Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (06-12-2019)

Κριός

Φίλοι μου, φεύγουν τάσεις κυκλοθυμίας, σταθερότητα θα υπάρξει στον συναισθηματικό σας κόσμο. Η διπλωματία στις ∈ρωτικές σας συνομιλίες θα βάλει τα πράγματα σε τάξη αποτρέποντας παρεξηγήσεις και εντάσεις. Εσάς τους ∈ρωτικά μόνους, σε συναναστροφές και ξαφνικές συναντήσεις θα υπάρξουν συμβάντα που θα τονώσουν το ∈ρωτικό σας ενδιαφέρον. Έρχονται αλλαγές στην ∈ρωτική σας καθημερινότητα, καταφθάνει πρόσωπο που στόχο θα έχει να εγκατασταθεί μόνιμα στη ζωή σας.

Ταύρος

Φίλοι μου, θα βρείτε ηρεμία και συναισθηματική γαλήνη, θα νιώσετε την ανάγκη να προχωρήσετε τις ∈ρωτικές σας υποθέσεις με βήματα σταθερά αναζητώντας ισορροπία και δέσμευση. Θα αποφύγετε ρίσκα και παράτολμες κινήσεις, στόχος σας θα είναι η σταθεροποίηση. Εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι, πρόταση που θα λάβετε θα αναθερμάνει τις επαφές σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που από καιρό υπάρχει μεταξύ σας ανεκδήλωτη ∈ρωτική έλξη.

Advertisements

Δίδυμοι

Φίλοι μου, τώρα θα εστιάσετε στη θετική όψη των καταστάσεων, η στάση σας θα είναι αισιόδοξη και κοινωνική. Δεν θα έχετε καμία διάθεση να απομονωθείτε ή να κλειστείτε στον εαυτό σας, με το ταίρι σας θα είστε συζητήσιμοι και αποκαλυπτικοί. Εσείς που είστε άνευ σχέσης, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που ήδη το γνωρίζετε, θα δώσει ∈ρωτική έκταση στις επαφές σας, η μέρα σας θα κλείσει με ραντεβού θέρμης εξέλιξης!

Καρκίνος

Φίλοι μου, η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε θέματα που ταλαιπωρούν τη σχέση σας. Αν το κλίμα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας είναι παγωμένο θα δοθεί έναυσμα για συναισθηματικό ξεκαθάρισμα και ξεμπλοκάρισμα. Ένα συμβάν και μια αναλυτική συζήτηση θα δώσει σοβαρές διαστάσεις στην πορεία σας, δεν αποκλείεται να περάσετε σε δεσμευτικές υποσχέσεις. Αν είστε ∈ρωτικά μόνοι, τότε προετοιμαστείτε καταλλήλως, θα εμφανιστεί στο δρόμο σας ελκυστικό πρόσωπο.

Advertisements

Λέων

Αγαπητοί μου, οι πλανητικές όψεις της ημέρας σας φέρνουν συναισθηματική σταθερότητα, ∈ρωτική πίστη και δεσμευτικές υποσχέσεις. Σήμερα με το ταίρι σας θα είστε εκδηλωτικοί, ειλικρινείς και ιδιαιτέρως θερμοί, θα υπάρξει ∈ρωτική ισορροπία, θα νιώσετε συναισθηματική ασφάλεια. Εσείς που διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να περάσετε σε επίσημες προτάσεις. Για τους ∈ρωτικά μόνους, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, θα σας εντυπωσιάσει ένα ελκυστικό πρόσωπο.

Παρθένος

Φίλοι μου, έντονη θα είναι η διαίσθηση σας, σας δίνω τη συμβουλή να ακολουθήσετε το προαίσθημα σας. Η όψη της ημέρας φέρει ευχάριστες εξελίξεις, σήμερα θα έχετε απρόοπτες συναντήσεις, θερμό ραντεβού θα έχει κατάληξη ∈ρωτική ένωσης. Η επαφή που θα έχετε με πρώην ∈ρωτικό σας ταίρι θα ανοίξει πορεία επανένωσης, ξεκάθαρα και αποκαλυπτικά λόγια θα ανανεώσουν τα αισθήματα σας. Πρόταση διασκέδασης θα ανοίξει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, αξιοποιήστε τα τυχαία συμβάντα.

Ζυγός

Advertisements

Φίλοι μου, θα νιώσετε την ανάγκη να κλείσετε ∈ρωτικές υποθέσεις που εσείς οι ίδιοι τις είχατε αφήσει στη μέση. Ανοίγονται καινούργιες προοπτικές και επειδή θα νιώσετε έτοιμοι να ρισκάρετε, σας συμβουλεύω να κινηθείτε μεθοδικά. Εσείς που είστε σε σταθερή σχέση, περνάτε σε σοβαρές και δεσμευτικές υποσχέσεις. Για όσους από εσάς είστε ∈ρωτικά μόνοι, ετοιμαστείτε καταφθάνει καινούργια γνωριμία, θα έχετε τη ευκαιρία να στρώσετε τη ζωή σας.

Σκορπιός

Φίλοι μου, η  όψη της ημέρας θα σας κάνει συζητήσιμους και εκφραστικούς, θερμή θα είναι η στάση σας στις διαφόρων ειδών ∈ρωτικές σας επαφές. Συνάντηση με το πρώην ∈ρωτικό σας ταίρι θα πάει πολύ καλά, προχωρήστε ανεπιφύλακτα σε επανασύνδεση, θα έχετε τη δυνατότητα να καταλήξετε σε δεσμευτικό αποτέλεσμα. Εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι, θα έχετε τη διάθεση για προσεγγίσεις, σήμερα θα φλερτάρετε, θα κερδίσετε τις εντυπώσεις ενός ιδιαιτέρως γοητευτικό ατόμου.

Τοξότης

Φίλοι μου, θα νιώσετε την ανάγκη να δημιουργήσετε ισορροπημένο κλίμα μέσα στη σχέση σας, μαλακώνουν οι διαθέσεις σας, αισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας. Σε συνομιλίες και συναντήσεις σας θα κινηθείτε με περισσότερη κατανόηση και διαλλακτικότητα, είναι πολύ πιθανό να δεχτείτε επανασύνδεση με πρώην ταίρι σας. Όσοι από εσάς επιδιώκετε να κερδίσετε την καρδιά ενός συγκεκριμένου προσώπου, θα σας δοθεί η σωστή ευκαιρία.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου, οργανωμένες θα είναι οι κινήσεις σας, ωστόσο προσοχή στην υπερβολική αυτοπεποίθηση που θα σας διακατέχει. Εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι που αναζητάτε καινούργια γνωριμία, προσπαθήστε οι προσεγγίσεις σας να γίνουν με τρόπο διακριτικό. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα εστιάσει την προσοχή του επάνω σας, η γοητεία σας θα ανοίξει προοπτική νέας ∈ρωτικής γνωριμίας. Εσείς που έχετε ταίρι, σήμερα οι συζητήσεις σας θα αφορούν μελλοντικά ζητήματα.

Υδροχόος

Φίλοι μου, θα εστιάσετε στη θετική όψη των καταστάσεων, θα φανείτε συναισθηματικά και ∈ρωτικά κατασταλαγμένοι. Η διπλωματική και θερμή σας στάση θα δημιουργήσει ανάμεσα σας εσάς και το ταίρι σας κλίμα σταθερότητας και αμοιβαίας ∈ρωτικής έλξης. Παίρνετε την απόφαση να προσεγγίσετε πρόσωπο που από καιρό υπάρχει στο ∈ρωτικό σας στόχαστρο, με δική σας πρωτοβουλία θα ολοκληρωθούν οι επαφές σας καταλήγοντας σε έναρξη σταθερής σχέσης.

Ιχθείς

Φίλοι μου, στην επικοινωνία σας θα εμφανιστείτε προσιτοί, ειρηνικοί, και αρκετά διπλωματικοί. Εσείς που προσμένετε επανασύνδεση θα έχετε συνάντηση με το πρόσωπο που σκέπτεστε, σας συμβουλεύω να δεχτείτε αυτό που θα σας προτείνει. Η εμφάνιση ενός καινούργιου προσώπου θα κερδίσει την αποκλειστικότητα στην καρδιά και στη σκέψη σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να δημιουργήσετε επαφές που θα είναι στο χέρι σας να έχουν ως κατάληξη τη σταθερή σχέση.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα