Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (28-12-2019)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου, με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά θα ανοίξετε έντονες συναισθηματικές συζητήσεις καταφέρνοντας να δώσετε λύσεις σε αιχμηρά ζητήματα. Ερwτικό ξεκαθάρισμα που εσείς οι ίδιοι θα προκαλέσετε, θα ανανεώσει τα αισθήματα σας και θα φέρει καινούργιο ρυθμό ζωής στη σχέση σας. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε ώριμα και να περάσετε τις δικές σας απόψεις, ωστόσο, αποφύγετε την πιεστική στάση.

Ταύρος

Αγαπητοί μου, από σήμερα καταφθάνουν ευχάριστες εξελίξεις, κίνηση προσέγγισης θα κάνει πρόσωπο που από καιρό σας έχει στη σκέψη και στην καρδιά του. Θα σας γίνει πρόταση για ραντεβού και οι περεταίρω επαφές θα εξαρτηθούν από εσάς τους ίδιους. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας ωθήσει στο να αναλάβετε την πρωτοβουλία να ξεδιαλύνετε παρελθοντικές ∈ρωτικές υποθέσεις. Καταφθάνει συναισθηματικό ξεκαθάρισμα και νέο ∈ρωτικό ξεκίνημα, σήμερα θα είστε θέση να πάρετε σωστές αποφάσεις.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου, θα θελήσετε να σταθμεύσετε ∈ρωτικά, οι επιλογές σας και οι αποφάσεις σας θα παρθούν κατόπιν ώριμης σκέψης. Οι εξελίξεις και τα ενδεχόμενα θα είναι ανάλογα με τις επιθυμίες σας, γι αυτό προσεγγίστε και εκδηλωθείτε με ειλικρίνεια. Εσείς που έχετε ήδη σταθερό ταίρι περνάτε σε περίοδο ισορροπίας, για τους ελεύθερους ραντεβού θα έχετε με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά.

Καρκίνος

Φίλοι μου, από σήμερα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να περάσετε σε ώριμες προτάσεις δέσμευσης, είναι πολύ πιθανό εσείς και το ταίρι σας να προχωρήσετε σε σχέδια επισημοποίησης ή συγκατοίκησης. Εσείς που είστε άνευ δεσμού ή σχέσης θα λάβετε μια πρόταση που θα αποτελέσει μεγάλη ∈ρωτική πρόκληση. Θα σας δώσω τη συμβουλή να ανταποκριθείτε χωρίς ανασφάλειες ή επιφυλάξεις, αυτή η ευκαιρία θα σας βοηθήσει να εξελιχθείτε και να σταθμεύσετε συναισθηματικά.

Λέων

Advertisements

Φίλοι μου, διαλλακτικότητα, σταθερότητα και εμπιστοσύνη θα υπάρξουν στις επαφές με το ταίρι σας. Οι πλανητικές όψεις της ημέρας, θα σας βοηθήσουν να βρείτε τον σωστό τρόπο να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, θα ανοιχτείτε και θα προσεγγίσετε. Η επιλογή σας να φανερώσετε τις σκέψεις σας και τις επιθυμίες σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά, θα σταθεροποιήσει τη μελλοντική σας πορεία.

Παρθένος

Φίλοι μου, σήμερα είναι πολύ πιθανό να κάνετε κίνηση επανασύνδεσης. Οι αποφασισμένες σας κινήσεις θα δημιουργήσουν ανοίγματα προκαλώντας έντονα συναισθηματικά γεγονότα, σας φανερώνω πως η κατάληξη θα είναι θετική. Σε περίπτωση που θέλετε να κλείσετε παρεξηγήσεις και να αποκαταστήσετε παλιές ή τωρινές ∈ρωτικές σχέσεις, σας παροτρύνω να περάσετε δυναμικά σε ουσιαστικές πράξεις, δε θα υπάρξει γεγονός ή απάντηση απόρριψης.

Ζυγός

Φίλοι μου, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας βοηθήσουν να κλείσετε ανοιχτά θέματα και να περάσετε σε ουσιαστικές εξομολογήσεις προκειμένου να δώσετε ώθηση σε στάσιμες ∈ρωτικές καταστάσεις. Η συνάντηση σας με πρώην ∈ρωτικό ταίρι θα έχει θετική κατάληξη, το αποτέλεσμα θα είναι επανένωση. Καταφθάνει άνοιγμα για καινούργια αρχή με δυνατές μελλοντικές διαστάσεις. Περάστε σε δυναμικές κινήσεις, σας συμβουλεύω να αποφύγετε τις καθυστερήσεις.

Σκορπιός

Φίλοι μου, μια ∈ρωτική σας κίνηση ή απόφαση θα έχει ως κατάληξη την ένωση και τον σταθερό μακροχρόνιο δεσμό. Οι συνθήκες για επανένωση θα είναι ευνοϊκές, εσείς οι χωρισμένοι κινηθείτε δραστικά και άμεσα. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για λύση παρεξηγήσεων, αξιοποιήστε καταλλήλως τις συναντήσεις που θα υπάρξουν. Περάστε σε εξομολογήσεις, μην φοβηθείτε να εκδηλώσετε τα πραγματικά σας αισθήματα.

Τοξότης

Advertisements

Φίλοι μου, κάτι θα οριστικοποιήσετε με το ταίρι σας, κατόπιν σοβαρών συζητήσεων ολοκληρώνετε ένα συγκεκριμένο σας ζήτημα, οι αποφάσεις σας θα είναι σωστές και βάσιμες. Θερμή και ∈ρωτική θα είναι η στάση σας, θα φανείτε συγκαταβατικοί και ειρηνικοί. Η εμφάνιση ενός καινούργιου προσώπου θα καταφέρει να τραβήξει την προσοχή σας, για εσάς που θέλετε νέο ∈ρωτικό ξεκίνημα θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ανανεωθείτε ∈ρωτικά.

Αιγόκερως

Φίλοι μου, σήμερα θα βρείτε τη σωστή επικοινωνιακή δίοδο που θα διαλύσει εντάσεις και πεισματικές διαφορές ή αντιδράσεις. Οι αποφάσεις σας θα είναι σωστές και καθοριστικές, έρχονται ευνοϊκά γεγονότα που θα σας δημιουργήσουν άνοιγμα επανασύνδεσης. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρει με τις πράξεις και τις προτάσεις του να χαλαρώσει τη σκέψη σας, τερματίζουν οι επιφυλάξεις και οι αβάσιμοι προβληματισμοί. Σε προσωπικό ραντεβού το κλίμα θα είναι θερμό και ∈ρωτικό.

Υδροχόος

Φίλοι μου, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας οδηγήσουν σε βαθιές συναισθηματικές συζητήσεις, θα μιλήστε και θα εκδηλωθείτε με ειλικρίνεια, βασική σας επιθυμία θα είναι να ξεκαθαρίσετε αισθήματα, βλέψεις, και μελλοντικούς στόχους. Θερμή και προσιτή θα είναι η καρδιά σας και η στάση σας. Εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι κατόπιν τηλεφωνήματος θα λάβετε απρόοπτη πρόταση για ραντεβού, με θερμό τρόπο θα υποδεχτείτε πρόσωπο που έρχεται από το παρελθόν.

Ιχθύς

Φίλοι μου, θα ηρεμήσετε και θα βρείτε την ψυχολογική σας ισορροπία, στη σχέση σας θα υπάρξει συναισθηματική σταθερότητα και θερμός ∈ρωτισμός. Δώστε σημασία στην εξομολόγηση που θα σας κάνει το ∈ρωτικό σας ταίρι, θα σας δώσει το έναυσμα να δεθείτε συναισθηματικά ακόμα περισσότερο. Για εσάς που είστε μόνοι και αναζητάτε σταθερή σχέση, έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα, η τύχη θα σας φέρει αντικριστά με άτομο ανάλογο των προτιμήσεων σας.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα