Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (01-04-2020)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου, ∈ρωτισμός και έντονη σ∈ξουαλικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, ωστόσο σήμερα θα βγάλετε αρνητική και απότομη στάση σε περίπτωση που νιώσετε πίεση. Θα σας πλησιάσουν καινούργια πρόσωπα και η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε με ωριμότητα τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν. Συγκεκριμένο πρόσωπο με έντονο ∈ρωτικό ενδιαφέρον για εσάς θα σας κάνει πρόταση, που θα είναι σοφή η απόφασή σας να μην την απορρίψετε.

Ταύροι

Φίλοι μου, τάσεις φυγής και μπερδεμένα συναισθήματα θα σας οδηγήσουν σε πράξεις εγωισμού ή αδιαφορίας, ενδεχομένως να δημιουργηθούν εντάσεις ή να ειπωθούν αρνητικές κουβέντες. Ναι μεν θα είστε ανοιχτοί σε συναισθηματικές συζητήσεις, θετικοί σε ∈ρωτικές προκλήσεις, ωστόσο αν κάτι πάει στραβά, θα αντιδράσετε με έντονο αρνητισμό. Σε περίπτωση που νιώσετε την ανάγκη να τερματίστε την σχέση που έχετε, σας συμβουλεύω να ξανασκεφτείτε την επιλογή σας.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου, η συμπεριφορά σας θα είναι διάχυτη και αρκετά εκδηλωτική, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να αποκαλύψετε τα πραγματικά σας αισθήματα με στόχο τη σταθεροποίηση και τη δέσμευση. Σε περίπτωση που αυτή τη στιγμή είστε σε φάση χωρισμού, θα μπείτε στη διαδικασία να σκεφτείτε και να ψάξετε τις πραγματικές αιτίες, θα είστε σε θέση να επωμιστείτε το μερίδιο ευθύνης που σας αναλογεί. Αν περάσετε σε ενέργειες επανόρθωσης, θα βρείτε άμεση και θερμή ανταπόκριση.

Καρκίνος

Φίλοι μου, η επικοινωνία με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά θα είναι ομαλή και δημιουργική. Εσείς οι ελεύθεροι θα δείξετε θερμή διάθεση για νέες προοπτικές και νέες περιπέτειες. Ανεβασμένη θα είναι η ∈ρωτική σας διάθεση, η πρόταση που θα κάνετε σε μια καινούργια σας γνωριμία, θα βρει την ανταπόκριση που αναμένετε. Σήμερα τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από μονότονες ή πληκτικές καταστάσεις, ωστόσο ίσως να εμφανιστούν από την πλευρά σας εγωιστικές προθέσεις.

Λέων

Αγαπητοί μου, σήμερα δεν αποκλείεται να υπάρξουν γεγονότα έντονης ∈ρωτικής δραστηριότητας και αποτελεσματικότητας. Στους χωρισμένους θα δοθεί άνοιγμα επανασύνδεσης. Η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να βρείτε τον τρόπο για να απεγκλωβιστείτε από εσωτερικές φοβίες ή υποσυνείδητες εμμονές. Κρατήστε την καρδιά σας σε ετοιμότητα, διατηρήστε την αισιοδοξία σας, έρχονται συμβάντα που θα σας δώσουν την ευκαιρία να ανανεωθείτε.

Advertisements

Παρθένος

Φίλοι μου, κινητικότητα θα υπάρξει στην ∈ρωτική σας ζωή, η μέρα σας θα έχει έντονες συναναστροφές και διαφόρων ειδών συζητήσεις. Δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να σταθεροποιήσετε οριστικά τη σχέση σας. Σήμερα θα αποφύγετε οποιαδήποτε κατάσταση σας προκαλεί ανία, σήμερα θα έχετε έντονη τη διάθεση να προχωρήσετε μπροστά, διαγράφοντας το παρελθόν.

Ζυγός

Φίλοι μου, κάποιες υποψίες σας, που ενδεχομένως να είναι και ανυπόστατες, θα σας δημιουργήσουν την ανάγκη να πιέσετε για αποκαλύψεις προκειμένου να εξακριβώσετε τι ακριβώς συμβαίνει. Με επίμονο τρόπο θα ζητήσετε εξηγήσεις από πρόσωπο ∈ρωτικό που ναι μεν θα λύσει κάποιες απορίες σας, ωστόσο θα υπάρξει κίνδυνος να φανείτε καταπιεστικοί. Η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει τελικά να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας, θα καταφέρετε να βρείτε τρόπο να περιορίσετε τάσεις εμμονής.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου, οι όψεις της ημέρας θα σας βοηθήσουν να περάσετε σε προσωπικές και ειλικρινείς εξομολογήσεις. Θερμή θα είναι η ∈ρωτική σας συμπεριφορά με έντονη την διάθεση να εκφράσετε την αγάπη σας, χωρίς φόβους ή αναστολές. Κάποιο πρόσωπο θα τολμήσει να φέρει την κουβέντα σας σε ∈ρωτικό επίπεδο με στόχο να σας αποκαλύψει το ενδιαφέρον που τρέφει για εσάς. Ακολουθήστε την ροή των γεγονότων, εκφράστε ελεύθερα τα αισθήματά σας, θα είναι μια καλή ευκαιρία να βάλετε καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας.

Τοξότης

Φίλοι μου, σήμερα θα θελήσετε να διακόψετε αποτυχημένες ∈ρωτικές σχέσεις, βασική σας επιθυμία θα είναι να αλλάξετε τα δεδομένα, να κλείσετε αρνητικές ιστορίες. Θα είστε αποκαλυπτικοί, ∈ρωτισμός θα διακρίνει τις πράξεις σας, τα γεγονότα θα σας προσφέρουν μια αποτελεσματική μέρα. Η όψη της ημέρας θα σας οδηγήσει σε σωστές αποφάσεις, οι συζητήσεις σας θα ανοίξουν νέο ορίζοντα με θετικές προοπτικές μελλοντικής εξέλιξης.

Advertisements

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου, αναζήτηση και ένταση θα υπάρξει μέσα σας για θέματα που θα αφορούν την μελλοντική σας πορεία και την περαιτέρω εξέλιξή σας. Σήμερα θα βρείτε τον τρόπο να χαλιναγωγήσετε το άγχος που σας δημιουργούν κάποιες εσωτερικές σας ανασφάλειες. Η σωστή και ισορροπημένη σας κρίση θα σας βοηθήσει να αναλάβετε το ρίσκο να αλλάξετε το κατεστημένο της ζωής σας. Μια ευχάριστη συνομιλία θα ανοίξετε με πρόσωπο που δεν αποκλείεται να σας φανεί ιδιαιτέρως ελκυστικό.

Υδροχόος

Φίλοι μου, σήμερα θα εστιάσετε σε ό,τι σας ευχαριστεί συναισθηματικά, θα βρείτε τον τρόπο να τερματίσετε καταστάσεις ή να απομακρύνετε πρόσωπα που σας παρασύρουν στην αδράνεια και τη στασιμότητα. Επιθυμία σας θα είναι να διεκδικήσετε αλλαγές, σήμερα θα καταφέρετε να ανατρέψετε αρνητικά δεδομένα. Δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να αλλάξετε ∈ρωτικό ταίρι, σκεφτείτε πολύ καλά πριν πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις.

Ιχθύς

Φίλοι μου, σε περίπτωση που νιώθετε κουρασμένοι συναισθηματικά και οι ∈ρωτικές σας συνθήκες έχουν γίνει πλέον ασφυκτικές, οι όψεις της ημέρας θα σας ωθήσουν να δράσετε σωστά, αποφασιστικά και ανατρεπτικά. Τώρα το ενδιαφέρον σας θα επικεντρωθεί γύρω από θέματα μελλοντικής εξέλιξης, στόχος σας θα είναι να προχωρήσετε μπροστά, διεκδικώντας μέλλον και σταθερότητα. Κάποιοι από εσάς, σήμερα θα πάρετε την απόφαση να διαγράψετε οριστικά το πρώην ∈ρωτικό σας ταίρι.

zwdiasimera.gr

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα