Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (15-12-2019)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου, μια απρόοπτη συνάντηση θα ζεστάνει το κλίμα στην καρδιά σας, ξεχασμένα αισθήματα θα αναζωπυρωθούν. Ανοίγετε δρόμος επανένωσης, μια παρελθοντική σας σχέση ή γνωριμία θα έρθει για να γίνει παροντική αγάπη, σας συμβουλεύω να κρατήσετε θερμή στάση. Το ενδιαφέρον που θα εκδηλωθεί μεταξύ σας θα είναι αμοιβαίο, οι χαρακτήρες σας θα είναι πλέον πολύ πιο ώριμοι, σε περίπτωση που αποφασίσετε νέο ∈ρωτικό ξεκίνημα αυτή τη φορά το αποτέλεσμα θα είναι σοβαρό ίσως και δεσμευτικό.

Ταύρος

Φίλοι μου, θα επικεντρωθείτε σε ζητήματα που μπορούν να σας εξασφαλίσουν ισορροπία και σταθερότητα. Κύριο μέλημα σας θα είναι να δώσετε λύσεις σε θέματα που σας προκαλούν συναισθηματική ανισορροπία ή που απειλούν την διάρκεια του δεσμού σας. Ερwτικό πρόσωπο από τα παλιά θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει, ο τρόπος που θα χειριστείτε την κατάσταση θα φέρει κατάληξη επανένωσης. Εσείς οι ∈ρωτικά ελεύθεροι και από καιρό μόνοι, θα γνωριστείτε με ελκυστικό άτομο.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου, η μέρα θα σας κάνει συναισθηματικούς, θα είστε σε θέση να κατανοήσετε το συντροφικό σας ταίρι. Πρώην ∈ρωτικό πρόσωπο θα σας πλησιάσει, θα σας ανοίξει την καρδιά του, θα υπάρξουν εξομολογήσεις που θα σας δημιουργήσουν συνθήκες επανένωσης. Σε περίπτωση που νιώθετε ανασφάλεια για μελλοντικά θέματα, να ξέρετε πως θα υπάρξουν απρόσμενα γεγονότα που θα φέρουν θετικές ανατροπές, η ζωή σας θα μπει σε τάξη, θα νιώσετε ασφάλεια.

Καρκίνος

Φίλοι μου, ο συναισθηματικός σας κόσμος ενδέχεται να περάσει από έντονα σκαμπανεβάσματα. Πάθος, ένταση και ανάγκη για οριστικά ξεκαθαρίσματα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα κινηθείτε αποφασιστικά, στόχος σας θα είναι τα τελεσίδικα αποτελέσματα. Σας συμβουλεύω για σήμερα να αποφύγετε τις πιεστικές ενέργειες, καλό θα είναι η στάση σας να μην είναι απαιτητική. Πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά θα σας ανοίξει την καρδιά του, τερματίζουν αυταπάτες και αρνητικές εντυπώσεις.

Λέων

Advertisements

Αγαπητοί μου, εσείς οι ίδιοι με δική σας πρωτοβουλία θα περάσετε σε ουσιαστικές ∈ρωτικές προσεγγίσεις και αποκαλύψεις. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε την καρδιά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά, θα προκύψει καινούργιο ∈ρωτικό ξεκίνημα. Σήμερα η παρορμητικότητα σας θα σας βοηθήσει να βάλετε φρένο σε αναστολές και ταμπού που περιόριζαν ως τώρα τις κινήσεις σας, θα είστε σε θέση να εκδηλωθείτε και να μιλήσετε με ειλικρίνεια.

Παρθένος

Φίλοι μου, η εξωστρέφεια θα σας χαρακτηρίζει, θα ξεκλειδώσετε τα συναισθήματα σας, θα εκφράσετε αυτό ακριβώς που σκέπτεστε. Η απόφαση σας να μιλήσετε στο ταίρι σας ελεύθερα για ότι σας ενοχλεί θα βάλει σε τάξη καθημερινά ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη συνύπαρξη σας. Για τους ∈ρωτικά μόνους ανοίγεται δυνατότητα νέας γνωριμίας. Το ελκυστικό πρόσωπο που θα συνομιλήσετε θα κερδίσει την εμπιστοσύνη σας, θα νιώσετε έτοιμοι να σταθμεύσετε συναισθηματικά.

Ζυγός

Φίλοι μου, η σημερινή μέρα σας φέρνει ανοίγματα και αισιόδοξα συμβάντα που θα σας ωθήσουν σε απελευθερωμένες ενέργειες.  Ενισχυμένη θα είναι η αισιοδοξία σας, το ελκυστικό παρουσιαστικό σας θα κερδίσει τα βλέμματα, ανοίγεται δυνατότητα καινούργιων γνωριμιών . Ερwτικά ενδεχόμενα που θα παρουσιαστούν θα είναι ικανά να σας προσφέρουν χαρά και συναισθηματική ικανοποίηση, σοβαρό και αξιόλογο θα είναι το πρόσωπο που θα σας πλησιάσει. Εσείς οι προσφάτως χωρισμένοι ετοιμαστείτε θα λάβετε πρόταση για ραντεβού, στο χέρι σας θα είναι η επανένωση.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου, ∈ρωτισμό και αγάπη θα θελήσετε να προσφέρετε, ταυτοχρόνως και να εισπράξετε. Σήμερα θα αναδύει ελκυστικότητα τόσο το παρουσιαστικό σας, όσο και η στάση σας, οι ενέργειες σας θα είναι θερμές και αισθησιακές, προσιτοί θα φανείτε στα καινούργια πρόσωπα. Έρχονται ευχάριστες εξελίξεις, ανοίγεται προοπτική νέας γνωριμίας για τους ελεύθερους, αποκλειστικά στο χέρι σας θα βρίσκεται η πορεία των εξελίξεων, εσείς θα κατευθύνετε τις περεταίρω επαφές σας.

Τοξότης

Advertisements

Φίλοι μου, για εσάς που είστε ελεύθεροι και ∈ρωτικά μόνοι, θα εμφανιστεί ευκαιρία που δεν πρέπει να την αφήσετε να πάει χαμένη. Θα έχετε άνεση στην επικοινωνία σας, ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, δώστε βάση στις συμπτώσεις και στις τυχαίες συναντήσεις. Ήρεμο και συναισθηματικό θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, ανοιχτή θα είναι η προοπτική να προσκολληθεί επάνω σας πρόσωπο, με την προοπτική να μείνει σταθερά στην ∈ρωτική σας ζωή.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου, ισορροπία θα σας φέρει η μέρα, θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να κατασταλάξετε σε σταθερό ταίρι, είναι πολύ πιθανό να προχωρήσετε σε δεσμεύσεις. Εσάς τους προσφάτως χωρισμένους ένα γεγονός που θα είναι απρόσμενο και ευχάριστο θα σας ανοίξει προοπτική επανασύνδεσης. Σας δίνω τη συμβουλή να αναλογιστείτε τις πραγματικές σας ανάγκες, κινηθείτε με δυναμισμό και ειλικρίνεια, μη καμουφλάρετε τα πραγματικά σας αισθήματα.

Υδροχόος

Φίλοι μου, θερμές και ειρηνικές θα είναι οι διαθέσεις σας. Ο διάλογος σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα έχει ∈ρωτική κατάληξη, θα προκύψουν εξομολογήσεις και αποκαλύψεις που θα φέρουν στις επαφές σας ένταση και έλξη. Απρόοπτη συνάντηση θα φέρει όμορφη ∈ρωτική εξέλιξη που θα αναστατώσει τις αισθήσεις σας. Θα σας παροτρύνω να μην περιορίσετε τον αυθορμητισμό σας, ανταποκριθείτε στα ∈ρωτικά μηνύματα που θα λάβετε, το αποτέλεσμα θα είναι παραπάνω από ικανοποιητικό.

Ιχθύς

Φίλοι μου, θα θελήσετε να εκφραστείτε και να εκδηλωθείτε, ωστόσο προσοχή στις ερμηνεύσεις που θα δώσετε σε αυτά που θα ακούσετε, καλό θα είναι να μην σας συνεπάρει ο ενθουσιασμός. Θα υπάρξει το ενδεχόμενο να σας πλησιάσει πρόσωπο από τα παλιά, θα σημειωθεί άνοιγμα καρδιών, θα μιλήσετε για τα αισθήματα σας, ό,τι ακούσετε σας συμβουλεύω να το επεξεργαστείτε στηριζόμενοι στη λογική. Αν προβείτε σε κινήσεις επανασύνδεσης καλό θα είναι οι πράξεις σας να είναι καλά μελετημένες και όχι παρορμητικές.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα