Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (29-12-2019)

Κριός

Φίλοι μου, μια συζήτηση συναισθηματικού ξεκαθαρίσματος θα σας οδηγήσει σταδιακά σε σταθερό δεσμό. Τολμήστε να κάνετε τις επιθυμίες σας πράξη, οι συνθήκες θα είναι ιδανικές, ο δρόμος για σταθεροποίηση και δεσμεύσεις θα είναι ανοιχτός χωρίς εμπόδια ή κινδύνους. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για εξομάλυνση σχέσεων και ∈ρωτικής επανένωσης, γι αυτό αξιοποιήστε καταλλήλως τις συναντήσεις που θα υπάρξουν.

Ταύρος

Αγαπητοί μου, μια δελεαστική πρόταση θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να επανεξετάσετε τις επιθυμίες σας και να αναθεωρήσετε σχετικά με κάποιες ∈ρωτικές σας κινήσεις ή επιλογές. Έρχεται προοπτική νέας γνωριμίας, αυτή τη φορά θα το περάσετε από κόσκινο το πρόσωπο που θα σας πλησιάσει, δεν θα έχετε σκοπό να σπαταλήσετε το χρόνο σας. Τυχαίο ∈ρωτικό συμβάν θα σας φέρει κοντά σε μια μεγάλη σας επιθυμία, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο σταθερής ∈ρωτικής σχέσης με πρόσωπο που ήδη έχετε στην καρδιά σας.

Advertisements

Δίδυμοι 

Φίλοι μου, η σημερινή μέρα θα ενισχύσει την αποφασιστικότητα σας, θα νιώσετε την ανάγκη να σχεδιάσετε και να υλοποιήσετε, δεν αποκλείεται να βάλετε στόχους δέσμευσης ίσως και επισημοποίησης. Αν σκέπτεστε να περάσετε σε δυναμικές προτάσεις να το κάνετε, η τύχη θα είναι ευνοϊκή με τους τολμηρούς, θα λάβετε θερμές απαντήσεις που θα σας ανανεώσουν ψυχολογικά και ∈ρωτικά. Μείνετε σταθερά στους στόχους σας, θα υπάρξουν ανοίγματα που θα βελτιώσουν τις συνθήκες της ∈ρωτικής σας ζωής.

Καρκίνος

Φίλοι μου, σοβαρότητα θα δείξετε στα εξομολογητικά λόγια που θα ακούσετε από πρόσωπο που εδώ και πολύ καιρό διατηρεί για εσάς κρυφό ∈ρωτικό ενδιαφέρον. Η σημερινή μέρα θα ενδυναμώσει την αυτοπεποίθηση σας, θα νιώσετε ισχυροί και αποφασισμένοι να κινηθείτε χωρίς υποχωρήσεις. Εσείς που είστε σε σταθερό δεσμό, σήμερα θα περάσετε σε έντονες συζητήσεις, η κουβέντα σας θα κλείσει με ευχάριστη κατάληξη ενδεχομένως δεσμευτικής απόφασης.

Advertisements

Λέων

Φίλοι μου, ώριμη θα είναι η στάση σας, τερματίζετε κόντρες και παρεξηγήσεις. Η ∈ρωτική σας γοητεία δεν θα περάσει απαρατήρητη, κάποιο πρόσωπο θα προσπαθήσει να τραβήξει την προσοχή σας. Θα υπάρξει απρόοπτη ∈ρωτική πρόκληση, για εσάς που είστε αρκετό καιρό μόνοι, θα εμφανιστεί μπροστά σας πρόσωπο που θα σας δώσει την ευκαιρία να αποκτήσετε σταθερό δεσμό με προοπτική μόνιμης κατάληξης.

Παρθένος

Φίλοι μου, σοβαρότητα οργάνωση και ρεαλισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, σταθεροί θα είναι οι στόχοι σας. Αποφασιστική και σίγουρη θα εμφανιστεί η καρδιά σας, όσοι από εσάς επιδιώκετε σταθερή σχέση τώρα θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία είτε με προοπτική επανασύνδεσης είτε με ενδεχόμενο νέας γνωριμίας. Εσείς που δεν ενδιαφέρεστε καθόλου για πρόσωπο από τα παλιά τότε δείξτε άμεσο ενδιαφέρον στο καινούργιο πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει.

Ζυγός

Advertisements

Φίλοι μου, η αστρολογική όψη της ημέρας θα φέρει ωριμότητα στον τρόπο σκέψης σας, τώρα θα έχετε διάθεση για ειλικρινείς διαλόγους και εποικοδομητικές συζητήσεις. Αποφασιστική και δημιουργική θα είναι η συμπεριφορά σας, εσείς που έχετε ανοιχτές ∈ρωτικές υποθέσεις θα καταφέρετε να κλείσετε ζητήματα που τα είχατε αφήσει να εκκρεμούν. Το ισορροπημένο σας σκεπτικό θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε με τον πλέον καταλληλότερο τρόπο το άνοιγμα δέσμευσης που θα εμφανιστεί.

Σκορπιός

Φίλοι μου, δυναμικές και συνειδητές θα είναι η ενέργειες σας, οι αποφάσεις που θα πάρετε θα είναι λογικές, υπεύθυνες, όλες θα στοχεύουν στη μελλοντική σας εξέλιξη. Ένα πρόσωπο από το ∈ρωτικό σας παρελθόν θα κάνει προσπάθεια επανένωσης. Οι πράξεις αγάπης που θα γίνουν από την πλευρά του θα στηρίζονται στην ειλικρίνεια, καλό θα είναι να τις εκτιμήσετε. Αν ακόμα έχετε αισθήματα γι αυτό το άτομο, δείξτε εμπιστοσύνη δεν θα υπάρξει δεύτερο γεγονός απογοήτευσης.

Τοξότης

Φίλοι μου, αποφασιστικότητα και τόλμη για κατάκτηση ∈ρωτικών στόχων θα σας φέρει η αστρολογική όψη της ημέρας, σήμερα θα κλείσουν υπέρ σας συζητήσεις και προσεγγίσεις. Εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι που ψάχνετε ένα πρόσωπο να σας κινήσει το ενδιαφέρον, φανείτε κοινωνικοί και προσιτοί, στο δρόμο σας θα πέσει άτομο πολλά υποσχόμενο. Θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας ενδεχομένως σε χώρο που θα βρεθείτε εκεί για πρώτη φορά. Εντυπωσιακό άτομο σοβαρής προσωπικότητας θα τραβήξει την προσοχή σας και εσείς τη δική του!

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου, στην επικοινωνία σας θα υπάρξουν δυσκολίες, ίσως να κλονιστούν κάπως οι ισορροπίες μέσα στη σχέση σας, σας συμβουλεύω να αποφύγετε παρορμητικές αντιδράσεις και τάσεις ισχυρογνωμοσύνης. Για εσάς που είστε άνευ σχέσης, μια απρόοπτη πρόταση και ένα ξαφνικό γεγονός, θα καταλήξει σε δυνατή ∈ρωτική πρόκληση μελλοντικής εξέλιξης.

Υδροχόος

Φίλοι μου, τώρα περιορίζετε τις υπερβολές, οι σκέψεις σας γίνονται ρεαλιστικές, τα σχέδια σας θα πατούν γερά στο έδαφος. Συγκρατημένη θα είναι η στάση σας, θα αποφύγετε την εριστική συμπεριφορά και το αντιδραστικό πείσμα. Με συναισθηματισμό θα χειριστείτε τις υποθέσεις μέσα στη σχέση σας, θα αποδειχθεί εφευρετική η σκέψης σας δίνοντας λύση σε δύσκολα ζητήματα. Ανταποκριθείτε με θερμότητα στο διάχυτο ∈ρωτισμό που θα σας εκδηλώσει το ταίρι σας.

Ιχθύς

Φίλοι μου, σήμερα θα οδηγηθείτε σε σωστές αποφάσεις, θα είστε σε θέση να αναλάβετε το ρίσκο να αλλάξετε το κατεστημένο της ∈ρωτικής σας ζωής. Θα δείξετε σοβαρότητα στις ∈ρωτικές σας συζητήσεις, κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να ανοίξτε κουβέντα περί επίσημης δέσμευσης. Έρχονται αλλαγές και νέες γνωριμίες, θα καταφέρετε να τις αξιοποιήσετε με τρόπο έξυπνο, συνετό, και ιδιαιτέρως δημιουργικό.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα