Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (27-12-2019)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου, διορατική θα είναι η σκέψη σας, σήμερα θα λάβετε ευχάριστες πληροφορίες, που θα σας βοηθήσουν να ξεδιαλύνετε κάποιες θαμπές καταστάσεις, λύνεται ζήτημα που σας έφερνε εμπόδια. Βγαίνετε από τη θέση αναμονής, τώρα θα είστε σε θέση να μιλήσετε ανοιχτά και ξεκάθαρα, θα προσεγγίσετε χωρίς αναστολές. Εσείς που είστε σε σχέση θα νιώσετε συναισθηματικής ασφάλεια, ισορροπία θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας.

Ταύρος

Αγαπητοί μου, σήμερα τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από εσωτερικές ψυχικές ανασφάλειες. Ήρεμη και ισορροπημένη θα είναι η συμπεριφορά σας, χωρίς εξάρσεις και υπερβολές, θα νιώσετε έντονη την ανάγκη για τάξη και ασφάλεια. Καταδεχτική και πρόσχαρη θα είναι η καρδιά σας, με βασική επιθυμία και πρωταρχικό στόχο να εδραιώσετε σχέσεις και πρόσωπα. Με ευχάριστες βραδινές εξελίξεις θα κλείσει η μέρα σας, ξεδιπλώστε άφοβα τη θερμή πλευρά του χαρακτήρα σας.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου, θερμός διάλογος θα φέρει άμεση ∈ρωτική κατάληξη, που θα ανανεώσει το κλίμα στην καρδιά σας και θα αλλάξει την καθημερινότητά σας. Με πρόσωπο που ναι μεν γνωρίζεστε καιρό, ωστόσο ποτέ δεν ανοιχτήκατε ∈ρωτικά, θα προκύψουν εξομολογήσεις που θα σας πείσουν πως κακώς μέχρι τώρα δεν είχατε εκδηλώσει την έλξη σας. Προσωπικό ραντεβού θα αποτελέσει αφετηρία μιας πολύ ευχάριστης ∈ρωτικής διαδρομής, που σας διαβεβαιώνω πως το τέλος θα είναι ιδιαιτέρως ευχάριστο.

Καρκίνος

Φίλοι μου, ένα απρόοπτο συμβάν θα γυρίσει τη μνήμη σας πίσω στο παρελθόν. Σήμερα δεν αποκλείεται να σκεφτείτε πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα προσπαθήσει να περάσει στην ∈ρωτική σας ζωή, θα σας προσεγγίσει ∈ρωτικά και συναισθηματικά, καλοδεχτείτε το χωρίς αρνητικές σκέψεις, αποφύγετε ανασφάλειες ή αρνητικές προκαταλήψεις.

Λέων

Advertisements

Φίλοι μου, θα έχετε ήρεμες και θερμές συζητήσεις με το ταίρι σας, έρχεται αρμονία στην ∈ρωτική σας ζωή. Ξάφνιασμα θα νιώσει η καρδιά σας κατόπιν απρόσμενης συνομιλίας, θα σας θυμηθεί άτομο από το παρελθόν, που σας διαβεβαιώνω πως θα έχει θετικούς σκοπούς. Αν δεχτείτε τη συνάντηση που θα σας προτείνει και δεν απορρίψετε το ενδιαφέρον του, τότε θα υπάρξει σοβαρό ενδεχόμενο να ξεκινήσει σχέση δεσμευτικής κατάληξης. Έρχονται ευχάριστα γεγονότα, θα υπάρξουν θερμές ανατροπές!

Παρθένος

Φίλοι μου, η επικοινωνία σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά θα είναι άμεση και απολύτως συνεννοήσιμη, γεγονός που θα σας βοηθήσει να τερματίσετε τις διαφωνίες σας, θα καταφέρετε να λύσετε τυχόν παρεξηγήσεις. Ξεκάθαρος διάλογος που θα προκύψει ανάμεσα σε εσάς και σε ∈ρωτικό πρόσωπο που προσφάτως χωρίσατε, θα σας φέρει πιο κοντά, θα υπάρξουν προσωπικές εξομολογήσεις που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε γνώμη, ανοίγοντας προοπτική μόνιμης επανασύνδεσης.

Ζυγός

Φίλοι μου, η συμπεριφορά σας θα είναι θερμή και συγκαταβατική, εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι θα καταφέρετε να προσελκύσετε καινούργια πρόσωπα. Σήμερα μείνετε κοντά στο τηλέφωνό σας, μια χαρμόσυνη κίνηση θα φέρει σταθερή και έντονη αισιοδοξία. Σε περίπτωση που εδώ και πολύ καιρό προσπαθείτε να ανοίξετε δίοδο σχέσης με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, τώρα οι κόποι σας θα καρποφορήσουν. Προσωπικό ραντεβού με συνομιλία τετ α τετ, θα σας ανανεώσει ψυχικά και ∈ρωτικά.

Σκορπιός

Φίλοι μου, η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να καταχωνιάσετε τις ανασφάλειές σας, τώρα θα καταφέρετε να προχωρήσετε σε τολμηρές ∈ρωτικές προσεγγίσεις. Αυτή τη φορά θα κρατηθείτε μακριά από ενδοιασμούς και αναστολές, ναι μεν θα δώσετε αξία στην ηθική, ωστόσο θα αποφύγετε τις προκαταλήψεις που δημιουργούν φραγμούς. Για εσάς τους ∈ρωτικά μόνους θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας ∈ρωτικής γνωριμίας. Ελκυστικό θα σας φανεί το πρόσωπο που θα σας πλησιάσει, κρατήστε δεχτική στάση.

Τοξότης

Advertisements

Φίλοι μου, προσγειωμένες θα είναι οι διαθέσεις σας, ισορροπημένος θα είναι ο συναισθηματικός σας κόσμος, σήμερα δεν αποκλείεται να λάβετε θερμή πρόταση για ραντεβού. Θα υπάρξει ∈ρωτικό άνοιγμα με όμορφη και σταθερή εξέλιξη, σας συμβουλεύω να μη σκεφτείτε αρνητικά. Φανείτε ανοιχτοί στα νέα ενδεχόμενα, διοχετεύστε τη δεκτικότητά σας, θα υπάρξουν καταστάσεις που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από το αρνητικό παρελθόν.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου, αποκτάτε αντίληψη διεισδυτική και διορατική, δυνατό και σωστό θα είναι το προαίσθημά σας. Μια συγκαταβατική κίνηση που θα κάνετε, θα βρει μεγάλη εκτίμηση και αναγνώριση, σήμερα δεν αποκλείεται κάποιο πρόσωπο να σας ζητήσει επανασύνδεση. Οι μεταξύ σας ∈ρωτικές επαφές θα μπουν σε νέα και διαφορετική τροχιά, δημιουργώντας ευνοϊκές αλλαγές. Ετοιμαστείτε για συναντήσεις που θα δημιουργήσουν νέα δεδομένα, τώρα θα αποκτήσει νόημα η ∈ρωτική σας καθημερινότητα.

Υδροχόος

Φίλοι μου, αλλοπρόσαλλες καταστάσεις θα σας φέρουν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα,ωστόσο θα υπάρξουν τυχαία συμβάντα που θα οδηγήσουν σε θερμές εκδηλώσεις και απρόσμενες εξομολογήσεις. Σε περίπτωση που μπερδευτείτε και αποπροσανατολιστείτε, να ξέρετε πως στην πορεία θα υπάρξουν ξεκάθαρα λόγια και ειλικρινείς κουβέντες που θα βάλουν τελικά τα πράγματα στη σωστή τους θέση. Συνομιλία με καινούργιο πρόσωπο θα δημιουργήσει νέες προοπτικές στην ∈ρωτική σας ζωή.

Ιχθύς

Φίλοι μου, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας κάνει διαλλακτικούς και ανοιχτόκαρδους, σήμερα θα δείξετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις ∈ρωτικές σας υποθέσεις. Θα είστε αρκετά προσιτοί και συναισθηματικά εύκαμπτοι, γι’ αυτό θα κλείσουν με επιτυχία συζητήσεις και ∈ρωτικοί διάλογοι. Θερμότητα θα εκπέμπει το παρουσιαστικό σας, το άτομο που θα εστιάσει το βλέμμα του επάνω σας θα σας πλησιάσει με τρόπο ευγενικό και ιδιαιτέρως ελκυστικό. Προμηνύεται γνωριμία με πρόσωπο, που δεν αποκλείεται να αποτελέσει μόνιμο ταίρι στη ζωή σας.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα