Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (12-12-2019)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου, η σημερινή μέρα θα ενισχύσει την οξυδέρκεια και την διαύγειά σας, η επικοινωνία σας θα πάει πολύ καλά, θα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε λύσεις σε ∈ρωτικά θέματα που τον τελευταίο καιρό σας προβλημάτισαν. Σήμερα θα καταφέρετε να ισορροπήσετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά, λύνονται παρεξηγήσεις, σε περίπτωση χωρισμού θα υπάρξει κατάληξη επανασύνδεσης. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, δείξτε τη θετική και ∈ρωτική πλευρά του χαρακτήρα σας, η μέρα θα λύσει συναισθηματικούς κόμπους.

Ταύρος

Φίλοι μου, συμβιβαστική, ευγενική και τρυφερή θα είναι η συμπεριφορά σας. Κύριο μέλημά σας θα είναι η συναισθηματική ισορροπία και η ασφάλεια, θα αποφύγετε πράξεις αβεβαιότητας και ρίσκου. Προσγειωμένες θα είναι οι επιθυμίες σας, θα τις ζυγίσετε τις καταστάσεις, σε περίπτωση που υπάρχουν παρεξηγήσεις τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να τις κλείσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου, η σημερινή μέρα θα καταλαγιάσει τις αντιδραστικές τάσεις, θα νιώσετε την ανάγκη να γίνετε πιο εγκάρδιοι και πιο συγκαταβατικοί, ουσιαστικά θα έχετε τη διάθεση να μπείτε συναισθηματικά στη θέση του άλλου. Η μέρα θα σας αιφνιδιάσει ευχάριστη πρόταση που θα λάβετε από πρόσωπο που διατηρείτε στην καρδιά σας. Η χαρά που θα νιώσετε θα γίνει αιτία για να ξεχάσετε παλιές αποτυχίες και πικρές στιγμές που είχατε ζήσει οι δυο σας στο παρελθόν.

Καρκίνος

Φίλοι μου, θα είστε γεμάτοι θετική ενέργεια, ζωτικότητα, θα έχετε την ανάγκη να περάσετε σε συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις. Θα χτυπήσει το τηλέφωνο σας, θα υπάρξει συναισθηματικό ξάφνιασμα από πρώην ταίρι σας. Ένα ∈ρωτικό πρόσωπο θα επανέλθει στη ζωή σας με διαφορετικές βλέψεις, γεγονός που θα σας βάλει στον πειρασμό να περάσετε σε επανεκτιμήσεις. Αυτή τη φορά θα υπάρξει μεταξύ σας συναισθηματική ισορροπία και σωστή συνεννόηση.

Λέων

Advertisements

Φίλοι μου, συναισθηματική και επικοινωνιακή θα είναι η διάθεσή σας, θα γίνετε προσιτοί σε ένα καινούργιο πρόσωπο που θα σας βρει ιδιαιτέρως ελκυστικούς. Τα γεγονότα θα σας δώσουν το άνοιγμα για νέα γνωριμία, από εσάς θα εξαρτηθεί αν θα ανοίξετε καινούργιο ∈ρωτικό κύκλο στη ζωή σας. Δεχτείτε με αυθορμητισμό το ελκυστικό πρόσωπο που θα σας πλησιάσει, σας διαβεβαιώνω πως θα σας βγει σε καλό θα υπάρξει δυνατότητα σταθερού δεσμού.

Παρθένος

Φίλοι μου, πρόσχαρη θα είναι η στάση σας, σήμερα θα εκφράσετε ξεκάθαρα αυτό που αισθάνεστε, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας αποκαλύψει τι νιώθει για εσάς εδώ και πολύ καιρό. Η ανάγκη που θα έχετε για συναισθηματική ασφάλεια και ηρεμία θα σας οδηγήσει σε εξομολογήσεις που θα σας βγουν σε καλό. Κάποιο πρόσωπο θα καταφέρει να σας πείσει πως είναι για σας το άλλο σας μισό, έρχονται δυνατές ∈ρωτικές στιγμές με πορεία δεσμευτικής εξέλιξης!

Ζυγός

Φίλοι μου, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι συγκαταβατικότητα, ηρεμία και ώριμη σκέψη. Σήμερα δε θα έχετε διάθεση για αντιδραστικές κινήσεις, πολύ θερμός θα είναι ο τρόπος που θα πλησιάσετε το ∈ρωτικό σας ταίρι, δεχτικοί θα είστε στις προτάσεις που θα λάβετε. Σε περίπτωση που επιθυμείτε επισημοποίηση σχέσης, οι συνθήκες θα είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκές, θα σας δοθεί άνοιγμα για να περάσετε το δεσμό σας σε ένα πιο σοβαρό επίπεδο, αξιοποιήστε την εύνοια που θα υπάρξει.

Σκορπιός

Φίλοι μου, η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να δείξετε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά, τώρα θα εστιάσετε στο συναίσθημα, θα αναζητήσετε πρακτικές λύσεις. Αν κάποιοι από εσάς διατηρείτε χαλαρή σχέση, δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη της ασφάλειας γι’ αυτό ίσως να θελήσετε να δώσετε στις επαφές σας μια όψη κάπως πιο δεσμευτική. Θετική απάντηση που θα λάβετε από πρόσωπο που έχετε ∈ρωτευτεί θα ανοίξει νέα προοπτική στη ζωή σας, προμηνύεται ξεκίνημα σταθερού δεσμού.

Τοξότης

Advertisements

Αγαπητοί μου, η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να ανοίξετε την καρδιά σας, να φανερώσετε με ειλικρίνεια επιθυμίες, αλλά και παράπονα. Όσο πιο ξεκάθαροι γίνετε στο ∈ρωτικό σας ταίρι, τόσο πιο αποτελεσματική θα είναι η συνεννόησή σας, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να κλείσετε συναισθηματικές πληγές. Για εσάς που θέλετε να τα ξαναβρείτε με το παλιό σας ταίρι, σας δίνω τη συμβουλή να περάστε σε δυναμική δράση, κινηθείτε αποφασιστικά χωρίς αναβολές.

Αιγόκερως

Φίλοι μου, τηλεφωνήματα και απρόοπτες συναντήσεις θα σας δώσουν την ευκαιρία για έντονη επικοινωνία. Αν υπάρχει ομιχλώδες τοπίο που θέλετε να διαλευκανθεί, τότε ανοίξτε την καρδιά σας άφοβα, μη φοβηθείτε να εκφράσετε αυτό που νιώθετε. Περάστε σε ∈ρωτικές προσεγγίσεις, θα βρείτε την ανταπόκριση που αναζητάτε. Εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι θα έχετε άνοιγμα καινούργια γνωριμίας, γοητευτικό και ευγενικό πρόσωπο θα κερδίσει το ενδιαφέρον σας.

Υδροχόος

Αγαπητοί μου, η σημερινή μέρα θα βγάλει την τρυφερή και συναισθηματική πλευρά του χαρακτήρα σας. Θερμοί και συγκαταβατικοί θα είστε με το ∈ρωτικό σας ταίρι, αυτή τη φορά θα βρείτε την απαιτούμενη συνεννόηση, έρχονται στιγμές γαλήνης και ∈ρωτικής ισορροπίας. Για εσάς που προσμένετε ευκαιρία νέας γνωριμίας, η μέρα θα σας φέρει σε συνομιλία με πρόσωπο που από την πρώτη στιγμή θα κερδίσει τις εντυπώσεις σας. Αξιοποιήστε τις τυχαίες συμπτώσεις, θα προκύψει αναζωογονητικό γεγονός.

Ιχθύς

Αγαπητοί μου, στις συζητήσεις σας θα είστε ιδιαιτέρως ομιλητικοί, πολύ καλά θα κάνετε και θα εκδηλωθείτε ∈ρωτικά, τα αισθήματα και το ενδιαφέρον σας θα βρουν την προσδοκώμενη ανταπόκριση. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει το μεγάλο βήμα να σας ανοίξει την καρδιά του, στόχο θα έχει να φέρει στις επαφές σας προοπτική ∈ρωτικής εξέλιξης. Για εσάς που ήδη έχετε ∈ρωτικό ταίρι, με αφορμή ένα τυχαίο συμβάν θα βάλετε σε πρόγραμμα τη μελλοντική σας πορεία.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα