Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (09-01-2020)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου,έντονες θα είναι οι συνομιλίες με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά, για να αποφύγετε ψυχολογικές πιέσεις καλό θα είναι να οριοθετήσετε την ηγετική σας διάθεση ή την κτητικότητα που θα σας διακατέχει. Η υπομονή σας θα είναι περιορισμένη, ενδέχεται να εμφανίσετε νευρικότητα στα λόγια και στις ενέργειές σας. Για εσάς τους ∈ρωτικά μόνους, η όψη της ημέρας θα σας φέρει αντικριστά με γοητευτικό πρόσωπο.

Ταύρος

Φίλοι μου, ήρεμο θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, έντονος ∈ρωτισμός θα σας διακατέχει. Η μέρα ενδείκνυται για χαλαρές ∈ρωτικές στιγμές, δε θα αφήσετε τον εαυτό σας να προβληματιστεί με έγνοιες. Σήμερα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας μιλήσει ανοιχτά για τα αισθήματά του, δελεαστικές προτάσεις θα σας βάλουν σε ευχάριστες σκέψεις. Εσάς τους ∈ρωτικά μόνους σας παροτρύνω να αξιοποιήσετε το καινούργιο ∈ρωτικό άνοιγμα που θα προκύψει.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου, νωχελικές και ήπιες θα είναι οι διαθέσεις σας, κατά συνέπεια και οι πράξεις σας. Επιθυμία σας θα είναι η ισορροπία και η ασφάλεια, η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να ζήσετε τρυφερές ∈ρωτικές στιγμές με το ταίρι σας. Σε περίπτωση που βιώνετε απόσταση ή χωρισμό, σήμερα θα είναι μια καλή μέρα για επανασύνδεση και οριστική λύση παρεξηγήσεων. Αν δείξετε την αγάπη σας, να είστε σίγουροι πως θα λάβετε την ανάλογη ανταπόκριση.

Καρκίνος

Φίλοι μου, έντονη θα είναι η διαίσθησή σας, σήμερα ο συναισθηματισμός σας θα σας οδηγήσει σε ονειροπολήσεις. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, ευχάριστη συνάντηση θα έχετε με πρώην ταίρι που στόχο θα έχει να φέρει μεταξύ σας μόνιμη, ίσως και δεσμευτική κατάληξη. Εκδηλωθείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά, σήμερα θα είναι μια πολύ καλή μέρα για εξομολογήσεις και αποκαλύψεις.

Λέων

Advertisements

Αγαπητοί μου, θα νιώσετε την ανάγκη να σταθμεύσετε ∈ρωτικά, να βρείτε το πρόσωπο που θα γίνει το ∈ρωτικό σας λιμάνι, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Εσείς που είστε ήδη σε σταθερή σχέση, στόχος σας θα είναι να περάσετε ήρεμες, γαληνεμένες στιγμές εμπιστοσύνης και ασφάλειας, ο συγκαταβατικός τρόπος χειρισμού σας θα φέρει ισορροπία και τάξη. Σήμερα θα προκύψουν έντονα αισθήματα, θα ακουστούν θερμά λόγια αγάπης.

Παρθένος

Φίλοι μου, η διαίσθησή σας θα είναι θετική και έντονη, πολύ καλά θα κάνετε και δε θα βάλετε φραγμούς στην καρδιά σας. Επιθυμία σας θα είναι να εκφραστείτε και να ζήσετε ανέμελα, με απελευθερωμένη σκέψη χωρίς αναστολές. Θερμή και τρυφερή θα είναι η ∈ρωτική σας στάση. Καταφθάνουν ευχάριστες εξελίξεις, θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, αλλά και προοπτική συνάντησης με πρόσωπο απ’ τα παλιά.

Ζυγός

Φίλοι μου, σε ονειροπολήσεις θα σας ρίξει η φαντασία σας, ξέγνοιαστη θα είναι η στάση σας. Αλλάζει το κλίμα στην καρδιά σας, αισιόδοξες και συμφιλιωτικές θα είναι οι διαθέσεις σας. Τώρα στόχος σας θα είναι η εξασφάλιση και η δέσμευση, σε συζήτηση με το ταίρι σας θα ακουστούν ανάλογες υποσχέσεις. Για εσάς τους ελευθέρους και μόνους προμηνύεται νέο ∈ρωτικό ξεκίνημα, με πρόσωπο που ενδεχομένως να μην είναι εντελώς καινούργιο.

Σκορπιός

Φίλοι μου, θα νιώσετε την ανάγκη να δώσετε μια διαφορετική όψη στην πραγματικότητα που σας περιβάλει. Σήμερα θα εμπλακείτε σε συναισθηματικές συζητήσεις με στόχο να λύσετε μπερδεμένες καταστάσεις, για τους χωρισμένους καταφθάνει επανασύνδεση. Ελκυστική θα είναι η συμπεριφορά σας, θα βρεθείτε σε τρυφερό τετ α τετ με πρόσωπο που εδώ και πολύ καιρό υπάρχει στο ∈ρωτικό σας στόχαστρο.

Τοξότης

Advertisements

Φίλοι μου, η όψη της ημέρας θα καταλαγιάσει η επαναστατική πλευρά του χαρακτήρα σας, κάπως παθητική θα είναι η στάση σας, στο ταίρι σας θα εκδηλώσετε έντονο ∈ρωτισμό. Στόχος σας θα είναι η συναισθηματική σταθερότητα και θα την βρείτε, έρχονται ευχάριστες ∈ρωτικές στιγμές αγάπης και αμοιβαίας έλξης. Εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι κρατήστε πρόσχαρη στάση, φανείτε εκδηλωτικοί στο καινούργιο πρόσωπο που θα σας συστήσουν, ανοίγεται δυνατότητα σταθερού, μακροχρόνου δεσμού.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου, θα υπάρξουν εκνευρισμοί και αναστατώσεις, οι αντιδράσεις σας θα είναι κάπως υπερβολικές. Σας συμβουλεύω να αποφύγετε τους ανούσιους καβγάδες, εστιάστε στη θετική πλευρά των γεγονότων. Θα υπάρξει ∈ρωτικό άνοιγμα, αξιοποιήστε το, θα καταφέρει να σας ισορροπήσει συναισθηματικά. Μια τυχαία συνάντηση θα έχετε με ∈ρωτικό πρόσωπο από το παρελθόν, ειλικρινείς εξομολογήσεις θα ανοίξουν προοπτική επανένωσης.

Υδροχόος

Φίλοι μου, ίσως να ξεκινήσει η μέρα σας με έναν ελαφρύ εκνευρισμό, δεν αποκλείεται να προκύψουν αρνητικές αντιδράσεις. Διακυμάνσεις και μικρά σκαμπανεβάσματα θα υπάρξουν στην καρδιά σας, δε θα λείψουν οι κόντρες, ωστόσο, θα τα βρείτε τελικά με το ταίρι σας, ο ∈ρωτισμός σας θα ισορροπήσει την κατάσταση. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας πλησιάσει, εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι θα έχετε άνοιγμα σταθερής σχέσης.

Ιχθύς

Φίλοι μου, επιρρεπείς θα είστε στις ονειροπολήσεις, η καρδιά σας θα αναζητήσει το όμορφο, ρομαντικό παραμύθι, που θα σας απαλλάξει από την πιεστική ή αγχωτική πραγματικότητα. Σήμεραο θα είναι ευνοϊκές οι συνθήκες για να εκδηλώσετε τον ∈ρωτισμό σας, θερμή ανταπόκριση θα λάβετε από το ταίρι σας. Διώξτε τις αναστολές, αξιοποιήστε την καινούργια γνωριμία που θα προκύψει, θα δώσει στην πραγματικότητά σας διαφορετική όψη και μορφή.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα