Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (15-11-2019)

Κριός

Φίλοι μου, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αυθορμητισμός και αισιοδοξία, σήμερα θα αναζητήσετε θα κυνηγήσετε, ελεύθερα θα φανερώσετε σκέψεις και αισθήματα. Καταφθάνει ∈ρωτικό συμβάν που θα σας δώσει τη δυνατότητα να ζήσετε καινούργιες ∈ρωτικές εμπειρίες. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας πλησιάσει και θα βρει τρόπο να τραβήξει την προσοχή σας. Ακολουθήστε την καρδιά σας, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές.

Ταύρος

Αγαπητοί μου, ναι μεν θα είναι βαθιά τα αισθήματα σας, η στάση σας όμως θα είναι ανυπόμονη ίσως και αρκετά κτητική. Παίρνετε απόφαση να εκδηλωθείτε και να προσεγγίσετε, για εσάς που είστε χωρίς σχέση, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, τα γεγονότα θα σας φέρουν δίπλα σε ένα πολύ γοητευτικό πρόσωπο. Κινηθείτε δυναμικά, δείξτε εμπιστοσύνη στα λόγια που θα ακούσετε, πολύ γρήγορα θα βρεθείτε να διανύετε πορεία δεσμού.

Advertisements

Δίδυμοι

Φίλοι μου, έντονη θα είναι η όρεξη σας για δημιουργικές ∈ρωτικές δραστηριότητες, δεν θα έχετε καμία διάθεση να περιορίστε τον ενθουσιασμό που θα σας διακατέχει, ρομαντικές ίσως και κάπως εκκεντρικές θα είναι οι διαθέσεις σας. Δραστήρια θα είναι η μέρα σας, με διαφόρων ειδών άτομα θα ‘ρθείτε σε συνομιλία παλιά ή καινούργια. Κάποιο πρόσωπο θα εστιάσει την προσοχή του επάνω σας, εκδηλώστε την έλξη που θα νιώσετε.

Καρκίνος

Φίλοι μου, δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη για επανασύνδεση. Κάντε το βήμα να πλησιάσετε το πρώην ∈ρωτικό σας ταίρι, με τον θελκτικό και κολακευτικό τρόπο έκφρασης σας θα καταφέρετε να επιτύχετε στις προσεγγίσεις σας. Δυναμική θα είναι η ∈ρωτική σας συμπεριφορά με έντονη τη διάθεση να εκδηλώσετε την έλξη σας. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα προσπαθήσει να φέρει την κουβέντα σας σε ∈ρωτικό επίπεδο, ουσιαστικά θα υπάρξει άνοιγμα σχέσης.

Advertisements

Λέων

Φίλοι μου, αποφασιστικότητα και τόλμη για κατάκτηση ∈ρωτικών στόχων θα σας φέρει η μέρα, σήμερα θα κλείσουν υπέρ σας συζητήσεις και προσεγγίσεις. Εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι που ψάχνετε καινούργιο  πρόσωπο να σας κινήσει το ενδιαφέρον, φανείτε κοινωνικοί και προσιτοί, στο δρόμο σας θα πέσει άτομο πολλά υποσχόμενο. Θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας, εντυπωσιακό άτομο ελκυστικής εμφάνισης θα τραβήξει την προσοχή σας και εσείς τη δική του.

Παρθένος

Φίλοι μου, αισιόδοξη και ριψοκίνδυνη θα εμφανιστεί η καρδιά σας, σήμερα στόχος σας θα είναι να αλαλάξετε τα δεδομένα. Ένα πρόσωπο θα προκαλέσει την έλξη και τον ενθουσιασμό σας, θα καταφέρει να σας αλλάξει τρόπο σκέψης, θα διαφοροποιηθούν οι επιθυμίες σας. Καταφθάνει απρόοπτο ∈ρωτικό συμβάν που θα ενισχύσει την παρορμητικότητα σας, θα πάρετε απόφαση να εξωτερικεύσετε αισθήματα που ως τώρα τα κρατούσατε κλειδωμένα.

Ζυγός

Advertisements

Φίλοι μου, θα εμφανιστείτε αυθόρμητοι, επικοινωνιακοί, και αρκετά ριζοσπαστικοί. Σήμερα ένα συμβάν θα σας δώσει το έναυσμα να διεκδικήσετε το ενδιαφέρον ενός συγκεκριμένου ∈ρωτικού προσώπου, το ελκυστικό σας στυλ θα καταφέρει να κλέψει την καρδιά του. Φανερώστε το ∈ρωτικό σας ενδιαφέρον θα βρείτε απόλυτη συναισθηματική ανταπόκριση. Θα υπάρξει άνοιγμα για σταθερή ∈ρωτική σχέση, κινηθείτε χωρίς ενδοιασμούς.

Σκορπιός

Φίλοι μου, θα νιώσετε έτοιμοι να προχωρήσετε σε ριζοσπαστικές κινήσεις ίσως και σε δεσμευτικές ενέργειες. Εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι, σήμερα θα επεκταθείτε σε καινούργιες γνωριμίες αξιοποιώντας τα απρόοπτα ανοίγματα που θα προκύψουν. Ενθουσιασμό θα σας προκαλέσει η συνάντηση σας με πρόσωπο ελκυστικό. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο σταθερής σχέσης, κινηθείτε μεθοδικά μην πέσετε στην παγίδα της ανυπομονησίας.

Τοξότης

Φίλοι μου, περιπέτειες θα αναζητήσει η καρδιά σας γι’ αυτό θα φανείτε δεχτικοί στην ∈ρωτική πρόκληση που θα λάβετε από ένα ολοκαίνουργιο πρόσωπο. Σήμερα δεν θα λείψουν οι ριζοσπαστικές ενέργειες, θα αναλάβατε ρίσκα εστιάζοντας στο παρόν και όχι τόσο στο μέλλον. Εσείς που είστε σε σχέση, ως προς το ∈ρωτικό σας ταίρι καλό θα είναι να αποφύγετε την αλλοπρόσαλλη ή επιπόλαιη συμπεριφορά.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου, η μέρα θα ενδυναμώσει τις εσωτερικές σας άμυνες, θα εμφανιστείτε δυναμικοί και αποφασιστικοί, δεν θα έχετε σκοπό να καταθέσετε εύκολα τα όπλα. Ερwτισμός και ελκυστικότητα θα είναι τα δύο στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να προσελκύσετε ενδιαφέροντα πρόσωπα. Εσείς οι ελεύθεροι και μόνοι πρόσχαροι και ελκυστικοί θα φανείτε σε κάποια καινούργια άτομα που θα βρουν τρόπο να σας προσεγγίσουν ή που εσείς οι ίδιοι θα τολμήσετε να πλησιάσετε.

Υδροχόος

Φίλοι μου, σήμερα θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις με πρόσωπα που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να αλλάξετε την καθημερινότητα σας, θα δραστηριοποιηθείτε προς νέες ∈ρωτικές κατευθύνσεις. Θα σας προσεγγίσει ελκυστικό πρόσωπο που θα τονώσει στις αισθήσεις σας, δεν αποκλείεται να το ∈ρωτευτείτε. Όσοι έχετε την ανάγκη να ξεκινήσετε έναν καινούργιο ∈ρωτα τώρα θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία, καλό θα είναι να μην εγκλωβιστείτε σε αναστολές.

Ιχθείς

Φίλοι μου, σήμερα η μέρα σας θα έχει θετικές εξελίξεις, τηλεφωνήματα και απρόοπτες συναντήσεις θα σας δώσουν την ευκαιρία για ευχάριστη επικοινωνία, η νύχτα σας θα κλείσει με ρομαντικό ραντεβού. Πολύ καλά θα κάνετε και θα ανοίξετε την καρδιά σας άφοβα, εκδηλώστε αυτό που θα νιώσετε, θα βρείτε άμεση συναισθηματική ανταπόκριση. Ένα ∈ρωτικό σας ζήτημα θα βρει οριστική λύση, αν είστε χωρισμένοι θα σημειωθεί γεγονός επανένωσης.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα