Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (22-01-2020)

Ζώδια | Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (22-01-2020)

Κριός

Φίλοι μου, διπλωματική θα είναι η στάση σας, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για κλείσιμο αρνητικών υποθέσεων και για συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα. Σήμερα θα αποδειχτεί πως μπορείτε να κατανοήσετε το ταίρι σας, γι αυτό οι συζητήσεις σας θα τερματίσουν με αίσια κατάληξη. Ένα τυχαίο συμβάν θα σας πείσει πως είναι καιρός να προχωρήσετε την ∈ρωτική σας σχέση πάνω σε μια πιο σταθερή ίσως και πιο δεσμευτική βάση. Εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι αξιοποιήστε τα τυχαία ∈ρωτικά  ανοίγματα που θα προκύψουν.

Ταύρος

Φίλοι μου, σήμερα θα εμφανιστείτε ήρεμοι και συγκαταβατικοί γεγονός που θα σας κρατήσει μακριά από ψυχοφθόρους ∈ρωτικούς ανταγωνισμούς και ανούσιους καβγάδες. Ο εγωισμός σας θα είναι συνειδητά περιορισμένος και η ηρεμία στη συμπεριφορά σας θα αποτελέσει πρόσφορο έδαφος για συναισθηματικές εκμυστηρεύσεις. Κάποιο πρόσωπο θα βρει το θάρρος να σας ανοίξει την καρδιά του, οι ∈ρωτικά μόνοι δεν αποκλείεται να ακούσετε ένα είδος θέρμης ∈ρωτικής εξομολόγησης, καλό θα είναι να μην αγνοήσετε αυτά που θα ακούσετε.

Advertisements

Δίδυμοι 

Φίλοι μου, ισορροπημένος θα είναι ο εσωτερικός σας κόσμος, βασική σας επιθυμία θα είναι να αποφύγετε εντάσεις και συζητήσεις σχετικά με θέματα που δημιουργούν αρνητικό κλίμα. Για τους ∈ρωτικά μόνους σήμερα θα καταφέρει να ανανεώσει την καρδιά σας και τις ∈ρωτικές σας διαθέσεις, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θα τολμήσει τελικά να σας προτείνει προσωπικό ραντεβού. Εδώ και πολύ καιρό ενδιαφέρετε για εσάς, σας συμβουλεύω να δεχτείτε ανεπιφύλακτα την πρόταση, προμηνύεται ευχάριστη κατάληξη!

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Καρκίνος

Φίλοι μου, επικοινωνιακή θα είναι η διάθεσή σας, η σημερινή μέρα θα φέρει ισορροπία στους διάλογους σας, ήρεμη θα είναι η έκφραση σας, στόχος σας θα είναι η συνεννόηση και η συμφωνία σε ενδεχόμενα διαφωνιών. Ενθουσιασμός και αισιοδοξία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα είναι κατάλληλη στιγμή για επανασυνδέσεις και λήξη χωρισμών. Για εσάς που αναζητάτε νέα ∈ρωτική γνωριμία, θα υπάρξουν απρόβλεπτες συνομιλίες και τυχαία συμβάντα, που αν δεν τα αφήσετε να σας ξεφύγουν, τότε θα καταφέρετε να γνωριστείτε με πρόσωπο πολλά υποσχόμενο!

Advertisements

Λέων

Αγαπητοί μου, αισιόδοξη θα είναι η σκέψη σας, θα νιώσετε την ανάγκη να ανοιχτείτε συναισθηματικά, στόχος σας θα είναι να μιλήσετε με αλήθειες προκειμένου να τερματίσετε καχυποψίες και λανθασμένες εντυπώσεις. Θα αναζητήσετε ουσιαστική επικοινωνία σήμερα, βασική σας επιθυμία θα είναι να δείξετε θετική και ελκυστική εικόνα στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά. Για όσους από εσάς είστε ήδη σε σχέση, θα υπάρξει ηρεμία και επικοινωνιακή ισορροπία. Για τους ελευθέρους, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο καινούργιας ∈ρωτικής γνωριμίας.

Παρθένος

Φίλοι μου, η σημερινή μέρα θα δοθεί σε ∈ρωτικό ζήτημα που τρώει την σκέψη σας, μέσα στην σχέση σας θα υπάρξει συνεννόηση και διάθεση αρμονικής συνύπαρξης. Έρχονται απρόσμενες εξομολογήσεις που θα θέσουν νέες βάσεις στην ∈ρωτική σας ζωή, ένα συγκεκριμένο ραντεβού θα αλλάξει κλίμα στην καρδιά σας μετατρέποντας την απογοήτευση σε σταθερή αισιοδοξία. Για τους χωρισμένους σήμερα θα υπάρξει ευκαιρία επανασύνδεσης με πρόσωπο από τα παλιά,  τα γεγονότα θα σας δώσουν τα κατάλληλα ανοίγματα για να ξεκολλήσετε από στάσιμες ή αρνητικές καταστάσεις.

Ζυγός

Advertisements

Φίλοι μου, κρατήστε αισιόδοξη στάση, σήμερα θα υπάρξουν ευχάριστα ∈ρωτικά συμβάντα. Απρόσμενες αναστατώσεις θα ιντριγκάρουν την καρδιά σας, θα συμβούν συναντήσεις και συνομιλίες που θα αλλάξουν τα ∈ρωτικά σας δεδομένα. Θερμό απρογραμμάτιστο συμβάν με πρόσωπο από το ∈ρωτικό σας παρελθόν θα ανοίξει προοπτική μόνιμης επανασύνδεσης. Πρόσχαρη και ελκυστική θα είναι η στάση σας, θα βρει πρόσφορο έδαφος να εκδηλωθεί πρόσωπο που σας έχει στο κέντρο της ∈ρωτικής του σκέψης. Έρχεται άνοιγμα σταθερού δεσμού!

Σκορπιός

Αγαπητοί μου, σήμερα η συγκαταβατική και οικεία σας στάση θα σας φέρει πολύ κοντά με πρόσωπο που οι αμοιβαίες σας εξομολογήσεις θα καταφέρουν να ανανεώσουν τις ψυχικές σας διαθέσεις. Μια ολοκαίνουργια παρουσία, θα σας δώσει την ευκαιρία να αλλάξετε ∈ρωτικούς στόχους και σκοπούς. Άνεση, αυθορμητισμό και γοητεία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, στοιχεία που θα σας κάνουν ελκυστικούς και προσιτούς. Αφήστε διάχυτο τον ∈ρωτισμό σας, θα σας προσεγγίσει άτομο με σοβαρές βλέψεις, προμηνύεται ξεκίνημα νέας ∈ρωτικής αρχής!

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Τοξότης

Φίλοι μου, σήμερα θα αναζητήσετε συναισθηματική επικοινωνία με στόχο την αρμονία και την κατανόηση. Όλες οι κουβέντες σας θα στοχεύουν στη συνεννόηση, στην ειλικρίνεια και στις ξεκάθαρες εξηγήσεις. Ναι μεν η στάση σας θα είναι διπλωματική ωστόσο θα αποφύγετε τις υπεκφυγές, δεν θα έχετε διάθεση να κλείσετε υποθέσεις στηριζόμενοι στο ψέμα. Καινούργια άτομα θα σας τραβήξουν την προσοχή, σήμερα ενδέχεται να εντυπωσιαστείτε από πρόσωπο ιδιαιτέρως όμορφης εξωτερικής εμφάνισης.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη για συναισθηματική ηρεμία και ψυχική ξεκούραση. Θα προτιμήσετε να ζήσετε ήρεμες θερμές και ανέμελες στιγμές με το αγαπημένο σας ταίρι, παρά να ανοίξετε θέματα που γνωρίζετε πολύ καλά πως τις περισσότερες φορές οδηγούν σε συγκρούσεις. Για εσάς τους χωρισμένους σήμερα ενδέχεται να σας δημιουργηθεί η επιθυμία να πλησιάσετε ένα πρώην ∈ρωτικό σας ταίρι, σας συμβουλεύω να μην τρενάρετε τις προσεγγίσεις σας, θα λάβετε θερμή ανταπόκριση που θα σας εκπλήξει.

Υδροχόος

Φίλοι μου, σήμερα ανεβασμένη θα είναι η διάθεση σας, αρκετά αισιόδοξη η σκέψη σας, στοιχεία που δεν θα σας αφήσουν να παρασυρθείτε σε ανούσιους προβληματισμούς ή απαισιόδοξες θεωρίες. Ζωηρή θα είναι η διάθεση σας για διαφόρων ειδών ∈ρωτικές δραστηριότητες, εσείς οι ελεύθεροι και μόνοι θετικοί θα είστε στις νέες ∈ρωτικές προκλήσεις. Γοητευτική θα βρει την παρουσία σας ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, η μεταξύ σας συνομιλία δεν θα σας αφήσει καθόλου αδιάφορους, δεν αποκλείεται να βρεθείτε να τα λέτε βραδινή ώρα σε τραπεζάκι για δύο.

Ιχθύς

Φίλοι μου, διπλωματική θα είναι η στάση σας ίσως να μην αποφύγετε και κάποια μικρό ψεματάκια απ αυτά που καμία φορά σώζουν σχέσεις. Θερμή συζήτηση που θα έχετε με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά, θα ξεδιαλύνει τα συννεφάκια που υπήρξαν τον τελευταίο καιρό περνώντας σε εξομολογήσεις που δεν αποκλείεται να καταλήξουν σε σταθερό δεσμό. Μπαίνετε σε περίοδο ∈ρωτικής ισορροπίας, απαλλάσσεστε από συναισθηματικές ανασφάλειες. Για εσάς που είστε σε σταθερό δεσμό εδώ και πολύ καιρό ή πολλά χρόνια, ανοίγεται δρόμος επισημοποίησης.

πηγη

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα