Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (24-01-2020)

Ζώδια | Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (24-01-2020)

Κριός

Φίλοι μου, η σημερινή μέρα θα σας δημιουργήσει εσωτερικές αντιφάσεις. Από την μια θα θελήσετε οικειότητα και ασφάλεια μέσα στην σχέση σας, από την άλλη όμως, θα νιώσετε ανάγκη για ελευθερία και ανεξαρτησία, συνεπώς οι ενέργειες σας ενδέχεται να κλονίσουν την συναισθηματική ισορροπία ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Προσοχή στις πράξεις και στα λόγια σας, χαλιναγωγήστε την παρορμητικότητα σας, ελλοχεύει κίνδυνος να παρασυρθείτε από τις ίδιες σας τις αντιδράσεις.

Ταύρος

Αγαπητοί μου, σήμερα θα δώσετε ιδιαίτερη σημασία στο πως αισθάνεστε και στο τι είδους συναισθήματα σας δημιουργούν κάποιες συγκεκριμένες καταστάσεις μέσα στην σχέση σας. Θα εντοπίσετε τους φόβους σας, θα κάνετε την προσπάθεια να τους καταστείλετε, θα επιχειρήσετε να περιορίσετε τάσεις ζήλειας και ανασφάλειας. Αναλυτική συζήτηση ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύση σε ένα επίμαχο σας ζήτημα, με αποτέλεσμα να καταφέρετε να κρατήσετε την σχέση σας σε ισορροπημένο επίπεδο.

 

Advertisements

Δίδυμοι 

Φίλοι μου, σήμερα στις πράξεις σας και στις αποφάσεις σας μάλλον δεν θα υπολογίσετε και πολύ την θέση ή την άποψη που θα έχει το ταίρι σας. Θα κινηθείτε κάπως ανεξάρτητα, δώστε μεγάλη προσοχή στο ύφος και στον τρόπο σας, για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι, θα νιώσετε την ανάγκη για ∈ρωτικές εξορμήσεις, θα θελήσετε να απολαύσετε την ∈ρωτική σας ζωή με τρόπο ελεύθερο, αδέσμευτο, ίσως και ασυμβίβαστο.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Καρκίνος

Φίλοι μου, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να βάλετε μια σχετική τάξη στο συναισθηματικό σας κόσμο, τώρα θα καταφέρετε να διακρίνετε τις πληγές από τις αυταπάτες και τις φοβίες από τις ψευδαισθήσεις. Το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά έκανε όντως κάτι που σας πλήγωσε ή σας φόρτισε; ή μήπως υποθέσατε πως θα κάνει κάτι και φοβηθήκατε εκ των προτέρων; Τώρα θα σκεφτείτε, θα αναλύσετε και θα εξηγήσετε, με αποτέλεσμα να καταφέρετε να βρείτε ποιος είναι ο πραγματικός κίνδυνος και ποιος ο υποθετικός φόβος.

Advertisements

Λέων

Φίλοι μου, ο νου σας να μην αποδειχτεί πως, ναι μεν θέλετε να νιώθετε την ασφάλεια πως το πρόσωπο που αγαπάτε είναι πάντα και σταθερά δίπλα σας, ωστόσο εσείς από την δική σας πλευρά, να έχετε απόλυτη ελευθερία επίλογων και κινήσεων,  έστω κι αν αυτό δημιουργεί ανασφάλειες στο ταίρι σας. Η ασφάλεια, η ισορροπία και η εμπιστοσύνη, κερδίζονται δεν χαρίζονται, συνεπώς αποφασιστείτε τι είδους ∈ρωτική ζωή και σχέση θέλετε, και κινηθείτε αναλόγως.

Παρθένος

Φίλοι μου, σήμερα θα αναρωτηθείτε, θα εστιάσετε και θα καταλήξετε. Θα εισχωρήσετε στο βάθος του εσωτερικού σας κόσμου, θα αναλύσετε τη συναισθηματική σας κατάσταση, και θα πάρετε αποφάσεις σχετικά με την πορεία της σχέσης σας. Φοβίες και ανασφάλειες θα ανασυρθούν στην επιφάνεια, αυτό θα είναι πολύ καλό, γιατί θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε τι είναι αυτό που πάνω από όλα έχετε ανάγκη. Συνειδητοποιήσεις και επανεκτιμήσεις θα φέρουν αλλαγές στην ∈ρωτική σας ζωή.

Ζυγός

Advertisements

Το νου σας να μην χάσετε τον μπουσούλα φίλοι μου. Σήμερα, άλλα θα θέλετε, άλλα θα δείχνετε και άλλα θα επιδιώκετε. Από την μια θα αναζητάτε ασφάλεια, από την άλλη θα ψάχνετε τρόπους διαφυγής, προσοχή να μην μπερδέψετε το ταίρι σας και γυρίσετε τη σχέση σας σε μηδενικό σημείο. Οποίες κι αν είναι οι πράξεις σας ή επιλογές σας, προσπαθήσετε να διατηρήσετε, έστω και φαινομενικά, μια ισορροπημένη κατάσταση για να μην βρεθείτε τελικά, επί ξύλου κρεμάμενοι.

Σκορπιός

Φίλοι μου, σήμερα προσοχή στις εγωιστικές πράξεις, στις εκδηλώσεις ζήλειας και στις υπερβολικές αντιδράσεις. Θα θελήσετε να κινηθείτε αυθόρμητα, ∈ρωτικά, και ελεύθερα, όμως πόσο ελεύθερα; Καλό θα είναι να μην βάλετε σε κίνδυνο την ισορροπία της ∈ρωτική σας σχέσης. Αν το πρόσωπο που διατηρείτε δίπλα σας το αγαπάτε και το θέλετε σταθερά στην ζωή σας, τότε οι ενέργειες σας θα πρέπει να δημιουργούν το ανάλογο πρόσφορο έδαφος.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Τοξότης

Φίλοι μου, σήμερα θα αναζητήσετε ελευθερία και ανεξαρτησία, ωστόσο είστε σίγουροι πως θέλετε μια ελεύθερη σχέση χωρίς περιορισμούς και δεσμεύσεις; Έχετε βεβαιωθεί πως δεν θα εκνευριστείτε αν το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά, πράξει κι αυτό μέσα σε πλαίσια ανεξαρτησίας; Αυτό το ∈ρώτημα θα θέσετε στον εαυτό σας, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε λογικά, να ζυγίσετε τα υπέρ και τα κατά των πιθανών επιλογών σας.

Αιγόκερως

Φίλοι μου, κάτι σας ανησυχεί, υπάρχει ένας συναισθηματικός κόμπος πάνω στον όποιο σκοντάφτετε, κάπου φρακάρετε και ίσως να μην μπορείτε να απολαύσετε τη σχέση σας, κατ’ επέκταση και γενικότερα την ∈ρωτική σας ζωή. Η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να βρείτε τι φταίει, τι είναι αυτό που σας εμποδίζει, θα σας προτρέψει στο να κάνετε μια μεγάλη βουτιά μέσα στις φοβίες σας και στις ανασφάλειες σας, καταφέρνοντας τελικά να βρείτε την λύση που απαιτείτε. Σήμερα θα ψαχτείτε, και θα εντοπίσετε τις εσωτερικές σας αδυναμίες.

Υδροχόος

Φίλοι μου, προσοχή στις απαιτήσεις σας, ξεκαθαρίστε επιθυμίες, βάλτε σε τάξη τις αρχές και τις άξιες σας. Θα πέσετε σε αδιέξοδο αν από την μια ζητήσετε αφοσίωση και ∈ρωτική πίστη, ενώ από την άλλη πιαστείτε να δείχνετε ενδιαφέρον σε τρίτα πρόσωπα. Θα σας αποδειχτεί πως η πορεία της σχέσης σας είναι απολύτως εξαρτώμενη από την δική σας στάση. Επειδή πάντα κοιμόμαστε έτσι όπως εμείς στρώνουμε, γι αυτό φροντίστε να προνοήσετε για τις συνέπειες των πράξεων σας.

Ιχθύς

Φίλοι μου, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να ‘ρθείτε αντιμέτωποι με τις συνειδητές ή υποσυνείδητες σας φοβίες, τώρα θα είστε σε θέση να αντιταχτείτε σε ανασφάλειες και ψευδαισθήσεις. Πολλές φορές μπερδεύετε το πραγματικό γεγονός με την φανταστική εικασία, πλάθετε ένα υποθετικό αποτέλεσμα, παγιδεύεστε μέσα στις αυταπάτες που εσείς οι ίδιοι δημιουργείτε. Τώρα θα καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από άτοπες προκατασκευασμένες φοβίες, θα ζήσετε την ∈ρωτική σας σχέση πατώντας σε υπαρκτά δεδομένα.

πηγη

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα