Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (16-12-2019)

Κριός

Φίλοι μου, μια φιλική σας συνάντηση θα πάρει ∈ρωτική μορφή και εξέλιξη. Σήμερα ο έντονος ∈ρωτισμός σας θα σας δημιουργήσει τη διάθεση να περάσετε σε παρορμητικές δυναμικές εκδηλώσεις, τολμηρές θα είναι οι εξομολογήσεις σας. Για εσάς που είστε σε σταθερή σχέση, έρχονται απρόσμενες προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε έναν νέο τρόπο ζωής. Δε θα λείψουν οι συναισθηματικές αποκαλύψεις, κινηθείτε αυθόρμητα και με ειλικρίνεια.

Ταύρος

Φίλοι μου, ισορροπημένος θα είναι ο συναισθηματικός σας κόσμος, θα στοχεύετε στην ηρεμία και στη σταθερότητα. Συνάντηση με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά θα καταφέρει να δώσει ώθηση στις ∈ρωτικές σας διαθέσεις, σε περίπτωση που επιθυμείτε επανασύνδεση θα είναι καθαρά στο χέρι σας η επανένωση. Εσείς ο ελεύθεροι και ανεξάρτητοι θα έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε τον ρυθμό της ζωή σας, η γνωριμία σας με ένα καινούργιο πρόσωπο θα διαφοροποιήσει τον τρόπο σκέψης σας.

Advertisements

Δίδυμοι 

Φίλοι μου, με το ταίρι σας θα υπάρξουν ανατρεπτικές συζητήσεις που τελικά θα κλείσουν με οριστικά ξεκαθαρίσματα, καταφθάνουν ουσιαστικές υποσχέσεις. Θα νιώσετε την ανάγκη να εκφραστείτε ελεύθερα και να εναντιωθείτε, προσοχή στην επιλογή των λέξεων που θα χρησιμοποιήσετε για να μην υπάρξει κίνδυνος παρεξηγήσεων. Η σημερινή μέρα, θα σας αποτρέψει να χρησιμοποιήσετε λόγια κοφτερά, θα κινηθείτε διπλωματικά με τρόπο που να μπορείτε να ελίσσεστε.

Καρκίνος

Φίλοι μου, θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για να βγείτε από τη στασιμότητα, θα προκύψει νέο ∈ρωτικό ξεκίνημα. Στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά, αποκαλυπτική θα είναι η στάση σας, θα περάσετε σε εξομολογήσεις, θα έχετε τη διάθεση να φανερώσετε αυτό που νιώθετε χωρίς ταμπού ή ανασφάλειες. Έντονη θα είναι η επιθυμία σας να τολμήσετε και να ρισκάρετε γι αυτό θα ανταποκριθείτε θερμά στην πρόταση που θα λάβετε από πρόσωπο, που θα σας δείξει ξεκάθαρα την έλξη του.

Advertisements

Λέων

Αγαπητοί μου, θα εναντιωθείτε σε συντηρητικές ιδέες και προκατειλημμένες θεωρίες. Με δικές σας κινήσεις και πρωτοβουλίες θα τερματίσετε σχέσεις με πρόσωπα που δεν μπορούν να σας κατανοήσουν ή που δεν μπορούν να τονώσουν τον ∈ρωτισμό σας. Αισιοδοξία και εξωστρέφεια θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα είστε δεχτικοί σε προτάσεις και ∈ρωτικές προκλήσεις. Η διάθεση σας για ανανέωση θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για νέες γνωριμίες.

Παρθένος

Φίλοι μου, εσείς οι ίδιοι με δικές σας κινήσεις θα καταφέρετε να ξεσκεπάσετε κρυμμένες συναισθηματικές καταστάσεις, θα περάσετε σε ενδοσκοπήσεις και αναθεωρήσεις. Λόγια καρδιάς που θα ακουστούν ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά, θα σας πείσουν πως είναι λάθος να αμφισβητείτε, σήμερα θα συνειδητοποιήσετε πως μερικές φορές το αίσθημα της ζήλειας σας τυφλώνει και σας οδηγεί σε λάθη.

Ζυγός

Advertisements

Φίλοι μου, έντονη θα είναι η διαίσθηση σας, με σωστή κρίση θα ψυχολογήσετε το ταίρι σας, σήμερα θα αναζητήσετε ισορροπία, αρμονία, θα καταφέρετε να σταθεροποιηθείτε συναισθηματικά. Προτάσεις και ανέμελες συζητήσεις θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας, θα σας ενθουσιάσει το καινούργιο πρόσωπο που εντελώς τυχαία θα συνομιλήσετε και θα γνωρίσετε. Εσείς οι ελεύθεροι, ξεκινάτε νέα ∈ρωτική σχέση με γοητευτικό άτομο.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου, θα ακουστούν κουβέντες που θα αναστατώσουν τον συναισθηματικό σας κόσμο, είναι πολύ πιθανό να προκληθούν εξάρσεις και ακραία αισθήματα. Θα σας εξιτάρει ο προσωπικός διάλογος που θα έχετε με πρόσωπο ∈ρωτικού ενδιαφέροντος, στη συζήτηση σας θα αποκαλυφθούν κρυμμένες αλήθειες. Θα φανείτε λεκτικά μαχητικοί, ελκυστικότητα θα έχει ο τρόπος έκφρασης σας. Δεν αποκλείεται να κάνετε προσπάθεια επανασύνδεσης, οι εξελίξεις θα είναι ενθαρρυντικές.

Τοξότης

Φίλοι μου, η σημερινή μέρα θα σας οδηγήσει σε σκέψεις και πράξεις μη συνηθισμένες, με στόχο να αποφύγετε καταστάσεις ρουτίνας. Δεν αποκλείεται να μπείτε στον πειρασμό να προσεγγίσετε καινούργιο ∈ρωτικό πρόσωπο, οποίες κι αν είναι οι αποφάσεις σας καλό θα είναι να συνοδεύονται απ’ συνετές πράξεις. Με δική σας πρωτοβουλία θα πάρει νέα τροπή η ∈ρωτική σας ζωή, ίσως να μπείτε στη διαδικασία να διαγράψετε οριστικά κάποια συγκεκριμένα πρόσωπα. Προσοχή στα συναισθηματικά σας σκαμπανεβάσματα.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου, ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα κάνει την εμφάνιση του. Σε τηλεφώνημα θα σας προτείνει συνάντηση, οι διαθέσεις που θα έχει θα είναι θερμές, στο χέρι σας θα βρίσκεται η επανένωση. Oι κουβέντες και οι κινήσεις σας θα είναι απελευθερωμένες, στην επικοινωνία σας θα είστε εκδηλωτικοί και αυθόρμητοι. Θα υπάρξουν συναντήσεις που θα ισορροπήσουν την ψυχολογία σας, ευχάριστη συνομιλία με πρόσωπο ∈ρωτικού ενδιαφέροντος θα ανανεώσει τις μεταξύ σας επαφές.

Υδροχόος

Φίλοι μου, η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε το ταραγμένο κλίμα που ενδεχομένως να υπάρχει μέσα στη σχέση σας. Ένα ιδιαιτέρως θερμό τηλεφώνημα και μια ξαφνική ∈ρωτική συνάντηση, θα ανεβάσουν για τα καλά τη διάθεση σας. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα περάσει σε εσώψυχες εξομολογήσεις που θα ανανεώσουν τον συναισθηματικό σας κόσμο. Σήμερα θα απαλλαγείτε από τον απαισιόδοξο τρόπο σκέψης, παίρνετε τα πάνω σας, με ενθουσιασμό προχωρείτε σε νέο ∈ρωτικό ξεκίνημα.

Ιχθύς

Φίλοι μου, συμβιβαστικές και ειρηνικές θα είναι οι διαθέσεις σας, θα τα ξαναβρείτε με το ∈ρωτικό πρόσωπο που προσφάτως τσακωθήκατε. Η θέληση σας να εκφραστείτε με αυθορμητισμό και αισθησιασμό θα κινήσει ∈ρωτικά νήματα ανάμεσα σε εσάς και σε πρόσωπο, που ως τώρα δεν είχε τολμήσει να φανερώσει την έλξη του για εσάς. Αποκαλυπτική συζήτηση ∈ρωτικού περιεχομένου θα ανοίξει καινούργια ∈ρωτική δίοδο, καταφθάνει έναρξη νέας σχέσης!

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα