Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (26-11-2019)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου, αλλάζουν οι αποφάσεις σας και οι στόχοι σας, ετοιμαστείτε να υποδεχθείτε τον ερχομό νέας ∈ρωτικής σχέσης. Καινούργια πρόσωπα θα περάσουν στη ζωή σας, οι παλιές καταστάσεις θα ξεφύγουν από την απογοητευτική στασιμότητα, σήμερα συνειδητά θα κλείσετε το παρελθόν σας. Έρχονται ευχάριστες και μόνιμες αλλαγές, τώρα θα είστε σε θέση να λάβετε ανατρεπτικές αποφάσεις, διαγράφετε οριστικά παλιά ∈ρωτικά πρόσωπα, τερματίζετε αποτυχημένες σχέσεις.

Ταύρος

Φίλοι μου, πάθος θα έχουν οι ενέργειες σας, ωστόσο προσοχή στις αντιδράσεις σας, επιρρεπείς θα είστε σε σκηνές ζήλειας. Στρατηγική θα εφαρμόσετε σε θέμα επανασύνδεσης, θα καταφέρετε να οδηγήσετε το πρώην ταίρι σας στα δικά σας νερά. Εκδηλωτικοί και συναισθηματικοί θα εμφανιστείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή να περάστε σε εξομολογήσεις. Σήμερα θα ανταποκριθεί άμεσα το άτομο που θα του ανοίξετε την καρδιά σας.

Δίδυμοι

Φίλοι μου, θα βιώσετε ένα είδος συναισθηματικής έντασης, κοφτερά λόγια θα ανταλλάξετε με το ταίρι σας, ωστόσο ο δυναμισμός και η ειλικρίνεια σας θα σας βοηθήσουν να δώσετε τελικά λύσεις σε θέματα που σας αγχώνουν. Θα προκύψουν αποκαλύψεις, πολύ καλά θα κάνετε και θα εστιάσετε στην έλξη και τον ∈ρωτισμό. Η χρονική στιγμή θα σας φέρει αλλαγές και μετατοπίσεις που η εξέλιξη τους θα έχει θετική κατάληξη.

Καρκίνος

Φίλοι μου, ενισχυμένη θα είναι η γοητεία και η ελκυστικότητα σας, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ∈ρωτικού ενδιαφέροντος θα σας δημιουργήσει περίεργες καταστάσεις που ενδεχομένως να μπερδέψουν το κουβάρι των συναισθημάτων σας. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν απρόοπτα διλλήματα και ευκαιρίες ριζικών αλλαγών. Για εσάς τους ∈ρωτικά μόνους θερμή ∈ρωτική πρόκληση θα λάβει η καρδιά σας και επειδή θα την καλοδεχτείτε, γι’ αυτό ετοιμαστείτε για έντονες συναισθηματικές καταστάσεις που θα φέρουν απρόοπτες εξελίξεις.

Λέων

Advertisements

Αγαπητοί μου, ένταση θα έχουν τα συναισθήματα που θα νιώσετε, θα αναζητήσετε πάθος, θα νιώσετε έτοιμοι να εκδηλώσετε τον ∈ρωτισμό σας. Παίρνετε την απόφαση να αναλάβετε ορμητική δράση με στόχο να αλλάξετε τις καταστάσεις που σας δημιουργούν στασιμότητα ή μονοτονία, προσοχή στις παρορμητικές ενέργειες. Θα υπάρξουν καινούρια ∈ρωτικά ανοίγματα, εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι θα βρείτε το πρόσωπο που θα τραβήξει την προσοχή σας.

Παρθένος

Φίλοι μου, θα εμφανιστείτε ∈ρωτικά και σ∈ξουαλικά απελευθερωμένοι, επιθυμία σας θα είναι να τραβήξετε την προσοχή του αντιθέτου φύλου, εκδηλωτικοί θα είστε στο καινούργιο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει. Η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά που θα εκπέμπετε θα αποδειχτεί ιδιαιτέρως ελκυστική, αυτή τη φορά θα κινηθείτε χωρίς αναστολές ή ενδοιασμούς. Η διάθεση σας για διαφόρων ειδών αναζητήσεις θα σας δώσει άνοιγμα για ξαφνικές και ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες, στο χέρι σας θα είναι η τελική κατάληξη.

Ζυγός

Φίλοι μου, στην ∈ρωτική σας ζωή έρχονται εκπλήξεις και απρόοπτα γεγονότα που θα κλείσουν παλιές πικρές ιστορίες, θα μεταβείτε σε στάδιο συναισθηματικής ισορροπίας και έντονης ∈ρωτικής έλξης. Δεν αποκλείεται ένας νέος ∈ρωτας να απασχολήσει την καρδιά σας, προσοχή όμως να μην τα δώσετε όλα από την πρώτη στιγμή και χάσετε την έλξη του μυστηρίου. Σήμερα το ταίρι σας θα περάσει σε προσωπικές εκμυστηρεύσεις, βγαίνετε από τυχόν αυταπατες ή ψευδαισθήσεις.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου, ανεβασμένος θα είναι ο δείχτης της σ∈ξουαλικότητα σας, εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι δυναμικά θα αρπάξετε την ευκαιρία να καθιερώσετε καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας. Εντυπωσιακό πρόσωπο θα εξιτάρει τις αισθήσεις σας, θα κινηθείτε άνευ ορίων και περιορισμών. Εσείς που είστε σε σχέση ενδεχομένως να φανείτε αρνητικοί και αντιδραστικοί σε υποθέσεις που θα απαιτούν δεσμεύσεις.

Τοξότης

Advertisements

Φίλοι μου, έντονος θα είναι ο ∈ρωτισμός σας, σήμερα θα αφήσετε τη συναισθηματική σας ορμή να κατευθύνει τις πράξεις σας και θα σας βγει σε καλό. Με δυναμικότητα θα εκδηλώσετε τα αισθήματα σας, ωστόσο το νου σας να μην υπάρξει στις απαιτήσεις σας το στοιχείο της υπερβολής. Προσεγγίστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά,  θα ανταποκριθεί θερμά ανοίγοντας καινούργια ενδεχόμενα στις επαφές σας.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου, ανήσυχη και αντιδραστική θα είναι η στάση σας ως προς το ∈ρωτικό ταίρι, μάλλον θα ψάχνετε ευκαιρία να αρπαχτείτε ή να αποδείξετε πως το πάνω χέρι το διατηρείτε εσείς. Αν φανείτε ασυμβίβαστοι ή απαιτητικοί τότε θα βρείτε δυσκολίες στην επικοινωνίας σας, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μετριάσετε την αντιδραστικότητα σας. Μια ξαφνική εμφάνιση ενός ∈ρωτικού προσώπου θα φέρει τα πάνω κάτω στον αισθηματικό σας κόσμο, δεν θα λείψουν αισθήματα έλξης και έντονου πάθους.

Υδροχόος

Φίλοι μου, η αστρολογική όψη της ημέρας θα ενισχύσει τη διαίσθηση και τη διορατικότητα σας, ίσως να τοποθετήσετε σκέψεις και όνειρα σε μια διαφορετική τροχιά. Σήμερα θα αφήσετε στην άκρη αρνητικά παρελθοντικά ζητήματα, θα επικεντρωθείτε αποκλειστικά σε θέματα ∈ρωτικής εξέλιξης. Οι θερμές ∈ρωτικές σας διαθέσεις θα σας οδηγήσουν σε αποκαλύψεις και εκδηλώσεις πάθους ίσως να μη λείψουν σκηνές ∈ρωτικής ζήλειας. Πρόσωπο εντυπωσιακής εμφάνισης θα εστιάσει το βλέμμα του επάνω σας, για εσάς του ∈ρωτικά μόνους θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να φλερτάρετε.

Ιχθείς

Φίλοι μου, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να διαγράψετε παλιές συναισθηματικές πληγές, θα πάρετε απόφαση να ξεχάσετε τις αποτυχίες, περνάτε σε δυναμικό τρόπο σκέψης και δράσης. Με το ταίρι σας θα λυθούν οι συναισθηματικοί κόμποι, θα έχετε συζήτηση που θα βγάλει μυστικά θα αποκαλυφθούν αλήθειες. Σήμερα θα συμβεί συναισθηματικό ξεκαθάρισμα που θα σας απελευθερώσει από τυχόν καχύποπτες σκέψεις, περνάτε σε περίοδο συναισθηματικής σταθερότητας και έντονου ∈ρωτισμού.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα