Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (12-01-2020)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου, θα είστε εξοπλισμένοι με γοητεία, ∈ρωτισμό και αυθορμητισμό. Έρχονται ευχάριστα ανοίγματα στις ∈ρωτικές σας υποθέσεις, θα εμφανιστεί στο παρόν σας πρόσωπο από το παρελθόν, δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να το διεκδικήσετε. Σήμερα εντυπωσιακό θα είναι το παρουσιαστικό σας, κάποιος θα σας πιάσει την κουβέντα με σκοπό. Έντονη θα είναι η διάθεση σας για φλερτ και καινούργιες γνωριμίες, ανοίγεται δρόμος ∈ρωτικών περιπετειών.

Ταύρος

Φίλοι μου, η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο να φέρετε κοντά σας το πρώην ταίρι σας τερματίζοντας τη διαδικασία χωρισμού. Συναισθηματικό ξεκαθάρισμα θα επέλθει στην ∈ρωτική σας σχέση, θα συνοδεύεται με ειλικρινείς εξομολογήσεις και ευχάριστες αλλαγές. Εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι, δεχτείτε την πρόταση που θα σας κάνουν μέσα σε φιλικό περιβάλλον, θα κρύβει όμορφες εξελίξεις. Θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας μακροχρόνιων προδιαγραφών.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου, εξωστρεφής θα είναι η στάση σας, θα νιώσετε την ανάγκη να ανοιχτείτε συναισθηματικά, επιθυμία σας θα είναι να μιλήσετε με αλήθειες στοχεύοντας στην ανανέωση και στο άμεσο ξεκαθάρισμα.  Για όσους από εσάς είστε ήδη σε σχέση αποκαλυπτικές συζητήσεις θα γίνουν ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους καταφθάνει ευκαιρία καινούργιας ∈ρωτικής γνωριμίας, θα συνομιλήσετε με άτομο οικείας και προσιτής προσωπικότητας.

Καρκίνος

Φίλοι μου, απρόσμενες αλλαγές θα φέρει στη ζωή και στην καρδιά σας η γνωριμία σας με ένα καινούργιο πρόσωπο. Η γοητεία του δεν θα σας αφήσει αδιάφορους, αν βρει από εσάς πρόσφορο έδαφος τότε θα περάσει δυναμικά και ριζικά στην ∈ρωτική σας καθημερινότητα. Εσείς που αναμένετε επανασύνδεση, οι απαισιόδοξες σκέψεις σας θα εξαφανιστούν κατόπιν συνάντησης με το πρώην ταίρι σας. Στη συνάντηση σας θα τολμήσει να σας εξομολογηθεί αυτό που προσμένετε εδώ και πολύ καιρό.

Λέων

Advertisements

Αγαπητοί μου, οι σκέψεις σας θα είναι ξεκάθαρες, απελευθερωμένες και συνειδητές. Σήμερα θα κάνετε το βήμα να ξεφύγετε από τον κοινότυπο τρόπο δράσης. Ευνοϊκές εξελίξεις και άμεσα ανοίγματα θα καταφέρουν να αναζωογονήσουν την ∈ρωτική σας ζωή. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα εισβάλει στην ∈ρωτική σας καθημερινότητα ανανεώνοντας τις διαθέσεις σας. Δεν αποκλείεται να ∈ρωτευτείτε άτομο που θα διαφέρει από τα στερεοτυπικά ∈ρωτικά σας στάνταρ.

Παρθένος

Φίλοι μου, πρόσωπο ∈ρωτικού ενδιαφέροντος θα σας αναστατώσει με το τηλεφώνημα που θα σας κάνει. Δυναμική θα είναι η προσέγγιση του, θα καταφέρει να σας αιφνιδιάσει. Μια απρόσμενη πρόταση θα φέρει θερμά ∈ρωτικά αναποδογυρίσματα καταλήγοντας σε ευχάριστο ∈ρωτικό γεγονός. Απρόοπτα ∈ρωτικά συμβάντα θα κάνουν την εμφάνιση τους, ένα καινούργιο πρόσωπο θα καταφέρει να κλέψει την καρδιά σας.

Ζυγός

Φίλοι μου, ρομαντική θα είναι η διάθεση σας με έντονη την ανάγκη να ξεφύγετε απ την πίεση, σήμερα θα επιδιώξετε ευχάριστες ∈ρωτικής στιγμές χωρίς προβληματισμούς. Κρατήστε ακμαία τη διάθεση που θα έχετε να αλλάξετε τα ∈ρωτικά σας δεδομένα, σας διαβεβαιώνω πως θα σας βγει σε καλό. Καταφθάνει ευκαιρία για νέο ∈ρωτικό ξεκίνημα, σας παροτρύνω να το αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ανοίγεται νέος ∈ρωτικός ορίζοντας.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου, θα εμφανιστείτε διαισθητικοί και διορατικοί, δεν θα λείψουν διαθέσεις ονειροπόλησης. Εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι θα έχετε συνάντηση με πρόσωπο που οι ειλικρινείς φιλοφρονήσεις του θα αναπτερώσουν το ηθικό και την αυτοπεποίθηση σας. Δημιουργικές θα είναι οι συναναστροφές σας, θα υπάρξουν έντονες συναισθηματικές συζητήσεις που θα θεμελιώσουν τη σχέση σας, θα οδηγήσουν σε έναρξη νέας ∈ρωτικής αρχής.

Τοξότης

Advertisements

Φίλοι μου, η  σημερινή μέρα θα αναστατώσει τον συναισθηματικό σας κόσμο, εσείς που είστε πολύ καιρό στην ίδια σχέση ενδέχεται να νιώσετε εγκλωβισμένοι, δεν αποκλείεται να προβείτε σε τολμηρές πράξεις αποδέσμευσης. Ένα τυχαίο συμβάν θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε αρνητικές καταστάσεις, θα συμβεί αναλυτική συζήτηση με στόχο να τερματίσετε τους περιορισμούς. Θα έχετε τη διάθεση να ονειροπολήσετε, προσοχή να μην βγείτε εκτός πραγματικότητας.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου, αποφασιστική και αποτελεσματική θα είναι η στάση σας. Από ένα συναισθηματικό βάρος θα απελευθερωθεί η καρδιά σας, θα ανοίξετε την σκέψη σας, θα λύσετε τους προβληματισμούς σας. Εξομολογήσεις αποκαλύψεις και ευχάριστες πληροφορίες θα διαλύσουν ασάφειες, θα μπουν οι ∈ρωτικές σας υποθέσεις σε τάξη. Προμηνύεται ένωση με πρόσωπο που ως τώρα υπήρχαν μεταξύ σας μπερδεμένες καταστάσεις, περνάτε σε περίοδο εμπιστοσύνης και θερμής ένωσης.

Υδροχόος

Φίλοι μου, θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να απελευθερωθείτε από αναγκαστικούς συμβιβασμούς που καθιστούν στάσιμη την ∈ρωτική σας ζωή. Εσείς οι ∈ρωτικά ελεύθεροι θα προτιμήσετε συναντήσεις και συζητήσεις με πρόσωπα που μπορείτε να εκφραστείτε ανοιχτά και αυθόρμητα. Φιλική θα είναι η διάθεση σας, ο τρόπος που θα χειριστείτε μια καινούργια γνωριμία θα έχει εξελίξιμη κατάληξη. Συνομιλία με ελκυστικό πρόσωπο, θα κλείσει με μια τολμηρή και πολύ θερμή πρόταση.

Ιχθύς

Φίλοι μου, θα φανείτε δυνατοί και αισιόδοξοι. Τώρα θα νιώσετε την ανάγκη να εκφραστείτε ελεύθερα, να φανερώσετε αλήθειες, θα διεκδικήσετε χωρίς αναστολές. Απεγκλωβίζεστε από οτιδήποτε θεωρείτε πληκτικό ή ανιαρό, ίσως να αρνηθείτε πρόταση επανασύνδεσης. Ανάγκη σας θα είναι η ανανέωση, θα προβείτε σε πράξεις που θα δώσουν διαφορετική όψη στις επαφές σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα