσει στην προσωπική σας ζωή νέες καταστάσεις ανοίγοντας καινούργιους ορίζοντες. Ανανέωση, αισιοδοξία και χαρά θα σας φέρουν τα γεγονότα, ένα συγκεκριμένο γοητευτικό πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του. Σήμερα θα τραβήξει την προσοχή σας άτομο ελκυστικό, δυναμικής προσωπικότητας και εντυπωσιακής εμφάνισης, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να κινηθείτε αποφασιστικά χωρίς αναστολές ή καθυστερήσεις. Καταφθάνει άνοιγμα καινούργιας γνωριμίας που θα φέρει ουσιαστικές αλλαγές αρπάξετε την ευκαιρία θα σας βγει σε καλό.

Παρθένος

Advertisements

Φίλες μου Παρθένοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να αλλάξετε στάση ζωής, εσείς οι χωρισμένοι ή απογοητευμένοι θα διαφοροποιήσετε το κατεστημένο σας. Θα κινηθείτε προς νέο ξεκίνημα, θα έχετε αποτέλεσμα άμεσο και επιτυχημένο. Παίρνετε την απόφαση να δράσετε αποφασιστικά, θετική στάση θα κρατήσετε στο καινούργιο πρόσωπο που θα εμφανιστεί. Για εσάς τους ελεύθερους ανοίγεται καινούργια προοπτική, θα ερwτευτείτε και θα καταφέρετε να διαγράψετε το παρελθόν σας.

Ζυγός

Φίλες μου Ζυγοί, ρομαντικές θα είναι οι διαθέσεις σας, η κοινωνική σας στάση θα σας ανοίξει προοπτικής καινούργιας γνωριμίας, δημιουργούνται νέα ενδεχόμενα. Θα είναι κατάλληλη χρονική στιγμή να προχωρήσετε και να διεκδικήσετε, ευνοούνται οι δυναμικές αποφάσεις και τα τολμηρά βήματα. Θα είστε εξοπλισμένοι με έντονη γοητεία και σε συνδυασμό με την αυτοπεποίθηση που θα σας διακατέχει, να είστε σίγουροι πως στις προτάσεις σας, θα λάβετε θερμές και άμεσες απαντήσεις.

Σκορπιός

Αγαπητές μου Σκορπιοί, σήμερα θα θελήσετε να φλερτάρετε και να προσεγγίσετε. Θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να μην αρκεστείτε στα δεδομένα που αυτή τη στιγμή υπάρχουν στη ζωή σας, αλλά να κυνηγήσετε το κάτι επιπλέον ή διαφορετικό. Τολμηρή και εκδηλωτική θα είναι η συμπεριφορά σας, θα περάσετε σε άμεσες και τολμηρές προτάσεις. Καταφθάνουν απρόοπτες συναναστροφές με θερμή κατάληξη, εσείς οι ελεύθεροι θα γνωριστείτε με εντυπωσιακό πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει.

Advertisements

Τοξότης 

Φίλες μου Τοξότες, από μόνοι σας θα νιώσετε την ανάγκη να δημιουργήσετε ανοίγματα για νέες γνωριμίες. Οι εξελίξεις θα τρέξουν υπέρ σας, ένα  γοητευτικό πρόσωπο θα κερδίσει το ενδιαφέρον σας, τα γεγονότα θα σας φέρουν σε προσωπική συνομιλία που δεν θα τερματίσει άδοξα. Βασική σας επιθυμία θα είναι να ανανεωθείτε και να ξεφύγετε από καταπιέσεις που περιορίζουν τη δράση σας. Τώρα θα είστε σε θέση να τερματίσετε στάσιμες σχέσεις και να συνεχίσετε με καινούργια αγάπη.

Αιγόκερως

Αγαπητες μου Αιγόκεροι, θερμή και ανέμελη θα είναι η στάση σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να ερwτευτείτε και να στρέψετε προς άλλη κατεύθυνση την προσωπική σας ζωή. Για εσάς που έχετε ανάγκη να διαγράψετε το αποτυχημένο παρελθόν σας, αξιοποιήστε την καινούργια γνωριμία που θα προκύψει, μην αναλωθείτε σε αβάσιμες απαισιόδοξες σκέψεις. Θα βρείτε τη δύναμη να διώξετε αρνητικά πρόσωπα που σας πίκραναν ή σας πλήγωσαν.

Υδροχόος

 Φίλες μου Υδροχόοι, ενθουσιασμός θα σας διακατέχει, η συμμέτοχη σας σε φιλικές παρέες θα φέρει μια έκπληξη που όχι μόνο θα αναστατώσει την καρδιά σας, αλλά θα καταλήξει σε νέο ξεκίνημα. Εσείς οι μοναχικοί δεχτείτε το κάλεσμα που θα λάβετε, σε τυχαίο χώρο, σε απρόοπτη στιγμή, θα κάνει την εμφάνιση του εντυπωσιακό πρόσωπο, που από την πρώτη σας συνομιλία θα παρατηρηθεί έντονη συμπάθεια μεταξύ σας.

Ιχθύς

Φίλες μου Ιχθείς, θα εναντιωθείτε σε συναισθηματικές εξαρτήσεις και σε καταστάσεις που διαταράσσουν την ψυχολογία σας. Τώρα θα βρείτε τη δύναμη να βάλετε φρένο σε αρνητικές σχέσεις, εσείς οι απογοητευμένοι αλλάζετε σκέψη και στάση. Καταφθάνει άνοιγμα νέας αρχής, οι τολμηρές σας διαθέσεις θα φέρουν ευχάριστες ανατροπές, το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε θα το ερwτευτείτε και θα σας ερwτευτεί.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα