Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (3-6-2019)

Κριός

Advertisements
 Φίλες μου Κριοί, με δικές σας πράξεις θα φέρετε ουσιαστικά αναποδογυρίσματα, έρχονται ριζικές αλλαγές στα αισθηματικά σας. Σήμερα θα είστε αρνητικά κάθετοι σε οτιδήποτε σας πνίγει, σας πιέζει ή σας οριοθετεί. Απελευθερωμένη θα είναι η στάση σας, από την πλευρά σας δεν θα υπάρξει κανένα είδος αναστολής. Οι ελεύθεροι θα είστε έτοιμοι για εξορμήσεις και προσεγγίσεις, ένα ελκυστικό πρόσωπο θα αποτελέσει νέα γνωριμία.

Ταύρος

 Φίλες μου Ταύροι, οι πλανητικές όψεις της ημέρας σας φέρνουν ανοίγματα και νέες προοπτικές, καταφθάνει μια θετική πρόταση που θα αλλάξει το κατεστημένο σας, θα σας δώσει τη δυνατότητα να ανανεωθείτε και να διαγράψετε το παρελθόν. Για εσάς που είστε ήδη σε σχέση ή σταθερό δεσμό, τολμηρή και αναλυτική κουβέντα με το ταίρι σας θα φέρει ξεκαθαρίσματα και αλλαγές, ίσως να αποκαλυφθούν κάποια μικροψεματάκια, τώρα προχωρείτε μπροστά χωρίς αυταπάτες.

Δίδυμοι

 Φίλες μου Δίδυμοι, θα θελήσετε αλλαγές στην προσωπική σας ζωή και στη σχέση σας, το πρώτο που θα αλλάξετε θα είναι η οπτική σας γωνία. Θα διαφοροποιήσετε θέσεις και απόψεις προχωρώντας σε νέες αναζητήσεις και επιδιώξεις. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να βάλετε στην καθημερινότητα σας καινούργιο πρόσωπο, σας διαβεβαιώνω πως θα είναι ένας πολύ κάλος τρόπος να απεγκλωβιστείτε από τη στασιμότητα.

 

Καρκίνος

Φίλες μου Καρκίνοι, η σημερινή μέρα θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να ψαχτείτε συναισθηματικά, έρχονται εσωτερικές ανακατατάξεις. Αν νιώσετε την ανάγκη να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, σας συμβουλεύω να το κάνετε χωρίς φοβίες ή ανασφάλειες. Αν ξεδιπλώσετε τα αισθήματα σας θα καταφέρετε να προσκολλήσετε επάνω σας το πρόσωπο που επιθυμείτε. Ευχάριστη ανατροπή θα προκύψει από έναυσμα που θα δώσετε εσείς, γι αυτό μην καθυστερείτε άλλο τις κινήσεις σας.

Λέων 

Αγαπητές μου Λέοντες, η σημερινή μέρα θα σας δημιουργήσει εσωτερικούς προβληματισμούς, που όμως θα σας βγουν σε καλό, γιατί θα αναθεωρήσετε απόψεις και θα αλλάξετε τους σκοπούς σας. Θα φιλοσοφήσετε τις καταστάσεις, θα χαλαρώσουν οι απαιτήσεις σας, αποκτάτε πιο ανέμελες διαθέσεις. Κατόπιν συζήτησης με το ταίρι σας ξεκαθαρίζει το συναισθηματικό τοπίο, μπαίνουν σε τάξη καταστάσεις και αισθήματα που τον τελευταίο καιρό ήταν κάπως μπερδεμένα ή αόριστα.

Παρθένος

Advertisements

Φίλες μου Παρθένοι, κάτι μέσα σας θα σας κάνει να αμφισβητήσετε όχι τόσο τα αισθήματα που τρέφει το ταίρι σας για εσάς, αλλά κυρίως τα αισθήματα που έχετε εσείς για εκείνο. Θα υπάρξουν σκαμπανέβασμα και συναισθηματικά αναποδογυρίσματα. Σήμερα θα είναι μια καλή μέρα για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τα εσωτερικά σας συμπλέγματα.

Ζυγός

Φίλες μου Ζυγοί, η σημερινή μέρα ενδεχομένως να σας φέρει συναισθηματικά ξεσπάσματα που θα σας αναγκάσουν να ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς ζητάτε από την προσωπική σας ζωή, ποια άτομα έχετε ανάγκη να κρατήσετε μακριά σας και ποια να φέρετε κοντά σας. Σήμερα θα υπάρξουν αμφισβητήσεις, δεν αποκλείεται να εμφανιστούν ξαφνικά διλλήματα. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να φανερώσετε σκέψεις και αισθήματα στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα βρείτε κατανόηση.

Σκορπιός

Αγαπητές μου Σκορπιοί, η σημερινή μέρα θα ταράξει για λίγο τις συναισθηματικές σας ισορροπίες, θα προκύψει ένα είδος σύγχυσης με αποτέλεσμα να υπάρξουν από την πλευρά σας λοξοδρομήσεις. Αμφισβητήσεις και καχύποπτες σκέψεις, σχετικά με τη στάση που κρατά το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ίσως να σας οδηγήσουν στην απόφαση να αλλάξετε τα δεδομένα. Δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο απ τα παλιά, προμηνύεται πρόταση επανένωσης.

Τοξότης 

Φίλες μου Τοξότες, στη σχέση σας θέματα ασφάλειας και εμπιστοσύνης θα βγουν στην επιφάνεια, σήμερα θα προσπαθήσετε να εντοπίσετε κατά ποσό τα αισθήματα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας στηρίζονται στην ειλικρίνεια και στην αληθινή αγάπη. Θα καταφέρετε τελικά να βρείτε την άκρη του νήματος. Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε από καχύποπτες ή απαισιόδοξες σκέψεις, θα καταφέρετε να ισορροπήσετε τις καταστάσεις.

Αιγόκερως

Advertisements

Αγαπητές μου Αιγόκεροι, ενδέχεται το ταίρι σας να προσπαθήσει να σας ανοίξει κουβέντα γύρω από τα αισθήματα και τις μελλοντικές σας βλέψεις. Αν νιώθετε αληθινή αγάπη για το πρόσωπο που έχετε δίπλα σας τότε καλό θα είναι να μιλήσετε με ειλικρίνεια, τα αόριστα ή μπερδεμένα λόγια θα φέρουν μπερδεμένη κατάληξη. Για να  διατηρήσετε σε ισορροπημένο επίπεδο τη σχέση σας, θα πρέπει να φανείτε αποκαλυπτικοί και ξεκάθαροι.

Υδροχόος

 Φίλες μου Υδροχόοι, σε σκέψεις θα μπείτε, θα αναρωτηθείτε τι είδους μέλλον και εξέλιξη επιθυμείτε στην προσωπική σας ζωή. Θέλετε  μια χαλαρή σχέση με στόχο την εφήμερη περιπέτεια; Ή μήπως αυτό που πραγματικά έχετε ανάγκη είναι η σιγουριά και η ασφάλεια; Τώρα θα βάλετε σε τάξη την καρδιά σας, θα υπάρξουν αναθεωρήσεις σχετικά με τις επιθυμίες σας, σήμερα δεν αποκλείεται να ανακαλύψετε πως οι εσώψυχες σας ανάγκες είναι διαφορετικές απ αυτές που νομίζατε.

Ιχθύς

Φίλες μου Ιχθείς, σε περίπτωση που εσείς ή το ταίρι σας άλλα νιώθετε και άλλα δείχνετε, σήμερα θα προκύψει το κατάλληλο συμβάν που θα σας αναγκάσει να αποκαλύψετε αλήθειες και ψέματα. Τώρα θα αποδειχτεί αν μεταξύ σας υπάρχει εμπιστοσύνη και αληθινό συναισθήματα, ή αν οι επαφές σας στηρίζονται στο επιφανειακό και το πρόχειρο. Θα γίνουν έντονες συναισθηματικές συζητήσεις ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ο στόχος σας θα είναι η οριστική κατάληξη.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα