Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (14-01-2020)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου, αντικειμενική θα είναι η αντίληψη σας σήμερα, ισορροπία και κατανόηση θα υπάρξει στην ∈ρωτική σας επικοινωνία. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα δώσει ανέμελη και ξέγνοιαστη όψη στις διαθέσεις σας. Με το ταίρι σας θα είστε ∈ρωτικοί, θα αποφύγετε τις περιττές διαφωνίες. Για εσάς τους ∈ρωτικά μόνους η ζωηρή σας διάθεση και ο ∈ρωτισμός που θα εκπέμπετε, θα σας βοηθήσουν να προσελκύσετε κοντά σας ένα καινούργιο πρόσωπο. Προμηνύεται ξεκίνημα νέας ∈ρωτικής αρχής!

Ταύρος

Αγαπητοί μου, σήμερα θα είστε αρκετά συναισθηματικοί, σταθεροί στις πράξεις σας, περάσετε σε προσεγγίσεις η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά, μια ευχάριστη και αποκαλυπτική συνάντηση με πρόσωπο ∈ρωτικό θα ξεμπλοκάρει τα αισθήματα σας, καταφθάνει έναρξη ∈ρωτικής σχέσης. Τολμήστε να φλερτάρετε ή να πλησιάσετε το άτομο που θα σας τραβήξει την προσοχή, σας διαβεβαιώνω πως θα λάβετε θερμή ανταπόκριση.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου, σήμερα θα υπάρξουν από πλευράς σας συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, ωστόσο η αστρολογική όψη της ημέρας θα αλλάξει τις διαθέσεις και την ψυχολογία σας, έρχονται θερμές ∈ρωτικές εκδηλώσεις και απρόσμενες εξομολογήσεις. Ξεκάθαρα λόγια και ειλικρινείς κουβέντες θα δημιουργήσουν ∈ρωτισμό στις επαφές σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Καταφθάνουν αποκαλύψεις, η μέρα σας θα κλείσει με θερμό ∈ρωτικό ραντεβού που ως αποτέλεσμα θα έχει το ξεκίνημα σταθερού δεσμού.

Καρκίνος

Φίλοι μου, ισορροπημένη θα είναι η σκέψη σας σήμερα, συγκεκριμένες οι επιθυμίες σας, η ξεκάθαρη και δεκτική σας στάση θα φέρει αποτέλεσμα επανασύνδεσης με πρόσωπο που προσφάτως χωρίσατε. Από σήμερα ξεκινάτε μια ∈ρωτική σχέση με πρόσωπο που ενδεχομένως να πολιορκείται ή να σας πολιορκεί ∈ρωτικά εδώ και αρκετό καιρό. Οι εξελίξεις θα σας βοηθήσουν να ανανεώσετε την ∈ρωτική σας ζωή, αποκτά νόημα και ενδιαφέρον η καθημερινότητα σας.

Λέων

Advertisements

Φίλοι μου, ανέμελες θα είναι οι διαθέσεις σας σήμερα και πολύ θερμή η ∈ρωτική σας στάση. Σήμερα δεν θα θελήσετε να προβληματιστείτε, στόχος σας θα είναι να ηρεμήσετε και να απολαύσετε με το ταίρι σας το ∈ρωτικό κλίμα που θα δημιουργηθεί. Θα καταφέρετε να διατηρήσετε ήρεμη την ψυχολογία σας, η μέρα σας θα κυλήσει ευχάριστα με συναισθηματική ισορροπία. Σε τυχαίο χώρο ένα πρόσωπο θα σας εντοπίσει, να είστε σίγουροι πως θα βρει τρόπο να σας πιάσει την κουβέντα.

Παρθένος

Φίλοι μου, αισιοδοξία θα φέρει στην καρδιά σας μια συνάντηση, που θα καταφέρει να αλλάξει όχι μόνο τη μέρα σας, αλλά και την από εδώ και πέρα καθημερινότητα σας. Κάποιο πρόσωπο που εδώ και πολύ καιρό ενδιαφέρετε ∈ρωτικά για εσάς, θα καταφέρει να τρυπώσει στη ζωή σας. Εσείς που βασική σας επιθυμία είναι η καινούργια γνωριμία, περάστε σε προσεγγίσεις, δώστε το πράσινο φως στο γοητευτικό άτομο που θα αντιληφτείτε πως σας κοιτάζει με ενδιαφέρον.

Ζυγός

Φίλοι μου, η σημερινή μέρα θα σας ωθήσει σε έναν κάπως απογοητευτικό τρόπο σκέψης, κάτι μέσα σας θα σας κάνει να αμφισβητήσετε, απ πλευράς σας θα υπάρξει έλλειψη εμπιστοσύνης. Θα σημειωθούν σκαμπανέβασμα και συναισθηματικά αναποδογυρίσματα, σας δίνω τη συμβουλή να μην δώσετε έκταση σε τυχόν αρνητικές εικασίες, σήμερα δεν θα είναι καλή μέρα για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τα εσωτερικά σας συμπλέγματα. Σήμερα, ανοιχτή θα είναι η προοπτική νέας γνωριμίας!!!

Σκορπιός

Φίλοι μου, προχωρήστε σε ∈ρωτικές προσεγγίσεις, εκφράστε τα αισθήματα και τις προτιμήσεις σας  χωρίς τον φόβο της απόρριψης. Ομαλή θα είναι η επικοινωνία σας, ∈ρωτικό κλίμα θα δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσάς και σε πρόσωπο που από καιρό διατηρείτε στην καρδιά σας. Για εσάς τους ∈ρωτικά μόνους σε απρόοπτη στιγμή θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα ιντριγκάρει το ∈ρωτικό σας ενδιαφέρον, θα είναι καθαρά στη δική σας επιλογή αν θα προχωρήσετε σε νέο ∈ρωτικό ξεκίνημα.

Τοξότης

Advertisements

Φίλοι μου, σοβαρές σκέψεις θα κάνετε για το ταίρι σας, ένα τυχαίο συμβάν θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να επανεξετάσετε τις επιθυμίες σας, τώρα θα θελήσετε η χαλαρή σας σχέση να γίνει σταθερός δεσμός. Για εσάς που είστε ελεύθεροι και μόνοι η τύχη θα σταθεί στο πλάι σας, η αστρολογική όψη της ημέρας σας φέρνει γοητευτικό πρόσωπο ταιριαστό στα γούστα σας. Ανοίγεται προοπτική νέας ∈ρωτικής σχέσης, κινηθείτε με ειλικρίνεια δεν θα υπάρξει γεγονός απόρριψης ή αποτυχίας.

Αιγόκερως

Φίλοι μου, η χρονική στιγμή θα είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκή, σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς είστε σε ξεκίνημα ∈ρωτικής σχέσης με καινούργιο πρόσωπο, να ξέρετε πως η κατάληξη σας θα είναι δεσμός και μάλιστα μακροχρόνιος. Ελεγχόμενος θα είναι ο ενθουσιασμός σας, με αποτέλεσμα να καταφέρετε να πάρετε αποφάσεις ώριμες και υπεύθυνες. Το ταίρι που διατηρείτε δίπλα σας θα σας εκδηλώσει αγάπη και εμπιστοσύνη, για κάποιους απ εσάς ανοίγεται προοπτική συγκατοίκησης.

Υδροχόος

Φίλοι μου, η αστρολογική όψη της ημέρας θα φέρει αστάθεια στη σκέψη σας, ενδεχομένως να ανασύρετε στην επιφάνεια παλιές αρνητικές αναμνήσεις συνοδευόμενες από απογοήτευση ή απαισιοδοξία. Σήμερα δεν αποκλείεται κατόπιν έντονης συζήτησης με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά, να νιώσετε απογοήτευση που όμως θα απορρέει από αυταπάτες και από εσωτερικά ψυχολογικά  συμπλέγματα. Ένα πρώην ∈ρωτικό σας ταίρι θα κάνει κίνηση επανασύνδεσης.

Ιχθύς

Φίλοι μου, η αστρολογική όψη της ημέρας φέρνει καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας, εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι αλλάζετε καθημερινότητα. Διατηρήστε σε υψηλό επίπεδο τον ∈ρωτισμό σας, επιμεληθείτε την εμφάνιση σας, τα γεγονότα θα σας φέρουν σε συνομιλία με πρόσωπο ιδιαιτέρως ελκυστικής παρουσίας. Οι χωρισμένοι δεν αποκλείεται να προχωρήσετε σε βήματα επανασύνδεσης, το τηλέφωνο σας θα χτυπήσει, καταφθάνει πρόταση συνάντησης. Οι εξελίξεις θα είναι θερμές, η τύχη με το μέρος σας, κινηθείτε αποφασιστικά.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα