Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (02-12-2019)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου, έκταση θα πάρει η διορατικότητα σας, ο τρόπος σκέψης σας θα δώσει τις αναγκαίες και απαιτούμενες λύσεις. Εσείς οι καταπιεσμένοι θα καταφέρετε να διαφοροποιήσετε τις ασφυκτικές συνθήκες, θα ελκύσετε ό,τι σας ανανεώνει και σας δίνει ενέργεια. Σήμερα θα είστε δυναμικοί, με ισχυρό πείσμα θα καταπολεμήσετε φοβίες, θα εναντιωθείτε σε πιέσεις, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές. Εντυπωσιακό πρόσωπο θα τραβήξει την προσοχή σας, η προσέγγιση σας θα έχει θερμό αποτέλεσμα.

Ταύρος

Φίλοι μου, η μέρα απαιτητική θα κάνει τη στάση σας, είναι πολύ πιθανόν να εμφανιστούν εσωτερικές συγκρούσεις ίσως και απογοητεύσεις. Ενδεχομένως να κινηθείτε ως προς το ταίρι σας νευρικά, ανυπόμονα και πιεστικά, προσοχή στις παρορμητικές αντιδράσεις. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα γίνει αιτία για να αλλάξετε στόχους στην ∈ρωτική σας ζωή. Η συνομιλία σας θα ανοίξει δίοδο ∈ρωτικών επαφών, δεν αποκλείεται να ∈ρωτευτείτε ξαφνικά και απρόσμενα.

Δίδυμοι

Φίλοι μου, οι αισθήσεις σας θα είναι απελευθερωμένες, έντονη θα είναι η διάθεση σας να κυνηγήσετε την αλλαγή. Μην κάνετε πίσω στις ∈ρωτικές σας διεκδικήσεις, προχωρήστε ελεύθερα και άφοβα τα γεγονότα θα υποστηρίξουν τις νέες σας αποφάσεις. Καταστάσεις που σας έφεραν προβληματισμό και ανησυχία μπαίνουν σε τάξη, βρίσκετε λύσεις και διεξόδους, απεγκλωβίζεστε από παρελθοντικούς ∈ρωτικούς βραχνάδες. Ανταποκριθείτε στο πρόσωπο που με εμφανή τρόπο θα διεκδικεί το ∈ρωτικό σας ενδιαφέρον.

Καρκίνος

Φίλοι μου, ως προς το ταίρι σας η στάση σας θα είναι αντιδραστική ίσως και κατακτητική. Η έκβαση της ∈ρωτικής σας συζήτησης θα εξαρτηθεί από τον τόνο και το ύφος με το οποίο θα μιλήσετε. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε, θα σας δοθεί το έναυσμα να αλλάξετε την οπτική σας γωνία. Οι συγκύριες θα σας φέρουν ευχάριστα γυρίσματα γι αυτό αποφύγετε τις αγχωμένες ή κτητικές ενέργειες.

Λέων

Advertisements

Αγαπητοί μου, θα θελήσετε να απαλλαγείτε από σκοτούρες, στόχος σας θα είναι να σταματήσετε τις ενοχλητικές πιέσεις. Τηλεφωνήματα και προτάσεις για συναντήσεις θα σας δώσουν την  ευκαιρία να ξεφύγετε από τη στασιμότητα, ώσεις οι ∈ρωτικά μόνοι θα είστε θετικοί στις νέες γνωριμίες, απελευθερωμένες θα είναι οι προτιμήσεις σας και οι αναζητήσεις σας. Σήμερα θα τραβήξει την προσοχή σας ένα ολοκαίνουργιο πρόσωπο, αν δείξετε το ανάλογο ενδιαφέρον δεν αποκλείεται να προκύψει αρχή δεσμού.

Παρθένος

Φίλοι μου, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας φέρει άνοιγμα επανασύνδεσης, η συγκαταβατική σας στάση θα σας κάνει θετικούς σε πρόταση επανένωσης. Ενισχυμένη θα είναι η γοητεία και η ελκυστικότητα σας, ένα συγκεκριμένο ∈ρωτικό πρόσωπο θα περάσει σε υπονοούμενα και διακριτικό φλερτ. Αν είστε χωρίς σχέση κι αν θέλετε να πάρουν οι επαφές σας ∈ρωτικές διαστάσεις τότε εκδηλωθείτε άφοβα, δείξτε το ενδιαφέρον σας. Σήμερα η μέρα σας θα κλείσει με θερμό ∈ρωτικό ραντεβού που θα σας ανανεώσει.

Ζυγός

Φίλοι μου, θα κυριαρχήσει η ∈ρωτική, ξέγνοιαστη και αισθησιακή πλευρά του χαρακτήρα σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να επανασυνδεθείτε με πρόσωπο που ποτέ δεν έσβησε η έλξη σας γι αυτό. Οι διαθέσεις σας θα είναι θερμές, ικανές να δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για νέες γνωριμίες. Εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι, μην απορρίψετε φιλικές προτάσεις, σε συνάντηση που θα γίνει σε γνωστό οικείο σας περιβάλλον, θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα ανοίξει νέο ορίζοντα στη ζωή σας.

Σκορπιός

Φίλοι μου, ζωηράδα θα αποκτήσουν οι διαθέσεις σας, με αισιοδοξία και παρόρμηση θα διεκδικήσετε ανεκπλήρωτες ∈ρωτικές επιθυμίες. Κάτι μέσα σας θα σας οδηγήσει στο να τολμήσετε να κυνηγήσετε αυτό που μπορεί να σας συναρπάσει και να σας αναζωογονήσει. Αυτή τη φορά δεν θα υποκύψετε σε ηττοπάθειες, θα  βρείτε τρόπο να εκτοπίσετε τις ανασταλτικές σκέψεις, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να επανασυνδεθείτε ή να αποκτήσετε ένα ολοκαίνουργιο ∈ρωτικό ταίρι.

Τοξότης

Advertisements

Φίλοι μου, εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι θα δραστηριοποιηθείτε, δεν θα αφήσετε τα γεγονότα να σας προσπεράσουν χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας ∈ρωτικής αρχής, θερμές συνομιλίες με καινούργιο πρόσωπο θα τονώσουν τις αισθήσεις σας. Εσείς που θέλετε επανασύνδεση, η προσπάθεια σας να ανοίξετε την καρδιά σας στο πρώην ταίρι σας θα βρει άμεση ανταπόκριση. Προσωπικό ραντεβού θα γίνει μεταξύ σας, καταφθάνουν απρόσμενες ∈ρωτικές εξομολογήσεις.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου, ίσως να το τραβήξετε το σκοινί με το ταίρι σας, οι διαθέσεις σας δε θα είναι συγκαταβατικές, ανυποχώρητη θα είναι η στάση σας σε θέματα που σας αγχώνουν ή που καταπιέζουν τον συναισθηματικό σας κόσμο. Σε περίπτωση που ∈ρωτικά είστε μόνοι, σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να φλερτάρετε και να προχωρήσετε σε καινούργιες ∈ρωτικές αναζητήσεις. Προσεγγίστε το πρόσωπο που θα τραβήξει το ∈ρωτικό σας ενδιαφέρον θα υπάρξει θετική κατάληξη.

Υδροχόος

Φίλοι μου, θα έχετε τη διάθεση να ανοιχτείτε σε νέα ∈ρωτικά ρίσκα, τολμηρές και αυθόρμητες θα είναι οι  ενέργειες σας. Θερμή και ∈ρωτική θα είναι η συμπεριφορά σας, θα νιώσετε την επιθυμία να εκδηλώσετε αυτό που νιώθετε χωρίς υπεκφυγές. Εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι θα είστε ιδιαιτέρως κοινωνικοί και δεχτικοί, δεν θα απορρίψετε το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε. Η μεταξύ σας συνομιλία θα εξιτάρει τις αισθήσεις σας, θα κινήσει το ∈ρωτικό σας ενδιαφέρον.

Ιχθείς

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να ανατρέψετε καταπιεστικές ∈ρωτικές σχέσεις, θα σας δοθεί η ευκαιρία να απαλλαγείτε από ανιαρές καταστάσεις. Μέσα στη σχέση σας, ναι μεν θα δείξετε κατανόηση στο ταίρι σας, ωστόσο θα θέσετε τους όρους σας, θα ξεκαθαρίσετε αισθήματα, θα περάσετε σε άμεσες διεκδικήσεις. Σήμερα δεν αποκλείεται να υπάρξει διπλό ∈ρωτικό ενδεχόμενο. Από την μια ένα πρόσωπο από τα παλιά, από την άλλη μια ολοκαίνουργια ∈ρωτική γνωριμία, προσοχή στα συναισθηματικά διλήμματα.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα