Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (15-01-2020)

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (15-01-2020)

Κριός

Φίλοι μου, διεισδυτική θα είναι η αντίληψή σας, θα καταφέρετε να εντοπίσετε κρυμμένες βλέψεις, αν το ταίρι σας προσπαθήσει να σας μπερδέψει ή να σας παραπλανήσει θα πέσει έξω. Εσείς οι συναισθηματικά αιωρούμενοι από μόνοι σας θα βρείτε την άκρη του νήματος, θα συνειδητοποιήσετε τι θέλετε και θα προχωρήσετε σε ανάλογες πράξεις. Ταχτοποιείται ζήτημα που σας οδήγησε σε χωρισμό, καταφθάνει επανασύνδεση.

Ταύρος

Advertisements

Φίλοι μου, δυναμική και πρόσχαρη θα εμφανιστεί η καρδιά σας, σήμερα δε θα φοβηθείτε να ρισκάρετε, δε θα αφήσετε αρνητικές ή απαισιόδοξες σκέψεις να φρενάρουν τη δράση σας. Με εκδηλωτικό τρόπο θα προσεγγίσετε άτομο που έχετε στο ∈ρωτικό σας στόχαστρο εδώ και πολύ καιρό. Σε προσωπικό ραντεβού θα ανοιχτούν αναλυτικές συζητήσεις, βγαίνουν στο φως αποκαλύψεις που θα βάλουν καταστάσεις και αισθήματα στη σωστή τάξη και σειρά.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου, αισιοδοξία και όρεξη για έντονη ζωή θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, ο ∈ρωτισμός που θα εκπέμπετε θα σας φέρει ευχάριστα και απροσδόκητα ανοίγματα. Ελευθερία και ενθουσιασμός θα εμφανιστούν στις ψυχικές σας διαθέσεις, γεγονός που θα σας δραστηριοποιήσει. Βασική σας επιθυμία θα είναι η ανανέωση, με θερμό τρόπο θα ανταποκριθείτε στο καινούργιο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει.

Καρκίνος

Advertisements

Φίλοι μου, θα νιώσετε την ανάγκη να κινητοποιηθείτε, σε περίπτωση που θέλετε να τηλεφωνήσετε σε πρώην ∈ρωτικό σας ταίρι, σας συμβουλεύω να το κάνετε άμεσα χωρίς καθυστερήσεις. Είστε στη χρονική στιγμή που οι συνομιλίες σας θα φέρουν θετική και ευχάριστη κατάληξη. Ένα ελκυστικό άτομο θα τραβήξει την προσοχή σας, ο αυθόρμητος και οικείος τρόπος έκφρασης σας θα καταφέρει να δημιουργήσει μεταξύ σας θερμή ατμόσφαιρα.

Λέων

Αγαπητοί μου, εξαφανίζονται τάσεις εσωστρέφειας, τώρα θα έχετε τη διάθεση να ανοιχτείτε και να εκφραστείτε. Θα εμφανιστείτε επικοινωνιακοί και αρκετά συναισθηματικοί, με έντονη την ανάγκη να περάσετε σε αναλυτικές συζητήσεις. Ίσως να σας εκπλήξουν τα λόγια που θα ακούσετε σε εξομολόγηση που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, που δεν έχει πλέον σκοπό να κρατά κρυφή την έλξη του για εσάς. Προμηνύεται νέο ∈ρωτικό ξεκίνημα με πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε.

Παρθένος

Φίλοι μου, οι αστρολογικές όψεις της ημέρας θα φέρουν ισορροπία στην επικοινωνία σας, σήμερα θα κρατήσετε ανοιχτή την καρδιά σας, θα καταφέρετε να ταχτοποιήσετε ∈ρωτικές υποθέσεις που απαιτούν εξηγήσεις. Ομιλητικοί και συνεννοήσιμοι θα είστε, με εύστοχο τρόπο θα περάσετε τις επιθυμίες σας. Η ∈ρωτική σας γοητεία θα σας βοηθήσει να μαγνητίσετε πρόσωπο που θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σας, θα είναι πολλή σωστή η επιλογή σας να μην κρύψετε αυτό που θα νιώσετε. Εκφράστε ελεύθερα τα αισθήματα σας, θα βρείτε ικανοποιητική ανταπόκριση.

Advertisements

Ζυγός

Φίλοι μου, διορατική θα είναι η σκέψη σας, σήμερα θα είστε σε θέση να καταλάβετε τι ακριβώς αναζητά από εσάς το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά. Θα υπάρξουν συζητήσεις και εξομολογήσεις που θα σας δώσουν την ευκαιρία να προχωρήσετε ένα στάδιο πιο μπροστά, απαλλάσσεστε από καχυποψίες και ψευδαισθήσεις. Με πρώην ∈ρωτικό σας ταίρι θα συμβεί συναισθηματικό ξεκαθάρισμα, που θα φέρει προοπτική επανασύνδεσης, η τελική σας κατάληξη θα είναι αποκλειστικά στο χέρι σας.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να γίνετε εκφραστικοί, ξεκάθαροι και ιδιαιτέρως ελκυστικοί. Δε θα λείψει από την σημερινή μέρα ούτε το φλερτ ούτε η πρόκληση, γι’ αυτό κινηθείτε με αυθορμητισμό και αξιοποιήστε τα ευχάριστα ∈ρωτικά συμβάντα που θα προκύψουν. Θα σας δοθεί άνοιγμα για ολοκαίνουργια ∈ρωτική σχέση, με το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να γίνει δεσμός ζωής με μελλοντικές προδιαγραφές.

Τοξότης

Φίλοι μου, η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να απελευθερώσετε τα αισθήματα σας, δυναμικά θα κινηθείτε ρισκάροντας χωρίς αναστολές. Θα φανείτε τολμηροί με πρόσωπο που επιθυμείτε να πρωταγωνιστήσετε στην ∈ρωτική του ζωή, σας προτρέπω να εκφράσετε τις προτάσεις που σκέπτεστε, πράξτε με απόλυτη ειλικρίνεια. Προμηνύεται καινούργια γνωριμία, περάστε δυναμικά σε ∈ρωτικές διεκδικήσεις, αλλά πάντα με μέτρο και με ισορροπημένη στάση, καλό θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου, υποχωρεί η συναισθηματική αστάθεια, τώρα θα κινηθείτε σε ισορροπημένο πλαίσιο αναζητώντας ασφάλεια και τάξη. Τα γεγονότα θα ιντριγκάρουν το ∈ρωτικό σας ενδιαφέρον, σήμερα κάποιος θα κάνει το τολμηρό βήμα να σας προσεγγίσει. Πρόσωπο από τα παλιά θα κάνει την εμφάνισή του, η πορεία σας θα εξαρτηθεί καθαρά από εσάς. Ακολουθήστε την καρδιά σας, εμπιστευτείτε αυτά που θα ακούσετε, θα είναι στο χέρι σας αν θα αποκτήσετε σταθερή σχέση.

Υδροχόος

Φίλοι μου, με αυθορμητισμό και εκφραστικότητα θα σας εξοπλίσει η σημερινή μέρα. Σήμερα στοχευμένα θα ανοίξετε την καρδιά σας, θα εκδηλωθείτε ∈ρωτικά, τολμηρή πρόταση που θα κάνετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα καταλήξει σε θερμό ραντεβού. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας να βάλετε σε τάξη και σειρά την ∈ρωτική σας ζωή. Στη γοητεία σας θα εστιάσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, ανοίγεται προοπτική νέας γνωριμίας.

Ιχθύς

Φίλοι μου, αναλυτική συζήτηση θα αποτελέσει γέφυρα ανάμεσα σε εσάς και πρόσωπο ∈ρωτικού ενδιαφέροντος, που για κάποιον ανεξήγητο λόγο είχατε απομακρυνθεί. Εξομολογήσεις και συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα θα αποτελέσουν τη βάση για να στηρίξετε την επανένωση σας. Εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι, ετοιμαστείτε θα λάβετε ξάφνιασμα. Θερμά λόγια και ειλικρινείς φιλοφρονήσεις θα ακούσετε από πρόσωπο ιδιαιτέρως ελκυστικό. Καταφθάνει θερμό ραντεβού σταθερής εξέλιξης!

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα