Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (08-01-2020)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου, η ζωτικότητα σας θα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, ∈ρωτικά απελευθερωμένη ίσως και κάπως ατίθαση θα είναι η στάση σας, θα αναζητήσετε ανεξαρτησία. Χαρακτηριστικό σας θα είναι η έντονη αισιοδοξία, θα σας διακατέχει ενθουσιασμός που δεν θα σας επιτρέψει να δεχτείτε συμβιβασμούς ή πιέσεις. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε και να κινηθείτε λογικά και συγκρατημένα. Νέα ∈ρωτική πρόταση θα σας ανοίξει καινούργια και διαφορετική ∈ρωτική κατεύθυνση.

Ταύρος

Φίλοι μου, αφήνετε πίσω σας την παθητικότητα, τερματίζει η αδράνεια. Από τυχαίο γεγονός θα βρεθείτε σε έναν συγκεκριμένο χώρο που δεν αποκλείεται ένας καινούργιος ∈ρωτας να κάνει την εμφάνιση του, θα υπάρξουν ανατροπές που θα ανοίξουν νέο ∈ρωτικό ορίζοντα. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα καταφέρει να σας εντυπωσιάσει, αλλάζουν τα ∈ρωτικά σας σχέδια. Ακολουθήστε τα αισθήματα σας, η αστρολογική όψη της ημέρας θα φέρει άνοιγμα δημιουργικών επαφών.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου, θα τακτοποιήσετε τις ∈ρωτικές σας υποθέσεις οργανωμένα με σύνεση, αυτοσυγκράτηση και λογική σκέψη. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα ενεργοποιήσει τη θερμή και απελευθερωμένη πλευρά του χαρακτήρα σας, θα εκφράσετε την σ∈ξουαλικότητα σας με συναίσθημα και αυθορμητισμό. Εσείς οι ∈ρωτικά ελεύθεροι, πρόσχαρη προσιτή και ευχάριστη θα είναι στάση σας, έρχονται νέες γνωριμίες που θα σας ενθουσιάσουν. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον σας.

Καρκίνος

Φίλοι μου, ∈ρωτικές προκλήσεις θα τραβήξουν την προσοχή σας, η μέρα σας θα είναι απρόβλεπτη με εξελίξεις που θα σας ενθουσιάσουν. Θερμή διάθεση θα δείξετε στο πρόσωπο που θα τολμήσει να εκδηλώσει άμεσα το ενδιαφέρον του για εσάς, προσιτή και ∈ρωτική θα είναι η στάση σας, θα δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος για απελευθερωμένες εκδηλώσεις. Μια πρόταση που θα λάβετε θα σας βάλει σε ευχάριστες σκέψεις, οι πράξεις σας θα είναι τολμηρές και συνειδητοποιημένες.

Λέων

Advertisements

Αγαπητοί μου, θα αναζητήσετε νέες ∈ρωτικές εμπειρίες, στόχος σας θα είναι το καινούργιο, το διαφορετικό και το απρόβλεπτο. Ενδεχόμενο νέας γνωριμίας θα σας παρουσιαστεί σε εντελώς ξαφνική στιγμή, ο ∈ρωτισμός και ο αυθορμητισμός σας θα σας οδηγήσουν σε θερμό αποτέλεσμα .Εσείς που είστε στην αρχή μιας σχέσης ή γνωριμίας, η ανάγκη σας για ξεκαθαρίσματα θα σας ωθήσει σε ειλικρινείς συναισθηματικές συζητήσεις, θα δοθούν λύσεις σε τυχόν προβλήματα.

Παρθένος

Φίλοι μου, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας εφοδιάσει με αισιοδοξία και με έντονη διάθεση για ασυνήθιστες πράξεις, εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι θα είστε ιδιαιτέρως παρορμητικοί στα ενδεχόμενα νέων γνωριμιών. Απελευθερώνεστε από αναστολές ή επιφυλάξεις, καταφθάνουν ευχάριστες ∈ρωτικές συναντήσεις θερμής κατάληξης. Σε περίπτωση που δεχτείτε να βάλετε καινούργιο πρόσωπο στην ∈ρωτική σας ζωή η πορεία δεν θα σας απογοητεύσει, προμηνύεται ξεκίνημα νέας και σταθερής ∈ρωτικής σχέσης.

Ζυγός

Φίλοι μου, θα περάσετε σε προτάσεις που θα ενθουσιάσουν το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Εσείς οι ελεύθεροι και ανεξάρτητοι θα βρείτε στόχο στις προσεγγίσεις σας, θα πολιορκήσετε και θα κατακτήσετε πρόσωπο που θα εξιτάρει τις ∈ρωτικές σας αισθήσεις. Εντονη θα είναι η παρόρμηση και ο αυθορμητισμό σας, σήμερα η απελευθερωμένη σας συμπεριφορά θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για καινούργια ∈ρωτικά ανοίγματα.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου, βασική σας επιθυμία θα είναι να απαλλαγείτε από τη ρουτίνα, από οτιδήποτε κάνει την ∈ρωτική σας ζωή βαρετή ή ανούσια. Με δυναμισμό θα μπείτε στην διαδικασία να κυνηγήσετε το κάτι διαφορετικό, αυτό που θα καταφέρει να αλλάξει ουσιαστικά τη ζωή σας και να δώσει ένταση στις αισθήσεις σας. Εσείς οι ∈ρωτικά ελεύθεροι και μόνοι, περάστε σε ∈ρωτικές διεκδικήσεις, ανοιχτή θα είναι η προοπτική καινούργιας γνωριμίας, τα γεγονότα θα φέρουν καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας.

Τοξότης

Advertisements

Φίλοι μου, θα υπάρξουν συζητήσεις που θα τονώσουν την ψυχολογία σας, εσείς οι χωρισμένοι θα έχετε προοπτική επανασύνδεσης. Ευχάριστες συναντήσεις θα ζωηρέψουν την καρδιά σας, καταφθάνουν ∈ρωτικές αναστατώσεις. Με πρόσωπο που εδώ και πολύ καιρό διατηρείτε στην καρδιά σας σε προσωπικό ραντεβού θα ανοιχτεί συζήτηση πάνω σε σοβαρή συναισθηματική βάση. Θα υπάρξουν ειλικρινείς εξομολογήσεις, εκτιμήστε τα λόγια που θα ακούσετε.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας κρατήσει μακριά από αρνητικές σκέψεις, δυναμικές θα είναι οι αντιδράσεις σας. Τώρα θα είστε σε θέση  να εστιάσετε στα ευχάριστα γεγονότα που θα προκύψουν, θα διαγράψτε από την μνήμη σας δυσάρεστες ∈ρωτικές καταστάσεις του παρελθόντος. Αξιοποιήσετε το άνοιγμα που θα σας δοθεί, θα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να γνωριστείτε με καινούργιο πρόσωπο. Για εσάς τους χωρισμένους ανοίγεται προοπτική επανασύνδεσης.

Υδροχόος

Φίλοι μου, θα θελήσετε να διαφοροποιήσετε τα δεδομένα της σχέσης σας με στόχο την εξέλιξη και τα μελλοντικά σχέδια. Οι διαθέσεις σας θα σας ωθήσουν στο να αναλάβετε δυναμική δράση, θα καταφέρετε να αλλάξετε την πορεία την ∈ρωτικής σας ζωής, τα αποτελέσματα θα είναι άμεσα. Ελεγχόμενες θα είναι οι αντιδράσεις σας, όλες οι αποφάσεις, οι ενέργειες, και οι πράξεις σας θα να είναι συνειδητές και θα αποσκοπούν στις ουσιαστικές λύσεις.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, αυθόρμητη θα είναι η στάση σας, ευχάριστες συναντήσεις θα φέρουν νέα ∈ρωτικά ανοίγματα. Η εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου θα αποτελέσει πρόκληση για εσάς, θα καταφέρει να κερδίσει το ∈ρωτικό σας ενδιαφέρον, κινηθείτε άμεσα χωρίς ενδοιασμούς. Προμηνύεται αρχή καινούργιας ∈ρωτικής σχέσης με αισθήματα έντονα και αμοιβαία, ωστόσο μην βιαστείτε να προκαθορίσετε το μέλλον. Σας συμβουλεύω να ακολουθήσετε την ροη των γεγονότων χωρίς αγχωμένες σκέψεις.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα