Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (28-01-2020)

Ζώδια | Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (28-01-2020)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου, οι σημερινές όψεις θα ενισχύσουν την αποφασιστικότητα σας, μαχητική θα είναι η ∈ρωτική σας στάση, πρόθυμοι θα είστε να βαδίσετε σε καινούργια ∈ρωτικά μονοπάτια. Κάποιοι από εσάς ενδέχεται να τερματίσετε ∈ρωτική σχέση που πλέον δεν σας ικανοποιεί, προσοχή στην αχαλίνωτη τάση που θα έχετε για αλλαγές και αποδράσεις. Η συμπεριφορά σας θα είναι εκδηλωτική και θερμή όχι μόνο στα ήδη γνωστά σας άτομα, αλλά και στα καινούργια πρόσωπα που θα εξιτάρουν το ενδιαφέρον σας.

Ταύρος

Φίλοι μου, η μέρα θα σας φέρει προοπτική για νέο ∈ρωτικό ξεκίνημα, τώρα όλα θα στηριχτούν στις βλέψεις και στις αποφάσεις σας. Θα έχετε την τάση να θέλετε να αναλύσετε, να εξηγήσετε και να συνειδητοποιήσετε, ωστόσο προσοχή στην πιεστική στάση, αποφύγετε ενέργειες εμμονής ή έντονης επιμονής. Σήμερα θα φανείτε ιδιαιτέρως ελκυστικοί σε πρόσωπο που θα έχει σοβαρές ∈ρωτικές βλέψεις για εσάς και ο έλεγχος της πορεία σας θα περάσει στα δικά σας χέρια.

 

Δίδυμοι 

Φίλοι μου, η σημερινή μέρα θα σας κάνει να αναθεωρήσετε για αισθήματα και πρόσωπα, θα σας δημιουργήσει άνοιγμα για συναντήσεις και συνομιλίες που θα φέρουν ουσιαστικό ξεκαθάρισμα. Η στάση σας θα είναι πολύ ∈ρωτική, σήμερα θα χειριστείτε με σωστό τρόπο την γοητεία σας, το παρουσιαστικό σας θα φάνει ελκυστικό σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Σε περίπτωση που βάλετε στο στόχαστρο σας την επανασύνδεση με πρώην ταίρι σας, να ξέρετε πως θα καταφέρετε να το ξανά κερδίσετε, καλό θα είναι να μη ξοδέψετε επιπλέον χρόνο.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Καρκίνος

Φίλοι μου, θα μπείτε στη διαδικασία να κάνετε καινούργια ∈ρωτικά σχέδια, έρχονται ουσιαστικές και θετικές αλλαγές. Η εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου θα φέρει ευχάριστα αναποδογυρίσματα με αισιόδοξη και χαρούμενη κατάληξη, σας δίνω την συμβουλή να έχετε ξεκάθαρη στάση και σταθερή συμπεριφορά. Μη καμουφλάρετε τα αισθήματα που θα νιώσετε, σας φανερώνω πως η έλξη θα είναι αμοιβαία.

Λέων

Advertisements

Αγαπητοί μου, προσωπικό ραντεβού με συγκεκριμένο άτομο, θα σας ανανεώσει ψυχικά και ∈ρωτικά. Η σημερινή μέρα έρχεται να τερματίσει την στασιμότητα σας, φέρνει εξελίξεις και αποτελέσματα που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά. Ερwτική αύρα θα εκπέμπει το παρουσιαστικό σας, η διάχυτη στάση που θα εκδηλώσετε θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για συναισθηματικές αποκαλύψεις, τετ α τετ συνάντηση θα καταλήξει σε δεσμό. Καταφθάνει προοπτική σταθερής σχέσης με δεσμευτικές υποσχέσεις γι αυτό δείξτε ανεπιφύλακτα το ενδιαφέρον σας.

Παρθένος

Φίλοι μου, η σημερινή μέρα θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να γνωρίσετε καινούργια άτομα, θα γίνετε ελκυστικοί και τολμηροί, σήμερα θα αξιοποιήσετε τις νέες προκλήσεις που θα εμφανιστούν. Ευχάριστες συναντήσεις θα σας αποδείξουν πως η τύχη θα είναι με το μέρος σας, γι αυτό κινηθείτε με αυθορμητισμό και περάστε σε ∈ρωτικές προσεγγίσεις. Το πρόσωπο που θα καταφέρει τελικά να σας πλησιάσει, ναι μεν θα κάνει το πρώτο βήμα, ωστόσο θα περιμένει από εσάς το δεύτερο!

Ζυγός

Φίλοι μου, οι ∈ρωτικές σας βλέψεις θα είναι άμεσες και σοβαρές, θα αποφύγετε να εστιάσετε σε ανούσιες λεπτομέρειες. Στόχος σας θα είναι να περάσετε στην ουσία και στο βάθος της υπόθεσης, γι αυτό είναι πολύ πιθανό με δική σας πρωτοβουλία να γίνουν σοβαρές συζητήσεις και συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα. Η ∈ρωτική σας στάση θα είναι θερμή και αρκετά ∈ρωτική, σήμερα θα  καταφέρετε να κλείσετε επιτυχώς ένα συγκεκριμένο ∈ρωτικό σας ζήτημα.

Σκορπιός

Φίλοι μου, σήμερα θα κυνηγήσετε, θα διεκδικήσετε, εσείς οι ίδιοι θα δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος για διαφόρων ειδών αλλαγές. Θα υπάρξει προοπτική να εμφανιστεί καινούργιο πρόσωπο στην ζωή σας, φανείτε δεχτικοί στους γύρω σας. Δυναμική  θα είναι η διάθεση σας, πρόσωπο που θα σας συστήσουν θα καταφέρει να ανεβάσει την αισιοδοξία σας ανοίγοντας νέο ∈ρωτικό ορίζοντα στην ζωή σας.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Τοξότης

Advertisements

Φίλοι μου, ίσως να διαφοροποιήσετε τους ∈ρωτικούς σας στόχους, σήμερα θα προσπαθήσετε να βάλετε σε μια τάξη και σειρά  αισθήματα και βλέψεις, θα ζυγίσετε τα υπέρ και τα κατά της σχέσης σας. Τώρα θα καταφέρετε να συνειδητοποιήσετε τι αισθάνεστε για το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά, τι μπορείτε να του προσφέρετε και τι επιδιώκετε να πάρετε από αυτό. Εσείς οι ∈ρωτικά μονοί ενδιαφέρον θα δείξετε στο καινούργιο πρόσωπο που θα εμφανιστεί στο δρόμο σας, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να εντυπωσιάσετε ακόμα και να μαγνητίσετε.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου, σήμερα θα προσπαθήσετε να δείτε σφαιρικά την ∈ρωτική σας ζωή, δεν θα ασχοληθείτε με τα μεμονωμένα γεγονότα αλλά με το γενικό αποτέλεσμα της σχέσης που ήδη έχετε. Για εσάς τους ελεύθερους άνευ σχέσης, θα υπάρξει ένα πρόσωπο έκπληξη, που αν φερθείτε με σταθερό και ισορροπημένο ενδιαφέρον, τότε θα προκύψει ευχάριστη κατάληξη με ενδεχόμενο σταθερού δεσμού.

Υδροχόος

Φίλοι μου, ενδιαφέρον θα δείξετε σε καινούργιες γνωριμίες, η σημερινή μέρα θα σας κάνει ελκυστικούς και μαχητικούς. Αν έχετε στην σκέψη σας προτάσεις να τις εκφράσετε, αν θέλετε να πλησιάσετε κάποιο πρόσωπο τότε εκδηλωθείτε ανεπιφύλακτα, περάστε άφοβα σε διεκδικήσεις το αποτέλεσμα θα ανοίξει νέους ορίζοντες στην ∈ρωτική σας ζωή. Ένα προσωπικό σας ραντεβού θα κλείσει με ευχάριστη ∈ρωτική κατάληξη, για εσάς τους χωρισμένους ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

Ιχθύς

Φίλοι μου, καταφθάνουν εξελίξεις δυνατών ∈ρωτικών προδιαγραφών που θα περιμένουν τις αποφάσεις σας. Θα σας γίνει πρόταση για ραντεβού και οι περεταίρω επαφές δεν εξαρτηθούν από εσάς τους ίδιους. Η σημερινή όψη θα σας ωθήσει στο να αναλάβετε την πρωτοβουλία να ξεδιαλύνετε το ομιχλώδες ∈ρωτικό τοπίο. Καταφθάνει συναισθηματικό ξεκαθάρισμα και νέο ∈ρωτικό ξεκίνημα.

πηγη

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα