Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (13-5-2019)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, θα έχετε τη διάθεση για ανέμελες προσωπικές στιγμές, ξέγνοιαστες χωρίς το βάρος της μελλοντικής έγνοιας. Εσείς που αναζητάτε σταθερό ταίρι δεν αποκλείεται να υπάρξει ευκαιρία νέας γνωριμίας και μάλιστα με σοβαρές προοπτικές. Μια ευχάριστη συνάντηση θα έχει απρόσμενη εξέλιξη, θα υπάρξει άνοιγμα σταθερής σχέσης. Ανταποκριθείτε στις περιστάσεις με αυθορμητισμό, απελευθερώστε την τρυφερή πλευρά του χαρακτήρα σας, τα γεγονότα θα είναι ενθαρρυντικά.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, καταφθάνουν θερμά συναισθηματικά συμβάντα, αισιοδοξία, ανανέωση, και αισθησιασμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Θα αναζητήσετε συναισθηματική ισορροπία και θα τη βρείτε, συνεννοήσιμη και διαλλακτική θα είναι η στάση σας, συμπονετικοί θα είστε ως προς το ταίρι σας. Εσάς τους ελεύθερους, φιλικές προτάσεις και ανέμελες συζητήσεις θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας, θα σας ενθουσιάσει το καινούργιο πρόσωπο που εντελώς τυχαία θα γνωρίσετε.

Advertisements

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Δίδυμοι 

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να λύσετε τυχόν παρεξηγήσεις, δεν θα έχετε διάθεση να τεντώσετε το σκοινί, οι τσακωμένοι ή χωρισμένοι θα επανασυνδεθείτε. Οι προσωπικές σας συνομιλίες θα είναι ευχάριστες και αρκετά θερμές, με το ταίρι σας θα υπάρξει συνεννόηση, θα δοθούν υποσχέσεις που θα φέρουν συναισθηματική ισορροπία. Εσείς οι ελεύθεροι εμπιστευτείτε το καινούργιο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει, θα σας φερθεί με απόλυτη ειλικρίνεια, θα έχετε τη δυνατότητα να ξεκινήσετε σταθερή σχέση.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε σταθερότητα και συναισθηματική ασφάλεια, σήμερα θερμές στιγμές θα ζήσετε με το ταίρι σας. Εσείς που είστε σε αναζήτηση νέας γνωριμίας, αξιοποιήστε την γοητεία σας, θα υπάρξουν νέες ευκαιρίες. Ένα ελκυστικό πρόσωπο θα σας προκαλέσει απρόσμενα χτυποκάρδια που θα σας βγουν σε καλό. Θα τονώσει τις αισθήσεις σας, θα είναι καθαρά στο χέρι σας προς ποια κατεύθυνση θα οδηγήσετε τη γνωριμία σας.

Advertisements

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Λέων 

Αγαπητοί μου Λέοντες, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας εφοδιάσει με έντονο συναισθηματισμό, τρυφερότητα, στοργή και αγάπη. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να υπάρξει συνάντηση με άτομο από το παρελθόν , η πορεία των περεταίρω επαφών σας θα εξαρτηθεί από τις δικές σας διαθέσεις. Για εσάς τους προσφάτως χωρισμένους θα υπάρξει ευκαιρία επανένωσης. Γοητευτικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, αν θέλετε να βάλετε καινούργιο ταίρι στη ζωή σας η ευκαιρία θα εμφανιστεί ακριβώς μπροστά σας, ελκυστικό πρόσωπο θα σας προσεγγίσει.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, θα είστε προσιτοί, θα κερδίσετε τις συμπάθειες. Θα σας πλησιάσουν καινούργια πρόσωπα, η διάθεση σας να αξιοποιήσετε τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν θα φέρει άνοιγμα νέας σχέσης. Συγκεκριμένο πρόσωπο με έντονο ενδιαφέρον για εσάς θα σας κάνει πρόταση για ραντεβού, σας φανερώνω πως θα έχει βλέψεις για σταθερή σχέση και όχι για εφήμερες περιπέτειες. Έρχονται ευχάριστες εξελίξεις, εσείς που θέλετε να κάνετε μια νέα αρχή στη ζωή σας τώρα οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές και οι συγκυρίες τυχερές.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Ζυγός

Advertisements

Φίλοι μου Ζυγοί, συγκυρίες και τυχαία συμβάντα θα ομορφύνουν τη μέρα σας. Για εσάς που είστε σε σχέση θα υπάρξει ισορροπία, έρχονται όμορφες και θερμές στιγμές που θα σας δώσουν άνοιγμα για ευχάριστες μελλοντικές εξελίξεις. Θα σημειωθεί γεγονός που θα ενισχύσει τα αισθήματα ανάμεσα σας εσάς και το πρόσωπο της καρδιά σας καταλήγοντας σε αποφάσεις που θα σταθεροποιήσουν το μέλλον σας. Εσείς οι ελεύθεροι και μοιραίοι, σε τυχαία στιγμή σε φιλικό χώρο θα υπάρξει πρόσωπο που δεν αποκλείεται να το ερωτευτείτε.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, εκδηλωτικοί και συναισθηματικοί θα εμφανιστείτε στο ταίρι σας, θα είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή να περάσετε σε εξομολογήσεις. Σήμερα θα ανταποκριθεί άμεσα πρόσωπο που θα του ανοίξετε την καρδιά σας. Ευχάριστη και πολύ θερμή διάθεση θα σας δημιουργήσει ένα συγκεκριμένο άτομο που θα τολμήσει να σας εκδηλώσει τι ακριβώς νιώθει για εσάς. Ανοίγεται προοπτική σχέσης που θα έχει την δυνατότητα να εξελιχτεί σε μακροχρόνιο δεσμό.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, καινούργιες προοπτικές θα σας δημιουργήσουν οι προτάσεις που θα λάβετε. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι οικειότητα και θερμή διάθεση, σήμερα θα αξιοποιήσετε με δημιουργικό τρόπο τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν. Ελκυστικοί θα φανείτε στα καινούργια πρόσωπα, η επιλογή σας να φανείτε άμεσοι στον τρόπο επικοινωνίας σας θα φέρει αποτέλεσμα επιτυχίας. θα έχετε μια γεμάτη μέρα με συναντήσεις και ουσιαστικές συνομιλίες, εσείς οι χωρισμένοι θα ακούσετε πρόταση επανασύνδεσης.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, ειρηνική και εκδηλωτική θα είναι η στάση σας, θα έχετε την ανάγκη να περάσετε σε ειλικρινείς διαλόγους. Θα εμφανιστεί πρόσωπο που η προσιτή σας στάση θα του δώσει το άνοιγμα να περάσει σε θερμές αποκαλύψεις. Τα λόγια που θα ακούσετε δεν θα είναι ανούσια κομπλιμέντα, θα είναι ειλικρινά λόγια καρδιάς. Σήμερα θα υπάρξει γεγονός που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από το αρνητικό παρελθόν. Με απόλυτη ειλικρίνεια θα σας μιλήσει το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, ετοιμαστείτε για απρόοπτες και δυνατές εξελίξεις. Είστε στην κατάλληλη χρονική στιγμή να ξεδιπλώσετε την αισθησιακή πλευρά της προσωπικότητας σας. Σήμερα  θα είστε δεχτικοί και ανοιχτοί σε κάθε είδους συζητήσεις, θερμή θα είναι η στάση σας στις προκλήσεις που θα εμφανιστούν. Καινούργιο πρόσωπο θα προκύψει από τυχαία γνωριμία, θα ανοίξει νέο ορίζοντα στη ζωή σας. Προμηνύεται αρχή δεσμού με άτομο που τα αισθήματα σας θα είναι έντονα και απολύτως αμοιβαία.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, θα έχετε τη διάθεση να φλερτάρετε και να επικοινωνήσετε με αισθησιακό και με σοβαρές βλέψεις. Ενισχυμένη θα είναι η διαίσθηση σας, ευαισθησία θα υπάρξει στις αισθήσεις σας, βασικός σας στόχος θα είναι η ανανέωση αλλά και η συναισθηματική ασφάλεια. Η συγκαταβατικότητα σας θα σας κάνει ιδιαιτέρως προσιτούς, θετική απάντηση θα δώσετε στο πρώην ταίρι σας, περνάτε σε στάδιο επανένωσης.

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα