Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (10-01-2020)

Κριός

Φίλοι μου, στις επαφές σας θα είστε ομιλητικοί, πολύ καλά θα κάνετε και θα εκδηλωθείτε ∈ρωτικά, τα αισθήματα και το ενδιαφέρον σας θα βρουν την προσδοκώμενη ανταπόκριση. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει το μεγάλο βήμα να σας ανοίξει την καρδιά του, στόχο θα έχει να φέρει στις επαφές σας προοπτική ∈ρωτικής εξέλιξης. Για εσάς που ήδη έχετε ∈ρωτικό ταίρι, με αφορμή ένα τυχαίο συμβάν θα βάλετε σε πρόγραμμα τη μελλοντική σας πορεία.

Ταύρος

Αγαπητοί μου, απρόοπτες συναντήσεις και πληροφορίες θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας, διαλύονται λάθος υποψίες ή εντυπώσεις. Σε τυχαία συνάντηση θα ακούσετε λόγια που μάλλον δεν θα τα περιμένετε, ανοίγεται προοπτική δεσμού. Σήμερα ενδέχεται να κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο από τα παλιά δημιουργώντας προοπτική επανένωσης, σας συμβουλεύω να εκδηλώσετε τα αισθήματα σας δεν θα απογοητευτείτε. Συνομιλία με καινούργιο πρόσωπο θα εξιτάρει το ∈ρωτικό σας ενδιαφέρον, έρχονται αλλαγές στην καρδιά σας.

Advertisements

Δίδυμοι 

Φίλοι μου, θερμή και πρόσχαρη θα είναι η καρδιά σας, επικοινωνιακή η στάση σας, αν αναζητάτε νέα γνωριμία θα την έχετε. Το άτομο που με ευγενικό τρόπο θα σας πλησιάσει θα έχει σοβαρές βλέψεις, αρπάξετε την ευκαιρία χωρίς ανασφάλειες. Άτομο που ήδη το γνωρίζετε πολύ καλά θα σας κάνει πρόταση για προσωπικό ραντεβού, πολύ καλά θα κάνετε και δεν θα την απορρίψετε. Ενθουσιασμό θα σας προκαλέσει η ∈ρωτική εξομολόγηση που θα ακούσετε.

Καρκίνος

Φίλοι μου, ευχάριστα συμβάντα θα φέρουν χαρά και αισιοδοξία στην καρδιά σας, η επικοινωνία με το ταίρι σας θα πάει πολύ καλά. Αφήστε στην άκρη απογοητεύσεις και αναστολές, θα σας δοθεί το έναυσμα να αλλάξετε συναισθηματική τοποθέτηση. Ένα ραντεβού που θα έχετε θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε τις ψυχικές σας δυνάμεις, οι υποσχέσεις που θα δοθούν θα φέρουν ριζικές εξελίξεις. Ελκυστικό πρόσωπο θα σας οδηγήσει σε νέες ∈ρωτικές περιπέτειες, τερματίζει η στασιμότητα.

Advertisements

Λέων

Φίλοι μου, η σημερινή αστρολογική όψη θα ενισχύσει την συγκαταβατική πλευρά του χαρακτήρα σας, με αποτέλεσμα να έχετε φιλική και ζεστή διάθεση τόσο ως προς το ταίρι σας, όσο και ως προς τα καινούργια άτομα που θα σας πλησιάσουν. Η επιλογή σας να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματα σας και να αξιοποιήσετε την ∈ρωτική σας ενέργεια θα βελτιώσουν τις συνθήκες της ∈ρωτικής σας ζωής. Για εσάς τους τελείως ελεύθερους, αφήστε διάχυτη την ∈ρωτική σας αύρα θα προκύψει ξαφνικό και απρόοπτο ∈ρωτικό συμβάν!

Παρθένος

Φίλοι μου, ανανεώνεστε ψυχολογικά, δυναμικότητα θα έχει η στάση σας, ελκυστική θα είναι η παρουσία σας. Εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι ετοιμαστείτε θα υπάρξουν εκπλήξεις. Πρόσωπο από τα παλιά θα κάνει το βήμα να σας προσεγγίσει με στόχο την επανασύνδεση. Σοβαρές συζητήσεις θα φέρουν αναθεωρήσεις που ως κατάληξη θα έχουν την έναρξη σταθερού δεσμού. Εσείς που είστε σε σχέση, ισορροπία θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας.

Ζυγός

Advertisements

Φίλοι μου, έρχεται επανασύνδεση και νέο ∈ρωτικό ξεκίνημα. Σήμερα θα μιλήσετε τηλεφωνικώς με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα υπάρξει συναισθηματικό ξεκαθάρισμα. Για εσάς που θέλετε να διαγράψετε το παρελθόν σας ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας πλησιάσει, αυτή τη φορά θα μπείτε στον πειρασμό να βάλετε την καρδιά σας σε νέες δοκιμασίες. Εσείς που διατηρείτε σταθερό δεσμό θα πορευτείτε με ισορροπημένα αισθήματα, δε θα υπάρξουν εντάσεις.

Σκορπιός

Φίλοι μου, ανοιχτόκαρδη θα είναι η στάση σας, αρνητικοί θα είστε σε ενδεχόμενα χωρισμού, με ενθουσιασμό θα δεχτείτε πρόταση επανασύνδεσης. Με πρόσωπο που δεν έχετε προχωρήσει ακόμα σε ∈ρωτική σχέση, θα προκύψουν έντονα αισθήματα κατόπιν μιας αποκαλυπτικής συζήτησης που θα ξεκινήσει με αφορμή ένα εντελώς τυχαίο συμβάν. Για κάποιους από εσάς καταφθάνει νέα γνωριμία με πρόσωπο ιδιαιτέρως εκδηλωτικό σας, στις φιλοφρονήσεις που θα ακούσετε θα υπάρχει απόλυτη ειλικρίνεια.

Τοξότης

Φίλοι μου, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για ∈ρωτικές διεκδικήσεις, θα υπάρξουν τυχερές συμπτώσεις. Σας συμβουλεύω να κινηθείτε χωρίς ενδοιασμούς, τα εμπόδια αποσύρονται, θα έχετε το ελεύθερο να δράσετε όπως ακριβώς είχατε σχεδιάσει. Κάποιες συγκεκριμένες ∈ρωτικές σας προσδοκίες θα εκπληρωθούν πλήρως, καταφθάνει επανασύνδεση σε περίπτωση χωρισμού. Για όσους από εσάς σκέπτεστε να προβείτε σε προτάσεις, προχωρήσετε άφοβα η στιγμή θα είναι απολύτως ευνοϊκή.

Αιγόκερως

Φίλοι μου, σήμερα θα εμφανιστεί η διαλλακτική και συναισθηματική πλευρά του χαρακτήρα σας, συνειδητά θα προσπαθήσετε να δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος για εξομολογήσεις. Μέσα στη σχέση σας θα επιδιώξετε ανέμελες στιγμές ηρεμίας και ψυχολογικής ισορροπίας. Εσάς τους ∈ρωτικά μόνους, πρόσωπο γοητευτικό θα σας πλησιάσει με τρόπο ευγενικό και ελκυστικό.  Αν αφήστε αυτό το καινούργιο άτομο να πρωταγωνιστήσει στη ζωή σας θα υπάρξει κατάληξη σταθερού και μακροχρόνιου δεσμού.

Υδροχόος

Φίλοι μου, εσείς και το ταίρι σας περνάτε σε περίοδο εμπιστοσύνης και ασφάλειας, σήμερα θα σημειωθούν ουσιαστικές πράξεις αγάπης που θα δώσουν μέλλον και διάρκεια στον δεσμό σας. Εσείς που είστε χωρίς σχέση θα έχετε συνομιλία με γοητευτικό άτομο. Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, οικειότητα θα έχει στάση σας, σας δίνω τη συμβουλή να ανταποκριθείτε στο καινούργιο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει.

Ιχθύς

Φίλοι μου, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας δώσει το άνοιγμα να εκδηλωθείτε συναισθηματικά. Σήμερα θα υπάρξουν εξομολογήσεις, αν δείξετε ξεκάθαρα το ∈ρωτικό σας ενδιαφέρον στο πρόσωπο που υπάρχει στην καρδιά σας θα βρείτε θερμή ανταπόκριση. Ξεδιπλώστε τα αισθήματα σας θα καταφέρετε να προσκολλήσετε επάνω σας πρόσωπο, που δύσκολα θα θελήσει να φύγει από τη ζωή σας. Ευχάριστη ∈ρωτική γνωριμία θα προκύψει για εσάς τους ∈ρωτικά μόνους, φανερώστε την έλξη που θα νιώσετε.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα