Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (4-6-2019)

Κριός

 Φίλες μου Κριοί, με ζωτικότητα, ενέργεια και σωστή κρίση θα σας εφοδιάσει η σημερινή μέρα, η δραστική σας κινητοποίηση θα προκαλέσει γεγονότα που θα σας ανοίξουν δρόμους επιτυχίας. Λαμβάνει τέλος το στάδιο της αναμονής, έρχεται κοντά σας πρόσωπο που το προσμένατε αρκετό καιρό, τερματίζουν εμπόδια και καθυστερήσεις περνάτε σε στάδιο επανασύνδεσης. Ο δρόμος θα είναι ανοιχτός για ουσιαστικές αλλαγές και για επίσημες υποσχέσεις, τολμήστε να κάνετε πράξη αυτό που σκέπτεστε, σας διαβεβαιώνω πως το αποτέλεσμα δε θα είναι απογοητευτικό.

Ταύρος

 Φίλες μου Ταύροι, η σημερινή μέρα σας φέρνει πρόταση για ένα νέο ξεκίνημα, που μπορεί στην αρχή να σας βάλει σε έντονες σκέψεις και προβληματισμούς, όμως πολύ γρήγορα θα πειστείτε πως αυτή η νέα αρχή, θα είναι ότι ακριβώς χρειάζεστε αυτή τη στιγμή στη ζωή σας. Δεν θα συναντήσετε καμία απογοήτευση γι’ αυτό σας παροτρύνω να δεχτείτε τις καινούργιες προτάσεις και να προβείτε στο τολμηρό βήμα της δοκιμής. Η εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου θα ανοίξει ορίζοντες διαφορετικούς από αυτούς που είχατε ως τώρα.

Δίδυμοι

Φίλες μου Δίδυμοι, ανανεωμένες θα είναι οι διαθέσεις σας, τολμηρές και ταυτοχρόνως συνετές θα είναι οι κινήσεις σας. Η απόφαση σας να εκφράσετε ξεκάθαρα αυτό που αισθάνεστε, θα δώσει το θάρρος σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να σας ανοίξει την καρδιά του περνώντας σε άμεσες και αποκαλυπτικές εξομολογήσεις. Προμηνύεται έναρξη νέας σχέσης, θα σημειωθούν γεγονότα που θα σας ανοίξουν σταθερό μέλλον. Η μέρα σας θα κλείσει με θερμό ραντεβού ικανό να αλλάξει βλέψεις και δεδομένα.

Advertisements

Καρκίνος

Φίλες μου Καρκίνοι, πολύ σωστά θα αξιοποιήσετε τις νέες ευκαιρίες. Έρχονται γεγονότα και απρόσμενα ανοίγματα, τώρα θα έχετε την ευκαιρία να αναλάβετε δράση δυναμική, γοητευτικό πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του. Ενισχυμένη θα είναι η αισιοδοξία σας, ορθολογική η σκέψη σας. Η προσιτή και πολύ θερμή σας στάση θα κερδίσει τις συμπάθειες ανοίγοντας σας τη δυνατότητα καινούργιων γνωριμιών. Η επαφή σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο με αθώο φλερτ θα ξεκινήσει, σε έναρξη σταθερής σχέσης θα καταλήξει.

Λέων 

Αγαπητές μου Λέοντες, θα αναλάβετε άμεση και δημιουργική δράση και θα σας ομολογήσω πως θα τα πάτε μια χαρά. Μια ξαφνική και πολύ ευχάριστη συνάντηση, θα τονώσει την αισιοδοξία σας, θα ζωντανέψει τη θερμή ίσως και παθιασμένη πλευρά του χαρακτήρα σας. Θα γίνει το μοιραίο συμβάν που θα σπάσει την μονοτονία στην καρδιάς σας, εσείς τολμήστε να φανείτε δεκτικοί και εκδηλωτικοί, σας φανερώνω πως το πρόσωπο που θα περάσει στην προσωπική σας ζωή δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει.

Advertisements

Παρθένος

Φίλες μου Παρθένοι, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για συναισθηματικές διεκδικήσεις, θα υπάρξουν τυχερές συμπτώσεις, η σημερινή αστρολογική όψη θα τονώσει την αυτοπεποίθηση και την οξυδέρκεια σας. Κινηθείτε χωρίς ενδοιασμούς, τα εμπόδια θα αποσυρθούν και θα έχετε το ελεύθερο να δράσετε όπως ακριβώς είχατε σχεδιάσει. Κάποιες συγκεκριμένες αισθηματικές σας προσδοκίες θα εκπληρωθούν πλήρως, καταφθάνει δικαίωση και συναισθηματική ικανοποίηση. Για όσους από εσάς σκέπτεστε να προβείτε σε προτάσεις, προχωρήσετε άφοβα η στιγμή θα είναι απολύτως ευνοϊκή.

Ζυγός

Φίλες μου Ζυγοί, αεράτη και θετική θα είναι η αύρα σας, σήμερα θα είναι δύσκολο σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να συνεχίσει να σας αντιστέκεται. Καταφθάνουν έντονες εξελίξεις, η μέρα σας ή η νύχτα σας ενδέχεται να κλείσει με ένα ραντεβού που θα έχει απρόσμενες και πολύ ευχάριστες  προοπτικές. Θα σας εκδηλωθεί πρόσωπο που έκρυβε απ καιρό θερμό ενδιαφέρον για εσάς, θα είναι καθαρά στο χέρι σας αν θα το καλοδεχτείτε ή αν θα το απορρίψετε.

Σκορπιός

Advertisements

Αγαπητές μου Σκορπιοί, προσοχή στις εικασίες σας, ενδεχομένως να αποδειχτεί πως σε κάποια θέματα αυταπατάστε. Οι δυναμικές σας κινήσεις θα σας δημιουργήσουν ανοίγματα προκαλώντας έντονα συναισθηματικά γεγονότα θετικής κατάληξης. Ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για επανασυνδέσεις και οριστικοποιήσεις, σε περίπτωση που θέλετε να κλείσετε παρεξηγήσεις και να αποκαταστήσετε παλιές σχέσεις, περάστε  σε αποφασιστικές και ουσιαστικές πράξεις.

Τοξότης 

Φίλες μου Τοξότες, σωστές θα είναι οι επιλογές σας, επιτυχίες θα έχετε στις προσεγγίσεις σας. Τυχαία συμβάντα θα σας ανοίξουν δρόμο για επανασυνδέσεις αλλά και για νέες γνωριμίες, οι επαφές σας, συναντήσεις ή συνομιλίες, θα έχουν δυνατές και μοιραίες καταλήξεις. Αυτοπεποίθηση, δυναμισμό και έντονη γοητεία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο παίρνει απόφαση να κινηθεί απελευθερωμένα, τώρα δεν θα καμουφλάρει πλέον την κρυμμένη του έλξη για εσάς.

Αιγόκερως

Αγαπητές μου Αιγόκεροι, η σημερινή αστρολογική όψη θα ενισχύσει την αποφασιστικότητα σας, θα νιώσετε έντονη αυτοπεποίθηση. Τολμηρή και δυναμική θα εμφανιστεί η καρδιά σας, οι πράξεις σας θα είναι στοχευμένες. Δεν αποκλείεται σήμερα ένα καινούργιο πρόσωπο να προσπαθήσει να τραβήξει την προσοχή σας, δείξτε το απαιτούμενο ενδιαφέρον. Ξαφνικό συμβάν θα κλείσει με επιτυχία, έρχονται λύσεις σε περίπτωση που υπάρχουν συναισθηματικά αδιέξοδα. Στην παρούσα φάση, εσείς θα είστε ο οδηγός των ερwτικών σας εξελίξεων, οι επιλογές σας θα σας δικαιώσουν.

Υδροχόος

 Φίλες μου Υδροχόοι, ενισχυμένη θα είναι η αποφασιστικότητα σας, θα είστε σε θέση να κατασταλάξετε, να κατανοήσετε, και να δείξετε την αγάπη σας με τις σωστές πράξεις. Ως προς το ερwικό σας ταίρι θα αποβάλλετε τις αντιδραστικές σας τάσεις, θα εμφανιστείτε διαλλακτικοί, θερμοί και άμεσοι. Αισθησιακές θα είναι οι διαθέσεις σας, η θερμή σας καρδιά σε συνδυασμό με την εκδηλωτική σας στάση, θα εκτιμηθεί καταλλήλως από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, σήμερα θα ακουστούν σοβαρές υποσχέσεις.

Ιχθύς

Φίλες μου Ιχθείς, προσοχή στις ονειρικές εξιδανικεύσεις, αυταπάτες και ψευδαισθήσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους. Ίσως να βγείτε εκτός πραγματικότητας, καλό θα είναι με το ταίρι σας να αποφύγετε τις σοβαρές συζητήσεις κυρίως για θέματα μελλοντικής εξέλιξης. Για εσάς τους μοναχικούς που είστε αρκετό καιρό χωρίς σχέση, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα βρει το θάρρος να σας ανοιχτεί, θα εκπλαγείτε από τις εξομολογήσεις που θα ακούσετε.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα