Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (19-12-2019)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου, η σημερινή αστρολογική όψη θα ταράξει κάπως τις συναισθηματικές σας ισορροπίες, θα προκύψει ένα είδος εσωτερικής σύγχυσης με αποτέλεσμα να μην είστε σε θέση να κατασταλάξετε ή να τηρήσετε. Στόχος σας θα είναι να ξεγλιστρήσετε από πιεστικές καταστάσεις, σήμερα θα επικεντρωθείτε στον ∈ρωτισμό σας. Εσείς οι από καιρό χωρισμένοι, παίρνετε την απόφαση να διαγράψετε οριστικά το παρελθόν σας, ενδιαφέρον θα δείξετε σε ένα καινούργιο πρόσωπο που θα κάνει την εμφάνιση του.

Ταύρος

Αγαπητοί μου, σήμερα θα καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από φόβους και αναστολές, θα είστε σε θέση να ενεργήσετε δυναμικά και με αποφασιστικότητα. Η σημερινή αστρολογική όψη, θα απελευθερώσει τις αισθήσεις σας, θα παραγκωνίσετε τα πρέπει, στη στάση σας θα υπάρξει πάθος, έλξη, ίσως και ζήλεια. Εσείς οι ∈ρωτικά ελεύθεροι και μόνοι, θα γνωριστείτε με γοητευτικό πρόσωπο. Απολαύστε τα ευχάριστα που θα προκύψουν, η μέρα σας θα κλείσει με θερμή πρόταση για προσωπικό ραντεβού.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου, σήμερα ίσως να δημιουργήσετε ακραίες καταστάσεις γιατί θα διακατέχεστε από μπερδεμένα συναισθηματικά συμπλέγματα. Θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να ζήσετε νέες ∈ρωτικές εμπειρίες και να εκδηλωθείτε με πάθος. Ο ∈ρωτισμός σας θα σας ωθήσει σε τολμηρές προσεγγίσεις, εσείς που διατηρείτε σταθερή σχέση ή μακροχρόνιο δεσμό, προσοχή στους πειρασμούς θα υπάρξει κίνδυνος να παρασυρθείτε από έντονο ή ανεξέλεγκτο συναισθηματισμό.

Καρκίνος

Φίλοι μου, σήμερα δεν αποκλείεται να εμφανιστείτε κάπως απρόβλεπτοι με συναισθήματα έντονα, ικανά να φτάσουν στο κόκκινο. Σκαμπανεβάσματα θα υπάρξουν στις διαθέσεις σας, γι αυτό το νου σας να μην φέρετε μπερδέματα ή αδιέξοδες καταστάσεις. Ξαφνική και απρόσμενη συνάντηση θα ταράξει την συναισθηματική σας ισορροπία, δεν αποκλείεται να αλλάξετε ∈ρωτική κατεύθυνση. Έρχονται αλλαγές στην ∈ρωτική σας ζωή που ίσως να σας βρουν απροετοίμαστους.

Λέων

Advertisements

Φίλοι μου, από την μια θα είστε συναισθηματικά κάπως δύσκαμπτοι ίσως και κλειστοί ή απότομοι, από την άλλη όμως δεν αποκλείεται να εκδηλώσετε πάθος σε κάποιες συγκεκριμένες σας κινήσεις. Σε περίπτωση που επιθυμείτε επανασύνδεση ή καινούργια γνωριμία, κάντε το βήμα να προσεγγίσετε, ωστόσο αποφύγετε τις αντιφατικές ενέργειες, ξεκαθαρίστε πολύ καλά μέσα σας τι ακριβώς αναζητάτε και σε τι είδους κατάληξη στοχεύετε.

Παρθένος

Φίλοι μου, σήμερα τα απρόοπτα ∈ρωτικά γεγονότα θα σας βάλουν σε σκέψεις, δε αποκλείεται να παρεκκλίνετε από τους στόχους σας κυρίως σε θέματα επανασύνδεσης ή δέσμευσης. Με καινούργιο πρόσωπο θα γνωριστείτε, θα ∈ρωτευτείτε, ωστόσο σας συμβουλεύω να μην κινηθείτε βιαστικά. Θα υπάρξουν απρόσμενες ίσως και κάπως μυστήριες εξελίξεις που ενδεχομένως να μπερδέψουν το ∈ρωτικό σας κουβάρι. Προσοχή στα απρόοπτα διλλήματα και στις παρορμητικές αποφάσεις.

Ζυγός

Φίλοι μου, τρία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, διαίσθηση, ένστικτο και γοητεία. Σήμερα θα καταφέρετε να φανείτε ελκυστικοί, εσείς που αναζητάτε νέα γνωριμία θα εμφανιστεί το πρόσωπο που θα του τραβήξετε την προσοχή. Απελευθερώστε τον ∈ρωτισμό σας, εκδηλωθείτε χωρίς ενδοιασμούς. Μέσα στην σχέση σας με το ταίρι σας καλό θα είναι να προσπαθήσετε να κρατήσετε ισορροπημένη στάση, η διάθεση σας θα περάσει από σκαμπανεβάσματα.

Σκορπιός

Φίλοι μου, σπίθα θα ανάψει στην καρδιά σας πρόσωπο που η γοητεία του δε θα σας αφήσει να αντισταθείτε. Η ελκυστικότητα του θα σας τραβήξει σαν μαγνήτης, θα σας κάνει να ξεχάσετε το παρελθόν. Θα υπάρξει η πιθανότητα να ∈ρωτευτείτε με ένταση και πάθος, καταφθάνει νέα γνωριμία που θα σας ανανεώσει, θα φέρει τα πάνω κάτω στην ∈ρωτική σας ζωή. Η διαίσθηση σας θα είναι δυνατή, η μεταξύ σας έλξη αμοιβαία, σας συμβουλεύω να ακολουθήσετε την καρδιά σας.

Τοξότης

Advertisements

Φίλοι μου, ποικιλία θα έχει ο συναισθηματικός σας κόσμος, θα νιώσετε ισχυρή έλξη για ένα καινούργιο γοητευτικό άτομο, κτητικότητα θα βγάλει η στάση σας σε πρόσωπο που ήδη υπάρχει στην ∈ρωτική σας ζωή. Λόγια που θα ακουστούν σε προσωπικές συζητήσεις ∈ρωτικού ενδιαφέροντος, μάλλον θα σας φέρουν ένταση, καλό θα είναι να αποφύγετε τις απότομες αντιδράσεις. Θερμές θα είναι οι ∈ρωτικές σας διαθέσεις, σε εσάς που είστε ∈ρωτικά μόνοι, δίνω τη συμβουλή να περάσετε σε άμεσες προτάσεις θα βρείτε ανταπόκριση.

Αιγόκερως

Φίλοι μου, αναστατώσεις θα υπάρξουν στον συναισθηματικό σας κόσμο, θα νιώσετε χαρά, ένταση, πάθος ίσως και ζήλεια. Έντονα συναισθήματα θα σας δημιουργήσει η όψη της ημέρας, καλό θα είναι αυτή τη φορά να μην κρατήσετε κλειδωμένη την καρδιά σας. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο έχει ανάγκη να του ανοιχτείτε και περιμένει κάλεσμα από εσάς, θα τολμήσω να σας φανερώσω πως αδημονεί  να βρεθεί κοντά σας. Θα σας δοθεί ευκαιρία να βρεθείτε σε συνάντηση τετ α τετ με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά, έρχονται ευχάριστες ανατροπές.

Υδροχόος

Φίλοι μου, άστατη και κάπως αλλοπρόσαλλη θα είναι η σκέψη σας, θα προκύψουν συναισθηματικά συμπλέγματα, αποφύγετε τα ξεσπάσματα στο ταίρι σας. Εσείς οι ελεύθεροι, θα εναντιωθείτε στην ∈ρωτική σας στασιμότητα, παίρνετε απόφαση να προσεγγίσετε και να αποκαλύψετε την ∈ρωτική πλευρά του χαρακτήρα σας. Δεν αποκλείεται να εμφανιστεί άνοιγμα επανασύνδεσης, σας δίνω την συμβουλή να τρενάρετε τις τελεσίδικες απαντήσεις.

Ιχθύς

Φίλοι μου, σήμερα προσοχή στις πιέσεις που θα ασκήσετε στο ταίρι σας, αν παραβιάσετε τα όρια δε θα καταλήξετε στο αποτέλεσμα που αναμένετε. Αντιδραστικές θα είναι η κινήσεις και οι κουβέντες σας, καλό θα είναι μέσα στη σχέση σας να μην δημιουργήσετε ρήξεις, εστιάστε στα θετικά αισθήματα. Για εσάς τους ∈ρωτικά μόνους, θα βρεθεί το πρόσωπο που θα τσακώσετε να σας γλυκοκοιτάζει, ωστόσο το αν θα καταφέρει να σας πλησιάσει θα εξαρτηθεί από το ύφος και τη στάση σας.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα