Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (7-6-2019)

Κριός

Advertisements
 Φίλες μου Κριοί, μια πολύ ευχάριστη συζήτηση με συγκεκριμένο πρόσωπο που διατηρείτε στο στόχαστρο σας θα ανανεώσει το κλίμα στην καρδιά σας. Καταφθάνουν αλλαγές που θα έχουν θετικό αντίκτυπο στο μέλλον σας, τώρα θα μπουν βάσεις για σταθερή σχέση, η πορεία των επαφών σας θα σας δώσει συναισθηματική ικανοποίηση. Πολύ καλά θα κάνετε και θα προβείτε σε άμεσες πράξεις προσεγγίσεις.

Ταύρος

 Φίλες μου Ταύροι, θα είστε σε θέση να πάρετε σωστές αποφάσεις. Θα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να εναντιωθείτε σε ό,τι σας ταλαιπωρεί, έρχονται γεγονότα που θα σας δώσουν την ευκαιρία να προχωρήσετε σε νέο ξεκίνημα, τώρα θα απαλλαγείτε μια και καλή από δυσάρεστες παρελθοντικές καταστάσεις. Εσείς που είστε σε σχέση θα συμβεί συναισθηματικό ξεκαθάρισμα που θα φέρει λύση σε ζήτημα που σας προκαλούσε εμπόδια, ανοίγει ο δρόμος για δεσμεύσεις και επισημοποιήσεις.

Δίδυμοι

 Φίλες μου Δίδυμοι, ευνοϊκές θα είναι οι εξελίξεις στα αισθηματικά σας. Σήμερα θα κλείσουν με επιτυχία οι διαφόρων ειδών συζητήσεις σας, θα υπάρξει εποικοδομητικό άνοιγμα για να περάσετε τις αλλαγές που επιθυμείτε μέσα στη σχέση σας. Συγκαταβατική θα είναι η στάση σας, θα φανείτε συναισθηματικοί και διαλλακτικοί, τερματίζουν τυχόν διαφωνίες ή κόντρες. Η εμφάνιση ενός καινούργιου προσώπου θα καταφέρει να τραβήξει την προσοχή σας, για εσάς που θέλετε νέο ξεκίνημα θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να προχωρήσετε χωρίς ενδοιασμούς.

Καρκίνος

Φίλες μου Καρκίνοι, διορατική θα είναι η σκέψη σας, να εμπιστευτείτε την κρίση σας θα είναι σωστός οδηγός. Εσάς τους ελεύθερους που είστε χωρίς σχέση θα σας δοθεί η ευκαιρία μέσω μιας φιλικής πρότασης, να γνωρίσετε πρόσωπο πολλά υποσχόμενο που θα σας βοηθήσει εξελιχθείτε, θα βγείτε από την στασιμότητα. Σας δίνω τη συμβουλή να καλοδεχτείτε το καινούργιο πρόσωπο που θα σας συστήσουν, θα υπάρξει κατάληξη δεσμευτικής πορείας.

Λέων 

Αγαπητες μου Λέοντες, απελευθερωμένη και ζωηρή θα εμφανιστεί τόσο η στάση σας όσο και η καρδιά σας, η συμπεριφορά σας θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για ολοκαίνουργιες γνωριμίες. Σήμερα θα φλερτάρετε και θα σας φλερτάρουν, το γοητευτικό παρουσιαστικό σας θα τραβήξει τα κατάλληλα βλέμματα, κάποιο πρόσωπο θα σας πλησιάσει στοχεύοντας όχι στο περαστικό αλλά στο μόνιμο. Για τους χωρισμένους, ανοίγεται προοπτική επανασύνδεσης.

Παρθένος

Φίλες μου Παρθένοι, ανοιχτοί θα είστε σε συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα, σήμερα θα ειπωθούν κουβέντες που θα διαφοροποιήσουν τα δεδομένα. Αλλαγές θα υπάρξουν στη σκέψη σας και στην καρδιά σας, θα προκύψουν από τις ειλικρινείς συναισθηματικές αποκαλύψεις που θα ακούσετε. Δώστε βάση σε αυτά που θα σας πει το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα λυθούν απορίες, θα απαλλαγείτε από αμφιβολίες. Έρχεται συναισθηματική ισορροπία, περνάτε σε στάδιο αισιοδοξίας και σταθερότητας.

Advertisements

Ζυγός

Φίλες μου Ζυγοί, ανανεωμένες θα εμφανιστούν οι διαθέσεις σας, τολμηρή θα είναι η στάση σας, θα βγουν στην φόρα ανάγκες που θα έχετε την ευκαιρία και τη δύναμη να τις ικανοποιήσετε πλήρως. Προμηνύεται νέα αρχή επιτυχημένης και άμεσης κατάληξης. Εσείς που είστε χωρίς σχέση, θα γνωριστείτε με πρόσωπο που θα έχει τη δυνατότητα να σας ωθήσει σε έναν ολοκαίνουργιο τρόπο ζωής, θα καταφέρετε να ξεχάσετε παλιές αποτυχημένες σχέσεις και παρελθοντικές απογοητεύσεις.

Σκορπιός

Αγαπητες μου Σκορπιοί, δεν αποκλείεται να λάβετε πρόταση για ραντεβού απ πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε, τώρα θα βρει τον κατάλληλο τρόπο να σας πλησιάσει. Θα σας δώσω τη συμβουλή να μην την απορρίψετε την πρόταση που θα λάβετε, θα υπάρξει άνοιγμα για σταθερή σχέση. Έντονη θα είναι η γοητεία σας, διοχετεύστε τη θερμότητα σας, είστε στη χρονική στιγμή που από τυχαίο συμβάν θα προκύψει καινούργιο ξεκίνημα επιτυχημένης κατάληξης.

Τοξότης 

Φίλες μου Τοξότες, η σημερινή μέρα θα σας δώσει την ώθηση να ανοίξετε την καρδιά σας και να φανερώσετε σκέψεις και αισθήματα με απόλυτη ειλικρίνεια. Με δική σας πρωτοβουλία θα προκύψουν εξομολογήσεις, εξηγήσεις, αλλά και υποσχέσεις, που τελικά θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε τη σχέση σας ένα βήμα πιο μπροστά. Η σημερινή αστρολογική όψη θα ανανεώσει τις διαθέσεις σας, έρχονται ευχάριστες και ανέμελες συναντήσεις, σήμερα θα θελήσετε να ερwτευτείτε και να αγαπήσετε χωρίς περιορισμούς.

Αιγόκερως

Αγαπητες μου Αιγόκεροι, η σημερινή μέρα θα ενισχύσει τις διορατικές σας ικανότητες, θα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε λύσεις σε θέματα που τον τελευταίο καιρό σας προβλημάτισαν. Σήμερα θα καταφέρετε να οδηγήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει στα δικά σας νερά, λύνονται παρεξηγήσεις, σε περίπτωση χωρισμού θα υπάρξει κατάληξη επανασύνδεσης. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας, δείξτε τη θετική και θερμή πλευρά του χαρακτήρα σας, εσάς τους αδέσμευτους θα σας δοθεί η ευκαιρία που αναζητάτε.

Advertisements

Υδροχόος

 Φίλες μου Υδροχόοι, με ζωτικότητα, ενέργεια, και παρόρμηση θα σας εφοδιάσει η σημερινή μέρα. Μπαίνει σε λειτουργία η αυτοπεποίθηση σας, θα υπάρξουν συναντήσεις και προτάσεις που θα ανοίξουν ευκαιρία νέας γνωριμίας. Τακτοποιείται ζήτημα που σας έφερνε δυσκολίες, λήγει το στάδιο της αναμονής, θα σας δοθεί η δυνατότητα να ‘ρθείτε πολύ κοντά με πρόσωπο που διεκδικείτε καιρό το ενδιαφέρον του. Προμηνύεται ξεκίνημα σταθερής σχέσης που θα έχει διάρκεια στον χρόνο.

Ιχθύς

Στα αισθηματικά σας, θα θέλετε να ξεκαθαρίσετε θέματα από το παρελθόν που αφορούν τη σχέση σας. Μην το κάνετε όμως, γιατί το πλανητικό σκηνικό μπορεί να φέρει στο προσκήνιο και άλλα θέματα που θέλετε να ξεχάσετε. Φροντιστε να περάσετε χαλαρά και ερwτικά, που θα σας κάνει και εσάς να αισθανθείτε καλύτερα. Και αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στην ζωή σας, η ημέρα θα σας ευνοήσει για να επικοινωνήσετε καλύτερα με το άτομο που σας ενδιαφέρει.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα