Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (11-01-2020)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου, η εικόνα σας θα είναι ιδιαιτέρως ελκυστική, ζωηρή θα είναι η διάθεση σας με όρεξη για δράση. Ευχάριστα γεγονότα θα αποτελέσουν αφετηρία νέας ∈ρωτικής αρχής. Φιλική πρόταση που θα λάβετε από πρόσωπο αντίθετου φύλου θα μετατραπεί πολύ γρήγορα σε ∈ρωτικό ραντεβού. Κρατήστε ανοιχτή την πόρτα της καρδιάς σας, κάποιο πρόσωπο θα περάσει στη ζωή σας με θερμές διαθέσεις.

Ταύρος

Αγαπητοί μου, ανανεωμένη ψυχολογία και έντονη διάθεση για φλερτ θα είναι τα δυο βασικά σας στοιχεία. Η εκδηλωτική σας στάση θα προσελκύσει κοντά σας πρόσωπα καινούργια ή παλιά, σήμερα οι συνομιλίες σας θα είναι απελευθερωμένες. Η γοητεία σας και ο θερμός αυθορμητισμός σας, θα αποτελέσουν πόλο έλξης για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θα βρει τρόπο να τρυπώσει στην καρδιά σας.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου, ευχάριστη συζήτηση με συγκεκριμένο πρόσωπο που διατηρείτε στο ∈ρωτικό σας στόχαστρο, θα ανανεώσει το κλίμα στην καρδιά σας, θα υπάρξουν ουσιαστικές υποσχέσεις που θα έχουν θετικό αντίκτυπο στο ∈ρωτικό σας μέλλον. Εσάς τους ∈ρωτικά μόνους, ξαφνική στροφή στην ψυχολογία σας θα δημιουργήσει η γνωριμία σας με ένα αρκετά ελκυστικό πρόσωπο, που παρά το ότι στην αρχή το μεταξύ σας κλίμα θα είναι φιλικό, ωστόσο με γρήγορα βήματα η ατμόσφαιρα θα μετατραπεί σε ∈ρωτική.

Καρκίνος

Φίλοι μου, θα ηρεμήσει ο συναισθηματικός σας κόσμος, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για θερμές ∈ρωτικές επαφές, στο ταίρι σας η στάση σας θα είναι διαλλακτική και χαλαρή. Εσείς που είστε άνευ σχέσης, σας φανερώνω πως ένα πρόσωπο θα αποδειχτεί ∈ρωτικά διαθέσιμο για εσάς, περάστε σε προτάσεις, ανταποκριθείτε στο ενδιαφέρον του. Ευχάριστη αναστάτωση θα σας φέρει πρόσωπο από το παρελθόν, θα σας δώσει την ευκαιρία να ανοιχτεί μεταξύ σας δεύτερος γύρος αγάπης.

Λέων

Advertisements

Φίλοι μου, ξέγνοιαστη, χαλαρή και θερμή θα είναι η στάση σας, δεν αποκλείεται να εμφανίσετε τάσεις ρομαντισμού. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να πάρετε σωστές αποφάσεις σχετικά με τη μελλοντική πορεία του δεσμού σας, κάποιοι από εσάς ίσως να σκεφτείτε το θέμα της συγκατοίκησης. Πρόσωπο απ’ το παρελθόν ενδεχομένως να κάνει την εμφάνιση του, θα έχει σοβαρές και ειλικρινείς προθέσεις.

Παρθένος

Φίλοι μου, θα έχετε δυνατή διαίσθηση, η στάση σας θα είναι ανέμελη και απελευθερωμένη, στις συζητήσεις με το ταίρι σας διαλλακτική θα είναι η συμπεριφορά σας. Σταθεροί θα είστε στις επιθυμίες και τους στόχους σας. Σήμερα θα ανοίξετε συναισθηματική συζήτηση που θα κλείσει με υποσχέσεις για παρόν και μέλλον. Κάποιο πρόσωπο θα σας δείξει ολοφάνερα, πως η μεγάλη του επιθυμία είναι να σταθμεύσει οριστικά στην ∈ρωτική σας ζωή.

Ζυγός

Φίλοι μου, θα διακρίνεστε από έντονο συναισθηματισμό, κατανόηση και δυνατό ένστικτο. Η προσοχή που θα σας δείξει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας, θα σας δώσει το έναυσμα καινούργιας ∈ρωτικής αρχής. Σήμερα είναι πολύ πιθανό να αποκαλυφθούν αισθήματα που θα έχουν τη δυνατότητα να φέρουν ριζικές αλλαγές στην ∈ρωτική σας ζωή. Σε περίπτωση που προκύψει σχέση, σας διαβεβαιώνω πως θα είναι σταθερή και μακροχρόνια.

Σκορπιός

Φίλοι μου, έντονη θα είναι η διαίσθηση σας, ανανεώνεστε συναισθηματικά, βγαίνετε από καταστάσεις ρουτίνας. Η πρόταση που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα ανοίξει καινούργια κατεύθυνση στην ∈ρωτική σας πορεία. Τώρα θα πάρετε τη δυναμική απόφαση να κυνηγήσετε τις επιθυμίες σας, βάζετε στην άκρη τυχόν αναστολές. Κινηθείτε βάσει ενστίκτου, αυτή τη φορά δεν θα απογοητευτείτε.

Τοξότης

Advertisements

Αγαπητοί μου, θα αποκαλυφθεί η εγκάρδια πλευρά του χαρακτήρα σας, τώρα εσείς οι ίδιοι θα θελήσετε να δώσετε καινούργια και διαφορετική τροπή στις ∈ρωτικές σας υποθέσεις. Εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι θα είστε έτοιμοι να περάσετε σε ουσιαστικές προσεγγίσεις, η εκδηλωτική σας στάση θα σας κάνει προσιτούς και ιδιαιτέρως ελκυστικούς. Μια πρόσκληση που θα λάβετε από πρόσωπο ∈ρωτικού ενδιαφέροντος, θα σας ανοίξει προοπτική σταθερής ∈ρωτικής σχέσης.

Αιγόκερως

Φίλοι μου, η σημερινή αστρολογική όψη θα βγάλει στην επιφάνεια την αισιόδοξη και δοτική πλευρά του χαρακτήρα σας, τα λόγια σας θα είναι ειλικρινά και θερμά. Σήμερα θα επιδιώξετε ∈ρωτικές συναντήσεις, ένα πρόσωπο δεν θα αντισταθεί στην ∈ρωτική σας γοητεία. Σήμερα θα περάσετε όμορφα στις προσωπικές σας επαφές, κρατήστε ακμαία την διάθεση σας για φλερτ, αφήστε ελεύθερο τον αυθορμητισμό σας, θα προκύψει γνωριμία που θα είναι ιδιαιτέρως ευχάριστη.

Υδροχόος

Φίλοι μου, ευνοϊκά συμβάντα θα σας δώσουν άνοιγμα για αποφασιστικά βήματα, η πορεία των γεγονότων θα βρίσκεται στα χέρια σας, σας δίνω τη συμβουλή να μην αδρανήσετε. Εσείς που αναζητάτε νέα γνωριμία θα βρεθείτε να συνομιλείτε με άτομο ελκυστικό, εντυπωσιακό, και ταιριαστό στις ∈ρωτικές σας προτιμήσεις. Καινούργιο πρόσωπο καταφθάνει στο πλάι σας, από περιπέτεια θα ξεκινήσει, ίσως σε δέσμευση να καταλήξει.

Ιχθύς

Φίλοι μου, σήμερα αλλάζει το κλίμα στην καρδιά σας, έντονη θα είναι η αισιοδοξία σας, εντυπωσιακό το παρουσιαστικό σας, ελκυστική η στάση σας. Έρχεται απρόσμενο ∈ρωτικό συμβάν, με τολμηρή αποφασιστικότητα θα σας πλησιάσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο φέρνοντας ευχάριστη κατάληξη. Στην αρχή κάπως αόριστη θα είναι η στάση σας, ωστόσο στηριζόμενοι στο ένστικτο σας θα ανταποδώσετε τελικά το ενδιαφέρον που θα σας εκδηλώσει.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα