Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (29-11-2019)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου, για εσάς τους ελεύθερους και ανεξαρτήτους έρχεται ευκαιρία καινούργιας ∈ρωτικής γνωριμίας, τα γεγονότα θα σας δώσουν το κίνητρο να αλλάξετε ριζικά τις συνθήκες της ∈ρωτικής σας ζωή. Σήμερα θα εκδηλώσετε τα αισθήματα σας με θερμότητα και αυθορμητισμό, προτάσεις ανανέωσης θα κάνετε στο ταίρι σας, θα καταφέρετε να οδηγήσετε τη σχέση σας στο σημείο που επιθυμείτε. Εσείς που στοχεύετε στη δέσμευση, οι αποφασιστικές σας ενέργειες θα έχουν ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Ταύρος

Φίλοι μου, σήμερα με την εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη θα εστιάσετε το ενδιαφέρον σας σε ∈ρωτικά ζητήματα που αφήσατε στη μέση, συνεπώς θα επιδιώξετε ολοκλήρωση. Οι απελευθερωμένες κινήσεις σας, θα σας δημιουργήσουν ανοίγματα προκαλώντας έντονα συναισθηματικά γεγονότα, σας φανερώνω πως η κατάληξη θα είναι θετική. Στο χέρι σας θα είναι το αν θα επανασυνδεθείτε με το πρώην ταίρι σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να κλείσετε τυχόν παρεξηγήσεις και να αποκατασταθεί η ισορροπία της σχέσης σας.

Δίδυμοι

Φίλοι μου, θα αναζητήσετε την ανανέωση και την περιπέτεια, κάτι μέσα σας θα σας ωθήσει στο να περάσετε την ∈ρωτική σας ζωή σε ένα διαφορετικό πλαίσιο. Μετατοπίζετε στόχους και επιθυμίες, σε αυτή σας την απόφαση ενδέχεται να σας οδηγήσει η γνωριμία σας με ένα καινούργιο πρόσωπο. Αλλαγές έρχονται στη ζωή σας στην καρδιά σας και στις προτιμήσεις σας. Πριν περάσετε σε τελεσίδικες πράξεις ή υποσχέσεις, φροντίστε πρώτα να ξεκαθαρίσετε ανοιχτές παρελθοντικές υποθέσεις.

Καρκίνος

Φίλοι μου, θα πατήσετε φρένο στη στασιμότητα, ένα καινούργιο πρόσωπο θα αναστατώσει την σκέψη και την καρδιά  σας, σήμερα παίρνετε την απόφαση να ξεκινήσετε νέα ∈ρωτική σχέση. Θα λάβετε μια συγκεκριμένη πρόταση που θα ξυπνήσει τη ζωτικότητα σας, θα ενισχύσει την παρορμητικότητα σας και θα σας δημιουργηθεί την ανάγκη να προχωρήσετε μπροστά χωρίς επιφυλάξεις. Έρχεται ευκαιρία που θα αλλάξει τα δεδομένα σας, θα δώσει καινούργιο νόημα στη ζωή σας.

Λέων

Advertisements

Φίλοι μου, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να γνωρίσετε καινούργια άτομα. Η ζωτικότητα που θα έχετε σας βοηθήσει να γίνετε ελκυστικοί και τολμηροί, σήμερα θα αξιοποιήσετε τις νέες προκλήσεις που θα εμφανιστούν. Ευχάριστες συναντήσεις θα ανοίξουν νέο ∈ρωτικό ορίζοντα, κινηθείτε με αυθορμητισμό και περάστε σε ανάλογες προσεγγίσεις. Ένα ελκυστικό πρόσωπο θα σας πλησιάσει, η επιλογή σας να του δείξετε άμεσα το ενδιαφέρον σας, θα σας βγει σε καλό.

Παρθένος

Φίλοι μου, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας ανοίξει ∈ρωτικά ενδεχόμενα που αν τα αξιοποιήσετε αποφασιστικά τότε θα φέρετε ουσιαστικές αλλαγές στην ∈ρωτική σας ζωή, είτε είστε σε σχέση είτε είστε μόνοι. Μια συνάντηση και μια συνομιλία θα φέρουν ευχάριστη ∈ρωτική κατάληξη αρκεί να μην καμουφλάρετε το αισθήματα σας, δείξτε αυτό ακριβώς που θα αισθανθείτε. Περάστε σε αποκαλύψεις, απελευθερώστε την ∈ρωτική πλευρά του χαρακτήρα σας, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να δώσετε νέα ώθηση σε ανοιχτές ∈ρωτικές σας υποθέσεις.

Ζυγός

Φίλοι μου, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας κάνει ∈ρωτικούς και τολμηρούς. Σήμερα θα αποκαλυφτείτε και θα εκδηλωθείτε, ενδέχεται κάποιοι απ’ εσάς που είστε χωρισμένοι να προβείτε σε πράξεις συμφιλίωσης και επανασύνδεσης. Από μόνοι σας θα προσπαθήσετε να δημιουργήσετε ∈ρωτικό κλίμα σε προσωπική σας συνάντηση με πρόσωπο που προσπαθείτε εδώ και πολύ καιρό να κερδίσετε το ενδιαφέρον του. Καταφθάνει επιτυχία σε ∈ρωτική σας υπόθεση, δεν αποκλείεται να ξεκινήσετε νέα αρχή με άτομο που ήδη γνωρίζετε πολύ καλά.

Σκορπιός

Φίλοι μου, βασική σας επιθυμία θα είναι να αποδράσετε από την ∈ρωτική σας ρουτίνα, θα αντιταχτείτε σε οτιδήποτε σας δημιουργεί στασιμότητα. Εσείς που αναζητάτε το απρόοπτο και το συναρπαστικό, σήμερα θα ρισκάρετε, θα προσεγγίσετε με τολμηρό και αυθόρμητο τρόπο. Η παρουσία ενός καινούργιου προσώπου θα εξιτάρει το ∈ρωτικό σας ενδιαφέρον, οι επαφές σας θα δώσουν νέα πνοή στην καθημερινότητα σας. Ανοιχτή θα είναι η προοπτική να ξεκινήσετε σχέση με ολοκαίνουργιο άτομο.

Τοξότης

Advertisements

Φίλοι μου, θα είστε αυθόρμητοι και ζωτικοί, έντονη θα είναι η διάθεση σας για ∈ρωτικές διεκδικήσεις, ωστόσο προσοχή στην υπερβολή, οι ενέργειες σας θα πρέπει να είναι ισορροπημένες. Μελετήσετε πολύ καλά τις κινήσεις σας, επιστρατεύστε λογική και αυτοσυγκράτηση. Εσάς τους ∈ρωτικά μόνους ένα ελκυστικό πρόσωπο θα εξιτάρει το ∈ρωτικό σας ενδιαφέρον, καλό θα είναι η αισιοδοξία σας να μην ξεφύγει από τα συνετά όρια, προσπαθήστε να έχετε ξεκάθαρες προθέσεις και συγκεκριμένες βλέψεις.

Αιγόκερως

Φίλοι μου, σήμερα θα δοκιμάσετε έναν διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης των καταστάσεων, ρεαλιστικό μεν αλλά πιο φιλοσοφημένο. Η ελκυστική παρουσία ενός προσώπου θα καταφέρει να εξιτάρει το ∈ρωτικό σας ενδιαφέρον, εσείς που είστε χωρίς σχέση με απελευθερωμένο τρόπο θα αφεθείτε στην έλξη που θα νιώσετε. Έρχονται ευχάριστες και απρόοπτες εξελίξεις που θα καταφέρουν να δώσουν νέα κατεύθυνση στην ∈ρωτική σας ζωή, αποφύγετε την υπερβολή, διατηρήστε τις αντιδράσεις σας σε ισορροπημένο επίπεδο.

Υδροχόος

Αγαπητοί μου, θα νιώσετε έντονη την επιθυμία να διαφοροποιήσετε τα ∈ρωτικά σας δεδομένα, ενδεχομένως οι ενέργειες σας να είναι ανατρεπτικές με στόχο να βγείτε από την ανία. Η επιθυμία σας για ∈ρωτική ανανέωση θα σας οδηγήσει σε αυθόρμητες πράξεις, δεν αποκλείεται να κατευθυνθείτε σε κάπως πιο απελευθερωμένες αναζητήσεις. Εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι θα αναζητήσετε καινούργια γνωριμία, σήμερα θα φλερτάρετε χωρίς επιφυλάξεις, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο έναρξη σχέσης με γοητευτικό πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει.

Ιχθείς

Αγαπητοί μου, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ζωτικότητα, αισιοδοξία και όρεξη για νεες ∈ρωτικές περιπέτειες. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να απεγκλωβιστείτε από ασφυκτικά δεδομένα και καταπιεστικές ∈ρωτικές υποθέσεις, έρχονται αλλαγές στην καρδιά σας και στις βλέψεις σας. Ξαφνική εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου ίσως να αποτελέσει νέο ∈ρωτα στη ζωή σας. Μην περιορίσετε τον ενθουσιασμό σας, ακολουθήστε τις αυθόρμητες διαθέσεις σας, η κατάληξη θα σας εντυπωσιάσει.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα