Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (25-01-2020)

Ζώδια | Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (25-01-2020)

Κριός

Φίλοι μου, ο συναισθηματικός σας κόσμος θα είναι ντυμένος στα κόκκινα, στις σχέσεις σας θα αναζητήσετε βάθος και ένταση. Πάθος, ερωτισμός και κτητικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά που θα σας διέπουν, σήμερα βασικός οδηγός των πράξεων σας θα είναι η κρυφές ενδόμυχες σας επιθυμίες. Αποφύγετε κινήσεις που θα μπορούν να προκαλέσουν σκηνές ζήλειας από το ταίρι σας και επειδή θα διακατέχεστε από τάσεις μυστικοπάθειας, οριοθετήστε την αινιγματική σας συμπεριφορά για να μην υπάρξουν περίεργες παρεξηγήσεις.

Ταύρος

Φίλοι, η σημερινή όψη θα ξυπνήσει τις αισθήσεις σας, ωστόσο από την άλλη πλευρά προσοχή σε συναισθήματα ζήλειας, σήμερα ενδέχεται να εμφανιστείτε κάπως καχύποπτοι. Ένα απρόοπτο γεγονός θα σας ανοίξει δίοδο για να μπορέσετε να διεκδικήσετε παλιές ξεχασμένες σας επιθυμίες, θα είστε πολύ κοντά στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης με παλιά σας αγάπη. Τα γεγονότα θα σας οδηγήσουν σε συναισθηματικές συζητήσεις που θα σας βγουν σε καλό, μια περίεργη πληροφορία θα σας ανοίξει για τα καλά τα μάτια.

Advertisements

Δίδυμοι 

Φίλοι μου, ανεβασμένος θα είναι ο ερωτισμός και η σεξουαλικότητα σας, στην προκείμενη φάση αυτό που θα αναζητήσετε στις επαφές σας θα είναι η απελευθερωμένη έλξη. Η πρόταση που θα σας κάνει πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, θα έχει βάσεις συναισθηματικές και πολύ σοβαρές, θα είναι λάθος αν αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με μάτι χαλαρό. Σε περίπτωση που δεν σας ενδιαφέρει η προοπτική της σταθερής σχέσης, τότε φανείτε ξεκάθαροι, προσοχή στο τι θα αφήσετε να εννοηθεί.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Καρκίνος

Φίλοι μου, η σημερινή όψη θα σας συνεπάρει το συναίσθημα και θα υπάρξει η τάση να παρασυρθείτε από αναμνήσεις και γεγονότα του παρελθόντος. Η συνάντηση σας με ερωτικό πρόσωπο από τα παλιά θα σας βάλει σε έντονες σκέψεις, ενδεχομένως η λογική και το συναίσθημα να βρεθούν ξαφνικά σε αντικρουόμενες πλευρές. Επειδή κατά πάσα πιθανότητα δεν θα λείψουν τα διλλήματα, γι αυτό σας φανερώνω πως αν πράξετε με βάση το ένστικτο σας, τότε τίποτα δεν επρόκειτο να πάει στραβά. Κινηθείτε διαισθητικά.

Advertisements

Λέων

Φίλοι μου, σήμερα δεν αποκλείεται να πέσει επάνω σας καχυποψία και έντονη ζήλεια, γι αυτό προσοχή στις αντιδράσεις σας. Στρατηγική θα χρειαστεί ένα συγκεκριμένο ερωτικό σας ζήτημα, γι αυτό επιλέξτε να χειριστείτε την κατάσταση με οργανωμένες κινήσεις και όχι με αυθόρμητες πράξεις. Εκδηλωτικοί και πολύ συναισθηματικοί θα εμφανιστείτε στο ερωτικό σας ταίρι, θα είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή να περάστε σε εξομολογήσεις. Σήμερα θα ανταποκριθεί άμεσα πρόσωπο που θα του ανοίξετε την καρδιά σας.

Παρθένος

Φίλοι μου, συναισθηματική και αρκετά παθιασμένη θα εμφανιστεί η καρδιά σας. Εσείς οι ερωτικά ελεύθεροι θα αναζητήσετε διαφόρων ειδών περιπέτειες, θετικοί θα είστε στα καινούργια ενδεχόμενα σοβαρά ή περιστασιακά. Επαφές στενού τύπου θα ξεκινήσετε με ένα συγκεκριμένο άτομο, ενδέχεται να μπει σε δοκιμασία η καρδιά σας, τώρα θα αποδειχτεί κατά πόσο τολμηροί μπορείτε να γίνετε. Πρόσωπο που έχετε καιρό κρυφά στο στόχαστρο σας, θα σας πλησιάσει με στάση ιδιαιτέρως εκδηλωτική, στο χέρι σας θα είναι η εξέλιξη σας.

Ζυγός

Advertisements

Φίλοι μου, δώστε βάση στην διαίσθηση σας, το όμορφο προαίσθημα που θα νιώσετε για συγκεκριμένο ερωτικό ζήτημα, να είστε σίγουροι πως θα  βγει αληθινό. Σε περίπτωση που χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις στηριχτείτε στο ένστικτο σας, ακούστε την εσωτερική σας φωνή και δεν θα χάσετε. Ξαφνική ερωτική πρόταση θα σας βάλει σε σκέψεις, θα υπάρξει συνάντηση και συνομιλία που ως κατάληξη θα έχει ένα  αποκαλυπτικό γεγονός. Η μέρα σας θα είναι αρκετά συναισθηματική και ιδιαιτέρως ερωτική, χαρείτε τις θερμές στιγμές που θα υποκύψουν.

Σκορπιός

Φίλοι μου, το ένστικτο σας θα είναι δυνατό και σωστό, αν θέλετε να βγείτε κερδισμένοι αφήστε το προαίσθημα σας να σας καθοδηγήσει. Η ερωτική, θερμή και οικεία σας στάση θα σας βοηθήσει να τραβήξετε κοντά σας πρόσωπα, που θα βρουν το παρουσιαστικό σας ιδιαιτέρως ελκυστικό. Αναστάτωση θα προκαλέσει στην καρδιά σας ένα συγκεκριμένο άτομο, οι μεταξύ σας επαφές θα δώσουν άνοιγμα για καινούργια ερωτική πορεία που πολύ γρήγορα θα πάρει ευχάριστες διαστάσεις.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Τοξότης

Αγαπητοί μου, σήμερα δεν θα έχετε καμία διάθεση να περιορίσετε ή να οριοθετήσετε την σεξουαλικότητα σας, εκφραστείτε ελεύθερα, εκδηλώστε τα αισθήματα σας, η μέρα σας θα κλείσει με μια ιδιαιτέρως ερωτική νύχτα. Για σας που δεν μπορείτε να βγάλετε από την σκέψη σας πρώην ερωτικό σας ταίρι και η συναισθηματική σας φόρτιση σας καταβάλει, σας φανερώνω πως θα εμφανιστεί το κατάλληλο πρόσωπο που θα σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε από τα παλιά. Τώρα θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να βάλετε τέλος σε συναισθηματικές εξαρτήσεις.

Αιγόκερως

Φίλοι μου, είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή για να απελευθερωθείτε από αγχωμένες καταστάσεις και από ανοιχτές ερωτικές υποθέσεις που κούρασαν την ψυχολογία σας. Πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα κινήσει τα νήματα ώστε να ανοιχτεί μεταξύ σας μια τολμηρή και εκ βάθους συναισθηματική συζήτηση, δίνοντας σας την ευκαιρία να φανερώσετε αισθήματα, να κλείσετε παλιές πληγές, και να δώσετε νέες υποσχέσεις. Προμηνύεται καινούργιο ερωτικό άνοιγμα που θα έχει ιδιαιτέρως ευνοϊκή εξέλιξη.

Υδροχόος

Φίλοι μου, οι διαισθητικές σας ικανότητες θα βρίσκονται στα ύψη σήμερα. Θα είναι καλή χρονική στιγμή για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες, να λύσετε μπερδεμένες καταστάσεις και να λάβετε οριστικές αποφάσεις. Μέσα στην σχέση σας είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εξομολογήσεις συνοδευόμενες με αποκαλύψεις, που θα δημιουργήσουν νέες και ευχάριστες καταστάσεις. Η ερωτική σας λίμπιντο θα βρίσκεται σε ανεβασμένο επίπεδο, εσείς οι ερωτικά μόνοι ενδέχεται να αναζητήσετε περιστασιακές σεξουαλικές επαφές άνευ δεσμεύσεων και υποσχέσεων.

Ιχθύς

Αγαπητοί μου, ενδέχεται να ‘ρθουν στην μνήμη σας παρελθοντικές σχέσεις και σε περίπτωση που παγιδευτείτε σε κακές αναμνήσεις, τώρα θα είναι η σωστή χρονική στιγμή να κάνετε το βήμα να απαλλαγείτε μια και καλή από ότι σας πλήγωσε. Σήμερα θα έχετε την δύναμη να απεγκλωβιστείτε από ανθρώπους που σας πνιγούν ψυχολογικά, θα δώσετε τέλος σε καταστάσεις που φράζουν την ερωτική σας εξέλιξη.  Έντονη θα είναι η αυτοπεποίθηση και η γοητεία σας, στοιχεία που καλό θα είναι να τα αξιοποιήσετε καταλλήλως.

πηγη

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα