Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (01-01-2020)

Κριός

Φίλοι μου, ανανεωμένη και απελευθερωμένη θα είναι η σκέψη σας, στις κινήσεις σας δε θα υπάρξουν αναστολές ή φραγμοί. Εσείς που είστε στα πρόθυρα νέας ∈ρωτικής αρχής σήμερα θα τολμήσετε να προχωρήσετε σε ουσιαστικές προτάσεις, που εκ των πρότερων σας φανερώνω πως θα γίνουν αποδεκτές. Θα δημιουργήσετε συνθήκες για ευχάριστες ∈ρωτικές εξελίξεις, η θερμή ανταπόκριση που θα λάβετε θα ανοίξει πορεία σταθερής και μακροχρόνιας σχέσης.

Ταύρος

Φίλοι μου, θα νιώσετε έτοιμοι να προσχωρήσετε σε νέο ∈ρωτικό ξεκίνημα, ένα καινούργιο πρόσωπο θα υποκύψει στην ελκυστικότητα σας. Η όψη της ημέρας σας δίνει ευκαιρία νέας γνωριμίας, από εσάς θα εξαρτηθεί η ταχύτητα των γεγονότων και των εξελίξεων. Ζωηρή και πρόσχαρη θα είναι η διάθεση σας, εσείς οι ∈ρωτικά ελεύθεροι ανταποκριθείτε με αυθορμητισμό το νέο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει, σας διαβεβαιώνω πως θα σας βγει σε καλό.

Advertisements

Δίδυμοι 

Φίλοι μου, σήμερα μια τυχαία συνάντηση με πρόσωπο γοητευτικής εμφάνισης θα καταφέρει να εξιτάρει το ∈ρωτικό σας ενδιαφέρον, δεν αποκλείεται να σας δημιουργήσει έντονο συναισθηματικό δίλλημα. Αν είστε ήδη σε σχέση καλό θα είναι να μην βάλετε σε κίνδυνο την ισορροπία που υπάρχει αυτή τη στιγμή ανάμεσα σε εσάς και το ∈ρωτικό σας ταίρι. Αν όμως είστε ελεύθεροι και μόνοι, τότε προχωρήστε σε κινήσεις προσέγγισης, θα βρείτε άμεση ανταπόκριση.

Καρκίνος

Φίλοι μου, αναθεωρείτε και επαναπροσδιορίζετε. Αν κάποιοι από εσάς είχατε καταθέσει τα όπλα, τώρα θα αποκτήσετε τη διάθεση να περάσετε και πάλι στην μάχη της διεκδίκησης. Για εσάς τους ∈ρωτικά μόνους κινηθείτε με αυτοπεποίθηση και αυθορμητισμό, το πρόσωπο που θα θελήσετε να προσεγγίσετε δε θα σας απορρίψει. Ανανεώνεται το κλίμα, αλλάζουν οι συνθήκες της ∈ρωτικής σας ζωή σας, σήμερα κάποιο πρόσωπο θα σας ανοιχτεί ∈ρωτικά, έρχεται με πρόταση συνάντησης.

Advertisements

Λέων

Αγαπητοί μου, η καρδιά σας θα είναι απελευθερωμένη, σήμερα θα βρίσκεστε σε αναζήτηση νέας ∈ρωτικής γνωριμίας. Η έντονη διάθεση σας για διασκέδαση και διαφόρων ειδών ευχάριστων δραστηριοτήτων θα φέρει άνοιγμα ∈ρωτικών περιπετειών. Σήμερα δε θα ανεχτείτε από το ταίρι σας περιορισμούς και πιέσεις, στόχος σας θα είναι να κρατηθείτε μακριά από αγχωτικές καταστάσεις. Εσείς οι ανεξάρτητοι, βασική σας επιθυμία θα είναι η περιπέτεια, το εφήμερο, και όχι το δεσμευτικό.

Παρθένος

Φίλοι μου, ανήσυχη και απρόβλεπτη θα είναι η καρδιά σας, οι ∈ρωτικές σας διαθέσεις θα σας ωθήσουν σε αποκαλυπτικές ενέργειες και προσεγγίσεις. Απρόοπτες ∈ρωτικές εκπλήξεις θα φέρουν αναστατώσεις, έρχεται ∈ρωτική συνάντηση που θα ξυπνήσει καταπιεσμένα αισθήματα βαθιάς συναισθηματικής έντασης. Εσείς που είστε σε σχέση, αλλάζετε τακτική, θα είστε σε θέση να δείξτε περισσότερη κατανόηση στο ταίρι σας, η συμπεριφορά σας θα είναι διαλλακτική.

Ζυγός

Advertisements

Φίλοι μου, αλλάζουν οι διαθέσεις σας, τώρα θα αφήσετε στην άκρη τάσεις ηττοπάθειας, εσείς οι ίδιοι θα δώσετε νέα τροπή στην ∈ρωτική σας σχέση. Σήμερα θα κινηθείτε απελευθερωμένα και δυναμικά, η στάση σας θα είναι εκδηλωτική και αυθόρμητη, το παρουσιαστικό σας θα εκπέμπει ελκυστικότητα. Η εξομολόγηση ενός συγκεκριμένου προσώπου, θα αλλάξει τα δεδομένα της ∈ρωτικής σας ζωής, εντελώς απρόοπτα ανοίγεται κύκλος νέων ∈ρωτικών περιπετειών με κατάληξη την έναρξη σταθερής σχέσης.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου, ανέμελη και χαλαρή θα είναι η στάση σας, θα αποφύγετε τις σοβαρές συζητήσεις, δε θα έχετε καμία διάθεση για προβληματισμούς. Αισιοδοξία θα σας χαρακτηρίζει, η παρουσία σας θα είναι αεράτη και ιδιαιτέρως ελκυστική, θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις και τα βλέμματα του αντιθέτου φύλου. Προσοχή στις παρορμητικές ενέργειες, καλό θα είναι να προσπαθήσετε να κρατήσετε μια ισορροπημένη σκέψη και στάση.

Τοξότης

Φίλοι μου, διορατική θα είναι η αντίληψη σας, θα είστε σε θέση να κατανοήσετε τη συναισθηματική κατάσταση του ατόμου που αγαπάτε. Ανέμελη και ξέγνοιαστη θα είναι η διάθεση σας, η στάση σας θα είναι ∈ρωτική, θα αποφύγετε τις περιττές και ανούσιες συγκρούσεις. Για εσάς τους μόνους και ελεύθερους, η ζωηρή σας διάθεση και ο ∈ρωτισμός που θα εκπέμπετε, θα σας βοηθήσουν να προσελκύσετε ένα καινούργιο πρόσωπο, δεν αποκλείεται να ανοιχτεί μεταξύ σας πορεία σταθερής σχέσης.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου, θα αποτραβηχτείτε από οτιδήποτε απειλεί τη συναισθηματική σας ισορροπία, οι ελεύθεροι θα φανείτε δεχτικοί στις νέες ∈ρωτικές προκλήσεις. Με οικειότητα θα ανταποκριθείτε στο πρόσωπο που θα σας προσεγγίσει, σας φανερώνω πως θα έχει επάνω του στοιχεία ικανά να εξιτάρουν το ∈ρωτικό σας ενδιαφέρον, είναι πολύ πιθανό να το ∈ρωτευτείτε. Σήμερα ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να κάνει την εμφάνιση του άτομο από το ∈ρωτικό σας παρελθόν, προσοχή στα διλλήματα.

Υδροχόος

Φίλοι μου, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας δημιουργήσουν την ανάγκη να απαλλαγείτε από ενοχλητικές ∈ρωτικές εκκρεμότητες και γενικά από καταστάσεις μέσα στη σχέση σας που σας αγχώνουν. Η ανάγκη σας για ανέμελη επικοινωνία χωρίς εντάσεις και ανούσιες κόντρες, θα σας κάνει πράους και συγκαταβατικούς, ∈ρωτικές θα είναι οι διαθέσεις σας. Η συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο δεν αποκλείεται να καταλήξει σε θερμές ∈ρωτικές εκδηλώσεις, προμηνύεται έναρξη νέας ∈ρωτικής σχέσης!

Ιχθύς

Φίλοι μου, σήμερα μανακτάτε δυνάμεις. Η σωστή σας κρίση σε συνδυασμό με την ανάγκη σας για ∈ρωτική σταθερότητα, θα σας οδηγήσουν σε αποφασιστικές και πολύ εύστοχες ενέργειες. Σας φανερώνω πως θα καταφέρετε να αποκτήσετε αυτό που ζητάτε, η στιγμή θα είναι ευνοϊκή για καθοριστικές ∈ρωτικές συναντήσεις, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Σήμερα ένα γεγονός θα σας αποδείξει πως όλα μπορούν να συμβούν, αρκεί να το επιθυμείτε σε βάθος.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα