Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (21-12-2019)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου, πάθος, συναισθηματικές εκρήξεις και έντονη παρορμητικότητα θα σας φέρει η όψη της ημέρας. Προσοχή στον τρόπο που θα αντιμετωπίσετε το ∈ρωτικό σας ταίρι, έντονη θα είναι η ανάγκη σας για αλλαγές και διαφοροποιήσεις, δεν αποκλείεται να τηρήσετε στάση κάθετη ίσως και ακραία. Για εσάς τους ∈ρωτικά μόνους, καινούργιο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του, είναι πολύ πιθανό να το ∈ρωτευτείτε και να οδηγηθείτε σε πράξεις ασυνήθιστες ή ιδιαιτέρως τολμηρές.

Ταύρος

Φίλοι μου, ∈ρωτική και αυθόρμητη θα είναι η στάση σας. Αν πάρετε απόφαση να ανοιχτείτε ∈ρωτικά σε πρόσωπο που εδώ και καιρό προσπαθείτε να τραβήξετε την προσοχή του, να ξέρετε πως θα βρείτε θερμή ανταπόκριση στις προσεγγίσεις σας. Σε περίπτωση που αναζητάτε νέα γνωριμία, τώρα θα σας δοθεί το κατάλληλο άνοιγμα, ιδιαιτέρως ελκυστικό θα το βρείτε το πρόσωπο που θα συνομιλήσετε. Αξιοποιήστε τις θερμές σας διαθέσεις, εκδηλώστε την έλξη σας, αυτή η καινούργια γνωριμία θα πάρει πολύ γρήγορα ∈ρωτική έκταση.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου, η όψη της ημέρας σας φέρνει ευχάριστες συναντήσεις και όμορφες συνομιλίες, η μέρα σας θα κλείσει με ∈ρωτικό γεγονός. Η μέρα δε θα σας αφήσει να παρεκκλίνετε από τους ∈ρωτικούς σας στόχους, με σύμμαχο τη γοητεία σας θα καταφέρετε να κερδίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ακολουθήστε τον αυθορμητισμό σας, εκφράστε ελευθέρα τα αισθήματα σας, η κατάληξη θα είναι θερμό ραντεβού. Σήμερα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρει να σας αναστατώσει ∈ρωτικά.

Καρκίνος

Φίλοι μου, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει το τολμηρό βήμα σας πλησιάσει. Τα θερμά λόγια που θα ακουστούν σε τηλεφώνημα, θα φέρουν κατάληξη προσωπικής συνάντησης, η εξέλιξή σας θα είναι άμεση και ιδιαιτέρως ∈ρωτική. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο η νύχτα σας να κλείσει με αναπάντεχες ∈ρωτικές αποκαλύψεις. Για εσάς που βρίσκεστε σε σταθερή σχέση προσοχή στην πεισματική συμπεριφορά, διεκδικήστε με ισορροπημένο τρόπο.

Λέων

Advertisements

Αγαπητοί μου, θα υπάρξουν απρόοπτες συναντήσεις, που θα κλείσουν με ∈ρωτικά ξεκαθαρίσματα. Παλιό ∈ρωτικό σας ταίρι θα κάνει την εμφάνισή του, σε περίπτωση που έχουν συμβεί μεταξύ σας παρεξηγήσεις, τώρα θα είναι μια καλή ευκαιρία να βάλετε τα πράγματα σε τάξη. Όσοι από εσάς είστε ∈ρωτικά μόνοι ή έχετε πάρει απόφαση να διαγράψετε τελείως το παρελθόν σας, φανείτε δεχτικοί στο καινούργιο πρόσωπο, που με ελκυστικό και άμεσο τρόπο θα κάνει το βήμα να σας προσεγγίσει.

Παρθένος

Φίλοι μου, με ζωτικότητα και έντονη ενέργεια θα σας εφοδιάσει η όψη της ημέρας, η δραστική σας κινητοποίηση θα προκαλέσει γεγονότα που θα σας ανοίξουν δρόμους ∈ρωτικής επιτυχίας. Λαμβάνει τέλος το στάδιο της αναμονής, έρχεται κοντά σας πρόσωπο που το προσμένατε αρκετό καιρό, τερματίζουν εμπόδια και καθυστερήσεις, ανοίγεται προοπτική επανασύνδεσης. Ο δρόμος θα είναι ανοιχτός για ουσιαστικές αλλαγές, τολμήστε να κάνετε πράξη αυτό που σκέπτεστε, σας διαβεβαιώνω πως το αποτέλεσμα θα είναι άμεσο και ικανοποιητικό.

Ζυγός

Φίλοι μου, η όψη της ημέρας θα σας δώσει την ώθηση να ανοίξετε την καρδιά σας, τώρα θα φανερώσετε σκέψεις και αισθήματα με αυθορμητισμό και απόλυτη ειλικρίνεια. Με δική σας πρωτοβουλία θα προκύψουν εξομολογήσεις, εξηγήσεις, αλλά και υποσχέσεις, που τελικά θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε ∈ρωτικά ένα βήμα πιο μπροστά. Η εμφάνιση ενός γοητευτικού προσώπου θα ανανεώσει τις διαθέσεις σας, έρχονται ευχάριστες και ανέμελες συναντήσεις, σήμερα θα θελήσετε να ∈ρωτευτείτε και να αγαπήσετε χωρίς αναστολές.

Σκορπιός

Φίλοι μου, απελευθερωμένη και ζωηρή θα εμφανιστεί τόσο η στάση σας όσο και η καρδιά σας. Η ∈ρωτική σας συμπεριφορά θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για επανασυνδέσεις, αλλά και για ολοκαίνουργιες γνωριμίες. Σήμερα θα φλερτάρετε και θα σας φλερτάρουν, το γοητευτικό παρουσιαστικό σας θα τραβήξει τα κατάλληλα βλέμματα, το πρόσωπο που θα σας πλησιάσει, δεν αποκλείεται να το ∈ρωτευτείτε. Ανοίγεται προοπτική ∈ρωτικής σχέσης με άτομο ενδιαφέρουσας, ίσως και εξτριμ προσωπικότητας.

Τοξότης

Advertisements

Φίλοι μου, τολμηρή και αποφασιστική θα είναι η στάση σας, σε συνδυασμό με τον ∈ρωτισμό που θα εκπέμπετε, θα είναι πολύ εύκολο για σας να προσελκύσετε το πρόσωπο που θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σας. Με οικείο και αυθόρμητο τρόπο θα σας φλερτάρει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, που δεν αποκλείεται να κλέψει την καρδιά σας από τις πρώτες σας ματιές. Αισιοδοξία, χαρά και νέο ∈ρωτικό άνοιγμα θα σας φέρει το ραντεβού που θα κλείσετε.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου, θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να απεγκλωβιστείτε από στάσιμες καταστάσεις, κύρια επιθυμία σας θα είναι οι ουσιαστικές αλλαγές. Ίσως να μπείτε στον πειρασμό να ταρακουνήσετε τα δεδομένα της σχέσης σας, αποφύγετε ακρότητες. Ερwτισμός και μαχητικότητα θα κατευθύνουν τις πράξεις σας, αν στοχεύετε στην επανασύνδεση, θα την κερδίσετε. Εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι αξιοποιήστε τη γοητεία σας, ενδιαφέρον θα έχει το καινούργιο πρόσωπο που τυχαία θα συνομιλήσετε.

Υδροχόος

Φίλοι μου, η όψη της ημέρας θα ζωηρέψει τον συναισθηματικό σας κόσμο, σήμερα θα εστιάσετε στον έντονο ∈ρωτισμό που θα σας διακατέχει. Θα έχετε τη διάθεση για αλλαγές, ποικιλία θα αναζητήσετε στην ∈ρωτική σας ζωή και επειδή θα είστε τολμηροί στις προσεγγίσεις σας, γι’ αυτό θα καταφέρετε να προσελκύσετε το γοητευτικό πρόσωπο που θα γνωρίσετε. Οι ∈ρωτικές σας διαθέσεις θα έχουν ορμή και παρόρμηση, να είστε σίγουροι πως θα περάσετε μια ιδιαιτέρως θερμή μέρα ευχάριστων εξελίξεων.

Ιχθύς

Φίλοι μου, μια πολύ ευχάριστη συζήτηση με συγκεκριμένο πρόσωπο που διατηρείτε στο ∈ρωτικό σας στόχαστρο, θα ανανεώσει το κλίμα στην καρδιά σας. Καταφθάνουν αλλαγές που θα έχουν θετικό αντίκτυπο στο ∈ρωτικό σας μέλλον, τώρα θα μπουν βάσεις για σταθερή ∈ρωτική σχέση, που η πορεία της θα σας δώσει μεγάλη συναισθηματική ικανοποίηση. Σας συμβουλεύω να μην περιορίσετε την αισθησιακή και ρομαντική σας διάθεση, εκδηλωθείτε άφοβα, χωρίς ενδοιασμούς.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα